następnym razem się uda. Z pozostałymi pozycjami, jakoś pójdzie.
- Svartsyn "Tormentor ", 7"EP 1998, Black Militia , limit 5oo szt.
- Svartsyn " The True Legend ", CD 1998, Folter Rec.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
mówisz o wydaniu z Agonia z roku 2o12? Nie mam tego wydania. A to właśnie to wydanie, z Folter na foto, to jedynka.COFFIN pisze:Słyszałeś poprawioną wersję jedynki? Pierwsze bicie z Folter ostatnio leżało w dobrej cenie na Allegro.
Tak, o tym. Całkiem nieźle to wyszło. Moze dlatego, że zostało dogranych tylko kilka partii, a nie wsio od nowa.SODOMOUSE pisze: mówisz o wydaniu z Agonia z roku 2o12? Nie mam tego wydania.
to dobrze, że za dużo nie mieszali przy reedycji. Bardzo nie lubię eksperymentów, ulepszeń , zmian , które zniekształcają pierwotny zamysłCOFFIN pisze:Tak, o tym. Całkiem nieźle to wyszło. Moze dlatego, że zostało dogranych tylko kilka partii, a nie wsio od nowa.SODOMOUSE pisze: mówisz o wydaniu z Agonia z roku 2o12? Nie mam tego wydania.
Na tym tribute Leviathan ma 2 covery Ildjarn ? Bo na nadchodzącym splicie z nachtmystium tak właśnie jest...SODOMOUSE pisze:- Gathered Under The Banner Of Strength And Anger: A Homage To Ildjarn - kawałki Norwega, grają mn. Xasthur, Leviathan, Forgotten
Tomb,Urfaust, Azaghal...CD 2oo4, Pestilence Records.
![]()
to późno się ogarnales chyba bo z tego co widziałem debiut wyprzedał się pod sam koniec gigu:) ogólnie ceny winyli bardzo przyzwoite.było godnie. AF -death metal grubo ciosany tępym toporkiem na początek sprawdził się znakomicie. Rites of Daath widziałem drugi raz i za pierwszym jakby bardziej mnie ruszyli ale i tak klasa. Taphos mocarnie choć bardziej chyba leży mi brzmienie i klimat z demosów.
Trochę zgadłeś bo recka na Masteful (serwis) daje 6/10.dzikens pisze:Pierwszy Zyklon jest doskonały. U mnie mocne 10/10, w skali forumowej to pewnie koło 6/10.
tak, po dwa kawałki. Tylko Orcrist i Azaghal po jednym prezentują. Urfaust mnie rozkurwił w tych wersjach, takiego Urfaust to bympr0metheus pisze:Na tym tribute Leviathan ma 2 covery Ildjarn ? Bo na nadchodzącym splicie z nachtmystium tak właśnie jest...SODOMOUSE pisze:- Gathered Under The Banner Of Strength And Anger: A Homage To Ildjarn - kawałki Norwega, grają mn. Xasthur, Leviathan, Forgotten
Tomb,Urfaust, Azaghal...CD 2oo4, Pestilence Records.