Glass jest bogiem
muzyka + obraz
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: muzyka + obraz
swietne, jak w koncu bede mial pianino to sobie popatrze 
Glass jest bogiem
Glass jest bogiem
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator
http://www.youtube.com/watch?v=Rvf-BPvZ2kM
Banda przechujów. Prawie minute krócej od wersji studyjnej. Mistrzowski gitarzysta, wokalista, w ogóle esencja thrashu
Banda przechujów. Prawie minute krócej od wersji studyjnej. Mistrzowski gitarzysta, wokalista, w ogóle esencja thrashu
PENIS METAL
- Husar
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt:
- Rattlehead
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Mistrzostwo świata. Kto był w '98 w Chorzowie na tej genialnej trasie ten wie, a kto nie był to może wypierdalać...
- Husar
- Raagoon
- Riven
- Kontakt:
Film dobry, ale przy calym moim uwielbieniu do tworczosci Gerrard w DCD - to co robi solo zupelnie mi sie nie podoba. wszystko na jedno kopyto i mam wrazenie troche to kiczowate. nie ma tej autentycznosci i lekkosci co w Dead Can Dance. zreszta teraz spiewa w zasadzie ciagle tak samo - przynajmniej z tego co slyszalem. a na jednej plycie z Perry'm operowala kilkoma barwami glosu. zreszta to mniej istotne - bez jego muzyki to po prostu nie ten poziom.
- Raagoon
Dzis to Brendan Perry nazywany jest ta mniej płodną artystycznie połową Dead Can Dance zaś kompozycje, które nagrywa Lisa można lubić czy nie ale TE wokalizy nie mają sobie równych.
- Riven
- Kontakt:
jest to oczywiscie absolutna bzdura, to on napisal najlepsze utwory tej grupy, takze te w ktorych wokalnie prowadzi Lisa. ona miala niespotykany glos i talent, ale wkurwia mnie niedocenianie roli Brendana. wszyscy Lisa Lisa och ach, a bez niego nie byloby tej muzyki (bo dla mnie DCD to jednak przede wszystkim niesamowita warstwa instrumentalna)
no chyba, ze mowisz o stanie na dzien dzisiejszy, to tak, wydal mniej rzeczy (musze sprawdzic co z ta jego nowa plyta), ale Eye of the hunter przemawia do mnie duzo bardziej niz solowe dokonania Lisy. Tak naprawde oboje stracili na rozstaniu, z drugiej strony to sa artysci przez wielkie A i widocznie nie bez powodu stwierdzili, ze to koniec. lepiej odejsc w chwale niz nagrywac popluczyny...
no chyba, ze mowisz o stanie na dzien dzisiejszy, to tak, wydal mniej rzeczy (musze sprawdzic co z ta jego nowa plyta), ale Eye of the hunter przemawia do mnie duzo bardziej niz solowe dokonania Lisy. Tak naprawde oboje stracili na rozstaniu, z drugiej strony to sa artysci przez wielkie A i widocznie nie bez powodu stwierdzili, ze to koniec. lepiej odejsc w chwale niz nagrywac popluczyny...
- Raagoon
też nie dam złego słowa powiedzieć o moim sąsiedzie!Riven pisze:jest to oczywiscie absolutna bzdura, to on napisal najlepsze utwory tej grupy, takze te w ktorych wokalnie prowadzi Lisa. ona miala niespotykany glos i talent, ale wkurwia mnie niedocenianie roli Brendana. wszyscy Lisa Lisa och ach, a bez niego nie byloby tej muzyki (bo dla mnie DCD to jednak przede wszystkim niesamowita warstwa instrumentalna)
Od Eye of the hunter minęło 10 lat i z tego co wiem, nowa płyta Brendana wciaż w przygotowaniu zaś albumom Lisy nie mam nic do zarzucenia choc odbiegaja oczywiście od klasyków DCD. Lepszy wróbel w garści...Riven pisze: no chyba, ze mowisz o stanie na dzien dzisiejszy, to tak, wydal mniej rzeczy (musze sprawdzic co z ta jego nowa plyta), ale Eye of the hunter przemawia do mnie duzo bardziej niz solowe dokonania Lisy.
- Maleficio
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
hehe, niezle ; )Raagoon pisze:też nie dam złego słowa powiedzieć o moim sąsiedzie!![]()
fajne sobie studio urzadzil w tym kosciele, moglby cos nagrac konkretnego ;]
-
długopisyyyyyyyyyy
mógłby mi ktoś powiedzieć po krótce o czym mówi Corpsegrinder na załączonym videle? Chyba bardzo on nie lubi Slipknota, chyba mówi że chciałby ich pobić lub coś w tym stylu 
- Scaarph
mówi, że chętnie obskoczyłby laskę pinokiowi ze slipknota i - paradoksalnie - że nie lubi pedałów, tak po krótce.
- Gore_Obsessed
- Husar
Miazga. Btw. 5:15 to nie koleżka z Nifelheim?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Maleficio
- Kontakt:
tak, to jeden z Hard Rock brothersHusar pisze:
Miazga. Btw. 5:15 to nie koleżka z Nifelheim?