jakbym czytał relację z powrotu z dobrego koncertu :DIRONMIL pisze: ... bez broni, z gołą dupą i po pijaku :)
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Ja kupowałem w Omnio jeszcze jak się zwało Foreshadow i Aruzz ustawiał się na mieście po przekazanie płytek :) To była wtedy jedyna znany mi sklep oferujący taki repertuar drone/doom. Potem jak się rozrósł, a ja przestałem mieć czas zamawiałem z wysyłką i zawsze było bez problemu. Te ostatnie skecze to dla mnie przykry koniec sklepu do którego mam spory sentyment. Kiedy już zaczęło się robić nieciekawie zamówiłem kilka CD po 5zł z odbiorem osobistym, swoje odczekałem i w końcu zamówienie anulowano.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Warto zajrzeć na stronę LSS. Do zakupienia m.in. w fajnej cenie Kawir "Arai".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Po miesięcznych przepychankach mailowych odnaleźli moje zamówienie - zgonili na błąd systemu.knaar pisze:wygrałem w totka, odpowiedzieli po 2 tygodniachMaleficio pisze:dostac odpowiedz mailowa od SL to jak wygrac w totkaknaar pisze:Było już o Southern Lord i potwierdzam - jest syfiasta. Czekam już 2 miesiące na 3CD i nic. Nie odpowiadają też zupełnie na maile.
napisali, że nie mają mojego zamówienia w systemie i czy na pewno zamawiałem i płaciłem :D
wysłałem im wszystkie mailowe potwierdzenia jakie dostałem do tego zamówienia i dalej czekam już tydzień...
Przesyłka dzisiaj doszła i w ramach przeprosin dostałem 2 CD: Glorior Belli – Manifesting The Raging Beast oraz Sunn O))) – Oracle - to drugie mogę sprzedać zainteresowanemu lub się za coś wymienić
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Czy ktoś odnotował jakieś dziwne opóźnienie ostatnio w poczcie polskiej? Ja czekam na tonę płyt już ponad 2 tygodnie z USA, Europy i nawet Polski... i chuj. Tak PP oburza konkurencją co w listy blaszki metalowe wkłada ale żeby przyspieszyć własną dupę to nie.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
U mnie czasami są takie zastoje, że zastanawiam się czy mój listonosz nie umarł, a potem dostaję po kilka przesyłek dziennie przez jakiś czas, a potem znów cisza. Teraz jest właśnie znowu jakaś blokada i nie otrzymałem kilku przesyłek ze świata, które już powinny być u mnie.
- Najprzewielebniejszy
Przed w trakcie i po kazdych swietach poczta zawsze zamula sie jak stare Commodore cd 64, a teraz jeszcze dochodzi dlugi weekend, czesc pracownikow poczty wziela sobie wolne i firma nie wyrabia. ;-)Maleficio pisze:Czy ktoś odnotował jakieś dziwne opóźnienie ostatnio w poczcie polskiej? Ja czekam na tonę płyt już ponad 2 tygodnie z USA, Europy i nawet Polski... i chuj. Tak PP oburza konkurencją co w listy blaszki metalowe wkłada ale żeby przyspieszyć własną dupę to nie.
Mi wczoraj doszla przesylka wyslana z USA na poczatku kwietnia... cud, ze doszla w ogole...
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
A propos, Analny co z moją płytą Legion? Wiem, że też się naczekałeś na kasę, ale to już chyba więcej niż 10 dni. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Najprzewielebniejszy
po weekendzie
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
oki
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- aginsiak
- w mackach Zła
Jak zawsze na PP dzieją się rzeczy dziwne. Do tej pory przesyłki skandynawskie, szczególnie fińskie były najszybsze na świecie, teraz sprawa się pokomplikowała i 10-14 dni na doręczenie to norma. Wery kurwa dziwne, pewnie PP wylosowała jakiś inny kraj, z którego przesyłki będą dystrybuowane natychmiastowo. Obstawiam Izrael.Maleficio pisze:Czy ktoś odnotował jakieś dziwne opóźnienie ostatnio w poczcie polskiej? Ja czekam na tonę płyt już ponad 2 tygodnie z USA, Europy i nawet Polski... i chuj. Tak PP oburza konkurencją co w listy blaszki metalowe wkłada ale żeby przyspieszyć własną dupę to nie.
-
Nie, jest wręcz odwrotnie. Np. na przesyłkę z drugiego końca Polski czekałem 36 godzin zaledwie. :)Maleficio pisze:Czy ktoś odnotował jakieś dziwne opóźnienie ostatnio w poczcie polskiej? Ja czekam na tonę płyt już ponad 2 tygodnie z USA, Europy i nawet Polski... i chuj. Tak PP oburza konkurencją co w listy blaszki metalowe wkłada ale żeby przyspieszyć własną dupę to nie.
- panthyme
- w mackach Zła
Poczta poleciała ze mną w chuja... wysłano do mnie przesyłkę, pod koniec marca. W międzyczasie dostałem kilka, ale jednej na którą czekałem bardzo, bardzo niet. Ostatnio dostałem informację, że przesyłka wróciła, bo nie została podjęta w terminie.
Ani awiza, ani listonosza, ani nawet pocałuj mnie w dupę.
Ani awiza, ani listonosza, ani nawet pocałuj mnie w dupę.
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
-
najwidoczniej mam szczęście
- Gore_Obsessed
Do mnie przyszedł dziś priorytet nadany dwa dni temu, tak więc Poczta spisała się na 4. Jeden dzień poślizgu mogę wybaczyć, chociaż gdyby nadano to wczoraj mógłbym - przez długi weekend - czekać prawie tydzień na coś co powinno dojść w ciągu doby. Ale nie ma co gdybać - jest dobrze.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- pogodancer
A chuja tam dobrze; z ok. 15 przesyłek wysłanych przed świętami/tydzień przed świętami dzisiaj doszła jedna... w dupe jebana pocztowa mać; mam nadzieję, że po beatyfikacji się to trochę odkorkuje.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Z Izraela raz dostałem w 3 dni, a teraz czekam już 3 tygodnie...aginsiak pisze:Jak zawsze na PP dzieją się rzeczy dziwne. Do tej pory przesyłki skandynawskie, szczególnie fińskie były najszybsze na świecie, teraz sprawa się pokomplikowała i 10-14 dni na doręczenie to norma. Wery kurwa dziwne, pewnie PP wylosowała jakiś inny kraj, z którego przesyłki będą dystrybuowane natychmiastowo. Obstawiam Izrael.Maleficio pisze:Czy ktoś odnotował jakieś dziwne opóźnienie ostatnio w poczcie polskiej? Ja czekam na tonę płyt już ponad 2 tygodnie z USA, Europy i nawet Polski... i chuj. Tak PP oburza konkurencją co w listy blaszki metalowe wkłada ale żeby przyspieszyć własną dupę to nie.
- Scaarph
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Omnio.pl było zajebiste na początku, również wtedy kiedy nazywało się Foreshadow. Ostatnie działania tej firmy to tragedia, ale myślę, że nastąpiło jakieś wrogie przejęcie i Arek Młyniec ma już nową firmę Takt24.pl. Właśnie słucham sobie pierwszego zakupu z tej firmy czyli kilka płyt z Roadrunner po 20 PLN :-) m.in. Heaven &Hell i Machine Head. Nie chciało mi się wydawać na nie 65 PLN, więc mam miły prezent na długi weekend. Jak ktoś miał konto na Omnio to na Takt24 te same dane :-). Na razie mogę polecić.
all the monsters will break your heart
- Castor
Nie za bardzo tu pasuje ale co tam.
30 kwietnia i 2 maja w Media Markt cały asortyment taniej o podatek Vat. Hura!! :)
30 kwietnia i 2 maja w Media Markt cały asortyment taniej o podatek Vat. Hura!! :)