Poslugujemy sie tajemnym jezykiem dla tych ktorzy maja wiedze. Jak nie wiesz o co cho to widocznie nie nalezysz do Rady.
Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
no tam była grubsza akcjaSODOMOUSE pisze: ↑27-05-2025, 12:17kilka kapel znam z QC (mn.Unjust, Tempter, Mere Mortal, Imposter...), Game czy AR, płyt nie mam, ale o taki hc/punk często zahaczam w głodzie muzycznym. A Ola Herbich ma jakieś rozszerzone zarzuty? No chyba, że taka interpretacja jest na czyny w zbieraniu kasy, na pomoc masakrowanym w Strefia Gazy. Czyli vs===> interes izraelskiej zbrojeniówki....nagrobek pisze: ↑26-05-2025, 15:07
na razie jeden numer, nowy skład ludzi z Arms Race, Violent Reaction, nwobhc etc. z dedykacją dla byłej gitarzystki AR, GAME, prowadzącej też znakomity label Quality Control, która od listopada z ciężkimi zarzutami przebywa w areszcie, czekając na proces, za udział w akcji bezpośredniej wymierzonej w interesy izraelskiej firmy zbrojeniowej.
https://www.bbc.com/news/articles/clygv1p3867o.amp
- SODOMOUSE
o tej akcji nie widziałem, Ola jako najstarsza, pewnie jako herszt grupy ....nagrobek pisze: ↑27-05-2025, 19:42no tam była grubsza akcjaSODOMOUSE pisze: ↑27-05-2025, 12:17kilka kapel znam z QC (mn.Unjust, Tempter, Mere Mortal, Imposter...), Game czy AR, płyt nie mam, ale o taki hc/punk często zahaczam w głodzie muzycznym. A Ola Herbich ma jakieś rozszerzone zarzuty? No chyba, że taka interpretacja jest na czyny w zbieraniu kasy, na pomoc masakrowanym w Strefia Gazy. Czyli vs===> interes izraelskiej zbrojeniówki....nagrobek pisze: ↑26-05-2025, 15:07
na razie jeden numer, nowy skład ludzi z Arms Race, Violent Reaction, nwobhc etc. z dedykacją dla byłej gitarzystki AR, GAME, prowadzącej też znakomity label Quality Control, która od listopada z ciężkimi zarzutami przebywa w areszcie, czekając na proces, za udział w akcji bezpośredniej wymierzonej w interesy izraelskiej firmy zbrojeniowej.
https://www.bbc.com/news/articles/clygv1p3867o.amp
Może będzie zmiękczenie w UK, co do tych oskarżonych, bo jest pewne stanowisko (Kanada, Francja, UK)...co do:
Wzywamy rząd Izraela do zaprzestania działań wojskowych w Strefie Gazy i natychmiastowego zezwolenia na wjazd pomocy humanitarnej do Strefy Gazy." Wzywamy, wzywamy....a Trump wybuduje tam Hotele i luxUS, po wyczyszczeniu terenu. Słabo ten świat się prezentuje....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- ŚWIAT BEZ KOŃCA

Upadek. Fakt, mialem z nimi kontakt ostatnio dawno temu, pewnie na wysokości "Soul Destroyers", ale pamiętałem to jako szybko do przodu i z duchem Venom przenikającym na wskroś. To co słyszę ma jakieś żulerskie wokale i melodyjki godne szwedzkiego power metalu. Nie nie nie.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otwieracz fajny, taki dynamiczny, coś jak Midnight w tym swojej sile. Drugi i trzeci kawałek jakby oderwany od pierwszego. Dalej straciłem zainteresowanie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-05-2025, 22:18
Upadek. Fakt, mialem z nimi kontakt ostatnio dawno temu, pewnie na wysokości "Soul Destroyers", ale pamiętałem to jako szybko do przodu i z duchem Venom przenikającym na wskroś. To co słyszę ma jakieś żulerskie wokale i melodyjki godne szwedzkiego power metalu. Nie nie nie.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zatrzymałeś się krok przed przepaścią bo właśnie następny jest nieznośnie melodyjnyAscetic pisze: ↑27-05-2025, 22:54Otwieracz fajny, taki dynamiczny, coś jak Midnight w tym swojej sile. Drugi i trzeci kawałek jakby oderwany od pierwszego. Dalej straciłem zainteresowanie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-05-2025, 22:18
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Ascetic
Zamienione zdanie z młodzieżą o wczorajszej polecajce. Pogawędka była pomiędzy Black Mirror a Black Mirror o niejednorodności sceny grunge, choć wiadomka, że akurat Buzz z ekipą, to i post-sabatthowe klimaty, jak i protosludgowe też. Coś jak początki Soundgarden. A samo "Houdini" to perełka lat 90'. Młoda zajarana, podobuje się, a mnie podobuje się, że płomień płonąć będzie dalej. Burn.

Ho-ho. Jaki to był banger.
Jebaniutki dalej targa i ciary wywołuje w tym swoim doom-owańsku.
Później coś z YT od -Boiler Room-. Dzisiaj mój sąsiad wystąpił w gustownym szyrcie od nich. Technoniarz z niego jak się okazuje. A nie potrafiłem typa zlokalizować, co zacz on. Dziary, szmaty, wszystko wskazywało, że coś spoza Sanah i Korteza słucha na tych swoich Bose;ach. Teraz już wiem.

Ho-ho. Jaki to był banger.
Jebaniutki dalej targa i ciary wywołuje w tym swoim doom-owańsku.
Później coś z YT od -Boiler Room-. Dzisiaj mój sąsiad wystąpił w gustownym szyrcie od nich. Technoniarz z niego jak się okazuje. A nie potrafiłem typa zlokalizować, co zacz on. Dziary, szmaty, wszystko wskazywało, że coś spoza Sanah i Korteza słucha na tych swoich Bose;ach. Teraz już wiem.

Poro
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- nagrobek
- zahartowany metalizator
-
- w mackach Zła
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
BIEGIEM NA AKROPOL KURNAAAAAA
- Triceratops
-
Age of apocalypse!!!
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
Masa dobroci

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jak cos to wciaz czekam bo jestem ciekawyBloodcult pisze: ↑26-05-2025, 22:34
To pytanie bo nie wiesz czy o co chodzi? Ktos wydawal, ktos zawsze wydaje. Powiedzmy ze Metal Mind, nie chce mi sie sprawdzac. Czy masz jakies powazne powody by wierzyc, ze nie bylo to robione tak jak opisali - korespondencyjnie z czytelnikami? Czy jest tam jakas podejrzana nadprezentacja plyt wydanych przez Metal Mind? Czy po prostu uznales, ze skoro Metal Hammera wydal ktos, to ten ktos tym manipulowal? Konkrety, konkrety!
A teraz - Temple of Evil, Cypr:
- masterful
- Kontakt: