muzyka + obraz
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: muzyka + obraz
http://www.youtube.com/watch?v=emrBZZtGFgI
niby wideo z koncertu ale kurwa mać
niby wideo z koncertu ale kurwa mać
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Tak mi się przypomniało - czy tylko mi w klipie do "Blessed Are The Sick" Vincent przypomina Roberta Planta? 

Yare Yare Daze
ale masz fajny avatar jester, podobny z twarzy do mojego serdelka
<serdelek i długopis przytulają jestera> 

- hcpig
- Husar
- weteran forumowych bitew
serdelek jest nie do zjedzenia.. to przyjaciel jak pies i rozumny bardziej od psa. To mój życiowy druch 

- hcpig
- Husar
najpierw Bużum tera Jerzy "Morbid" Engel
. Oni rozjebali na ostatnim Gore Galore. W ogole chopy jak trza. Czuja klimat:)) "Ma ktos DVD swiat wedlug kiepskich??
" Rozjebalo mnie to Intro 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
serdel jakoś tak zawsze na grzbiecie jest upierdolony.. i często brązowe sie mu trafi na skórze
za kija i piłke gumową to by życie oddał 

- hcpig
Oj przypadek Husar, trzonem tych wątków było Burzum i Morbid Angel - i nie mów że na tym klipie DV nie wygląda jak Plant 
Długopis, to byś go umył chociaż a nie dajesz mu łazić obsmarowanym gównem, przecież się brzydzisz brązowego czy jak to szło... Chociaż, jak dziewczyny Cię brzydzą bo wizualizujesz sobie ich ekstrementy, to pewnie widok uwalonego szajsem Serdelka uratuje go od pożarcia w godzinie głodu

Długopis, to byś go umył chociaż a nie dajesz mu łazić obsmarowanym gównem, przecież się brzydzisz brązowego czy jak to szło... Chociaż, jak dziewczyny Cię brzydzą bo wizualizujesz sobie ich ekstrementy, to pewnie widok uwalonego szajsem Serdelka uratuje go od pożarcia w godzinie głodu

Yare Yare Daze
e tam sie brzydze... tylko nie lubie pomyśleć że baby srają bo już mi się wtedy nie podobają jak tak pomyślę. A chłopy to mogą srać jak najbardziej. A seredelek to robi takie jasne, żólte często 

- hcpig
ale tak jest, wszystkie srają, nie mają przecież zarośnietych dup
mi to przez to już się żadne dziewczyny ani baby nie podobają i chyba nigdy nie będą podobać już. Jeszcze muszę kiedyś podejrzeć jakąś dziewczynę i usłyszeć jak sra, najlepiej w jakimś babskim kiblu. Musze się tam kiedyś zakraść.

- Husar
Dlugi mam ta sama metode obronna. Jak mi sie jakas babeczka spodoba mocno, a jest niedostepna, i w ogole zajebista i jakas taka wyjatkowa, to sobie ja wyobrazam w takich strasznie przyziemnych sytuacjach, jak sie sliwek nazry i ma z dupy apokalipse otaczajac sie niebywale ogromnym smrodem, z nudow ze tak dlugo na sraczu siedzi dlubie w nosie gile i wyciera o sciane
. albo wali taka smierdzaca pule ze sama nie moze w tym wytrzymac.
jester - ni chuja nie podobny:). Plant to totalny brzydal:)) jedyne co ich laczy to wlosy i ten kiczowaty szlafroczek
. W ogole chcialbym Roberta uslyszec jak spiewa swoja barwa "My touch inhumate...nocturnal beast inside"
).w swoich kategoriach te kapele to bogowie kurwa! kocham i cepelinow i morbid i w ogole. dobra.
dlugi - ide wlasnie srac

jester - ni chuja nie podobny:). Plant to totalny brzydal:)) jedyne co ich laczy to wlosy i ten kiczowaty szlafroczek

dlugi - ide wlasnie srac

- hcpig
Kurwa no właśnie, ten sam fryz, kolor włosów, naga eksponowana klata i lubieżne gesty - wszystkie znaki charakterystyczne się pokrywająHusar pisze: Plant to totalny brzydal:)) jedyne co ich laczy to wlosy i ten kiczowaty szlafroczek. W ogole chcialbym Roberta uslyszec jak spiewa swoja barwa "My touch inhumate...nocturnal beast inside"
).w swoich kategoriach te kapele to bogowie kurwa! kocham i cepelinow i morbid i w ogole.

...and empty shall REEEEMAAAAAINNNNN! \m/
edit: tam powinno być 's inhumane
Ostatnio zmieniony 29-05-2009, 14:21 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
miłego srania Husar!
ja już srałem, ze dwie godziny temu.
No właśnie dziewczyny napewno musza puszczać śmierdzące bąki. Pewnie tak samo śmierdzi jak u chłopów. Albo jak mają jakąś niestrawność i sraczki dostają
Ide sie położyć bo wziąłem leka od babki i zaraz zrobie się jak mumia po nim

No właśnie dziewczyny napewno musza puszczać śmierdzące bąki. Pewnie tak samo śmierdzi jak u chłopów. Albo jak mają jakąś niestrawność i sraczki dostają

Ide sie położyć bo wziąłem leka od babki i zaraz zrobie się jak mumia po nim

- Husar
No... w sumie tak, ale plant to przecpana chudzina, a vincent w sumie byl zbudowany wtedy, pozatym ruchy planta byly bardziej "kobiece" i szybkie, energiczne, a vincent jest kiczowato-wolno-klimatyczny
. Jesli chodzi o cytat to tez spiewam to przy goleniu
, ale z tej plyty jeszcze bardziej lubie "Forgive me not! This knowledge makes me strong to ressurect!!", co do geniuszy to 3 x TAK!

-
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
Tak a propos Vincenta to zobacz Husar jakie wokale zrobił w duecie z Cavalerą (w opisie filmiku jest podział tekstu na role)...
...słabe w chuj, mam nadzieję że na nowej płycie Morbid Angel przyłoży się i sprosta swojej legendzie.
...słabe w chuj, mam nadzieję że na nowej płycie Morbid Angel przyłoży się i sprosta swojej legendzie.
Yare Yare Daze