Heretyk pisze:HSVV pisze:bardzo dobrze, BARDZO dobrze. oczywiście nie zgadzam się z tymi punktami, bo przykładowo lubię zapijaczony jazgot czasem odpalić, ale biega o to aby JEBAĆ poprawność polityczną. tędy droga właśnie wiedzie.
u mnie nie wiem jak stoi z herezjami - napisałbym jedynie równanie To Mega Therion >>> przepaść >>> Hell Awaits, ale to w sumie żadna herezja, jeno prawda obiektywna, truizm, którego się nie dowodzi.
ale którędy? żeby zjebać niemal wszystko co najlepsze w gatunku? i wtedy jest tak fajnie i oryginalnie?
nie, nie o to mi biega. inna sprawa, że stoigniew to chyba żaden forumowy prowokator proszący o atencję, jebiący coś dla zasady żeby być 'fajnym i oryginalnym'. chodzi natomiast o fakt, że mam straszną alergię na polityczną poprawność w jakiejkolwiek formie i traktowanie pewnych zespołów jako święte krowy. zatem najprościej jak się da - jeśli typ gada, że kocha Slayer, bo tak wypada powinien dostać w ryj za bycie konformistyczną kurwą, natomiast mówienie szczerze i otwarcie, że się nie lubi Slayer (nie, żeby gardzić, nie lubić po prostu), bo takie ma się poczucie estetyczne/takim mnie bozia stworzyła/taki mam kod dna/cokolwiek innego - jest jak najbardziej wskazane.
Plastek pisze:Discharge kasuje praktycznie cały metal, to znany fakt.
w rzeczy samej, tak właśnie jest.
Ostatnio zmieniony 01-07-2017, 18:22 przez
HSVV, łącznie zmieniany 1 raz.