Gilliamesque Moja Przedpośmiertna Autobiografia - Terry Gilliam
p.s. Po angielsku polecam bardziej. Świetnie się czyta. Hailsa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jeśli historia to dla ciebie terra incognita to warto, bo napisane sa bardzo przystępnie, jeśli już coś niecoś z historią jestes obeznany, to niczego nowego raczej się nie dowiesz.maciek z klanu pisze:A jak wygląda sprawa z książkami Woloszanskiego? Dobre to? Warto czytać?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Język?maciek z klanu pisze:Szukam jakiejs sprawdzonej encyklopedii pojazdów opancerzonych tj czołgi i transportery. Jest coś takiego? Możecie coś polecić? Interesuje mnie okres od drugiej wojny światowej w zwyz
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
nic lepszego nie przeczytałem w tym temacie.Ascetic pisze:
kup. przeczytaj. wyrób sobie zdanie. a wrażenia pozostaw tłumokom.Hatefire pisze:Tak na marginesie, to z strony III Rzeszy wyszła kiedyś jasna i sformalizowana propozycja sojuszu? Bo mam wrażenie, że to takie pierdolenie. Zresztą po co mieliby jakoś szczególnie walczyć o sojusz z Polską, skoro łatwo i przyjemnie w półtora miesiąca rozjechali nas militarnie.
a ja Tobie konkretnie napisałem. nie kieruj się opiniami nonejma z neta. kup. przeczytaj. wyrób sobie zdanie.Hatefire pisze:No zadałem bardzo konktetne pytanie. Czy Polsce taki sojusz został zaoferowany w jakikolwiek sposób, który można uznać za poważną propozycję.
odnoszę wrażenie, że jednak niekoniecznie.Hatefire pisze:Czemu nerwowy? Ja bardzo spokojny jestem. Domator, działkowiec i w ogóle.