ANDRZEJ LEPPER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
ANDRZEJ LEPPER
Dziś mija 10 lat jego śmierci [*]
Jak dzisiaj oceniacie jego karierę ?
Wybitny polityk czy przypadkowy oportunista ?
Mąż stanu czy chciwy spryciarz ?
Skandalista czy ofiara tefałenowskich kłamstw ?
Konunkturalny eurospeptyk czy patriota i obrońca polskiego rolnictwa oraz przemysłu ?
Zamach czy samobójstwo ?
Konunkturalny eurospeptyk czy patriota i obrońca polskiego rolnictwa oraz przemysłu ?
Zamach czy samobójstwo ?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANDRZEJ LEPPER
^ Kto by przypuszczał. Czytelnik derOnet nam się trafił.

Swoją drogą, ciekawe, dlaczego grzeją ten temat. Pod regularne występy Kołodziejczaka?
EDIT:
Dopisuję:
Tak na prawdę, Andrzej Lepper, czy Mordechaj Blumstein?

Swoją drogą, ciekawe, dlaczego grzeją ten temat. Pod regularne występy Kołodziejczaka?
EDIT:
Dopisuję:
Tak na prawdę, Andrzej Lepper, czy Mordechaj Blumstein?
Poro
- Hatefire
Wypłynął na obronie własnego interesu po prostu. Trzeba pamiętać że Samoobrona powstała dla obrony dużych i jak na polskie warunki zamożnych rolników, którzy wpadli w spiralę kredytową (fakt nie do końca ze swojej winy). Wykazał się talentem trybuna ludowa i trochę przypadkowo skanalizował gniew społeczny. Samobójstwo. To był wówczas przegrany jako polityk i jako człowiek, nikt też nie traktował go poważnie.Bloodcult pisze: ↑05-08-2021, 16:43Dziś mija 10 lat jego śmierci [*]
Zamach czy samobójstwo ?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
Roman ? Przecież Roman to wtyka służb. Zawsze grał jak mu kazali.
-
- weteran forumowych bitew
Zajebista temat. Polskie popierdolenie umysłowo-polityczne doszło już nawet tu. Gratuluję panowie. 

- Bloodcult
Załóż lepsza.
- Headcrab
- Kontakt:
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Bloodcult
Nie ma, ze względu na szacunek dla zmarłego.
- Medard
Nie jestem przekonany, czy jest godny szacunku.
Poza tym pomijanie milczeniem dotyczy wujòw kaziòw, a nie osób publicznych.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bolt
W temacie mogę wspomnieć, że "Leperiada" Kąckiego jest wartą uwagi lekturą.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
Koledzy ze Śląska bez względu na Jego nieudane inwestycje i zobowiązania wobec banku pomogliby mu w 10 minut. W Samoobronie byli zajebisci biznesmeni totalnie oddani Andrzejowi. Przykład Kolegi z Samoobrony 10 km dalej. Piłem z chłopem i 10 min po Andrzeja wyslaby własny helikopter. Służby bezpieczeństwa chciały sie do dzieci dojebac - poszły w eter groźby i Andrzej pękł. Syf.
Na pewno nie chodziło o pieniądze. Andrzej miał w garści najbogatszych ludzi. Przy nich nawet dzisiaj Morawiecki może zrobić laskę.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Na pewno nie chodziło o pieniądze. Andrzej miał w garści najbogatszych ludzi. Przy nich nawet dzisiaj Morawiecki może zrobić laskę.
-
- w mackach Zła
Powiesił się sam czy mu pomogli? nie było odcisków na krześle i stryczkutomaszm pisze: ↑11-08-2021, 20:38Koledzy ze Śląska bez względu na Jego nieudane inwestycje i zobowiązania wobec banku pomogliby mu w 10 minut. W Samoobronie byli zajebisci biznesmeni totalnie oddani Andrzejowi. Przykład Kolegi z Samoobrony 10 km dalej. Piłem z chłopem i 10 min po Andrzeja wyslaby własny helikopter. Służby bezpieczeństwa chciały sie do dzieci dojebac - poszły w eter groźby i Andrzej pękł. Syf.
-
Pomogli mu
- tomekw48
- w mackach Zła
Andrzej był politykiem spoza układu i nie szedł na kompromisy tak jak teraz idzie konfederacja. Mówił po prostu szczerze o układach, które wtedy były i istnieją do dnia dzisiejszego. Chłop był za szczery i go dupneli. Nie był satanistą. Powinien kłamać, tak jak to nasi sataniści-politycy robią na każdym kroku.
Jestem ciekawy, co konfa by zrobiła, jakby doszła do władzy. Myślę, że tajemne moce by się uaktywniły i jakby jednemu, drugiemu, trzeciemu konfiarzowi zagrożono śmiercią, to by dupy zmiękły. Każdy wie, że polityka to ciemna strona mocy, gdzie silniejszy zjada słabszego chyba że będziemy ssać laskę. Konfa u władzy byłaby jeszcze większą parodią niż pis. Mówiliby pod publiczkę, a ustawy szły by takie aby to pasowało tajemnym mocom trzymających nasze państwo za ryj.
Andrzej został zamordowany.
Jestem ciekawy, co konfa by zrobiła, jakby doszła do władzy. Myślę, że tajemne moce by się uaktywniły i jakby jednemu, drugiemu, trzeciemu konfiarzowi zagrożono śmiercią, to by dupy zmiękły. Każdy wie, że polityka to ciemna strona mocy, gdzie silniejszy zjada słabszego chyba że będziemy ssać laskę. Konfa u władzy byłaby jeszcze większą parodią niż pis. Mówiliby pod publiczkę, a ustawy szły by takie aby to pasowało tajemnym mocom trzymających nasze państwo za ryj.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
A czy można powiedzieć, że Andrzej żył poza symulacją?
- tomekw48
- w mackach Zła
Andrzej był takim samym programem jak ja albo Ty.
Został potraktowany w matrixie jak wirus. Został zdeletowany przez program antywirusowy.
Został potraktowany w matrixie jak wirus. Został zdeletowany przez program antywirusowy.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Podskórnie przeczuwałem twoje poparcie dla Konfederacji. Bingo.tomekw48 pisze: ↑17-05-2024, 10:22Andrzej był politykiem spoza układu i nie szedł na kompromisy tak jak teraz idzie konfederacja. Mówił po prostu szczerze o układach, które wtedy były i istnieją do dnia dzisiejszego. Chłop był za szczery i go dupneli. Nie był satanistą. Powinien kłamać, tak jak to nasi sataniści-politycy robią na każdym kroku.
- Rejwan
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.