POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Koniec rzadów tych szmat
- Believer
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
Ktoś potrafi powiedzieć dlaczego Putin nie jest okrzyknięty antysemitą?
Jakoś nie przechodzi to izraelitom przez gardło.
https://wydarzenia.interia.pl/news-50-m ... Id,7202542
Celem życia nie jest przeżycie.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
bo nie jest,mistrzsardu pisze: ↑11-12-2023, 18:24Ktoś potrafi powiedzieć dlaczego Putin nie jest okrzyknięty antysemitą?
być może Rosja mogłaby w ramach przyjaźni przyłączyć cały Bliski Wschód, ale byłoby to na zasadach wzajemnego zrozumienia i szacunku
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Rejwan
kurwamac,ogladam ten sejm i z Braunem sie można nie zgadać ale trzeba mu przyznać, żeby z głowy tak charyzmatycznie, nie wiem jak to nazwać, jakąś tradycyjną poprawną polszczyzną gadać (bo tam większość z kartki czyta) to trzeba być jakimś przechujem (albo psychicznym co się nie wyklucza)
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Braun jest najlepszym mówcą sejmowym. Jest totalnie pierdolnięty ale mówcą jest DOSKONAŁYM. Potrafi pierdolić o czymś o czym nie ma kompletnie pojęcia ale jest przekonujący,
Konfederacja ma najlepszych mówców. Krzysiu Bosak nisczy wg mnie 99 coma 9 procent. Ja uważm ,że my z Koalicji Obywatelskiej nie mamy pół takiej osoby.
Uważam ,że PIS, Konfederacja mają swoję osoby które się zaznaczają. Jeśli Koalicja Obywatelska to będą takie mięntkie pizdy to my te wybory za 4 lata przejebiemy.
Konfederacja ma najlepszych mówców. Krzysiu Bosak nisczy wg mnie 99 coma 9 procent. Ja uważm ,że my z Koalicji Obywatelskiej nie mamy pół takiej osoby.
Uważam ,że PIS, Konfederacja mają swoję osoby które się zaznaczają. Jeśli Koalicja Obywatelska to będą takie mięntkie pizdy to my te wybory za 4 lata przejebiemy.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sejm lepszy niz patostrimy teraz.Rejwan pisze: ↑11-12-2023, 18:40kurwamac,ogladam ten sejm i z Braunem sie można nie zgadać ale trzeba mu przyznać, żeby z głowy tak charyzmatycznie, nie wiem jak to nazwać, jakąś tradycyjną poprawną polszczyzną gadać (bo tam większość z kartki czyta) to trzeba być jakimś przechujem (albo psychicznym co się nie wyklucza)
Grzegorz nie bierze jencow xd
Elon zjebal, nie osadza juz twittera https://x.com/mefistofelleess/status/17 ... 76542?s=20
woodpecker from space
-
Słabo to wygląda. Wygląda to na niezły syf. Przyjedżzam pod biuro poselskie- kurwa biuro w budynku banku PKO BP, śmerdzi trupem, biuro poselskie takie ,że kurwa należałoby się tu na forume zabić.Nie mogę wyzywać po posłach KO ,bo to moi nabliższi przyjaciele .Dosłownie. Pojebało Was? Jak to kurwa wygląda.
-
- rasowy masterfulowicz
memcen ładnie podsumował
-
Ja się ze Sławkiem w wielu kwestiach zgadzam. Jako przedsiębiorca
Ostatnio zmieniony 11-12-2023, 20:20 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
Z taką wiarą w siłę ugrupowania, to co Ty robisz w KO? Naprawdę tak Ci się podobają chłopaki z konfederossji?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NIe podobają mi się, Mi się mało co podoba.Przemka Witaka Kocham bo znamy się całe pierdoleone życie. Traktujemy się jak bracia. Uważam ,że KO popoełnia masę błedów.Za które ktoś się będzie śmiać ,że pizdy jesteśmy. Na pewno powinniśmy przyjąć bardziej agresywny sposób bycia.
Mamy 4 lata do wykorzystania.
Mamy 4 lata do wykorzystania.
Ostatnio zmieniony 11-12-2023, 20:31 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
-
Wydaje mi się ,że te struktury KO nie mają nic wspołnego z komuchami.
Biedzimy robić na pewno swoją robotę.
Czy dobrze? Meh to pokaże chyba nasza rzeczywistość.
Zawsze mam neutralną opinię odnośnie wszystkich
My za KO nie możemy się równać z PIsem czy Konfederacją bo za słabi jesteśmy, Tak po porstu.
Za dużo osób chce liderować i to kurwa jest bez sensu. Albo się weźmiemy w garść i coś konstruktywnego stworzymy w oparciu o liderów albo będziemy znów śmieszkiem sejmu. To że wygraliśmy te wybory to tylko kwestia tego ,że ludzie mają dosyć partii rządzącej. NIc poza tym. Nic mądrego nie wnieśliśmy,
Chciałbym napisać coś innego ale sumienie mi nie pozwala.
Biedzimy robić na pewno swoją robotę.
Czy dobrze? Meh to pokaże chyba nasza rzeczywistość.
Zawsze mam neutralną opinię odnośnie wszystkich
My za KO nie możemy się równać z PIsem czy Konfederacją bo za słabi jesteśmy, Tak po porstu.
Za dużo osób chce liderować i to kurwa jest bez sensu. Albo się weźmiemy w garść i coś konstruktywnego stworzymy w oparciu o liderów albo będziemy znów śmieszkiem sejmu. To że wygraliśmy te wybory to tylko kwestia tego ,że ludzie mają dosyć partii rządzącej. NIc poza tym. Nic mądrego nie wnieśliśmy,
Chciałbym napisać coś innego ale sumienie mi nie pozwala.
- hcpig
Podniecacie się trollem Braunem jak niepiśmienni, że taka polszczyzna, dykcja und ortografia, żenadix.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Sybir

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Jimmy Boyle pisze: ↑11-12-2023, 20:29Dlatego wspierasz KO(muchów)![]()
Tomasz fajny chłop jesteś, ale za polityke sie nie bierz![]()
Staram się przepachać swoje rzeczy przez sejm. Z mizernym skutkiem klepiąc się po plecach z jednymi i drugimi. Kurwa proste tematy a później ludzie piszą ,że reptilianie. Bardzo ciekawe....póżniej ludzie takei głupoty naprawdę piszą.. Gdzie chłopy zależy na otyoczającej rzeczywistości.
Pieniadze na rzecz klientów- co ja mam do tych pieniedzy, inicjatywy sejmowe- mocno forsuje, kurwa te wszytkie rzeczy bdzurne- dla mnie osobiście ważne rzeczy .
Niezłym jestem reptilainem jak nigdy-przenigdy nie wyforsowałem swojego stanowiska w sejmie. A spinam się jak plandeka na Starze:d
Ostatnio zmieniony 11-12-2023, 21:32 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Rejwan
XDTriceratops pisze:Wiadomix, lepszy belkot typu settingi i bunnyhopping
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.