SBU sniper Vyacheslav Kovalsky, who destroyed an orc from a distance of 3.8 km, setting a new world record.
He is 58 years old. The shot was fired from a Ukrainian "Lord of the Horizon" rifle.
III Wojna Światowa - ZDJĘCIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa - ZDJĘCIA
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
przejebaniutkie....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Ascetic
Podobno ujęcie z (ukraińskiego) drona.
Na luzaku podobne, poklatkowe można znaleźć w internecie. Takie na dosłownie moment, przez odesłaniem w kosmos danego żołnierza, grupy żołnierzy. Ma to coś w sobie "metafizycznego", łapie to jakieś krawędzi, o które na co dzień się nie zahacza, no chyba, że się gnije w okopach, i czeka na kolejny dzień, bez przekonania, czy akurat nie będzie ostatnim.
Na luzaku podobne, poklatkowe można znaleźć w internecie. Takie na dosłownie moment, przez odesłaniem w kosmos danego żołnierza, grupy żołnierzy. Ma to coś w sobie "metafizycznego", łapie to jakieś krawędzi, o które na co dzień się nie zahacza, no chyba, że się gnije w okopach, i czeka na kolejny dzień, bez przekonania, czy akurat nie będzie ostatnim.
14.08.2024
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
zobaczylbym pare takich filmikow ale kompletnie nie wiem gdzie szperac
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Na ćwierkadle często latają, Ojcze.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Wejdź chociażby na sadistic, zakładka o wojnie na ukrainie. Na bank coś znajdziesz.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-01-2024, 14:49zobaczylbym pare takich filmikow ale kompletnie nie wiem gdzie szperac
- Ascetic
Właśnie. Żólty linkacz, na samej górze strony, i jesteś w świecie, w którym lepiej być tylko zdalnie, z pozycji zza konkutera.Nasum pisze: ↑14-01-2024, 14:51Wejdź chociażby na sadistic, zakładka o wojnie na ukrainie. Na bank coś znajdziesz.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-01-2024, 14:49zobaczylbym pare takich filmikow ale kompletnie nie wiem gdzie szperac
Wczoraj np. o 15.15 niejaki 'Kriski', użytkownik sadola, wrzucił filmik z którego jest kadr, gdzie to co wisi to ręka:
Było 4 w komplecie. Nadleciało coś, czego nie chcieli. Jednemu urwało rękę, wykrwawił się. Zostało 3ech.
14.08.2024
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
Najwięcej tego chyba na Telegrama wrzucają. Na Bitchute też sporo jest tego, tylko że tam to głównie prokacapskie wariacje. To jest w ogóle ponuro fascynujące, jak dużo jest np. takich ganianek z tymi dronami fpv, gdzie człowiek widzi to małe gówno i próbuje uciec, najczęściej robiąc jakieś kółka i zwody, co wygląda w pewnym sensie komicznie, o ile nie pomyśleć, że ten gość widzi za sobą uporczywe coś, co jak da mu berka, to rozpierdoli jego korpus na strzępy.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-01-2024, 14:49zobaczylbym pare takich filmikow ale kompletnie nie wiem gdzie szperac
To jest w ogóle jakaś nowa twarz wojny: nigdy chyba nie było w jej wersji zmechanizowanej takiego polowania przez jednego człowieka na drugiego, w takim sensie, że front w sumie stoi, mało co tam się posuwa, ale przez cały czas jedni ludzie próbują wypatrzeć i zabić drugich, wybierając sobie konkretnego żołnierza, w ramach takich wzajemnych codziennych wybijanek. Kiedyś takie rzeczy robili powiedzmy snajperzy, czyli trzeba było pechowo znaleźć się w odkrytej linii od czyjejś tam ukrytej pozycji, a teraz to coś może nadlecieć z dosłownie każdego kierunku, z wlatywaniem do pomieszczeń i wnętrza pojazdów włącznie...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rasowy masterfulowicz
A są jakieś filmiki pokazujące snajpera który ściaga delikwenta i tego delikwenta w momencie penetracji pocisku? bo te z dronami to nuda, już tyle tego widziałem że nie robi żadnego wrażenia.Na mnie najwieksze wrażenie robią filmiki piechoty z kamerą na głowie prosto z pola walki albo piechoty ze wsparciem pojazdów.Te z dronami to jakbym gry kurwa oglądał
edit: zapodajcie coś ze snajperami.Choć wątpie że coś takiego jest bo oni działają zazwyczaj solo i raczej nie ma opcji by ktoś ich jeszcze nagrywał
edit: zapodajcie coś ze snajperami.Choć wątpie że coś takiego jest bo oni działają zazwyczaj solo i raczej nie ma opcji by ktoś ich jeszcze nagrywał
- Sybir
Jakie solo, Panie Kolego? Są filmy np. ze strzelań z celownikiem noktowizyjnym. Takich, o których piszesz, nie spotkałem na swoich falach podczas surfowania.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
Zauważyłem, że na Telegramie już całym osobnym gatunkiem są filmy z kotami konsumującymi Rosjan...
Jeśli ktoś bardzo chce, to
ale trudno odzobaczyć....
No właśnie zazwyczaj nie działają solo
Mnie dość mocno ruszył filmik, na którym zdronowany Rosjanin oderwaną ręką najwyraźniej próbuje odsunąć sobie coś sprzed twarzy, tylko że to coś co próbuje odsunąć, to właśnie jego zwisająca w strzępach twarz.
Jeśli ktoś bardzo chce, to
Kod: Zaznacz cały
https://www.bitchute.com/video/lTXdmfaQ7fi5/
Ostatnio zmieniony 27-01-2024, 09:21 przez WaszJudasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rasowy masterfulowicz
Solo, raczej wątpie by facet który ma odstrzelić ważnego zawodnika miał wokół siebie 5ludzi.Zazwyczaj działa z obserwatorem a mi chodzi o filmik który pokazuje moment strzału i moment trafienia.I wiem doskonale że takich nie ma i nie bedzie
-
- rasowy masterfulowicz
Apropo snajperów to polecam kolegom książkę
Edit: Judasz piękne
Edit: Judasz piękne
- Medard
WaszJudasz pisze: ↑27-01-2024, 09:13Jeśli ktoś bardzo chce, to
ale trudno odzobaczyć....Kod: Zaznacz cały
https://www.bitchute.com/video/lTXdmfaQ7fi5/
mocne, na mnie jakiś czas temu zrobił wrażenie taki film, szczęściem od razu mu się zmarło, końcowe kadry straszne:
Die Welt ist meine Vorstellung.
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
No tak to było dość miłosierne. Jest gdzieś filmik, jak jeden ruski leży, zakrywając głowę rękoma, a drugi siedzi se i pali szluga. Przylatuje ukraiński dron z prezentem, a ten co pali POKAZUJE PALCEM na tego, co leży i coś tam gestami perswaduje, że lepiej na tamtego zrzucić. I faktycznie, spada granat, urywa tamtemu łeb. Ale spokojnie, do amatora szlugów też wrócili...
O:
O:
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
Też mogę polecić, bdb. Zawróciła tam moja uwagę praktyczność Niemców, przeważająca mimo wszystko nad formalizmem: kiedy na szkoleniu Sepp, na bazie swoich doświadczeń, zaprzeczył tezie wyższego stopniem instruktora, że drzewa są dobrymi kryjówkami dla snajperów, tamten wcale go nie opierdolił, tylko przy wszystkich wysłuchał co ma do powiewdezenia i w końcu przyznał, że może to faktycznie jednak pomysł do dupy.
- Żułek
no to ja mam taki żarcik
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
A tak skończyła rosyjska kolumna spiesząca na odsiecz obwodowi kurskiemu:
https://x.com/i/status/1821806855305167241
Jeśli potwierdzą się doniesienia, to może być jeden z największych jednorazowych odstrzałów pogłowia ruskich w tej wojnie. Na terenie Rosji.
Zdjęcia dość upiorne. Na Telegramie jest jeszcze jeden film:
sprawdzone, ten film jest stary. Ale pouczający więc zostawiam.
https://x.com/i/status/1821806855305167241
Jeśli potwierdzą się doniesienia, to może być jeden z największych jednorazowych odstrzałów pogłowia ruskich w tej wojnie. Na terenie Rosji.
Zdjęcia dość upiorne. Na Telegramie jest jeszcze jeden film:
sprawdzone, ten film jest stary. Ale pouczający więc zostawiam.
Ostatnio zmieniony 09-08-2024, 17:25 przez WaszJudasz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- weteran forumowych bitew
prawidłowo podziurawieni wolframem
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
Dla porządku: ten pierwszy z Twittera legitny, drugi film jest kwestionowany, możliwe, że to stary.
Tak, sorry, ten drugi (ze zbliżeniem na trupy) to z Chersonia.
Tak, sorry, ten drugi (ze zbliżeniem na trupy) to z Chersonia.