no no to spierdalaj juz a nie smrodzisz xD
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Nie można też wykluczyć, że ojcem była Brigitte, a matką Tabaluga. Ale to, że czegoś nie można wykluczyć, nie znaczy jeszcze, że ma to sens.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bez owijania w bawelne - wszyscy lubia milfy i kazdy chcialby je ruchac, to cos jak byc w niebie - czy ktorys z kolegow o lewicowym odchyleniu chcialby wyruchac te istote zwana Brigitte Mscron wygladajaca jak stwor z Planet od the Apes?
Do szeregu wystap - ludzie lubia sranie do ryja i dymanie zmurszalych babek z obeschnieta cipa, wiec smialo koledzy.
I jebie mnie to czy to trans, jskas plciowa przechrzta czy inny zjebaniec udajacy kogos innego, to klasyczny palec wskazujacy na ksiezyc, bo nikt nikomu nie kaze sie z niczym obnosic
Do szeregu wystap - ludzie lubia sranie do ryja i dymanie zmurszalych babek z obeschnieta cipa, wiec smialo koledzy.
I jebie mnie to czy to trans, jskas plciowa przechrzta czy inny zjebaniec udajacy kogos innego, to klasyczny palec wskazujacy na ksiezyc, bo nikt nikomu nie kaze sie z niczym obnosic
woodpecker from space
- Lukass
A co to ma do rzeczy? Temat był o tym, że Brigitte zmieniła płeć, a nie o tym, że jest atrakcyjna. Może być brzydka jak noc i wciąż być kobietą. Może podobać się panu prezydentowi z jemu tylko wiadomych względów. Nie o tym jest rozmowa. Przestań kurwa udawać Groka ĆwokaTriceratops pisze: ↑13-07-2025, 22:19Bez owijania w bawelne - wszyscy lubia milfy i kazdy chcialby je ruchac, to cos jak byc w niebie - czy ktorys z kolegow o lewicowym odchyleniu chcialby wyruchac te istote zwana Brigitte Mscron wygladajaca jak stwor z Planet od the Apes?

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- masterful
- Kontakt:
Polecam wszystkim odpoczynek. Kolejny dzień, od wyboru następcy obecnego Sołtysa z pałacu, jestem poza polityką. Spokój, matrix, kobieta w czerwonej sukience.
- tomekw48
- w mackach Zła
Przypomina mi się piosenka:
Wszyscy mamy źle w głowach,
przeżyjemy.
hej, hej,
na, na, na, na,
hej, hej, hej

Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
- zaczyna szaleć
Może ludzie znajacy francuskie prawo pomoga mi to ogarnać. Kliknałem w link do Pudelka i wynika z niego, że jakieś kobity (jedna z nich to “jasnowidzka”, btw) w drugiej instancji zostały oczyszczone z zarzutu pomówienia, bo nie zaszła przesłanka działania w złej wierze. Tym samym uskuteczniały wolność wypowiedzi. Żaden sad nie udowodnił, że Macronowa jest Macronem, nie o to toczyła się sprawa.
Mam prawo reagować.
-
- rasowy masterfulowicz
- empir
-
- postuje jak opętany!
ZACZELO SIE , a tak na serio to przydałby się chyba jakiś oddzielny temat o upadku europy
- masterful
- Kontakt:
Dobrze że ziemia jest płaska. Można ich zepchnąć i będzie spokój!
-
- postuje jak opętany!
- masterful
- Kontakt:
Nie jestem lewakiem. Świat nie jest zero-jedynkowy.
W dodatku jestem przeciwny wpuszczaniu "obcych kulturowo" ludzi do Polski. Widzę co się dzieje m.in. w Wawie po 8 latach PIS. Zawsze było dużo cudzoziemców bo to stolica, ale ostatnio za dużo "inżynierów".
W dodatku jestem przeciwny wpuszczaniu "obcych kulturowo" ludzi do Polski. Widzę co się dzieje m.in. w Wawie po 8 latach PIS. Zawsze było dużo cudzoziemców bo to stolica, ale ostatnio za dużo "inżynierów".
-
- postuje jak opętany!
przepraszam że podejrzewałem cie o bycie lewakiem, widze że cnota ksenofobii nie jest ci obca
- masterful
- Kontakt:
Nie czuje niechęci do obcych. Nie trzeba od razu wrzucać mnie w definicje 

- trup
Zacznijmy od czasów spalenia biblioteki Aleksandryjskiej przez chrześcijańską chołotę... to był początek.
Potem zaprowadzenie chrześcijaństwa i wieki ciemne. Dalej... jakoś pójdzie...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- masterful
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
czytałem taką teorię że wieki ciemne dlatego tak się nazywają bo mamy stosunkowo mało wiedzy na temat tego okresu , a nie dlatego że panowała wtedy "ciemnota" umysłowa.
- trup
"Hurraa...! Pycha! Wspaniała teoria.... wuju!"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Destro
- zaczyna szaleć