Teorie konspiracyjne

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

Re: Teorie konspiracyjne

05-03-2020, 16:46

^ Nie wiem czego innego można się spodziewać w przypadku polskich ścierwoludów :)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-03-2020, 16:51

Ascetic pisze:
uglak pisze:Nie wiem ;-( moje źródło uciekło z Mediolanu do Rzymu.
hehe. to czekamy na niusy z rzymu ;-)
Mój uczeń dopiero co wrócił i mówi ze życie toczy się tam zupełnie normalnie
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
hcpig

05-03-2020, 17:26

W sumie to wirusa odkryto w Polsce dopiero w tym tygodniu, towarowa prawda objawi się dopiero po weekendzie. W sobotę będzie armagedon w sklepach.
Ascetic pisze:do tej człowiek się zaczytywał w literaturze sf. teraz można na własne oczy się doświadczyć.
Bez kitu, też tak to odbieram.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Medard

05-03-2020, 18:04

Ascetic pisze:
mocny2_3 pisze:U mnie już szpital zamnięty.Dwóch typów jechało tym busem i wysiadło u mnie.Małe miasto, szybko informacja z rana sie roznisła i pojeby wykupiły cały ryż z biedry.
heh. mnie bardziej zastanawia to wykupywanie taśmyżycia. niektórzy to tachają takie ilości jakby jedyne co mieli robić w trakcie ewentualnej kwarantanny to tylko srać. ruchać się. żreć. srać. normalnie jak w święta BN.
No bo lepiej mieć taką rolkę, która nie była osmarkana lub okichana przez dawcę korona virusa na taśmie produkcyjnej. To już lepszy taki z owsikami albo innym robactwem. To chyba oczywiste :)

Wydaje się, że tego towaru nie zabraknie w sklepach jeszcze długo, ale kupiłem opakowanie, coby być zabezpieczony.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

05-03-2020, 18:20

Cyklon Be powinien być na półkach, wew markjetach. Co by se szybciej ulżyły robale....
Awatar użytkownika
Ascetic

05-03-2020, 18:26

SODOMOUSE pisze:Cyklon Be powinien być na półkach, wew markjetach. Co by se szybciej ulżyły robale....

kto wie, kto wie. ten szpital co chinole w 3 doby bez snu zbudowały to pod podłogą podobno miały dół z wapnem*. kto wie, kto wie.

* dobra. wiem. to nieprawda. choć tyle, że sobie pofantazjowałem.
Poro
Awatar użytkownika

06-03-2020, 11:24

SODOMOUSE pisze:Cyklon Be powinien być na półkach, wew markjetach. Co by se szybciej ulżyły robale....
Chętnie zakupię bo nadal jest produkowany (Czechy) choć pod inną nazwą. Bardzo dobry jeśli chodzi o tępienie.
До свидания Mother Fuckers
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

06-03-2020, 16:46

Wszystko dobrze, tylko po co kupować w tej sytuacji ryż z Chin i makaron z Włoch? Więcej logiki widzę w kupowaniu srajtaśmy*

* no dobra, też nie widzę.
Awatar użytkownika
Medard

06-03-2020, 17:18

Gunman pisze:Wszystko dobrze, tylko po co kupować w tej sytuacji ryż z Chin i makaron z Włoch? Więcej logiki widzę w kupowaniu srajtaśmy*

* no dobra, też nie widzę.
Makaron schodzi ten polski głównie.
Ale słyszałem ostatnio jak pracownica z biedry doradzała klientowi kupować zupki chińskie :)
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

07-03-2020, 15:32

https://fakty.interia.pl/swiat/news-chi ... Id,4367995" onclick="window.open(this.href);return false;

cóż. od jutra zaczną bombardowanie. jak się inaczej nie da.
Nasum

07-03-2020, 19:30

Aż zobaczyłem sobie "12 Małp". Film wyglada niemal jak instruktaż "jak podróżując rozpylić nowy szczep wirusa ". Ogólnie wiele jest takich filmów, które brały na warsztat ludzkie eksperymenty na mikrobach. Ciekaw jestem, czy na Wyspie Odrodzenia znajdującej się na wysychającym jeziorze Aralskim, zneutralizowano już wszystkie badziewia nad którymi tam pracowano? A znajdował się tam instytut opracowujący broń biologiczną. Dopóki był na wyspie, była jakaś naturalna granica, słaba, ale dla takiego wąglika chyba nieprzekraczalna, natomiast problem pojawił się w momencie kiedy jezioro zaczęło wysychać i wyspa zaczęła się łączyć z lądem stałym...

Czy podobny scenariusz może mieć miejsce w chwili obecnej? Tzn, czy Chińczycy mogli pracować nad bronią "B" i przypadkowo wymknął się z labolatorium? No bo ciężko powiedzieć, dlaczego w Chinach co chwilę mamy wybuch jakiegoś nowego szczepu wirusa - świńska grypa, ptasia grypa, Sars, Mers, teraz to gówno.... Wiem, cuchnie na kilometr spiskową teorią dziejów, ale to w sumie odpowiedni dział.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

07-03-2020, 19:47

Nasum pisze:Aż zobaczyłem sobie "12 Małp". Film wyglada niemal jak instruktaż "jak podróżując rozpylić nowy szczep wirusa ". Ogólnie wiele jest takich filmów, które brały na warsztat ludzkie eksperymenty na mikrobach. Ciekaw jestem, czy na Wyspie Odrodzenia znajdującej się na wysychającym jeziorze Aralskim, zneutralizowano już wszystkie badziewia nad którymi tam pracowano? A znajdował się tam instytut opracowujący broń biologiczną. Dopóki był na wyspie, była jakaś naturalna granica, słaba, ale dla takiego wąglika chyba nieprzekraczalna, natomiast problem pojawił się w momencie kiedy jezioro zaczęło wysychać i wyspa zaczęła się łączyć z lądem stałym...

Czy podobny scenariusz może mieć miejsce w chwili obecnej? Tzn, czy Chińczycy mogli pracować nad bronią "B" i przypadkowo wymknął się z labolatorium? No bo ciężko powiedzieć, dlaczego w Chinach co chwilę mamy wybuch jakiegoś nowego szczepu wirusa - świńska grypa, ptasia grypa, Sars, Mers, teraz to gówno.... Wiem, cuchnie na kilometr spiskową teorią dziejów, ale to w sumie odpowiedni dział.
To raczej Chińczykom ktoś podłożył świnię , znaczy wirus.....
Nasum

07-03-2020, 19:49

Po to żeby osłabić ich gospodarkę?

Jeden z bardziej ciekawych pozytywnych skutków ubocznych epidemii jest czystość powietrza w okolicach Wuhan - poprawiła się o 25 %, mniejsza emisja gazów spowodowana zatrzymaniem właściwie całego transportu miejskiego.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

07-03-2020, 20:02

ano po to... "MEDICAL MARSHAL LAW: Is this how they plan to lock down planet Earth?"
http://stateofthenation.co/?p=8583" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

07-03-2020, 21:13

Ło jejku. Czytanie tej strony grzeje mózg bardziej, niż jakikolwiek zbrodniczy eksperyment 5G ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

07-03-2020, 21:15

^ to jak Nostradamus, tyle wizji, że coś zawsze staje się prawdą....
Awatar użytkownika
Medard

07-03-2020, 21:18

Lukass pisze:Ło jejku. Czytanie tej strony grzeje mózg bardziej, niż jakikolwiek zbrodniczy eksperyment 5G ;)
Nie wiadomo po co UK opuszcza unię, skoro mogłoby uczestniczyć w powołaniu jednego rządu ze stolicą w Jerozolimie.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

07-03-2020, 21:22

SODOMOUSE pisze:^ to jak Nostradamus, tyle wizji, że coś zawsze staje się prawdą....
Fakt. Na temat samego wirusa jest chyba z dziesięć, ale wysiadłem, nie mam na to siły. Sześć dni w robocie na ostro, chujowy tydzień, chcę się spokojnie piwa napić :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
hcpig

07-03-2020, 21:59

Jak zakupy dzisiaj?

Makaron, ryż, konserwy... kurwa, na poły puste półki w największych hipermarketach.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

07-03-2020, 22:32

u mnie spoko. jak wyjem - dokupuje. dzisiaj zakupiłem np. 3 litry spirytusu. do dezynfekcji. wiadomix. teraz. skupienie. puszczam oczko. do rozcieńczania. i konsumpcji w długie morowe wieczory. od wewnątrz.

a tak w ogóle i szczególe to polecam ziemniaczki kapustki ogóreczki - generalnie warzywka póki są. jakieś mięsko z mięsnego. jeszcze się mrożonkami ponapychacie misiaki. świeże. warto. im więcej tym lepiej. wpierdalać ile wlezie.

i jeszcze luźna myśl. jak nas szkopy dojeżdżały a ruskie wrześniowa nocą dobijały - Francja czy Anglia balowała w pijanym tańcu. dzisiaj na miasteczku w-nów pełna konsumpcja. ludzi masa. każdy z worami i pełnymi bagażnikami. nie wiem. nie rozumiem. jakby takie bezwładne odruchy. mam hajs i muszę go nagle wywalić bo jutro się może tej wewnętrznej konsumpcji nie uda dać pożywić. a niedawno w chelmie tez stoły zastawione. ryje ucieszone. goloneczki wystawione. wódeczka wymrożona. ok. może tutaj tak jest zawsze. ok. u mnie na wsi to już na pewno dzisiaj jakoś inaczej było.

dobra. obserwujemy dalej. z lubością i niezmierną ciekawością.
ODPOWIEDZ