POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

02-02-2019, 14:21

nicram pisze:
Pacjent pisze:Cimoszewicz, już pomijam, że TW w ogóle nie powinno być w polityce, wykonuje takie łajdackie zadania, że go nie mam zamiaru szanować. Koleś, który organizował odstrzał żubrów dla VIP-ów krytykował później pogrom kornika drukarza, wydobywanie gazu łupkowego oraz odstrzał dzików.
ruski troll znowu nadaje...
Zwłaszcza, że kampania przeciwko wydobyciu gazu łupkowego była inspirowana przez rosyjskie służby, a kwestia nieogarnięcia ASF też jest w interesie państw ościennych czyli również Rosji i nie trzeba tu sprawdzać skąd wyrastają korzenie Włodzimierza Marianowicza Cimoszewicza. I Ty dziecino nazywasz mnie debilem...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 14:24

Zawsze jedziesz jedynym słusznym przekazem wiadomej partii, a partia ta jest ruską agenturą. Zresztą przecież wiesz to ruski trollu. Na szkoleniach uczyli was jak drzeć ryja jak ktoś was zdemaskuje. Ty tak zawsze robisz. Szmacisz się za ruble. Wstyd. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

02-02-2019, 14:28

Cała ta postkomuna łącznie z Bolkami powinna dać sobie spokój z polityką. Jeśli Marcinkiewicz na poważnie chce wrócić do polityki to jest to chyba jedna z większych żenad w ostatnich latach.
Millera czasem posłucham jako komentatora ale niech on już nie łapie się za politykierowanie, miał swój czas.
Ostatnio zmieniony 02-02-2019, 14:29 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
Pacjent

02-02-2019, 14:29

nicram pisze:Zawsze jedziesz jedynym słusznym przekazem wiadomej partii, a partia ta jest ruską agenturą. Zresztą przecież wiesz to ruski trollu. Na szkoleniach uczyli was jak drzeć ryja jak ktoś was zdemaskuje. Ty tak zawsze robisz. Szmacisz się za ruble. Wstyd. :-)
Jakie jeszcze masz fobie w ramach kultu teorii spiskowych, fanatyku?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

02-02-2019, 14:30

Pacjent pisze:Zwłaszcza, że kampania przeciwko wydobyciu gazu łupkowego była inspirowana przez rosyjskie służby
Akurat gaz łupkowy to od początku była mrzonka. Wydobywanie go na dużą skalę w warunkach europejskich jest nierealne. Jak sprawdzisz jak to wygląda, to faktycznie ma sens w USA, gdzie masz stan większy od Polski obszarowo a w nim 3 mln mieszkańców. Za duże koszty, za duże skutki uboczne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 14:35

Pacjent pisze:
nicram pisze:Zawsze jedziesz jedynym słusznym przekazem wiadomej partii, a partia ta jest ruską agenturą. Zresztą przecież wiesz to ruski trollu. Na szkoleniach uczyli was jak drzeć ryja jak ktoś was zdemaskuje. Ty tak zawsze robisz. Szmacisz się za ruble. Wstyd. :-)
Jakie jeszcze masz fobie w ramach kultu teorii spiskowych, fanatyku?
Ja nie mam żadnych fobii. Już ustaliliśmy, że to ty żyjesz w ciągłym przestrachu przed Żydami, Niemcami, uchodźcami, Ukraińcami, pedałami itd. Dziwne, że tylko Ruskich się nie boisz. :-) Fanatyk? Jestem tylko obserwatorem twojego marnego żywota, wypełnionego strachem. :-)
Pacjent

02-02-2019, 14:44

Projektujesz na mnie swoje fobie. Tymczasem ja tu nigdy nie wyrażałem entuzjazmu działaniami Federacji Rosyjskiej. Nie zgadzam się jednak z PiS-owskim pieprzeniem o Rosji, które Ty reprezentujesz.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

02-02-2019, 15:22

Pacjent pisze:Cimoszewicz, już pomijam, że TW w ogóle nie powinno być w polityce, wykonuje takie łajdackie zadania, że go nie mam zamiaru szanować. Koleś, który organizował odstrzał żubrów dla VIP-ów krytykował później pogrom kornika drukarza, wydobywanie gazu łupkowego oraz odstrzał dzików.
Phi, Cimoszewicz przy jego tatusiu Marianie, to niemal postać kryształowa.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-02-2019, 15:26

Pacjent pisze:Projektujesz na mnie swoje fobie. Tymczasem ja tu nigdy nie wyrażałem entuzjazmu działaniami Federacji Rosyjskiej. Nie zgadzam się jednak z PiS-owskim pieprzeniem o Rosji, które Ty reprezentujesz.
Oczywistosc, zrobili sobie z Rosji jakiegos kurwa dyzurnego wroga zeby miec szufladki dla wyborczego planktonu.
Pomijajac wszystkie za i przeciw to stajac przed wyborem germaniec i ruski, wybiore slowianca. Naprawde zadziwia mnie tu zjebana progermanskosc coponiektorych osob. Tak jakby to szwaby kurwa swieci byli conajmniej i jedyne czego pragneli to nasze dobro.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 16:59

Ściana wschodnia w człowieku siedzi, to wiadomo, a bimber wypala istotę szarą ze skutecznością napalmu, to widać. :-) Ileś tam procent tego społeczeństwa ma w sobie gen niewolnika i lubi siedzieć pod butem i to pod butem, z którego ruska słoma wystaje. Ciągle jestem mocno zszokowany, że skala zjawiska jest tak duża. No, skoro Niemcy nie są święci to Ruskie jeszcze bardziej nie są. I zawsze pragnęli naszego dobra. Historia i to ta najświeższa się kłania.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

02-02-2019, 17:18

Ale Niemcy i Ruski jebią na tak samo a wy zastanawiacie się pod czyim butem lepiej siedzieć.Zastanawiające.Nord Stream. Przecież to wspólny projekt naszych dobrych sąsiadów.Tych ze wschodu i tych z zachodu.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-02-2019, 17:38

Gen niewolnika to raczej ciagotka do szwabow. Jedno wiem, jezdzac tu i tam, to spotkanie z losowymi szwabami i ruskimi sa dosc odmienne, oprocz bariery jezykowej jest ta sztywnosc i obcosc. Z ruskimi bariera jezykowa znika po pierwszej butelce esperanto i mozna pogadac na kazdy temat. Ludzie, ci zwykli na dole dziwia sie, skad ta wyimaginowana wrogosc. W szwabii sam widzialem jak szkopy mijaly polska stacje benzynowa zeby pojechac 10km dalej i zatankowac na germanskiej i to drozej. Tak, ze te geny....

A tu subtelna roznica
Obrazek
woodpecker from space
Pacjent

02-02-2019, 18:27

nicram pisze:Ściana wschodnia w człowieku siedzi, to wiadomo, a bimber wypala istotę szarą ze skutecznością napalmu, to widać. :-) Ileś tam procent tego społeczeństwa ma w sobie gen niewolnika i lubi siedzieć pod butem i to pod butem, z którego ruska słoma wystaje. Ciągle jestem mocno zszokowany, że skala zjawiska jest tak duża. No, skoro Niemcy nie są święci to Ruskie jeszcze bardziej nie są. I zawsze pragnęli naszego dobra. Historia i to ta najświeższa się kłania.
Przypominam, że w jednym poście nazwałeś mnie debilem, posiadającym debilne poglądy, a w innym pracującym dla nich za ruble. Nie wymądrzaj się w tematach dla dorosłych, bo nie masz powodów do satysfakcji ze swojego rozumu.
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 19:21

Wiem, że masz problemy z tym co czytasz. Z tym co piszesz także. :-) Czy w takim razie w każdym poście mam się do ciebie zwracać per debilu, żeby dotarło, że zbyt lotny umysłowo nie jesteś?
Awatar użytkownika
Triceratops

02-02-2019, 19:43

Nie przyjmuejsz do wiadomosci nicram, ze nie kazdy musi podzielac twoj dosc dziwny punkt widzenia i od razu stosujesz inwektywy ad personam, ktore swiadcza raczej o braku argumentow. Taki bezpieczny, wyhodowany przez media obraz sytuacji, bez glebszego rozeznania czy refleksji. Troche mi przypominasz moja siostre z Warszawki, wielce uczona pania psycholog, ktora przy swiatecznym stole potrafi wydukac z siebie jedynie dostojne i uczone "jebac pis" ale dlaczego to juz nie wie za bardzo. Z tego co piszesz rozumiem tylko, ze wolisz, zeby cie w dupe zapinal niemiec niz rusek - dlaczego - nie mam pojecia.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 19:48

Miśku sympatyczny, parę postów wstecz przytaczałem post tego debila, który płakał, że Ascetic stosuje inwektywy ad personam, po czym sam je wystosował do mnie. Skoro tak, poczułem się zwolniony z bycia uprzejmym. Próbowałem z nim dyskutować, natomiast on nie odpowiada na niewygodne pytania. Jedzie z wiadomym przekazem. Zatem z czym tu dyskutować? Patrz także na naszą trudną relację. :-) Prawie nigdy się nie zgadzamy ze sobą, ale myślę, że jakoś dajemy radę rozmawiać.

p.s. nie będę miał problemu z przedstawieniem Ci punktów w których zawrę uzasadnienie czemu nienawidzę pis.:-)
Ostatnio zmieniony 02-02-2019, 19:59 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 19:56

Triceratops pisze:Gen niewolnika to raczej ciagotka do szwabow.
No chyba żartujesz. Przecież to Ruskie muszą być ciągle ciemiężeni stąd ich dziwne polityczne wybory. Typowe niewolnicze qrwy, które nie potrafią być wolne. No chyba, że przez wódkę, lub bimber stąd pewnie patrzysz na nich takim łaskawym okiem. :-)
Triceratops pisze:Jedno wiem, jezdzac tu i tam, to spotkanie z losowymi szwabami i ruskimi sa dosc odmienne, oprocz bariery jezykowej jest ta sztywnosc i obcosc. Z ruskimi bariera jezykowa znika po pierwszej butelce esperanto i mozna pogadac na kazdy temat. Ludzie, ci zwykli na dole dziwia sie, skad ta wyimaginowana wrogosc. W szwabii sam widzialem jak szkopy mijaly polska stacje benzynowa zeby pojechac 10km dalej i zatankowac na germanskiej i to drozej.

A byłeś Ty na lotnisku w Moskwie? Totalne zbydlęcenie i chamstwo przy odprawie. U Niemców pełna kultura. Co do zwykłych ludzi, to Ruscy oczywiście będą udawali Twoich przyjaciół, po czym bez chwili wahania wpakują Ci kulkę w łeb jak będzie taka wola ich Pana. :-)
Triceratops pisze: A tu subtelna roznica
Obrazek
To nie jest żadna różnica, a już na pewno nie subtelna. To tylko manipulacja. Czyli obrazek wskazuje jak obecnie Ruskie walczą ze Światem i odnoszą to do tego jak Szwaby walczyli w przeszłości. Adekwatnie byłaby kulka w potylicę w lesie (i nawet się do tego przyznać nie potrafią) vs. odkręcenie gazu.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-02-2019, 20:41

nicram pisze:Miśku sympatyczny, parę postów wstecz przytaczałem post tego debila, który płakał, że Ascetic stosuje inwektywy ad personam, po czym sam je wystosował do mnie. Skoro tak, poczułem się zwolniony z bycia uprzejmym. Próbowałem z nim dyskutować, natomiast on nie odpowiada na niewygodne pytania. Jedzie z wiadomym przekazem. Zatem z czym tu dyskutować? Patrz także na naszą trudną relację. :-) Prawie nigdy się nie zgadzamy ze sobą, ale myślę, że jakoś dajemy radę rozmawiać.

p.s. nie będę miał problemu z przedstawieniem Ci punktów w których zawrę uzasadnienie czemu nienawidzę pis.:-)
Jezeli chodzi o uprzejmosc, to akurat mam to w dupie, nie oczekuje jej od nikogo i specjalnie sie nie przejmuje czy jestem, ale po prostu zastanawia mnie, ze odmiennosc spojrzenia na polityke jest powodem do takich zajadlych atakow.
Ja tez nie jestem fanem pis, wiec ,mniej wiecej wiem czego sie spodziewac, ale w wypadku zajadlych antypisiorow przewaznie, kiedy zapytam to rzadko otrzymuje rzeczowa odpowiedz. A typowe "a w po robili to samo" to zazwyczaj klasyczny nokaut, bo jak pisalem wiele razy obie partie to jedno i to samo.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

02-02-2019, 20:53

To nie jest kwestia odmienności spojrzenia na politykę. Ja bym napisał, że całkowicie odmiennego spojrzenia na otaczającą nas rzeczywistość. Pacjent reprezentuje wszystko czym się brzydzę: ksenofobię, rasizm, szowinizm, płytko pojmowany patriotyzm itd. Pierdoli, że pedały się manifestują, ale co zabawne on ze swoimi poglądami także. Nic nie rożni się w tym względzie od tych pedziów, którzy wychodzą na ulicę. Natomiast nie dociera do niego, że z takim gównem w głowie, lepiej siedzieć cicho w domu. :-) Tyle tylko.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

02-02-2019, 21:00

nicram,ty nędzna kurwo,chetnie bym cie dojechał na wielickiej.Może masz pisiora ale nie jesteś mężczyzną. Lepiej nie wychodź z domu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ