POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

02-02-2019, 21:05

Obrazek
all the monsters will break your heart
535

02-02-2019, 21:11

chola, chola, ale przypominam, że zapisy na spotkania przy Wielickiej zgłaszać należy do mnie na PM. Po wstępnym wywiadzie wysyłam formularz do wpłaty i rezerwuję termin, wpisując spotkanie w harmonogram. Proszę nie robić burdelu.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

02-02-2019, 22:12

chola, chola, ale przypominam, ze jesli chodzi o burdele to nalezy skonsultowac sie z Hatefire, zeby nie stygmatyzowac tych co nie potrzeba.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

02-02-2019, 22:15

uglak pisze:chola, chola, ale przypominam, ze jesli chodzi o burdele to nalezy skonsultowac sie z Hatefire, zeby nie stygmatyzowac tych co nie potrzeba.
Od dawna uważam, że forume potrzebuje pełnomocnika do spraw poprawności politycznej, a kto się lepiej nadaje niż ja ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

02-02-2019, 22:21

STOP MOWIE NIENAWIŚĆI!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

02-02-2019, 22:26

Jimmy Boyle pisze:Obrazek
W chuj mocna ekipa. Jadąc "kibicowską" terminologią, eurowpierdol gwarantowany :)
Jaki jest największy grzech Platformy?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

02-02-2019, 23:11

nicram pisze:To nie jest kwestia odmienności spojrzenia na politykę. Ja bym napisał, że całkowicie odmiennego spojrzenia na otaczającą nas rzeczywistość. Pacjent reprezentuje wszystko czym się brzydzę: ksenofobię, rasizm, szowinizm, płytko pojmowany patriotyzm itd. Pierdoli, że pedały się manifestują, ale co zabawne on ze swoimi poglądami także. Nic nie rożni się w tym względzie od tych pedziów, którzy wychodzą na ulicę. Natomiast nie dociera do niego, że z takim gównem w głowie, lepiej siedzieć cicho w domu. :-) Tyle tylko.
Oj nicramie,nicramie...brzmisz jak jakieś skurwiałe skrzyżowanie chłopo-podobnej feministki i przerysowanej,stereotypowej cioty.Pacjent w swoim bełkocie stara się wypluć jakiejkolwiek argumenty,ty z pianą na pysku ciśniesz ekskrementami żywcem zaczerpniętymi z najgłębszych podkładów intelektualnego szamba jakie drzemie w ludzkich umysłach.Umiłowanie gejozy,nowomodne pierdolenie zgodne z linią GW i TVN o płytko pojmowanym patriotyzmie,ksenofobii i szowinizmie niemające żadnego uzasadnienia w rzeczywistości.Pomijając kontekst historyczny i stosując obecną nomenklaturę w debacie politycznej to lewicowe spierdolenie umysłu jest zdecydowanie gorsze i niebezpieczne niż prawicowe.Lepiej nie kręć się po Wielickiej.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

02-02-2019, 23:34

Nie chce mi się dyskutować na tematy polityczne - w zasadzie na pozostałe również (no chyba że przy piwku, twarzą w twarz), ale rzeknę tylko, że na świecie jest pełno takich nicramowców.
Tymczasem próba analizy zaprezentowanych niedawno danych (dla mnie to oczywista oczywistość):

https://www.rp.pl/Plus-Minus/301319953- ... beral.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
trup

03-02-2019, 01:54

Obrazek
Awatar użytkownika
nicram

03-02-2019, 07:23

Rumburak pisze:
nicram pisze:To nie jest kwestia odmienności spojrzenia na politykę. Ja bym napisał, że całkowicie odmiennego spojrzenia na otaczającą nas rzeczywistość. Pacjent reprezentuje wszystko czym się brzydzę: ksenofobię, rasizm, szowinizm, płytko pojmowany patriotyzm itd. Pierdoli, że pedały się manifestują, ale co zabawne on ze swoimi poglądami także. Nic nie rożni się w tym względzie od tych pedziów, którzy wychodzą na ulicę. Natomiast nie dociera do niego, że z takim gównem w głowie, lepiej siedzieć cicho w domu. :-) Tyle tylko.
Oj nicramie,nicramie...brzmisz jak jakieś skurwiałe skrzyżowanie chłopo-podobnej feministki i przerysowanej,stereotypowej cioty.Pacjent w swoim bełkocie stara się wypluć jakiejkolwiek argumenty,ty z pianą na pysku ciśniesz ekskrementami żywcem zaczerpniętymi z najgłębszych podkładów intelektualnego szamba jakie drzemie w ludzkich umysłach.Umiłowanie gejozy,nowomodne pierdolenie zgodne z linią GW i TVN o płytko pojmowanym patriotyzmie,ksenofobii i szowinizmie niemające żadnego uzasadnienia w rzeczywistości.Pomijając kontekst historyczny i stosując obecną nomenklaturę w debacie politycznej to lewicowe spierdolenie umysłu jest zdecydowanie gorsze i niebezpieczne niż prawicowe.Lepiej nie kręć się po Wielickiej.
Spoko, jak wolisz "argumenty" Pacjencika, które obala się w 20 sekund i których nie potrafi w żaden sposób obronić ten mało inteligenty jegomość, to winszuję. Piana na pysku? chyba mnie z kimś pomyliłeś. Piszę całkowicie na chłodno. Powiadasz, że z kolegą jest wszystko w porządku? Gdzie Ty Rumburaku byłeś jak Pacjencik wylewał nienawiść na Niemców, Ukraińców, Żydów? Gdzie byłeś jak bronił sukienkowych? Obrona pedałów przed "argumentami" Pacjenta to nie jest umiłowanie gejozy. Te "argumenty" to nic innego jak mowa nienawiści serwowana przez kilka źródeł, którymi kolega Pacjent jest zafascynowany, a które przytaczał Ascetic. Co ciekawe jak z prawicowym gównem walczy się tymi samymi metodami co oni, to nagle podnoszą larum o ekskrementach zaczerpniętych z intelektualnego szamba. Miej Ty troszkę przyzwoitości. Choć prawicowość i przyzwoitość nie idą w parze.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

03-02-2019, 08:44

Zawsze mnie dziwiły bóle dupy w stosunku do Żydów. Spoko ludzie, napierdalający Arabów, trzymający się razem i potrafiący kręcić dobre interesy.
Jebać żuli.
535

03-02-2019, 09:11

Żyd jako uosobienie sukcesu ekonomicznego, wywołuje w cebulandii zawsze negatywne uczucia, szczególnie wśród obywateli wyklętych, wiecznie cierpiących niedostatek. Myślałem, że to oczywiste.
Awatar użytkownika
Triceratops

03-02-2019, 10:40

W chuj mocna ekipa. Jadąc "kibicowską" terminologią, eurowpierdol gwarantowany :)
Nicram, masz jeszcze jakies watpliwosci?
Ciekawe czy teraz sciagnie tabliczke i ksiazki spali
Obrazek
Obrazek
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

03-02-2019, 10:49

trup pisze:
Jaki jest największy grzech Platformy?
Nieuregulowanie kwestii związków partnerskich, pasuje ci?
Pacjent

03-02-2019, 11:19

wolff pisze:Zawsze mnie dziwiły bóle dupy w stosunku do Żydów. Spoko ludzie, napierdalający Arabów, trzymający się razem i potrafiący kręcić dobre interesy.
Akurat w Polsce mieliśmy z tą mniejszością realne problemy i tylko nadzwyczajnej tolerancji Polaków należy zawdzięczać, że stosunki między oboma nacjami były generalnie dobre. Przypomnę o plemiennym rasizmie judaizmu, de facto brakiem asymilacji z polskim społeczeństwem (tylko 10% Żydów w IIRP akceptowało taką koncepcję), przejmowaniu skonfiskowanych majątków powstańców styczniowych, koncepcji Judeopolonii, instalowaniu w Polsce komunizmu, a teraz hucpie związanej z wymuszaniem na RP haraczu za mienie "bezspadkowe". To są realne problemy, a nie jakieś polskie wymysły.
Co ciekawe po obu stronach najciszej zachowują się ci najnormalniejsi. Wśród Żydów ci, którzy nie są wyznawcami judaizmu i nie są szowinistami-rasistami, a wśród Polaków ci, którzy znają ww. fakty, ale nie twierdzą, że wszyscy Żydzi są za to odpowiedzialni.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

03-02-2019, 11:32

Triceratops pisze:
Obrazek
Obrazek
Cóż Ci mogę napisać Triceps. Zapraszanie czegoś takiego jak Miller jest strzałem w stopę, ale co ja mogę. Nie zbadane są meandry myśli Schetyny.
535

03-02-2019, 11:46

Niezbadana to jest naiwność ludu, który wierzy w to, że po roku 1989 nastąpiło cudowne oczyszczenie. Całe towarzystwo jest umoczone od pędzla po uszy. Jeden trzyma drugiego za jajca. Lata mijają, a licznik bije i właściwie nic nie muszą robić. Upuszczą trochę jadu, znajdą frajerów, którzy oddadzą na nich swoje głosy i karawana jedzie dalej. Nikt poważny nie przyjdzie do polityki, póki ta ubecko popisowska zgraja nie odejdzie w niebyt odbytu. Ten proces chwilę jeszcze potrwa, także obawiam się, że nie jest to już "problem" większości z nas. Tym bardziej niezrozumiała jest dla mnie zapalczywość i wysoka temperatura "sporu".
Awatar użytkownika
Triceratops

03-02-2019, 11:56

nicram pisze:
Triceratops pisze:
Obrazek
Obrazek
Cóż Ci mogę napisać Triceps. Zapraszanie czegoś takiego jak Miller jest strzałem w stopę, ale co ja mogę. Nie zbadane są meandry myśli Schetyny.
Cimoszenko czy Belka lepsi? A piekny Kaziu ruhacz z pisu nie wadzi? Masz jeszcze jakies watpliwosci na temat pis i po? Bo jezeli na tej podstawie budujesz swoja narracje o pojeciu prawicowosci to nie dziwne, ze tak atakujesz pacjenta.

Ciekawym dlaczego Waldek odmowil
woodpecker from space
Awatar użytkownika
uglak

03-02-2019, 12:06

jesli z tego calego towarzystwa akurat Miller mialby byc strzalem w stope to ja nie mam pytan ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nicram

03-02-2019, 12:09

Triceratops pisze: Cimoszenko czy Belka lepsi?
Jakoś mniej mi wadzą.
Triceratops pisze:A piekny Kaziu ruhacz z pisu nie wadzi? Masz jeszcze jakies watpliwosci na temat pis i po?
Nawet go nie zauważyłem.
Triceratops pisze: Bo jezeli na tej podstawie budujesz swoja narracje o pojeciu prawicowosci to nie dziwne, ze tak atakujesz pacjenta.
Przecież Ci wczoraj pisałem, że nie chodzi o politykę, w każdym bądź razie nie tylko.
ODPOWIEDZ