SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
I koniecznie żadnych badań! Do tego te zabijające respiratory.... może i dobrze... niech się nie leczą. Nastąpi naturalne oczyszczenie...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Zupełnie zrozumiała linia mataczenia, bo przecież nie obrony, jak przystało ma pisowskiego prowokatora (bo jak rozumiem, wszystkie wystąpienia antyszczepów, to pisowskie prowokacje)Panopticon pisze: ↑02-08-2021, 13:35Te prowokacje to też element promocji tych wątpliwej jakości preparatów, bo niewiele osób daje się już nabierać.
Zresztą, z każdym wpisem, brzmisz coraz bardziej jak pisowski prowokator ....
Poro
-
- w mackach Zła
Nie wiem czy wszystkie. Idiotów nie brakuje. Ale jak ktoś się daje nabierać, że w Zamościu podpalono punkt i zaraz minister Niedzielski musi tam jechać, no to niech sobie wierzy. Kurwa, lamusom wszystko można wmówić.
- trup
Byłeś kiedyś w Zamościu?
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
"Biedny pajacu" jak kulturalnie dzisiajnicram pisze: ↑02-08-2021, 11:36Biedny pajacu, już 2.2 mld ludzi przyjęło "preparat". Po prostu wolą przyjąć szczepionkę niż wirusa i zaryzykować swoje zdrowie lub życie. Nie rozumiesz tego? Te dwa neurony, które masz w mózgu nie są w stanie przetworzyć tej informacji?ursus pisze: ↑02-08-2021, 11:27Jak można dać sobie wstrzyknąć preparat który jest ciągle w fazie testów a producent nie bierze za niego odpowiedzialności.
Nie kumam tego. To jest eksperyment medyczny. Człowiek ma się zgodzić na coś takiego. Mam zaryzykować swoje zdrowie bo jakieś kurwy tak se wymyśliły.![]()

Można się szczepić produktem sprawdzonym za który ktoś bierze odpowiedzialność. 95% ludzi i tak to przechodzi bardzo łagodnie lub nie wie że to miało.
Z okna też byś wyskoczył bo jakaś kurwa by se tak wymyśliła
To jest jeden wielki eksperyment. Kto chce brać w nim udział to spoko. Reszt niech ma wolną rękę. Ja nie będę królikiem doświadczalnym
- Ascetic
Nie jest dobrze. Znów brzmisz jak pisowski prowokator.Panopticon pisze: ↑02-08-2021, 14:09Nie wiem czy wszystkie. Idiotów nie brakuje. Ale jak ktoś się daje nabierać, że w Zamościu podpalono punkt i zaraz minister Niedzielski musi tam jechać, no to niech sobie wierzy. Kurwa, lamusom wszystko można wmówić.
Poro
-
- w mackach Zła
Patrz jaka tragedia:
- trup
Przestań czytać komentarze innych. Włącz myślenie.
- trup
ło ja.... to już wyższa jazda jest. Przyjęcie szczepionki = wyskok z okna.ursus pisze: ↑02-08-2021, 14:15"Biedny pajacu" jak kulturalnie dzisiajnicram pisze: ↑02-08-2021, 11:36Biedny pajacu, już 2.2 mld ludzi przyjęło "preparat". Po prostu wolą przyjąć szczepionkę niż wirusa i zaryzykować swoje zdrowie lub życie. Nie rozumiesz tego? Te dwa neurony, które masz w mózgu nie są w stanie przetworzyć tej informacji?ursus pisze: ↑02-08-2021, 11:27Jak można dać sobie wstrzyknąć preparat który jest ciągle w fazie testów a producent nie bierze za niego odpowiedzialności.
Nie kumam tego. To jest eksperyment medyczny. Człowiek ma się zgodzić na coś takiego. Mam zaryzykować swoje zdrowie bo jakieś kurwy tak se wymyśliły.![]()
. Jesteś bardzo miły. A ja wolę poczekać na koniec tych badań i nie ryzykować na chwilę obecną.
Można się szczepić produktem sprawdzonym za który ktoś bierze odpowiedzialność. 95% ludzi i tak to przechodzi bardzo łagodnie lub nie wie że to miało.
Z okna też byś wyskoczył bo jakaś kurwa by se tak wymyśliła
To jest jeden wielki eksperyment. Kto chce brać w nim udział to spoko. Reszt niech ma wolną rękę. Ja nie będę królikiem doświadczalnym
Pasy w aucie zapinasz czy nie bo nie będziesz robił tego co ci każą?
- Ascetic
Fakt. Słaba ta prowokacja. Musisz się bardziej starać z ekipą pisowskich prowokatorów.
Znalazłbym inne materiały zadające kłam, tym twoim wrzutom, ale jeszcze wyjdzie, że jestem ró∑nież pisowskim prowokatorem, więc tym razem dam na luz. A ty wiesz co robić. Podkręcaj dalej. W ramach prowokacji, aż was tam wszystkich wyłapią. Bo chyba po to te wszystkie, mniej, czy bardziej udane prowokacje. > Chłopaki szuraki. Wychodzi na to, że macie tutaj, nie wiem jak to nazwać ... 5 kolumnę?, bo z tego co pamiętam lubicie operować militarnymi metaforami.
Poro
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

Czy takie grafiki to pisowska prowokacja?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Ascetic
Rozumiem, że zamojskie bydło próbujące ograniczyć ludziom dostęp do szczepień jutro będzie protestować pod sklepami z wódką, a pojutrze blokować dostęp dostawcom szlugów.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Intrygujący poziom prowokacji. Nasze kochane władze, które jak wiadomo są przebiegłe i diablo wręcz inteligentne, przygotowały tak sprawną prowokację, że bierze w niej udział nawet pani od sprzęgła, która od lat "walczy" ze szczepionkami. Mistrzostwo.
W Gdyni prowokacja się nie udała, bo przyszła tylko garstka, która powyzywała pracowników punktu i została sprawnie opanowana przez panów policjantów. Fascynujące jest dla mnie to, że ci goście przebierają się w jakieś mundury. Uważają się za jakąś partyzantkę, czy co? Nie wiem, jak liczna jest to grupa, ale proponuję nazwę I Batalion Niedojebania Mózgowego.
W Gdyni prowokacja się nie udała, bo przyszła tylko garstka, która powyzywała pracowników punktu i została sprawnie opanowana przez panów policjantów. Fascynujące jest dla mnie to, że ci goście przebierają się w jakieś mundury. Uważają się za jakąś partyzantkę, czy co? Nie wiem, jak liczna jest to grupa, ale proponuję nazwę I Batalion Niedojebania Mózgowego.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Nie wiem, może jej obiecali, że się dorzucą do tej zbiórki POTĘŻNEGO tysiaka, na spalone sprzęgło (bez robocizny!).
ps. Aż strach pomyśleć, co Justynka jest w stanie zrobić za 2 kafle ... Obstawiam, MEGA, POTĘŻNĄ prowokację.
Poro
-
Chyba wypadłem z obiegu... to mówicie że podpalają punkty szczepień? W ramach walki z miedzynarodowym spiskiem lekarzy czy cuś takiego, tak? Noooo..... nie wiem czy mam czego żałować, że nie śledzę już na bieżąco informacji o kowidzie.
W telegraficznym skrócie - wyjaśnicie o co chodzi z tymi prowokacjami? No i o co chodzi z tym sprzęgłem, bo mnie zaintrygowało
W telegraficznym skrócie - wyjaśnicie o co chodzi z tymi prowokacjami? No i o co chodzi z tym sprzęgłem, bo mnie zaintrygowało

- Lukass
- zahartowany metalizator
Skrótowo: w kilku miejscach odbyły się krzywe akcje typu "atakujemy punkty szczepień" - wyzwiska, trochę przepychanki, jakieś próby odpytywania personelu, wszystko to podlane sosem "walki o wolność". W Zamościu jakiś jegomość poszedł krok dalej i podpalił taki punkt oraz siedzibę Sanepidu. Miejscowe antyszczepy twierdzą, że to prowokacje rządowe. A sprzęgło się spaliło, więc pani Justyna Socha z akcji "Stop NOP" ogłosiła zbiórkę w internecie, co by mogła sprzęgło wymienić

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Tu dopiero była prowokacja, wystąpił poważny wstrząs anafilaktyczny, a winę zwalili na owada !!!!!!!
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,5395984
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,5395984
-
- rasowy masterfulowicz
Pytanie jest, od czego to sprzęgło się spaliło, za dużo jazdy pod górę? A może przyczepkę ciągła?Lukass pisze: ↑02-08-2021, 18:43Skrótowo: w kilku miejscach odbyły się krzywe akcje typu "atakujemy punkty szczepień" - wyzwiska, trochę przepychanki, jakieś próby odpytywania personelu, wszystko to podlane sosem "walki o wolność". W Zamościu jakiś jegomość poszedł krok dalej i podpalił taki punkt oraz siedzibę Sanepidu. Miejscowe antyszczepy twierdzą, że to prowokacje rządowe. A sprzęgło się spaliło, więc pani Justyna Socha z akcji "Stop NOP" ogłosiła zbiórkę w internecie, co by mogła sprzęgło wymienić![]()