III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
No proszę! Zatem zdaniem Panów Rosjanie to tak szlachetny naród, że nawet w obliczu kryzysu wojennego nie wykorzystaliby ekonomicznie naiwnych Polaków, mimo że mogliby to zrobić bezkarnie. Niesamowite!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Widzę że jakieś nowe sci fi się tu pisze. Ostatnio n apikabu czytałem podobna fantazje, w której Ukraińcy po wygranej wojnie będą żądali reparacji, nie dostaną, Europa ich nie poprze więc pójdą na Berlin.
Find your flow
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
kurde, tutaj to nawet nie chcę wchodzić w jakąś dyskusję, bo widze że jak zwykle każdy najmądrzejszy.
powiem tylko tyle, że nie ma nas tam i zasadniczo chuja wiemy, ale jak widzę tę propagandę, że ukry zaraz zniszczą rosjan, a jak my (Polska w sensie) im pomożemy to już na bank, to śmiać mi się chce
oczywiście wojna to gówno najgorsze, oby się to możliwe szybko skończyło i bardzo mi żal cywili. to chyba jasne
powiem tylko tyle, że nie ma nas tam i zasadniczo chuja wiemy, ale jak widzę tę propagandę, że ukry zaraz zniszczą rosjan, a jak my (Polska w sensie) im pomożemy to już na bank, to śmiać mi się chce
oczywiście wojna to gówno najgorsze, oby się to możliwe szybko skończyło i bardzo mi żal cywili. to chyba jasne
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Z dedykacją dla mojego forumowego ulubieńca, by sobie poczytał do poduszki. Tak ze dwa-trzy miesiące temu temat był grane na forume.
https://globalnagra.pl/kolaps-rosji/
Jesteśmy tam, nawet nie tylko sprzętowo, ale tez ludzko. Nie będe pisał o szczegółach, bo temat dość śliski, ale są w publicznie dostępnych miejscach informacje, które spowodowałyby, że wlazłbyś pod stół odszczekać swoje głupoty.
https://globalnagra.pl/kolaps-rosji/
Skoro jak sam przyznajesz chuja wiesz, to po co się odzywasz błaznując?
Jesteśmy tam, nawet nie tylko sprzętowo, ale tez ludzko. Nie będe pisał o szczegółach, bo temat dość śliski, ale są w publicznie dostępnych miejscach informacje, które spowodowałyby, że wlazłbyś pod stół odszczekać swoje głupoty.
-
Heretyk
spoko. pierwszy i ostatni raz coś tu napisałem
-
Heretyk
nie, ale bywam rzadko więc wybacz
-
bartwa
Smutny Girkin opowiada o kulisach klęski, bez nadziei na lepsze jutro. Monolog piwniczny 08.09.2022:
Dobrze gada towarzysz Girkin, będzie koncertowy wpierdol.
Dobrze gada towarzysz Girkin, będzie koncertowy wpierdol.
- Sybir
Andromeda na propsie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
bartwa
Obejrzałem dokładniej filmik z Ogórkinem. Pięknie tam jedzie na Kreml i cały kacapski system.
- Sybir
A mimo to bezpieka go nie zawija. Elektryka prąd nie tyka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Nasum
Pewnie jeszcze jest im potrzebny, bo pali się grunt pod nogami. Gdyby tak jechał na swoich mocodawców w momencie kiedy byłoby spokojniej na froncie, to mogłoby się okazać, że przypadkowo najechałby na minę podczas przejażdżki po mieście.
-
bartwa
Zaczynam powoli być fanem Ogórkina, cytuje nawet skurwiel Strugackich! Po raz pierwszy słyszę kacapa z poczuciem humoru. Ładnie jedzie od 42:20. Widać, że się chuj nikogo nie boi.
Andromeda odwala kawał świetnej roboty.
Andromeda odwala kawał świetnej roboty.
- Medard
ciekawostka, start irańskie drony kamikadze shahed 136, które są obecnie na stanie RUS:
Iran potrafi w technologię, mimo różnych sankcji:
https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... Id,6293346
Z kolei Scott Crino, który jest założycielem i dyrektorem generalnym firmy doradztwa strategicznego Red Six Solutions LLC, twierdzi, że irańskie drony Shahed-136 mogą zapewnić Rosji "potężną przeciwwagę" względem m.in. amerykańskich wyrzutni rakiet HIMARS, które są obecnie na wyposażeniu ukraińskiej armii. - Obecność Shahed-136 w wojnie w Ukrainie niewątpliwie zmienia plany operacyjne Kijowa. Sama wielkość ukraińskiego pola bitwy utrudnia obronę przed Shahed-136 - powiedział Crino.
Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... ign=chrome
Iran potrafi w technologię, mimo różnych sankcji:
https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... Id,6293346
Z kolei Scott Crino, który jest założycielem i dyrektorem generalnym firmy doradztwa strategicznego Red Six Solutions LLC, twierdzi, że irańskie drony Shahed-136 mogą zapewnić Rosji "potężną przeciwwagę" względem m.in. amerykańskich wyrzutni rakiet HIMARS, które są obecnie na wyposażeniu ukraińskiej armii. - Obecność Shahed-136 w wojnie w Ukrainie niewątpliwie zmienia plany operacyjne Kijowa. Sama wielkość ukraińskiego pola bitwy utrudnia obronę przed Shahed-136 - powiedział Crino.
Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/militaria/n ... ign=chrome
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Nasum
Wiktorze Imantowiczu, po raz kolejny ostrzegam pana w kwestii ekstremizmu myślowego....
Ja pierdolę....
-
bartwa
-
Nasum
Zwłaszcza jak sam Wiktor kaja się i mówi, ale ja z szacunkiem.... słucham tego i zastanawiam się, co też kryje im się pod deklem. Czy oni wierzą w to co mówią? W ten cały russkij mir? Czy nie wiedzą, że te pseudo panstwa istnieją tylko dzięki kaprysowi władcy kremla? Te kajanie się, te ironiczne groźby... wszystko jakby żywcem wyjęte z ruskiej kroniki lat 50-tych, albo i wcześniej, trzydziestych....
Chciałbym aby te pseudo republiki ludowe zostały rozjechane przez czołgi. A jak nie, to niech je odpuszczą, niech będzie tam terror, bieda, nędza, głód i wszy. Niech wszystko tam klęknie i upadnie. Takie preludium dla ich mocodawców.
-
bartwa
Myślę, że to idealista, który jest fanem ruskiego miru, ale nie takiego, jaki skroił puting z bandą klakierów.Nasum pisze: ↑18-09-2022, 16:52
Zwłaszcza jak sam Wiktor kaja się i mówi, ale ja z szacunkiem.... słucham tego i zastanawiam się, co też kryje im się pod deklem. Czy oni wierzą w to co mówią? W ten cały russkij mir? Czy nie wiedzą, że te pseudo panstwa istnieją tylko dzięki kaprysowi władcy kremla? Te kajanie się, te ironiczne groźby... wszystko jakby żywcem wyjęte z ruskiej kroniki lat 50-tych, albo i wcześniej, trzydziestych....
Chciałbym aby te pseudo republiki ludowe zostały rozjechane przez czołgi. A jak nie, to niech je odpuszczą, niech będzie tam terror, bieda, nędza, głód i wszy. Niech wszystko tam klęknie i upadnie. Takie preludium dla ich mocodawców.