SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O... obsesja wybija za każdym razem. Masz jego portret w domu?
A z gangusami? Masz jakieś coś?
A z gangusami? Masz jakieś coś?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
Widzisz Szanowny Kolego o ile co do PiS czy Konfy nie mam żadnych złudzeń. Dlatego zasadniczo mnie jebią. Liczyłem jak głupek, że PO może stać się taką nowoczesną chadecją. Byłbym zadowolony. No niestety.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 13:17 przez Hatefire, łącznie zmieniany 2 razy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
ale co to ma do rzeczy jeśli chodzi o zadawanie się kandydata na prezydenta z gangusami?
- Hatefire
Ma to, że nawet bez Gangusa nie rozważyłbym głosowania na PiS, więc jak dla mnie mogą wstawić sobie kogo tam chcą. Natomiast będę chyba przymuszony do głosowania na kandydata PO w drugiej turze, więc owszem mi ten faszol przeszkadza. Poza tym, o co masz pretensje? Że przypominam fakt, że PO przytuliło i pozwoliło kontynuować karierę ojcu chrzestnemu Konfederacji?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Sa to niesamowite rzeczy.
Chinskie przyslowie podobno mowi "obys zyl w ciekawych dwoch tygodniach"
woodpecker from space
- Duban
- weteran forumowych bitew
Mimo wszystko te kwiatuszki i kurczak w sosie słodko-kwaśnym napisane chińskimi znaczkami to nie to samo co tatuaże randomowego kibola 
Zaraz pewnie wjedzie Jaś Kapela i jego JP2GMD

Zaraz pewnie wjedzie Jaś Kapela i jego JP2GMD
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Triceratops
-
- postuje jak opętany!
- trup
pretensje? Po prostu masz obsesję na punkcie Giertycha.Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 13:20Ma to, że nawet bez Gangusa nie rozważyłbym głosowania na PiS, więc jak dla mnie mogą wstawić sobie kogo tam chcą. Natomiast będę chyba przymuszony do głosowania na kandydata PO w drugiej turze, więc owszem mi ten faszol przeszkadza. Poza tym, o co masz pretensje? Że przypominam fakt, że PO przytuliło i pozwoliło kontynuować karierę ojcu chrzestnemu Konfederacji?
Co przesłania istotę. No chyba, że nie...?

- Hatefire
Istotę czego przesłania, że partia twierdząca, że jest ostatnim bastionem demokracji ma kogoś takiego w szeregach? Co więcej pełni on znaczącą funkcję, w aparacie odpowiedzialnym za PR polityczny.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
istotę wyborów 1 czerwca. Nie ma to związku.
Ale jak chcesz może dalej wyzywać portret romana wiszący nad łóżkiem.
- Hatefire
Nie projektuj swoich nawyków na innych xD Po prostu wskazuję, z zewnątrz dlaczego Czaskowski ma teraz takie problemy i dlaczego PO przejebie następne wybory. Co mnie zresztą nie cieszy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Myslalem o tym niedawno, ze fraza ,,masz obsesje" jest wygodna, bo calkowicie zwalnia z merytorycznej odpowiedzi, stanowiac czyste ad personam.
Slyszalem w ten sposob niedawno, ze mam ,,obsesje na temat odpowiedzialnosci".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
Kolego Ogniunienawiści, czy uważasz, że ludzie się zmieniają, czy jak tylko osiągną pełnoletność to do końca życia pozostają tacy sami? Bo ja patrząc na swoje 40+ życie, zauważam, że postrzegałem niektóre sprawy zupełnie inaczej 25 lat temu, niż teraz. Nie wiem zatem czy coś ze mną nie tak, że zmieniłem się tak bardzo, czy jednak wszystko ze mną w porządku?
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Kolego Nicram, ten Pan jest politykiem. Co więcej znaczącym. Swego czasu położył podwaliny pod Konfederację. I o ile taki szeregowy ziutek jak ja czy ty, może przejść zmianę światopoglądową i tyle. W przypadku zawodowego polityka pytania muszą się pojawić. No może jakby zrobił rachunek sumienia, pokajał się, no ale nie zrobił. Co więcej historia głosowań, w obecnej kadencji wskazuje na to. Jedyne od czego wprost się odciął, to prorosyjskość. Swoją drogą czemu bronicie tego szmaciarza jak niepodległości?nicram pisze: ↑21-05-2025, 14:31Kolego Ogniunienawiści, czy uważasz, że ludzie się zmieniają, czy jak tylko osiągną pełnoletność to do końca życia pozostają tacy sami? Bo ja patrząc na swoje 40+ życie, zauważam, że postrzegałem niektóre sprawy zupełnie inaczej 25 lat temu, niż teraz. Nie wiem zatem czy coś ze mną nie tak, że zmieniłem się tak bardzo, czy jednak wszystko ze mną w porządku?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Ja nie bronię, tylko stwierdzam, że skoro ja mam prawo do zmiany, to dlaczego mam odmówić prawa do zmiany światopoglądowej jemu? Zwłaszcza, że teraz stoi po stronie walczącej z jawnym złem. To nie wystarczy aby zadośćuczynić?Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 14:38Kolego Nicram, ten Pan jest politykiem. Co więcej znaczącym. Swego czasu położył podwaliny pod Konfederację. I o ile taki szeregowy ziutek jak ja czy ty, może przejść zmianę światopoglądową i tyle. W przypadku zawodowego polityka pytania muszą się pojawić. No może jakby zrobił rachunek sumienia, pokajał się, no ale nie zrobił. Co więcej historia głosowań, w obecnej kadencji wskazuje na to. Jedyne od czego wprost się odciął, to prorosyjskość. Swoją drogą czemu bronicie tego szmaciarza jak niepodległości?nicram pisze: ↑21-05-2025, 14:31Kolego Ogniunienawiści, czy uważasz, że ludzie się zmieniają, czy jak tylko osiągną pełnoletność to do końca życia pozostają tacy sami? Bo ja patrząc na swoje 40+ życie, zauważam, że postrzegałem niektóre sprawy zupełnie inaczej 25 lat temu, niż teraz. Nie wiem zatem czy coś ze mną nie tak, że zmieniłem się tak bardzo, czy jednak wszystko ze mną w porządku?
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Nie wystarczy. Bo obecne wyniki Memcena i Brauna, to w dużej mierze jego zasługa. Poza tym tak jak napisałem, nigdy się wprost nie pokajał. Po prostu nie lubi Kaczyńskiego, bo okazał się sprytniejszy od niego i tyle. I żenujące jest,że partia, która na swoich ustach demokrację trzyma faszola tylko dlatego, że jest funflem Donalda i Radzia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Ale skoro o tym czytałeś, czy to oznacza, że ktoś nie ma obsesji i nie wolno takiego stwierdzenia używać bo to wygodne?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-05-2025, 14:01Myslalem o tym niedawno, ze fraza ,,masz obsesje" jest wygodna, bo calkowicie zwalnia z merytorycznej odpowiedzi, stanowiac czyste ad personam.
Jeśli w nawet najmniej oczywistych miejscach ktoś ciągle widzi Giertycha... nawet jak nie ma związku z sednem problemu?
- trup
Myślisz. że Marks zmienił by zdanie gdyby wiedział co komunizm zrobił ludziom?Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 14:38Kolego Nicram, ten Pan jest politykiem. Co więcej znaczącym. Swego czasu położył podwaliny pod Konfederację. I o ile taki szeregowy ziutek jak ja czy ty, może przejść zmianę światopoglądową i tyle. W przypadku zawodowego polityka pytania muszą się pojawić. No może jakby zrobił rachunek sumienia, pokajał się, no ale nie zrobił. Co więcej historia głosowań, w obecnej kadencji wskazuje na to. Jedyne od czego wprost się odciął, to prorosyjskość. Swoją drogą czemu bronicie tego szmaciarza jak niepodległości?nicram pisze: ↑21-05-2025, 14:31Kolego Ogniunienawiści, czy uważasz, że ludzie się zmieniają, czy jak tylko osiągną pełnoletność to do końca życia pozostają tacy sami? Bo ja patrząc na swoje 40+ życie, zauważam, że postrzegałem niektóre sprawy zupełnie inaczej 25 lat temu, niż teraz. Nie wiem zatem czy coś ze mną nie tak, że zmieniłem się tak bardzo, czy jednak wszystko ze mną w porządku?