SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
Re: SARS-CoV-2
W USA też elegancko:
-
- rasowy masterfulowicz
Jest link do tej publikacji czy to przedrók
-
- w mackach Zła
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak się kończy szurowanie: https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... Id,5451781
all the monsters will break your heart
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ważne, że na koniec się "nawrócił" niczym Sartre.nicram pisze: ↑31-08-2021, 16:55Tak się kończy szurowanie: https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... Id,5451781
-
Jak nazwiesz sytuację osoby, która zmarła z powodu powikłań poszczepiennych lub na COVID, mimo że się zaszczepiła? Tak się kończy co?nicram pisze: ↑31-08-2021, 16:55Tak się kończy szurowanie: https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... Id,5451781
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Niestety nie za wiele mu to pomogło.Jimmy Boyle pisze: ↑31-08-2021, 17:07Ważne, że na koniec się "nawrócił" niczym Sartre.nicram pisze: ↑31-08-2021, 16:55Tak się kończy szurowanie: https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... Id,5451781
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Najbardziej mnie zaintrygowały te "injuries", nie chodzi o powikłania, oczywiście. Statystyka obejmuje przypadkowe wkłucie igły w oko przy szczepieniu, wyjebanie się na schodach podczas wwychodzenia z kliniki, czy po prostu, że było ziaziu na rączce?
Kerosene keeps me warm.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jako, że z pewną dozą irytacji, ale i rozbawienia obserwowałem debilne polskie przepisy prawa w tym zakresie (typu: zakaz organizowania zabaw tanecznych, albo kto z kim i w jakiej odległości może iść ulicą), poszukałem tych, obowiązujących w Hamburgu. No mają szkopy rozmach, nie da się zaprzeczyć. Wszystko w detalach i chwilami tak absurdalne, że aż trudno uwierzyć, że ktoś na serio postanowił to wcielić w życie. Szczególnie interesujący jest rozdział poświęcony usługom seksualnym. Tak, nawet o tym pomyśleli. Tak, trzeba nosić maski. I oczywiście zostawić dane kontaktowe

Różnica pomiędzy Polską a Niemcami jest taka, że oni zapewne się stosują. Zapewne żaden z użyszkodników (mnie w tym ujmując) nie ma pojęcia, czy teraz można legalnie iść w Polsce ulicą z osobą spoza gospodarstwa domowego, czy też nie. I czy trzeba zachować dystans, czy nie trzeba. Otóż sprawdziłem i odpowiadam: można, ale trzeba zachować dystans. Na randkę tylko z żoną

Mimo wszystko, chyba wolę żyć w miejscu, gdzie ludzie mają trochę za bardzo wyjebane, niż w miejscu, w którym każdy - nawet najbardziej idiotyczny - przepis jest skrupulatnie przestrzegany, a jego przestrzeganie kontrolowane.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
W Polsce doskonale wiemy do czego zdolny jest karny naród niemiecki i do czego takie posłuszeństwo wobec ekscesów państwa prowadzi.Lukass pisze: ↑31-08-2021, 17:24
Jako, że z pewną dozą irytacji, ale i rozbawienia obserwowałem debilne polskie przepisy prawa w tym zakresie (typu: zakaz organizowania zabaw tanecznych, albo kto z kim i w jakiej odległości może iść ulicą), poszukałem tych, obowiązujących w Hamburgu. No mają szkopy rozmach, nie da się zaprzeczyć. Wszystko w detalach i chwilami tak absurdalne, że aż trudno uwierzyć, że ktoś na serio postanowił to wcielić w życie. Szczególnie interesujący jest rozdział poświęcony usługom seksualnym. Tak, nawet o tym pomyśleli. Tak, trzeba nosić maski. I oczywiście zostawić dane kontaktowe![]()
Różnica pomiędzy Polską a Niemcami jest taka, że oni zapewne się stosują. Zapewne żaden z użyszkodników (mnie w tym ujmując) nie ma pojęcia, czy teraz można legalnie iść w Polsce ulicą z osobą spoza gospodarstwa domowego, czy też nie. I czy trzeba zachować dystans, czy nie trzeba. Otóż sprawdziłem i odpowiadam: można, ale trzeba zachować dystans. Na randkę tylko z żonąKto był na koncercie, to wie, jak wygląda zachowanie dystansu. A proszę Panów, minimum 1,5 metra i chuj, żadnego tłumu pod sceną.
Mimo wszystko, chyba wolę żyć w miejscu, gdzie ludzie mają trochę za bardzo wyjebane, niż w miejscu, w którym każdy - nawet najbardziej idiotyczny - przepis jest skrupulatnie przestrzegany, a jego przestrzeganie kontrolowane.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
@Lukass nie wywołuj u kolegi stanów lękowych. 

Ostatnio zmieniony 31-08-2021, 17:36 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎ํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํ
.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- rasowy masterfulowicz
wtf, ten temat powinien zostać spalony.

- nicram
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
znajomy około dwa miesiące po drugiej dawce wyjebał się na schodach i zwichnął noge w kostce...
pewnie można to podciągnąć pod "injuries"

-
- rasowy masterfulowicz
Każdą śmierć/chorobę osoby zaszczepionej będą podciągnąć pod szprycę, tak będzie już do usranej śmieci
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
A tak nie było z covidem ?
-
- w mackach Zła
A może nasz forumowy profesor podpowie?
- nicram
Piotr Schramm. Znany wirusolog i epidemiolog. Guru szurów.
Zapomniał tylko dodać, że 10900 nowych przypadków to niezaszczepione szury.

-
- rasowy masterfulowicz
Żadne zaklęcia nie pomogą, sypie się narracja wyznawców Covidu. Gotowi na czwartą dawkę? Tylko mi nie piszcie, że jej nie będzie.
Celem życia nie jest przeżycie.