Wybory 2023.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2023.
^ PS. To prawda.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pewnie winniczek z bosakiem memcwelowi coś tam podszepnęli. Wpisz się do rejestru ( z wyjątkiem, tych dwóch, pierwszymi wymienionymi) a dostaniesz ładną paskę na ramię. Koloru różowego. Zawsze coś tam w zamian jest dane.
Ostatnio zmieniony 11-10-2023, 19:52 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
- ozob
- zahartowany metalizator
14 wyborców konfederacji. Przyszłość jest nasza na tym forum. Te lewackie histeryczki będą płakać do swoich mężczyzn już w niedzielę wieczorem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Złap to jak będzie w internecie, będzie zapewne już niedługo, bo czyste złoto to było. memcwel na pełnej szarży, paluszkiem groźnie machał, pochylał się jakby się do szarpania z kraśką szykował, taki, groźny był, że hej! Na końcu aż się wzruszyć można było, jak się spłakał, że nie mógł wygłosić tiktokowego stejtmentu, bo go dziennikarz śmiał pytać o ich psychopatologię stosowaną. O żydów, listy gejów, które chcą robić i tym podobne pierdoły. Wzruszyłem się, normalnie.
Stała się też rzecz straszna! Nie chce jeszcze wychodzić z Unii. Jakby były wyborcą kofpedryli, to byłoby mi smutno, że jednak zusu już nie likwiduje, żydzi xli, ale hamas tylko trochę mniej no i unia, pod naciskiem lewaków, chwilowo ok. Normalnie bez kręgosłupa typ. Jeszcze jak pacjentov powinien zacząć opowiadać, że pomaga Ukraińcom, karmi, ubiera i oddaje swoje 500+ x 2 na nich.
Ostatnio zmieniony 11-10-2023, 20:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- ozob
Jak już PiS z Konfederacja skumaja się po wyborach, to ja tu [V] zrobimy listę wywrotowców z tego forume i przekazemy ja przyjemnością ABW żeby was dojechali. W końcu dyktatura. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nagrobek
- nagrobek
listę to tam se możesz zrobić z ziomkami kto dziś przy fryturze stoi a kto z kiblem na wysoki połysk jedzie
-
Ozob, ja ci pomogę dojechać lewackie ścierwo. 
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Możecie sobie zrobić po lasce co najwyżej i nie musicie nawet czekać na koalicję XD
- Ascetic
- ozob
Stołypinkami będą zapierdalać wiadomo gdzie.
- mad
- weteran forumowych bitew
PiS
-
- rozkręca się
Pierdole nie głosuje. Mnie wszystko jedno kto będzie kradł, żadnej złodziejskiej bladzi nie będę koryta otwierał żeby się nachapała ze swoimi przydupasami.
Za to idę na referendum, wyrażę swój pogląd w sprawach, w których go mam.
Za to idę na referendum, wyrażę swój pogląd w sprawach, w których go mam.
-
- rasowy masterfulowicz
ja też nie ide i już rzygam tym całym gównem.Zaszyć sie gdzieś w środku lasu i nie wiedzieć nic o tym kraju poza tym jaka pogoda jutro
- trup
A jak głosują młode kobiety i dlaczego często nie? Np.:
Sławek Memcen. Fajny taki. Równy. Ideolog XD.
Sławek Memcen. Fajny taki. Równy. Ideolog XD.
https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/port ... 37vrh0#pcoAlicja, 23 lata, studentka psychologii: — Moja rodzina w ostatnich wyborach głosowała na PiS. W tym roku może namówię ich na Konfederację. PiS mnie denerwuje. Są starzy i nic nie wiedzą o życiu. To tak jak ksiądz pouczający, jak żyć w małżeństwie. A politycy Konfederacji są młodzi. Mamy wspólny język. Sławomir Mentzen mówi np. o filozofii i ja to rozumiem. Jestem młoda i też czasem na czyjeś zachowanie nie chce mi się reagować inaczej niż "XD". Tym zyskał poparcie ludzi.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Pojawił się, nietypowy, głos. >>> Nie głosuję (tak na marginesie, dzisiaj ostatni dzień, aby pobrać zaświadczenie o możliwości zagłosowania poza miejscem zamieszkania), ale wypełniam kartę referendalną. No cóż, Tusk twierdzi, ma ona tylko znaczenie dla PiS* (akurat z tym ujęciem sprawy, się nie zgadzam, że ma to głos tylko dla PiS):

https://www.wnp.pl/parlamentarny/wydarz ... 59109.html
* Zakładając, że tak jest, mamy logiczny ciąg, nie głosuję na nikogo, każda ze stron, to złodzieje, ale na drugą nogę wspieram piss.
Konkludując, jak stawiam się kontra do wyborów, to nie lepiej nie iść wcale?

https://www.wnp.pl/parlamentarny/wydarz ... 59109.html
* Zakładając, że tak jest, mamy logiczny ciąg, nie głosuję na nikogo, każda ze stron, to złodzieje, ale na drugą nogę wspieram piss.
Konkludując, jak stawiam się kontra do wyborów, to nie lepiej nie iść wcale?
Poro
- Believer
- weteran forumowych bitew
Więcej na RDC: https://www.rdc.pl/aktualnosci/polska/w ... YzxqrSnRSSW czwartek 12 października mija termin, w którym można pobierać zaświadczenia o prawie do głosowania lub zmieniać miejsce głosowania. Wyborca, który nie wie, gdzie jest zapisany do spisu wyborców, może sprawdzić swoje dane w Centralnym Rejestrze Wyborców, poprzez stronę gov.pl (w zakładce "twoje dane"). Wyborca znajdzie tam informacje o swoich prawach wyborczych oraz miejscu, okręgu i obwodzie głosowania. Sprawdzi też swoje dane przechowywane w rejestrze.
- Ascetic
-
- postuje jak opętany!
W skrócie poradzę: wybór pomiędzy a. Polska murem otoczona i podzielona, wybijamy się sami, b. Wjeżdżają araby, telewizja to TVN, Unia wielką jest.