Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2020 - II tura
Kaczor to człowiek wschodu, nie zdziwiłbym się gdyby myślał po rosyjsku. kacap jarosław
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Bo to fejk, Polska jest tutajŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-07-2020, 15:19Tylko dlaczego imię i nazwisko użytkownika nie zgadza się a nazwą @drhoobert który tweetował ostatnio w 2019?
A na jej twitterze tego wpisu nie ma...

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Hatefire
To klasizm, godny potępienia. Niemniej nieporównywalny z pogromowymi wypowiedziami luminarzy PiS i kierowanej przez nich telewizyjnej szczujni. Czy PO tworzyło strefy wolne od katolików?
Jestem bezstronny na PO jako na partię nigdy głosu nie oddałem. Niemniej widzę jawne wzorowanie się PiS, na putinowskiej retoryce. Czasem, to wręcz kalka. Niemniej jak ci ten symetryzm odpowiada spoko.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Pragnę zauważyć że wybory wygrał Andrzej Duda a nie Jarosław Kaczyński 

- Drone
Dla mnie niepojęte jest, jak można uderzać w nuty symetrystyczne albo nawet takie, które mówią, że PO prowadziło znacznie bardziej ostrą i podłą narrację. Jeszcze raz podkreślę, że nie byłem nigdy wielkim miłośnikiem PO, zawiedli mnie w sprawie 3x15 itd. Tak samo nie byłem miłośnikiem rządów AWS czy SLD w poprzednich latach, ale żadna poprzednia władza nie prowadziła tak skurwiałej i szczującej narracji jak PiS. Być może na tym polega sukces tej władzy, że niektórym to się podoba i uznają taką właśnie narrację za przejaw siły, męskości, tężyzny i cholera wie jeszcze czego, natomiast platformiane uwagi o moherowych beretach i ludku smoleńskim przytaczają jako zwykłą wymówkę.Hatefire pisze: ↑13-07-2020, 15:32To klasizm, godny potępienia. Niemniej nieporównywalny z pogromowymi wypowiedziami luminarzy PiS i kierowanej przez nich telewizyjnej szczujni. Czy PO tworzyło strefy wolne od katolików?
Jestem bezstronny na PO jako na partię nigdy głosu nie oddałem. Niemniej widzę jawne wzorowanie się PiS, na putinowskiej retoryce. Czasem, to wręcz kalka. Niemniej jak ci ten symetryzm odpowiada spoko.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
Akcji typu "sympatyków PiS nie obsługujemy" już nie pamiętasz? Prawdę mówiąc tutaj wyborcy PO byli pierwsi.
Symetryzm pominę, bo nie o to chodziło w mojej wypowiedzi. Kto musiał nadrabiać, PO czy PiS? Jak widać rządzący mają nadal ponad połowę poparcia w bezpośrednim starciu, więc przy taktyce ciągłego obrażania potencjalnych wyborców totalna opozycja może zmienić plakietkę na wieczna opozycja.
Guilty of being right
- bartwa
Idiotów jest większość i to do nich pis się pucuje. Plebs lubi jak im się mówi, że są mądrzejsi od intelygentów i że teraz my im pokażemy. I to chyba recepta na 'demokrację' w Polsce.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Medard
Podobna retoryka była w Stanach po wygranej trumpa, że biała hołota z domków z tektury głosowała na niego, że porządny biały powinien na demokratów, a może nawet tylko antife uznawać.
Co nie znaczy, że tvpis nie przegina. Mocno przegina.
Co nie znaczy, że tvpis nie przegina. Mocno przegina.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Chyba nie tylko u nas, zerknijmy na ruchy typu blm. Fajnie mieć swój czas, nawet gdy jest idiotycznie wykorzystany.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- bartwa
Jawohl, jaki kraj tacy idioci.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Hatefire
No wyborcy, a nie np telewizyjna szczujnia kierowana z Nowogrodzkiej. Czy strefy wolne od LGBT+ ustanawiane przez pisowskich polityków samorządowych. Jest jednak, różnica.
No tylko , że tego obrażania nie ma dużą skalę. Może powinni wziąć przykład z PiS'u i jechać po bandzie z obrażeniem, bo widać Polakom się podoba.uglak pisze: ↑13-07-2020, 15:47Symetryzm pominę, bo nie o to chodziło w mojej wypowiedzi. Kto musiał nadrabiać, PO czy PiS? Jak widać rządzący mają nadal ponad połowę poparcia w bezpośrednim starciu, więc przy taktyce ciągłego obrażania potencjalnych wyborców totalna opozycja może zmienić plakietkę na wieczna opozycja.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
tyś się udoł z tą twoją hulajką w bieszczadyMedard pisze: ↑13-07-2020, 14:36Wydaje się, że wygrałby wyżej bez tej zbędnej retoryki.
Zresztą ja lubię to, że jesteśmy zapiździewem, cały kraj mógłby być dla mnie jak Bieszczady.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
@ hatefire.
chłodna głowa. nowa strategia i .... jechanie po semetrystach. ale to na spokojnie. wystarczy obejrzeć dziennik i zapytać wówczas, czy, aby na pewno to jest retoryka, którą akceptują. trzeba odczekać kilka dni. niech się teraz nacieszą. na spokojnie się wróci z tym co nam pisowcy podadzą.
zresztą tutaj nie ma co gadać. wchodzenie w polemikę z uglakiem, że 3 okładki faktu = 2 mld na regularną szczujnię nie mają sensu. myślę, że przemawia przez niego niesmak, że pis zrobił tak obłędnie obleśną kampanię i zszedł do poziomu zenka, pawłowicz i pana jenota. jest to zrozumiałe, że teraz będą chcieli pokazać, że była równowaga. wczoraj zaczął ziobro. dzisiaj gowin. jeszcze trochę będzie ten temat grany. w zależności na ile będą rzeczywiście chceli polonizować media. albo je zastraszać. a wracając do semetryzmu. wystarczy pokazać raz na jakiś czas jaką retorykę mają. albo przekleić posty o "pedałku rafałku" jak tu jeden dzisiaj z rana zabłysnął.
generalnie easy + Educate, Agitate, Organize.
chłodna głowa. nowa strategia i .... jechanie po semetrystach. ale to na spokojnie. wystarczy obejrzeć dziennik i zapytać wówczas, czy, aby na pewno to jest retoryka, którą akceptują. trzeba odczekać kilka dni. niech się teraz nacieszą. na spokojnie się wróci z tym co nam pisowcy podadzą.
zresztą tutaj nie ma co gadać. wchodzenie w polemikę z uglakiem, że 3 okładki faktu = 2 mld na regularną szczujnię nie mają sensu. myślę, że przemawia przez niego niesmak, że pis zrobił tak obłędnie obleśną kampanię i zszedł do poziomu zenka, pawłowicz i pana jenota. jest to zrozumiałe, że teraz będą chcieli pokazać, że była równowaga. wczoraj zaczął ziobro. dzisiaj gowin. jeszcze trochę będzie ten temat grany. w zależności na ile będą rzeczywiście chceli polonizować media. albo je zastraszać. a wracając do semetryzmu. wystarczy pokazać raz na jakiś czas jaką retorykę mają. albo przekleić posty o "pedałku rafałku" jak tu jeden dzisiaj z rana zabłysnął.
generalnie easy + Educate, Agitate, Organize.
Ostatnio zmieniony 13-07-2020, 16:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 4 razy.
Poro
- Medard
- uglak
Polecam zajrzeć w najbliższych dniach na fanpage Polityk czy innych TokFMówHatefire pisze: ↑13-07-2020, 15:57No tylko , że tego obrażania nie ma dużą skalę. Może powinni wziąć przykład z PiS'u i jechać po bandzie z obrażeniem, bo widać Polakom się podoba.uglak pisze: ↑13-07-2020, 15:47Symetryzm pominę, bo nie o to chodziło w mojej wypowiedzi. Kto musiał nadrabiać, PO czy PiS? Jak widać rządzący mają nadal ponad połowę poparcia w bezpośrednim starciu, więc przy taktyce ciągłego obrażania potencjalnych wyborców totalna opozycja może zmienić plakietkę na wieczna opozycja.

Guilty of being right
- Triceratops
- Ascetic
skąd wiesz co będzie na fanpagu tokfm?uglak pisze: ↑13-07-2020, 16:16Polecam zajrzeć w najbliższych dniach na fanpage Polityk czy innych TokFMówHatefire pisze: ↑13-07-2020, 15:57No tylko , że tego obrażania nie ma dużą skalę. Może powinni wziąć przykład z PiS'u i jechać po bandzie z obrażeniem, bo widać Polakom się podoba.uglak pisze: ↑13-07-2020, 15:47Symetryzm pominę, bo nie o to chodziło w mojej wypowiedzi. Kto musiał nadrabiać, PO czy PiS? Jak widać rządzący mają nadal ponad połowę poparcia w bezpośrednim starciu, więc przy taktyce ciągłego obrażania potencjalnych wyborców totalna opozycja może zmienić plakietkę na wieczna opozycja.Poza tym wracając do meritum: to Trzaskowski miał co nadrabiać. Duda miał jeszcze z czego tracić, więc musiał tylko nie zjebać zbyt mocno (czego i tak był blisko po tekście z szczepieniami).
Poro
- Drone
Nadal wybór jest oczywisty.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Wczoraj ten sam @drhoobert pocisnal niezle pod nazwiskiem posla Mieszkowskiego. Wielu dalo sie nabrac na trollig znajac poziom inteligencji MieszkoskiegoŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-07-2020, 15:19Tylko dlaczego imię i nazwisko użytkownika nie zgadza się a nazwą @drhoobert który tweetował ostatnio w 2019?
A na jej twitterze tego wpisu nie ma...

woodpecker from space
- Triceratops
To jest akurat oczywiste.Drone pisze: ↑13-07-2020, 16:26Nadal wybór jest oczywisty.
woodpecker from space