Ojczyzna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ojczyzna
Nawrocki świetne przemówienie.
Przecz z lewactwem i żydostwem, smierc wrogom ojczyzny kuhwa.
Włączyłem na chwilę tvn i tą relację z marszu,kuhwa jaki to jest rak pierdolony.
Przecz z lewactwem i żydostwem, smierc wrogom ojczyzny kuhwa.
Włączyłem na chwilę tvn i tą relację z marszu,kuhwa jaki to jest rak pierdolony.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
- Sgt. Barnes
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Całkiem serio mówiąc, jakie pomysły żeby Polki rodziły więcej Polaków mają twórcy tego transparentu. Jestem ciekaw.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
electricwizard
- rozkręca się
Młodzież wszechwolska chce zaruchać.
Kolejna desperacja próba, chyba wiemy jakie ma szanse powodzenia XD.
Kolejna desperacja próba, chyba wiemy jakie ma szanse powodzenia XD.
Хороший русский - мертвый русский.
- empir
ruchają się przecież. a że tylko ze sobą
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
zapoznać je z seksoholikiem tomaszem? Magazynierom p0lki nie chcą rodzić dzieci , ale szefowi kancelarii mało która odmówi ?
MAGA
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Ohohoho polecialeś

W tak ważny dla ciebie dzień, powinieneś pod transparentem machać flaga
W tak ważny dla ciebie dzień, powinieneś pod transparentem machać flaga
- Hatefire
Kto zrozumie prawdziwego prawicowego mężczyznę, jak inny mężczyzna?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
Korczarowski dostał lufe na zęby podczas marszu czy tam przed samym marszem jakoś tak xD dobrze kurwie
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
Fajna dyskusja u tego pana
h ttps://www.facebook.com/lekarzDawidCiemiega/po ... uq8iScNQplTo jest ciekawa sprawa.
Oburzenie, że coraz więcej ludzi nie chce mieć dzieci, a woli psa czy kota. To oburzenie jest szczególnie mocne w środowiskach konserwatywnych i prawicowych.
Te same środowiska to najwięksi denialiści kwestii mających wpływ na nasze życie. Zgoda, że krytyczny spadek dzietności to zagrożenie dla stabilności społeczeństwa, ale who fucking cares?
Dewastacja środowiska, planety, klimatu i dewastacja rzetelności i nauki to też zagrożenie i tym jakoś się nie przejmują. Natknąłem się na dane mówiące, że najszybszy wzrost denializmu klimatycznego jest wśród wyborców Konfederacji - według badania firmy Zymetria. W PiS jak pamiętamy denialiści nauki byli przecież Ministrami, wciąż pamiętam film MEN o tym, że dzięki katastrofie klimatycznej będziemy płacić mniej za ogrzewanie (tak właśnie w nim mówili).
Dzięki tym denialistom wracają choroby, które ja na studiach znałem jako historyczne i zażegnane. I tym też się nie przejmują, jednocześnie propagując antynaukowe postawy. W mediach największą popularnością cieszą się nierzetelne osoby i szury, a dzieci marzą, aby zostać TikTokerami pokazującymi dupę za lajki, albo pewnie teraz podcasterami zapraszającymi głupich ludzi dla zasięgów. W każdym mieście mamy gabinety holistyczne ze skrzynką do teleportacji, a do tego coraz bardziej popularne konferencje, na których celebryci opowiadają o kontaktach z kosmitami. Mamy lekarzy otwierających czakry, profesorów szurów i bardzo bogate Państwo rozdające pieniądze na prawo i lewo, a NFZ zbankrutował nie wiadomo czemu, ale głównie przez pazernych lekarzy.
90% moich koleżanek nie ma dzieci i nigdy nie słyszałem, żeby powodem były kwestie kariery i finansów, zawsze słyszałem dokładnie te same argumenty, że ludzie są coraz głupsi, świat jest coraz gorszy i nie chcą przykładać się do przedłużania tego gatunku. Niedawno znajoma mi napisała coś, co dobrze reprezentuje opinie większości moich kolegów i koleżanek. Choć wiem, że dla wielu inne kwestie są równie znaczące, ja jedynie przedstawiam co słyszę w swoich kręgach.
Na koniec małe podsumowanie:
34% obywateli Unii Europejskiej uważa, że istnieje lek na raka, ale jest ukrywany.
35% obywateli Unii Europejskiej uważa, że wirusy powstają w laboratoriach, aby kontrolować społeczeństwo
W Polsce odpowiedziało tak 45% badanych !
Dla porównania w Szwecji i Dani tylko 8%, Finlandia 10%
strona 43 raportu Eurobarometr.
Dodajmy do tego badania typu OECD o tym, że 70% Polaków to funkcjonalni analfabeci i coraz więcej danych mówiących, że ludzie cofają się w rozwoju, regularny wzrost zwolenników pseudonauki i samej Konfederacji, która pewnie niebawem będzie rządzić światem. A także wystrzał widzów Rymanowskiego.
To ja wole mieć psa, ten przynajmniej nie jest świadomy z jakimi debilaami na tym świecie koegzystuje.
No, ale czy można mieć psa zamiast dziecka? Gdyby to było złe, to by Bóg inaczej świat stworzył.
-
tabaluga
słaby ty też dałeś sie nabrać globaluchom na zmiany klimatu ?
I pewnie myślisz że jak zapłacisz wysoki podatek od klimatu , to to coś zmieni ?
jakoś kraje azjatyckie i afrykańskie które gdzieś mają klimat rozmnażają się świetnie , więc może tędy droga ?
nawet guru sekty klimatystów bill gejts się z tego powoli wycofuje :>
I pewnie myślisz że jak zapłacisz wysoki podatek od klimatu , to to coś zmieni ?
jakoś kraje azjatyckie i afrykańskie które gdzieś mają klimat rozmnażają się świetnie , więc może tędy droga ?
nawet guru sekty klimatystów bill gejts się z tego powoli wycofuje :>
MAGA
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jest qrva takie przykre i dołujące.... masa debili... podobno najinteligentniejsza istota na Ziemi... miliony lat ewolucji, gigantyczny skok nauki i technologii... a te tępaki dalej swoje: "Plandemia, Soros, przedmurze chrześcijaństwa, Bug, horror, warzywa..."mocny2_3 pisze: ↑13-11-2025, 09:46Fajna dyskusja u tego panah ttps://www.facebook.com/lekarzDawidCiemiega/po ... uq8iScNQplTo jest ciekawa sprawa.
Oburzenie, że coraz więcej ludzi nie chce mieć dzieci, a woli psa czy kota. To oburzenie jest szczególnie mocne w środowiskach konserwatywnych i prawicowych.
Te same środowiska to najwięksi denialiści kwestii mających wpływ na nasze życie. Zgoda, że krytyczny spadek dzietności to zagrożenie dla stabilności społeczeństwa, ale who fucking cares?
Dewastacja środowiska, planety, klimatu i dewastacja rzetelności i nauki to też zagrożenie i tym jakoś się nie przejmują. Natknąłem się na dane mówiące, że najszybszy wzrost denializmu klimatycznego jest wśród wyborców Konfederacji - według badania firmy Zymetria. W PiS jak pamiętamy denialiści nauki byli przecież Ministrami, wciąż pamiętam film MEN o tym, że dzięki katastrofie klimatycznej będziemy płacić mniej za ogrzewanie (tak właśnie w nim mówili).
Dzięki tym denialistom wracają choroby, które ja na studiach znałem jako historyczne i zażegnane. I tym też się nie przejmują, jednocześnie propagując antynaukowe postawy. W mediach największą popularnością cieszą się nierzetelne osoby i szury, a dzieci marzą, aby zostać TikTokerami pokazującymi dupę za lajki, albo pewnie teraz podcasterami zapraszającymi głupich ludzi dla zasięgów. W każdym mieście mamy gabinety holistyczne ze skrzynką do teleportacji, a do tego coraz bardziej popularne konferencje, na których celebryci opowiadają o kontaktach z kosmitami. Mamy lekarzy otwierających czakry, profesorów szurów i bardzo bogate Państwo rozdające pieniądze na prawo i lewo, a NFZ zbankrutował nie wiadomo czemu, ale głównie przez pazernych lekarzy.
90% moich koleżanek nie ma dzieci i nigdy nie słyszałem, żeby powodem były kwestie kariery i finansów, zawsze słyszałem dokładnie te same argumenty, że ludzie są coraz głupsi, świat jest coraz gorszy i nie chcą przykładać się do przedłużania tego gatunku. Niedawno znajoma mi napisała coś, co dobrze reprezentuje opinie większości moich kolegów i koleżanek. Choć wiem, że dla wielu inne kwestie są równie znaczące, ja jedynie przedstawiam co słyszę w swoich kręgach.
Na koniec małe podsumowanie:
34% obywateli Unii Europejskiej uważa, że istnieje lek na raka, ale jest ukrywany.
35% obywateli Unii Europejskiej uważa, że wirusy powstają w laboratoriach, aby kontrolować społeczeństwo
W Polsce odpowiedziało tak 45% badanych !
Dla porównania w Szwecji i Dani tylko 8%, Finlandia 10%
strona 43 raportu Eurobarometr.
Dodajmy do tego badania typu OECD o tym, że 70% Polaków to funkcjonalni analfabeci i coraz więcej danych mówiących, że ludzie cofają się w rozwoju, regularny wzrost zwolenników pseudonauki i samej Konfederacji, która pewnie niebawem będzie rządzić światem. A także wystrzał widzów Rymanowskiego.
To ja wole mieć psa, ten przynajmniej nie jest świadomy z jakimi debilaami na tym świecie koegzystuje.
No, ale czy można mieć psa zamiast dziecka? Gdyby to było złe, to by Bóg inaczej świat stworzył.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Nerwowy
To oczywiste, tylko to by trzeba na spokojnie usiąść i zdecydować który z tych krajów jest najbardziej wart naśladowania, bo lista jest długa i pełna istnych potęg gospodarczych i wspaniałych miejsc do życia
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Które azjatyckie? Bo na przykład te mocno rozwinięte czyli Japonia, Korea Południowa czy Chiny zmagają się że starzeniem spoloczeństwa. Jasne w Sudanie (Afryka) dzietność jest duża, no ale mamy wprowadzić sudańskie standardy społeczne i gospodarcze, żeby Polaków było więcej?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
tabaluga
no z tekstu słabego wynika że lepiej jak europejczycy wyginą w imię klimatu podczas gdy hindusi i pakisi bedą rozmażać się w najlepsze i zaśmiecać planete 3 x mocniej niż my
MAGA