Mariusz, ale wiesz że związek radziecki się już skończył? Pogrzebaj w internetach lepiej. I zabierz jej te kartki, bo nic za to już w sklepie nie dostanieMariusz Wędliniarz pisze: ↑25-02-2022, 21:11Nie jestem Korwinem. Sram na konfederację. U babki w pokoju wisi nad uszkiem portret Lenina.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Słabo. Mnie rankiem budzi światło kurwy mateczki rasjii.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑25-02-2022, 21:11Nie jestem Korwinem. Sram na konfederację. U babki w pokoju wisi nad uszkiem portret Lenina.

Poro
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
ja też, są są pewne granice przyzwoitości,
proponuję wszystkim nałożyć sankcje na kiełbasę od Mariusza, zamawiać za pobraniem na paczkomat i jej nie odbierać, niech płaci za wysyłkie i niech kiełba pleśnieje
Ostatnio zmieniony 25-02-2022, 21:20 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Spokojnie Mariusz. Ja co prawda dotację na wymianę kotła na nowy wziąłem, ale kominka nie zlikwidowałem, gdyż nie było takiego wymogu. Musiałem jedynie zatkać wylot. Wygrzebię trochę piany wywalę płytę , zdejmę obudowę, przywiozę drewna i dam radę ogrzać i ugotować. Nawet gdyby przyszła porządna zima. Umyć się możemy ze żoną w zimnej wodzie. Tej raczej nie odłączą. To nie jest problem. Także ja na to leję.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑25-02-2022, 21:04Dlatego że ma takie trochę japońskie oczy i nabrzmiałą twarz to znaczy, że jest potworem? Dalej twierdzę, że to wrażliwy człowiek. A dlaczego nikt nie dopuszcza myśli, że Ukraińcy napadają na prorosyjskich Ukraińców w Donbasie. Wstawił się za nimi. Tak, już wiele lat temu z babką porobiliśmy zapasów. Mamy zakopane kiełbasy w słoikach, wiele kartofli w piwnicy i weków. Nam nic nie będzie, a wy miastowi będziecie martwić się w swoich zimnych blokach i marźć kurwa bo gazy i wody poodłączają. Będziecie marzyć o mięsnych wekach.
Zakompleksiony kurdupel, który nie może przeżyć, że ktoś się go nie boi.
- Ascetic
Luzik arbuzik. Zwyczajnie jest letko niedojebany. Ma też syndrom wchodzenia z drzwiami po niepisaniu. Znam to z autopsji. Skumuluje sie i jeb z dzidy. Nic groźnego na dłuższą metę.
Poro
- Ascetic
Ten temat zaczyna pokazywać, że warto mieć jakąś kurwe do opluwania. Jak putler zdechnie, proponuję cyklicznie robić ankietę i typować kogoś z forum na miesiąc. Tak do swobodnego jebania. Z przodu z tyłu z boku. Jak kto lubi. Opłacić też powinno się psychologa, jak będzie rozglądał się za sznurowadłami/żeletką z polsilvera wyciągniętą. Coby nie mieć leszcza później na sumieniu.
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
Podeślij linka jak możesz, bo nie wiem i czym mówiciebartwa pisze: ↑25-02-2022, 20:46Putin wygłosił kurewskie orędzie do armii ukraińskiej. Mi przyszło do głowy orędzie jakie cywilizowany świat powinien wygłosić do narodu rosyjskiego. Krótko i prosto - dopóki nie pozbędziecie się putina dopóty Rosja dla świata nie istnieje. Zrobić z nich kurwa Koreę Płn. Korea jest mała więc może sobie jechać na chińskiej kroplówce. Dla Rosji kroplówki nie będzie.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Ja widzę że ten temat jest tym czym wcześniej był temat o Covid, czyli najbardziej "uczęszczanym" tematem na forum na którym można było wyrzucić z siebie wszystkie frustracje, a także ponapierdalac trochę na forumowiczów 
mam nadzieję że wkrótce podzieli los tematu covidowego

Nie mam linka. Chodzi o orędzie, gdzie wzywa armię ukrów o zdradę swojego neonazistowskiego prezydenta. Co jest żałosne, bo ukraiński prezydent jest żydem.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja tam na nikogo nie wrzucam i, wręcz przeciwnie, widzę poprawienie nastrojów od jakiegoś czasu.Stoigniew pisze: ↑25-02-2022, 21:28Ja widzę że ten temat jest tym czym wcześniej był temat o Covid, czyli najbardziej "uczęszczanym" tematem na forum na którym można było wyrzucić z siebie wszystkie frustracje, a także ponapierdalac trochę na forumowiczów
-
Putin bał się nazwać rządzących Ukrainą Żydami i nazistami, więc nazwał ich narkomanami i nazistami. Odważny...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- DST
- rasowy masterfulowicz
Historia rodzinna z życia wzięta o moim wujku (mąż siostry ojca):
Typas był sympatycznym i wygadanym gościem spod Giżycka, który miał niestety zbyt duże parcie na kasę. W latach 70 i 80-tych pracował w warsztacie pod Bielefeldem. Był cholernie uzdolnionym mechanikiem, samochodowym lekarzem i artystą. Wiecie dobrze jaka była wtedy przebitka, więc na Mazurach był lokalnym milionerem. Potem jedna i druga błędna decyzja biznesowa w Polsce i zaczynamy od zera. Ale są siły i mózg i jeszcze większe parcie na kasę. Uderza z firmą budowlaną na Rosję. Interesy z merem Petersburga, budowy w całej Rosji, aż po Władywostok. Jako człowiek wschodu czuje Rosję i wie jak tam działać. Krótko mówiąc w latach 2000-2010 dochodzi do około 100 mln euro. I zmienia się w tyrana i dupka. Bliscy mają go dosyć, nie da się z typem wytrzymać. Przykro się na to patrzy. Przychodzi grudzień 3 lata temu i jest telefon z Gizycka. Wujas spada z drabiny zawieszając ozdoby choinkowe w swojej bizantyjskiej posiadłości. Spada na śmierć. Na pogrzebie i stypie karnawałowa atmosfera. Wszyscy są szczęśliwi, że typa chuj strzelił. Ciotka udaje żałobę, ale widać na kilometr, że to ściema. Podobnego końca życzę putlerowi i jestem pewien, że tak właśnie będzie.
Typas był sympatycznym i wygadanym gościem spod Giżycka, który miał niestety zbyt duże parcie na kasę. W latach 70 i 80-tych pracował w warsztacie pod Bielefeldem. Był cholernie uzdolnionym mechanikiem, samochodowym lekarzem i artystą. Wiecie dobrze jaka była wtedy przebitka, więc na Mazurach był lokalnym milionerem. Potem jedna i druga błędna decyzja biznesowa w Polsce i zaczynamy od zera. Ale są siły i mózg i jeszcze większe parcie na kasę. Uderza z firmą budowlaną na Rosję. Interesy z merem Petersburga, budowy w całej Rosji, aż po Władywostok. Jako człowiek wschodu czuje Rosję i wie jak tam działać. Krótko mówiąc w latach 2000-2010 dochodzi do około 100 mln euro. I zmienia się w tyrana i dupka. Bliscy mają go dosyć, nie da się z typem wytrzymać. Przykro się na to patrzy. Przychodzi grudzień 3 lata temu i jest telefon z Gizycka. Wujas spada z drabiny zawieszając ozdoby choinkowe w swojej bizantyjskiej posiadłości. Spada na śmierć. Na pogrzebie i stypie karnawałowa atmosfera. Wszyscy są szczęśliwi, że typa chuj strzelił. Ciotka udaje żałobę, ale widać na kilometr, że to ściema. Podobnego końca życzę putlerowi i jestem pewien, że tak właśnie będzie.
Ostatnio zmieniony 25-02-2022, 22:17 przez bartwa, łącznie zmieniany 2 razy.
- maciek z klanu
Xdxdxdxd
Powiedzcie ze to fejk, choć po tym zjebie można się tego spodziewac
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
- zahartowany metalizator
Tak powiedział.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
niestety prawda, wrzucałem tomaciek z klanu pisze: ↑25-02-2022, 22:00
Xdxdxdxd
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- rasowy masterfulowicz
To już kolejny palant, który wygłasza takie mądrości. Kto im pisze te kwestie?maciek z klanu pisze: ↑25-02-2022, 22:00
Xdxdxdxd
Celem życia nie jest przeżycie.