Dokladnie tak jest. Ale chwila satysfakcji i fajna kasa ktora wplynela na konto to dla mnie bardzo ok sprawa.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
od razu widać, że internetowy inwestor. taki z wykopu lub reddita xD
kurde. może przekleję. pośmieją się.
[/quote]
Dawaj wilku z wallstreet, odnies sie konkretnie, bo poki co jak zwykle klepiesz dziobem jak stara baba
KVLT lizania CZASZKI
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie ma co się ciśnieniować. kapitał z 30 tys. moda na akcję. dostęp do platform i mu się wydaje, że inwestor xD jakby jeszcze miał jakieś insajderskie niusy, no to może ... byśmy się też pośmiali, bo byli tacy w zamierzchłych czasach co w ten sposób starali się budować swoje legendy, na gadaniu w ten sposób głupot. ale to zwykła rybka, co złapała haczyk.Prodi pisze: ↑01-02-2021, 06:52Nie wiem o kim piszesz panie spekulancie bo ja np. jestem zajebiście zadowolonym z życia człowiekiem. Jak wykminiłeś po powyższym wpisie, że mi Jezus przeszkadza w czymkolwiek to gratuluję umiejętności wyciągania wniosków, no i z tym winem to był sarkazm, giełdowy grajku, także się nie kompromituj.Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 03:29Wy macie ładnie najebane w garach, jak nie Jezus to PiS, serio idzcie do psychologa. Banda życiowych frustratow jak ja pierdole. Pij, twoje zdrowie, ci kretyni z WSB zrobili miliardy razy więcej już teraz, niż twoi nie lubiący wody znajomi przez całe swoje życie.
(...)
a ile się napisze, że betoniarz przegryw, że ja i Ty LOL
ale to tak jest z dzieciakami. nic nie poradzisz.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tu się posypało w edycji, nie mój post został mi przypisany.Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:06Dokladnie tak jest. Ale chwila satysfakcji i fajna kasa ktora wplynela na konto to dla mnie bardzo ok sprawa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rasowy masterfulowicz
racja, mialo byc odnosnie tego napisales o zmianie swiata - zgadzam sie w stu procentach
KVLT lizania CZASZKI
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Dawaj wilku z wallstreet, odnies sie konkretnie, bo poki co jak zwykle klepiesz dziobem jak stara babaPan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:07od razu widać, że internetowy inwestor. taki z wykopu lub reddita xD
kurde. może przekleję. pośmieją się.
[/quote]
misiu. punkt widzenia z drugiej strony jest taki, bo widzę, że tego jeszcze nie złapałeś, że jesteś zwykłym leszczem, co kupił kilka akcyjek i się niezdrowo podnieciłeś. a i jeszcze wypisujesz jakieś niestworzone rzeczy o wywróceniu SYSTEMU xD
zrób licencje np. doradcy inwestycyjnego. popracuj tu i tam. opowiedz szerzej o rynku, zjawisku a nie .... kupiłem, zarobiłem, wywaliłem system.
po prostu jesteś śmieszny i dziecinny. wpisy jak na wykopie od tygodnia. niczym się nie różniące.
tak to wygląda.
a do samego meritum sprawy. jak się takim złapanym na haczyk wydaje, że rozbujają rynek. jeden fundusz na razie ledwo ledwo został rozbujany. śmiech na sali. teraz wypatrywać jak zacznie się zamykanie pozycji i tyle będzie z tej "solidarności rewolucyjnej". a nawet jakby tak nie było, to rynek już nie takie rzeczy widział. a ta sytuacja jest dobrze opisana i zwyczajnie kolejne takie będą inaczej monitorowane.
no a teraz dzieciuch wracaj do tej pracy na rynkach finansowych. sprzedajesz karty? czy robisz na infolinii z jakimiś krosselami? xD
Ostatnio zmieniony 01-02-2021, 10:16 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
"zmiana świata. "Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:10racja, mialo byc odnosnie tego napisales o zmianie swiata - zgadzam sie w stu procentach
hoho!

albo masz 25 lat albo jesteś srogo zaburzony. na pewno mocno śmieszny. zrobiłeś mi dzień. a tu pogrzeb ...
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
widzę, że gość się mocno podnieciłMedard pisze: ↑01-02-2021, 10:09Coś tu się posypało w edycji, nie mój post został mi przypisany.Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:06Dokladnie tak jest. Ale chwila satysfakcji i fajna kasa ktora wplynela na konto to dla mnie bardzo ok sprawa.

-
- rasowy masterfulowicz
No i patrz cymbale teraz na post medarda i zobacz dlaczego pisalem o zmianie swiata. Masakra, te wyzwiska od dzieciuchow jakies brednie o wykopie, licencjach. Stary ty masz problem z glowa to az bije po oczach. Dowartosciowujesz sie w ten sposob? Jak zwykle insynuujesz a pozniej wysmiewasz cos co komus wmaiwasz ze powiedzial. Jestes pierdolniety gosciu, mi ciebie szkoda. Zegnam, nie bede juz czasu marnowal na chorego psychicznie frustrata.Wacław pisze: ↑01-02-2021, 10:15"zmiana świata. "Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:10racja, mialo byc odnosnie tego napisales o zmianie swiata - zgadzam sie w stu procentach
hoho!![]()
albo masz 25 lat albo jesteś srogo zaburzony. na pewno mocno śmieszny. zrobiłeś mi dzień. a tu pogrzeb ...
KVLT lizania CZASZKI
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:26No i patrz cymbale teraz na post medarda i zobacz dlaczego pisalem o zmianie swiata. Masakra, te wyzwiska od dzieciuchow jakies brednie o wykopie, licencjach. Stary ty masz problem z glowa to az bije po oczach. Dowartosciowujesz sie w ten sposob? Jak zwykle insynuujesz a pozniej wysmiewasz cos co komus wmaiwasz ze powiedzial. Jestes pierdolniety gosciu, mi ciebie szkoda. Zegnam, nie bede juz czasu marnowal na chorego psychicznie frustrata.Wacław pisze: ↑01-02-2021, 10:15"zmiana świata. "Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:10racja, mialo byc odnosnie tego napisales o zmianie swiata - zgadzam sie w stu procentach
hoho!![]()
brednie, nie brednie. masz rację idź, kup za 15 tys. akcji i zmień świat xD bo nadgryziesz jednego hedża co grał na krótko xD
dziecko. chciałeś się popisać. a wyszło jak po raz kolejny. a nie. pracujesz na rynkach finansowych. bym zapomniał LOL (co oczywiste, bo jako pracownik BM, albo mając styczność z rynkiem od drugiej strony, być inaczej patrzył na stare prawy i mechanizmy. a tu wykop-inwestor LOL)
reszta pewnie wieczorem. cdn ...
Nie no wujek .Sam zaczynasz szyderę nawiązując chuj wie do czego i po co, a potem stękasz, że ktoś się przyłączył. Weź jeszcze raz na zimno prześledź sekwencję zdarzeń. Niepotrzebnie strzelasz z dupy.Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:26No i patrz cymbale teraz na post medarda i zobacz dlaczego pisalem o zmianie swiata. Masakra, te wyzwiska od dzieciuchow jakies brednie o wykopie, licencjach. Stary ty masz problem z glowa to az bije po oczach. Dowartosciowujesz sie w ten sposob? Jak zwykle insynuujesz a pozniej wysmiewasz cos co komus wmaiwasz ze powiedzial. Jestes pierdolniety gosciu, mi ciebie szkoda. Zegnam, nie bede juz czasu marnowal na chorego psychicznie frustrata.Wacław pisze: ↑01-02-2021, 10:15"zmiana świata. "Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 10:10racja, mialo byc odnosnie tego napisales o zmianie swiata - zgadzam sie w stu procentach
hoho!![]()
-
- rasowy masterfulowicz
A wydaje ci sie ze gdzie ja pracowalem? Kolejne wymysly z dupy ktore pozniej probujesz sam obalac?brednie, nie brednie. masz rację idź, kup za 15 tys. akcji i zmień świat xD bo nadgryziesz jednego hedża co grał na krótko xD
dziecko. chciałeś się popisać. a wyszło jak po raz kolejny. a nie. pracujesz na rynkach finansowych. bym zapomniał LOL (co oczywiste, bo jako pracownik BM, albo mając styczność z rynkiem od drugiej strony, być inaczej patrzył na stare prawy i mechanizmy. a tu wykop-inwestor LOL)
reszta pewnie wieczorem. cdn ...
Widzisz kolejny raz to samo robisz - gdzie napisalem ze chce zmieniac swiat? Napisalem skad sie bierze satysfakcja. Za chwile bedziesz wmawial ze mordowalem dzieci w gettcie bo widze ze coraz bardziej sie rozkrecasz. Tobie jest potrzebny lekarz gosciu. Zegnam i wspolczuje ludziom ktorzy musza miec z toba na codzien do czynienia.
KVLT lizania CZASZKI
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
powtórz jeszcze z pięc razy. nie spełni się, ale wiadomo w czym zabawa.
te, inwestor, bo od dzisiaj, tak cię wykopkowy inwestorze, będę nazywał xD
opowiedz o tej swojej emfazie jeszcze. jak tam ten system się ma wywalić xD bo poważnie, ludzie są ciekawi.
jak ładnie odpiszesz, możesz dostać pytania na doradcę inwestycyjnego. bez odpowiedzi. może jakieś książki. uwierz. wartościowe materiały. dla takiego tumana mogą być przydatne. chcesz?
te, inwestor, bo od dzisiaj, tak cię wykopkowy inwestorze, będę nazywał xD
opowiedz o tej swojej emfazie jeszcze. jak tam ten system się ma wywalić xD bo poważnie, ludzie są ciekawi.
jak ładnie odpiszesz, możesz dostać pytania na doradcę inwestycyjnego. bez odpowiedzi. może jakieś książki. uwierz. wartościowe materiały. dla takiego tumana mogą być przydatne. chcesz?
-
- rasowy masterfulowicz
Dalej to samo. Odnosisz sie do wlasnych urojen nie do tego co napisalem. Bez złosliwosci, jesli nie robisz tego celowo to naprawde potrzebujesz pomocy
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
JPM i GS to nie są cudotwórcy, tez wtapiają. Bear Stearns, Lehmann, Barings...to banki inwestycyjne, które upadły. Co do GS i JPM oba zostały obficie zasilone pieniędzmi amerykańskiego podatnika. Tak naprawdę powinny upaść i nic by się nie stało. Kurz by opadł i życie toczyłoby się dalej. Goldman był na skraju upadku, pomógł im Buffet pożyczka na gruby % i zrobili specjalną emisje dla niego w promocyjnej cenie. Bez Buffeta Goldman byłby wspomnieniem. Najlepsze jest to, że z pieniędzy podatnika zarządy obu szacownych instytucji wypłaciły sobie premie:)Pan_Kimono pisze: ↑01-02-2021, 03:462008 chyba JPM i GS zarobiły na kosmiczne kwoty na kryzysie doprowadzając do sytuacji gdzie tysiące ludzi traciło całe dobytki życia.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wróć, ze złośliwością, do swojego pierwszego posta w temacie. "rozjebiemy system". a jedyne co jest rozjebane, to twój chłopie rozjebany właśnie mózg, od zbyt dużej ilości internetu. pewnie reddita.
a wracając do meritum sprawy. chciałeś coś mądrego, według ciebie ciekawego napisać. zestawić to z jakimś dezerterem, o szit, poważnie? z winem, tanim - haha, bo zarobiłeś, pewnie po raz pierwszy na giełdzie, a wyszło jak zawsze. ani sprawa nowa a z wiedzą na temat giełdy ma tyle co to, że betoniarz jest przegrywem. np.
coś jeszcze? bo tracisz szansę na wartościowe materiały. z każdym wpisem.
ps.tak sobie jeszcze myślę. tak pozytywnie, że jesteś po prostu takim 25 letnim młokosem, co mu się wydaje, że się zna i perspektywę. to by tłumaczyło ton wypowiedzi, p®óby obrazy - tak po rodzinie i zwykły brak wiedzy.
a wracając do meritum sprawy. chciałeś coś mądrego, według ciebie ciekawego napisać. zestawić to z jakimś dezerterem, o szit, poważnie? z winem, tanim - haha, bo zarobiłeś, pewnie po raz pierwszy na giełdzie, a wyszło jak zawsze. ani sprawa nowa a z wiedzą na temat giełdy ma tyle co to, że betoniarz jest przegrywem. np.
ps.tak sobie jeszcze myślę. tak pozytywnie, że jesteś po prostu takim 25 letnim młokosem, co mu się wydaje, że się zna i perspektywę. to by tłumaczyło ton wypowiedzi, p®óby obrazy - tak po rodzinie i zwykły brak wiedzy.
-
- rasowy masterfulowicz
co tam sie w komentarzach odpierdala to bania pęka.Serio oni wierzą w to co piszą.Dwa słowa ''zabijanie dzieci'' dominują.Większość komentarzy pochodzi od staruchów w wieku 60-80lat
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Wacław pisze: ↑01-02-2021, 10:43wróć, ze złośliwością, do swojego pierwszego posta w temacie. "rozjebiemy system". a jedyne co jest rozjebane, to twój chłopie rozjebany właśnie mózg, od zbyt dużej ilości internetu. pewnie reddita.
@ franek-k. jak tam wykopowy inwestorku?? przemyślałeś już sprawy? a nie, siedzisz i paczysz jak hedż zamknął krótkie i obgryzasz pazurki u nóg zastanawiając się w jak ciemnej dupie jesteś, hehe
a można było być miłym i byś dostał te

kilknaście kartonów> parkietów, kserówek, kursów, analiz, książek: o fjuczersach, derywatach (pod inwestowanie,a. nie ćmoku, granie, na krótko, długo. technicznie i fundamentalnie). a nawet testy (rozwiązane) na ...
no tak. ale ty wiesz, że system padnie, bo tak napisali na reddicie xD & LOL
-
- rasowy masterfulowicz
niech mi tu ktoś wytłumaczy na chuj nawalny wracał do kraju? chciał pozwiedzać syberyjskie lasy czy o chuj tu chodzi? źle mu tam było?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cierpi na syndrom attention whore. A teraz będzie cierpiał w łagrze.
all the monsters will break your heart