Jebać PiS. Jebać dziada rydzola z Torunia.
Widły i piec.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Jebać PiS. Jebać dziada rydzola z Torunia.
Spokojna twoja uczesana - staropolskie porzekadło mówi bowiem: "kurwa kurwie łba nie urwie".
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Jakby się ich rzekomy zbawiciel zachował, gdyby się dowiedział, że pławiący się w luksusach i bogactwie kościółek śmie żebrać wśród ludu na utrzymanie swych pałaców? Byłby wpierdol, czy przyłączyłby się do tej zakłamanej bandy cwaniaków?
Mt 19, 16-22 pisze:A oto zbliżył się do Niego pewien człowiek i zapytał: «Nauczycielu, co dobrego mam czynić, aby otrzymać życie wieczne?» Odpowiedział mu: «Dlaczego Mnie pytasz o dobro? Jeden tylko jest Dobry. A jeśli chcesz osiągnąć życie, zachowaj przykazania». Zapytał Go: «Które?» Jezus odpowiedział: «Oto te: Nie zabijaj, nie cudzołóż, nie kradnij, nie zeznawaj fałszywie, czcij ojca i matkę oraz miłuj swego bliźniego, jak siebie samego!» Odrzekł Mu młodzieniec: «Przestrzegałem tego wszystkiego, czego mi jeszcze brakuje?» Jezus mu odpowiedział: «Jeśli chcesz być doskonały, idź, sprzedaj, co posiadasz, i rozdaj ubogim, a będziesz miał skarb w niebie. Potem przyjdź i chodź za Mną!» Gdy młodzieniec usłyszał te słowa, odszedł zasmucony, miał bowiem wiele posiadłości.
Bo więcej jest popierających bronienie kościołów niż ich palenie. Co poradzisz panie, takie to czasy dla metalu nastały;)
Jak to powiedział któryś z radnych, będą żyć biednie, ale godnie.bartwa pisze: ↑03-02-2021, 17:14Podkarpacie traci norweskie miliony za ustawę anty LGBT. Biedactwa są zaskoczone. Dobrze Norki, jebać średniowiecznych idiotów.
https://www.onet.pl/informacje/onetrzes ... l,79cfc278