Nie śledzę specjalnie konpederastów, ale on tam jest chyba w "zarządzie", nie?
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
nie wiem, ale to może jego ciocia Ewa.

Ostatnio zmieniony 25-02-2022, 23:21 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Jeszcze szybkie info od znajomego walczącego w okolicach donbasu - "pierwsi Kadyrovcy wracają do domów...w trumnach". Filmów nie wklejam żeby nie było kto co jak udostępnia z frontu.. to nie "Zły" :)
Ruscy nie będą mieli lekko, każdy walczy i to ostro.
Ruscy nie będą mieli lekko, każdy walczy i to ostro.
- Medard
- uglak
To jest bardzo miła niespodzianka.Sybir pisze: ↑25-02-2022, 22:43Grubiutko zaraz może być w spodenkach Władka. Nie wiem, Koledzy - na jak długo wystarczy tych rosyjskich rezerw (ponoć 650mld dolarów)?
https://www.rp.pl/banki/art35763671-chi ... obec-rosji
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Zastanawia mnie od dłuższego czasu dlaczego Ukraińcy w Polakach mają takich ogromnych przyjaciół. Aż to jest nienaturalne. Jaki jest tego powód? Ameryka tak nakazała? I skąd ta nienawiść do Putina bezgraniczna.
Raz się zje, raz się nie zje.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę że ludzie w onucach trzymają się razem
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To w sumie zabawne.Stacja Sky News podaje, że Rezolucja Rady Bezpieczeństwa ONZ potępiająca Rosję za inwazję na Ukrainę nie powiodła się z powodu rosyjskiego weta. Chiny, Indie i Zjednoczone Emiraty Arabskie wstrzymały się od głosu

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Ascetic
Jak się dzisiaj w nocy Kijów obroni to będzie sukces. O ile to prawda, że Ukraińcy odpalili Iła-76 to będziemy mieć drugi sukces. 120-200 wyszkolonych desantowców kacapów na raz, to nie lada strzał.
Poro
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Dwóch znajomych Ukraińców wstapilo do ochotników bronić Mariupol. Nie ma z nimi kontaktu, dowiedziałem się od żony jednego z nich. Jej udało się wyjechać z dzieciakiem do rodziny we Włoszech. Z tego co mowila to wszystkiego im tam brakuje, ale nastroje bojowe na maksa.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rasowy masterfulowicz
Jem aby galaretęMariusz Wędliniarz pisze: ↑26-02-2022, 00:00Zastanawia mnie od dłuższego czasu dlaczego Ukraińcy w Polakach mają takich ogromnych przyjaciół. Aż to jest nienaturalne. Jaki jest tego powód? Ameryka tak nakazała? I skąd ta nienawiść do Putina bezgraniczna.
- Sybir
Mam nadzieję, że jutro pokażą się jakieś zdjęcia, bo to jednak spora niespodzianka - szczególnie dla Rosjan. W ogóle, 48h walk i żeby przy swoim potencjale nie wywalczyć dominacji w powietrzu?Ascetic pisze:Jak się dzisiaj w nocy Kijów obroni to będzie sukces. O ile to prawda, że Ukraińcy odpalili Iła-76 to będziemy mieć drugi sukces. 120-200 wyszkolonych desantowców kacapów na raz, to nie lada strzał.
W Mariupolu będzie krucho, niektóre prognozy mówią o walce do ostatniego żołnierza. Tam chyba nawet pułk Azow walczy (razem z trzema innymi batalionowymi grupami bojowymi), a oni raczej nie pokażą pleców.pr0metheus pisze:Dwóch znajomych Ukraińców wstapilo do ochotników bronić Mariupol. Nie ma z nimi kontaktu, dowiedziałem się od żony jednego z nich. Jej udało się wyjechać z dzieciakiem do rodziny we Włoszech. Z tego co mowila to wszystkiego im tam brakuje, ale nastroje bojowe na maksa.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
Z tego co piszą to kilkanaście kilometrów na południe od Kijowa, więc widać jak bardzo Ruscy chcieliby okrążyć miasto. Miejmy nadzieję, że żadnemu nie udało się wyskoczyć przed zestrzeleniem i wszyscy się usmażyli w środkuSybir pisze: ↑26-02-2022, 00:54Mam nadzieję, że jutro pokażą się jakieś zdjęcia, bo to jednak spora niespodzianka - szczególnie dla Rosjan. W ogóle, 48h walk i żeby przy swoim potencjale nie wywalczyć dominacji w powietrzu?Ascetic pisze:Jak się dzisiaj w nocy Kijów obroni to będzie sukces. O ile to prawda, że Ukraińcy odpalili Iła-76 to będziemy mieć drugi sukces. 120-200 wyszkolonych desantowców kacapów na raz, to nie lada strzał.

Guilty of being right
- Sybir
Generalnie, rejon tego zestrzelenia jest trochę niepokojący. Z drugiej strony, na co liczyli Rosjanie, wysyłając transportowiec/-wce przy braku dominacji w powietrzu i wyzerowania obrony przeciwlotniczej? Pytanie drugie - co z samym lotniskiem w Wasylkowie? Rosjanie zdążyli już podać, że otoczyli Kijów od zachodu. :S
Weekend będzie gorący, w zasadzie najbliższych 4-5 dni. Jeśli potwierdzą się pogłoski o ruchach oddziałów z Brześcia oraz przerzucie brygady powietrzno-desantowej z Krymu do Naddniestrza, to mam nadzieję, że Ukraińcy utrzymają dotychczasowe morale. Osobiście, najbardziej interesuje mnie odcinek południowy, bo tam chyba toczyły się jak dotąd najcięższe walki.
Weekend będzie gorący, w zasadzie najbliższych 4-5 dni. Jeśli potwierdzą się pogłoski o ruchach oddziałów z Brześcia oraz przerzucie brygady powietrzno-desantowej z Krymu do Naddniestrza, to mam nadzieję, że Ukraińcy utrzymają dotychczasowe morale. Osobiście, najbardziej interesuje mnie odcinek południowy, bo tam chyba toczyły się jak dotąd najcięższe walki.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- empir
- zahartowany metalizator
Na tłiterze mówiom, że revolut jest Ruski więc trzeba wypierdolić.
A my to mamy na forume pracownika revoluta.
Jak żyć, co czynić?
A my to mamy na forume pracownika revoluta.
Jak żyć, co czynić?
-
- rasowy masterfulowicz
Jest grubo teraz, co chwilę wybuchy
- trup
no to jest zaskakujący ruch. Chyba chińczycy zwęszyli że Vladolf Putler przelicytował.... to się nie będą nadstawiać.Sybir pisze: ↑25-02-2022, 22:43Grubiutko zaraz może być w spodenkach Władka. Nie wiem, Koledzy - na jak długo wystarczy tych rosyjskich rezerw (ponoć 650mld dolarów)?
https://www.rp.pl/banki/art35763671-chi ... obec-rosji
Ale na pewno to jest dla nich dobry poligon. Patrzą i uczą się na błędach. Trzeba ich pilnować w przyszłości mocno....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- trup
Kazachstan, jeden z najbliższych sojuszników Rosji i sąsiad z południa, odrzuca prośbę o przyłączenie swoich wojsk do ofensywy na Ukrainie, poinformowali w piątek urzędnicy. Ponadto była republika sowiecka przekazała, że nie uznaje stworzonych przez Rosję republik separatystycznych