POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Mam nadzieję że dokonales apostazji, nie masz ślubu kościelnego, nie ochrzciłeś dzieci i nie wychowujesz ich z zachowaniem wszelkich sakramentów oraz nie obchodzisz świat kościelnych. Bo wtedy to ty byłbyś podnóżkiem.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
No widzisz podnóżku. Poleciałeś płaszczyć się przed katabasem , żeby cię wypisał z miejsca do którego się nie zapisywałeś? Masz bardzo interesującą konstrukcję psychiczną tępaku. Tymczasem wystarczy. że nie popieram żałosnych katoli licząc , że przyniosą oni świeckie państwo. No ale o porażce programu edukacji w twoim przypadku już pisałem. Logika dla ciebie to ślepa uliczka. Pierdol dalej, że za peło było lepiej oraz, że twoi wybrańcy przyniosą zmiany. I memów wrzucaj jak najwięcej. Skąd się kurwa tacy biorą? Dzieci tefałenu.
- trup
no właśnie nie wystarczy. Już wiesz chyba jak to się nazywa. Lustro nie kłamie.
Ważne, że brzuch pełen i drzewa można sobie wyciąć na posesji. Skąd się tacy biorą?
Nie wyciąłem ani jednego zdrowego drzewa na posesji kretynie. Jedno położyłem, bo się kiwało po wichurze i nie chciałem żeby komuś spadło na łeb. Poza tym nie dostałem i nie dostaję niczego za darmo. Ciekawe, że za peło kraft pisał mi w tym samym duchu. Trochę czasu minęło teraz miotasz się ty i efekt jest dokładnie ten sam. Co prawda nie mam wielkich wymagań w stosunku do twego intelektu, ale martwi mnie, że ktoś może być tak zjebany, by "obalać" kler wspierając ludzi kościoła. Osoby jawnie deklarujące życie według przykazań, wartości i tradycji katolskiej religii. Jesteś ty w ogóle kurwa normalny? Mało tego wchodzisz tym samym w dupy ludziom, którzy doprowadzili karakana do władzy i przez lata bronili pedofilii. Musisz być wybitnie cynicznym ścierwem, by tego nie dostrzegać.trup pisze: ↑11-03-2021, 09:12no właśnie nie wystarczy. Już wiesz chyba jak to się nazywa. Lustro nie kłamie.
Ważne, że brzuch pełen i drzewa można sobie wyciąć na posesji. Skąd się tacy biorą?
- trup
Ty jednak jesteś naprawdę strasznym dzbanem.
Chuja kumasz a pyszczysz jak leniwy moher siedzący na fotelu w gaciach i koszulce pobrudzonej piwem.
Chuja kumasz a pyszczysz jak leniwy moher siedzący na fotelu w gaciach i koszulce pobrudzonej piwem.
Wiem, że cię boli ta prosta prawda, ale przypomnij mi proszę, czy to czasem nie twój wódz, któremu pędzlujesz tutaj od lat pałę nie wyzywał ludności bantustanu od moherów , a potem biegł do kościelnego ślubu szpagatami? Wy kurwa wszyscy tacy jesteście i trzeba wam o tym przypominać. Na każdym kroku.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Parafrazując wypowiedź Henryka IV Wielkiego "Warszawa jest warta mszy"535 pisze: ↑11-03-2021, 12:42Wiem, że cię boli ta prosta prawda, ale przypomnij mi proszę, czy to czasem nie twój wódz, któremu pędzlujesz tutaj od lat pałę nie wyzywał ludności bantustanu od moherów , a potem biegł do kościelnego ślubu szpagatami? Wy kurwa wszyscy tacy jesteście i trzeba wam o tym przypominać. Na każdym kroku.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup

(...) Podczas obchodów 129. miesięcznicy katastrofy smoleńskiej za bezpieczeństwo na zgromadzeniu odpowiadała policja, wojsko, a nawet snajperzy, których dostrzeżono na jednym z budynków. (...)
W niedzielę obchodzono kolejną miesięcznicę tragicznych wydarzeń z 10 kwietnia 2010 roku. Na uroczystości pojawił się minister Mariusz Błaszczak, prezes PiS Jarosław Kaczyński oraz wiele osób powiązanych z partią rządzącą.
Obchody odbywały się na placu Piłsudskiego, nieopodal pomniku smoleńskiego. Jak donosi portal wtv.pl, podczas transmisji wideo z wydarzenia niektórzy internauci dostrzegli na dachu warszawskiego hotelu Raffles dwie postacie, które prawdopodobnie były snajperami, ochraniającymi prezesa Jarosława Kaczyńskiego.
- mad
- weteran forumowych bitew
Załóżmy, że macie rację. Jeżeli odbiło im - to rozumiem, że tamtym kiedyś również? A może znów jakaś lemingowa dialektyka?
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... zy/j6jk4p4
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... zy/j6jk4p4
hehe, to pewnie ci sami kolesie
widziałem niejednokrotnie to okreslenie 'leming', ale do dzis nie mam pojecia co ono oznacza w odniesieniu do człowieka
widziałem niejednokrotnie to okreslenie 'leming', ale do dzis nie mam pojecia co ono oznacza w odniesieniu do człowieka
- uglak
Przecież to już hasło encyklopedyczne! (chociaż przydałoby się je zaktualizować, bo liberałowie skręcili na lewo)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Leming_(osoba)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Leming_(osoba)
Guilty of being right
- trup
- trup
- trup
Ale wiesz... "pokój wam.... Zaczynamy walkę"
Taki mały paradoksik.
Taki mały paradoksik.
- Hatefire
Jak mawia stare chińskie przysłowie: Mąż stworzony do walki zawsze walczy, nawet jeśli wrogiem są wrony na polu ryżu

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Tak szczerze to nadszedł dobry moment, żeby nie iść na żadne kompromisy. W "Czasie apokalipsy" jest taka scena, z francuskimi kolonizatorami, którzy tkwią tam upajając się dawna chwałą. Kościół w całej Europie zdechł, w Polsce dogorywa na kroplówce władzy coraz bardziej się kompromitując. Jak już idziemy w porównania to polski kościół jest jak hiszpański za czasów Franco. Reżim upadł i okazało się, że nie maja żadnego autorytetu i wiernych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy