POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
To czemu jak dostał to zareagował ?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
:DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
No oni nigdy nic nie wiedzą, nic nie słyszeli, nikt im nie powiedział, są zaskoczeni. Można pomyśleć że ci biskupi to w ogóle niepotrzebni, a diecezje rządzą się same.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
To jest naprawdę niesamowite w jak idiotyczny sposób wierni stają w obronie swojego kościoła. Nie zareagował, bo nie dostał pisma, a jak dostał to zareagował...no jako urzędnik wtedy już wypadało , bo był ślad i ktoś to mógł wywlec. W innym przypadku mógł tak jak staś udawać, że nic nie słyszał i nic nie widział. Synek jesteś genialny. Sam zakapowałeś swojego kumpla rysia.
- Bloodcult
No to trzeba było pismo od razu do niego posłać skoro "jako urzędnik musiał zareagować" a nie słać gdzie popadnie i się pruć do wyborczej.
Sam nie bądź naiwny bo dobrze wiesz po co powstał ten artykuł i jaki był jego cel.
Sam nie bądź naiwny bo dobrze wiesz po co powstał ten artykuł i jaki był jego cel.
No wiadomo. Po to, by oczernić niewinny kościółek i zaatakować Polskę.
- Bloodcult
Bronił ktoś im napisać rzetelny artykuł i bezdyskusyjnie wykazać ze ukrywał ? Jakoś Sekielski dał radę i jasno pokazał co było nie tak w diecezji Janiaka. Wątpliwości nie ma.
Tutaj mamy zlepek domysłów które jak widać poruszyły jedynie wyobraźnię zagorzałych wielbicieli teorii rodem z Faktów i Mitów.
Zabawne ze jak wstawiłem 30 artykułów o molestowanie w szkolach i z czego jeden z nich cechował się podobnymi domysłami to przylepiono mi łatkę "zakłamanej kurwy". Gdzie jest teraz WaszJudaszek i jego nieskazitelna moralność co do oceny rzetelności ? A no tak, zapomniałem, sam wstawiał tutaj podobny artykuł
Tutaj mamy zlepek domysłów które jak widać poruszyły jedynie wyobraźnię zagorzałych wielbicieli teorii rodem z Faktów i Mitów.
Zabawne ze jak wstawiłem 30 artykułów o molestowanie w szkolach i z czego jeden z nich cechował się podobnymi domysłami to przylepiono mi łatkę "zakłamanej kurwy". Gdzie jest teraz WaszJudaszek i jego nieskazitelna moralność co do oceny rzetelności ? A no tak, zapomniałem, sam wstawiał tutaj podobny artykuł

Synku. Bronisz czegoś czego obronić się nie da. Powtarzam. Zaskakujący jest fakt, że w sprawach marketingowo korzystnych, ludziom twojego kościoła przypisuje się walory nadprzyrodzone. Tymczasem w sprawach wstydliwych i niewygodnych, okazuje się, że to niedoinformowani , zagubieni staruszkowie, którzy mieliby problem z przejściem przez zebrę. Jeżeli chcesz tutaj utrwalić ten obraz, to może lepiej wróć na te swoje katolickie fora i tam potwierdzajcie swoje wierzenia oraz wyobrażenia.
- Bloodcult
Ja tu bronię zwykłej przyzwoitości (mówisz że się nie da ?). Jak Media Narodowe nasrają podobny artykuł o Jasiu Kapeli to nie będę go udostępniał i powielał.
- Medard
Bloodcult coś w tym jest, kiedy biskup potrzebuje coś załatwić, to wie jak trafić do polityka, gdy potrzebuje kasy, to wie jak wezwać proboszcza, albo zstrudnić księdza w skarbówce . Dobrze wie czego oczekuje Jezus, rozmawia z Duchem Świętym itp. Mają świętych i proroków, różnych ojców Pio, dzieci z Fatimy, widzenia i objawienia, wiedza ludzi kościoła przekracza w wielu obszarach wiedzę nawet najlepszych specjalistów, było przecież kilka przepowiedni pontyfikatu JP2.535 pisze: ↑02-07-2021, 12:07Synku. Bronisz czegoś czego obronić się nie da. Powtarzam. Zaskakujący jest fakt, że w sprawach marketingowo korzystnych, ludziom twojego kościoła przypisuje się walory nadprzyrodzone. Tymczasem w sprawach wstydliwych i niewygodnych, okazuje się, że to niedoinformowani , zagubieni staruszkowie, którzy mieliby problem z przejściem przez zebrę. Jeżeli chcesz tutaj utrwalić ten obraz, to może lepiej wróć na te swoje katolickie fora i tam potwierdzajcie swoje wierzenia oraz wyobrażenia.
Ale, gdy pojawiają się informacje o pedofilii to nie słyszeli i nie czytali, tysiące wykształconych ludzi są jak dzieci we mgle, taki zdziwisz, to nic przecież nie wiedział, mimo, że był informowany.
Jakie to dziwne.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- mad
- weteran forumowych bitew
Po prostu przyłapałem was na obłudzie. Powtarzam: gdyby analogiczny mem dotyczył kaczora, nikt by nie zareagował. No ale to przecież Czask... Hafefire już po raz kolejny robi przytyk do mojego wieku. Kompleks gówniarza? Nie chce mi się wierzyć. Nerwowy - jakie ty musisz mieć smutne życie, skoro doszukujesz się go u innych.
Na pewno dobrze przemyślałeś użycie przykładu tego niedorozwoja jako przeciwwagi dla niedoinformowanych ludzi kościoła? To znaczy ja się zgadzam, że w istocie mamy do czynienia z tym samym zdegenerowanym szambem, wyciągającym łapę po kasę w każdej możliwej sprawie. Natomiast, czy tobie właśnie o ten efekt chodziło? Ja widzę, że poszukujesz. Jeszcze długa droga przed tobą synek.
- Nerwowy
Wiadomo. Jaś Kapel to zbrodniarz odpowiedzialny za masowe gwałty, mordy i śmierć milionów dokładnie jak JP2535 pisze: ↑02-07-2021, 12:27Na pewno dobrze przemyślałeś użycie przykładu tego niedorozwoja jako przeciwwagi dla niedoinformowanych ludzi kościoła? To znaczy ja się zgadzam, że w istocie mamy do czynienia z tym samym zdegenerowanym szambem, wyciągającym łapę po kasę w każdej możliwej sprawie. Natomiast, czy tobie właśnie o ten efekt chodziło? Ja widzę, że poszukujesz. Jeszcze długa droga przed tobą synek.

- Bloodcult
- Nerwowy
Mentalność. Mówi to panu coś?Nerwowy pisze: ↑02-07-2021, 12:30Wiadomo. Jaś Kapel to zbrodniarz odpowiedzialny za masowe gwałty, mordy i śmierć milionów dokładnie jak JP2535 pisze: ↑02-07-2021, 12:27Na pewno dobrze przemyślałeś użycie przykładu tego niedorozwoja jako przeciwwagi dla niedoinformowanych ludzi kościoła? To znaczy ja się zgadzam, że w istocie mamy do czynienia z tym samym zdegenerowanym szambem, wyciągającym łapę po kasę w każdej możliwej sprawie. Natomiast, czy tobie właśnie o ten efekt chodziło? Ja widzę, że poszukujesz. Jeszcze długa droga przed tobą synek..
- Bloodcult
@Nerwowy
No Kanady nie sposób mu nie przyklepać. Reszta to bajki w które wierzą czytelnicy Faktów i Mitów.
No Kanady nie sposób mu nie przyklepać. Reszta to bajki w które wierzą czytelnicy Faktów i Mitów.
- Nerwowy
Mentalność podobna, skutki społeczne jednak zgoła inne.535 pisze: ↑02-07-2021, 12:45Mentalność. Mówi to panu coś?Nerwowy pisze: ↑02-07-2021, 12:30Wiadomo. Jaś Kapel to zbrodniarz odpowiedzialny za masowe gwałty, mordy i śmierć milionów dokładnie jak JP2535 pisze: ↑02-07-2021, 12:27
Na pewno dobrze przemyślałeś użycie przykładu tego niedorozwoja jako przeciwwagi dla niedoinformowanych ludzi kościoła? To znaczy ja się zgadzam, że w istocie mamy do czynienia z tym samym zdegenerowanym szambem, wyciągającym łapę po kasę w każdej możliwej sprawie. Natomiast, czy tobie właśnie o ten efekt chodziło? Ja widzę, że poszukujesz. Jeszcze długa droga przed tobą synek..
Ale fakt, że samo zestawienie Jaś Kapela vs 2000 lat tradycji mówi wiele o poziomie intelektualnym katolickich dyskutantów

- WaszJudasz
Nie cechował się, zakłamana kurwo. Pomówienie o "ukrywanie pedofilii" opisywanego tam człowieka, który wedle wszelkich dostępnych informacji zachował sie właśnie wzrocowo, było wyłącznie TWOIM osobistym skurwiałym wymysłem.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.