Nie cechował się, zakłamana kurwo. Pomówienie o "ukrywanie pedofilii" opisywanego tam człowieka, który wedle wszelkich dostępnych informacji zachował sie właśnie wzrocowo, było wyłącznie TWOIM osobistym skurwiałym wymysłem.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Wypisz wymaluj artykuł który właśnie wstawił 535. Nazwij go KURWĄ, nie masz odwagi wiem 

Chłopcze nie kompromituj się. Tłumaczysz niewiedzę tym, że kolo nie dostał oficjalnego pisma z czerwonymi pieczątkami i za potwierdzeniem odbioru. Niewiedzę człowieka, który jak nikt inny powinien wiedzieć co się dzieje w jego rewirze. Może lepiej jednak wróć w objęcia rysia i swoich naiwnych kolegów katolików. Tam zostaniesz zrozumiany.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Nerwowy
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
No właśnie nie w jego rewirze bo pismo poszło do diecezji Skierniewickiej a nie Łódzkiej535 pisze: ↑02-07-2021, 14:34Chłopcze nie kompromituj się. Tłumaczysz niewiedzę tym, że kolo nie dostał oficjalnego pisma z czerwonymi pieczątkami i za potwierdzeniem odbioru. Niewiedzę człowieka, który jak nikt inny powinien wiedzieć co się dzieje w jego rewirze. Może lepiej jednak wróć w objęcia rysia i swoich naiwnych kolegów katolików. Tam zostaniesz zrozumiany.

Jeszcze bym zrozumiał gdyby napisali ze to skierniewicki biskup ukrywał, ale nie, to by było zbyt mało perfidne, trzeba mieć pretensje w miejscu gdzie pismo nie dotarło

- Bloodcult
W tej kwestii MOŻE i tak. W innych nie ręczę. Co to mój brat czy tata ?
I nigdy nie przytulił mocniej żadnego dziecka, ni koperty? Święty człowiek.
- Bloodcult
Nie wiem. Może w oko.press coś o tym pisali 

Spokojnie. Młody jesteś. Twą naiwną wiarę czeka jeszcze niejedna próba i rozczarowanie. Pod tym względem czasy nadchodzą bardzo interesujące. Szambo spłynie w końcu ulicami. Nie jestem pewien, czy to dobrze, bo jednak gnicie wydaje się być procesem zabawniejszym.
- Bloodcult
Jak byłem młody to właśnie miałem podobne poglądy co Ty czy Drone. Świat nie jest czarno-biały, kiedyś może i to zrozumiesz 

Nie masz pojęcia o moich poglądach. To jest fizycznie niemożliwe. Trzeba po prostu czasu, byś zaczął przyjmować dziadowską prawdę i smutną w tym względzie rzeczywistość.
- WaszJudasz
Przypomnijmy, że piszesz do skurwiela, który pomawiał o "ukrywanie pedofilii" dyrektora szkoły, który wedle wszelkich dostępnych materiałów zareagował natychmiast i tego samego dnia, kiedy dowiedział się o niepokojącej sytuacji, poinformował rodziców, zmusił swojego podwładnego zboka do przyznania się i przekazał sprawę policji.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Nie bądźmy drobiazgowi, rysio ślizgnął się ledwie o rok. Przecież nic nie wiedział, bo nie dostał pisma. Dla mnie wszystko jest jasne.WaszJudasz pisze: ↑02-07-2021, 15:52Przypomnijmy, że piszesz do skurwiela, który pomawiał o "ukrywanie pedofilii" dyrektora szkoły, który wedle wszelkich dostępnych materiałów zareagował natychmiast i tego samego dnia, kiedy dowiedział się o niepokojącej sytuacji, poinformował rodziców, zmusił swojego podwładnego zboka do przyznania się i przekazał sprawę policji.
- Bloodcult
Slurwielem to sobie nazywaj matkę.WaszJudasz pisze: ↑02-07-2021, 15:52Przypomnijmy, że piszesz do skurwiela, który pomawiał o "ukrywanie pedofilii" dyrektora szkoły, który wedle wszelkich dostępnych materiałów zareagował natychmiast i tego samego dnia, kiedy dowiedział się o niepokojącej sytuacji, poinformował rodziców, zmusił swojego podwładnego zboka do przyznania się i przekazał sprawę policji.
Rodzice tych dzieci byli innego zdania i zabrali dzieci ze szkoły w skutek czego szkołę zamknięto.
Jak nazwiesz redaktora oko.press co pomawia o "ukrywanie pedolifi" gościa co nie odpowiedział na pismo którego nie dostał ? Słowo "skurwiel" ci przejdzie przez gardło dwulicowy szajbusie ?
Nie znam sprawy, ale skoro rodzice chcieli , by ktoś zabawiał się z ich dziećmi to sprawa jest czysta. Wszak to rodzice podejmują decyzje o losie swych pociech. Chcącemu nie dzieje się przecież krzywda. Tym bardziej, że dzieci lgną.
- WaszJudasz
https://www.asta24.pl/2015/07/15/zamkna ... plocicznie - doniesienie prasowe
http://bip.kuratorium.szczecin.pl/bip_d ... php?id=856 - formalny protokół z kontroli. Co ciekawe: wynika z niego, że dyrektor, który wg. katokurwy miał "ukrywać pedofilię", musiał przekonywać matkę dziecka, żeby potraktowała sprawę serio i że naprawdę wydarzyło się coś złego.
- Bloodcult
Ok. Pomyliłem się. PRZEPRASZAM.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz