Niektorzy to nie uwierzyli raczej ;) wiekszosc tutaj przeciez strzelala z dupy, ze pisowcy biora hajs od UE i sie jeszcze bezczelnie stawiaja. A okazalo sie, ze sa bardziej potulni od PO
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
woodpecker from space
Ty mnie na ten numer nie weźmiesz. Chcecie się z Krzyśkiem i Grzesiem różnić od całego towarzystwa, ale nic z tego. Cały ten cyrk z przyległościami i podstolikami należy podlać benzyną. Zresztą czapkujecie ojcu aż miło. Rozumiem, że wstydzisz się tego co mówił Krzyś o tym waszym ojcu. Choć tyle.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
A ten wagon to do Brukseli zmierza ? Czy na Białoruś ?
-
Jak już idziemy w te rejony to Twoje poglądy są o wiele bliższe PiS-owi niż Konfie.535 pisze: ↑12-07-2021, 15:32Ty mnie na ten numer nie weźmiesz. Chcecie się z Krzyśkiem i Grzesiem różnić od całego towarzystwa, ale nic z tego. Cały ten cyrk z przyległościami i podstolikami należy podlać benzyną. Zresztą czapkujecie ojcu aż miło. Rozumiem, że wstydzisz się tego co mówił Krzyś o tym waszym ojcu. Choć tyle.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
Nikt nie rozważa żadnych cywilizacyjnie niedorzecznych opcji jak Polska poza UE, nawet Konfa, to jest tylko papka do prania mózgów mieszkańcom Podkarpacia i Lubelszczyzny i tyle.Triceratops pisze: ↑12-07-2021, 15:24Niektorzy to nie uwierzyli raczejwiekszosc tutaj przeciez strzelala z dupy, ze pisowcy biora hajs od UE i sie jeszcze bezczelnie stawiaja. A okazalo sie, ze sa bardziej potulni od PO
Yare Yare Daze
- uglak
Dlaczego mieszkańcy Podkarpacia i Lubelszczyzny w jakiejś większej ilości mieliby chcieć wyjścia z Unii? Ostatnia partia, która realnie chciała wyjścia z UE to była ta Giertychowska, Tylko, że to było już dawno temu, a wszystkie późniejsze (pomijając jakiś plankton) chciały co najwyżej rozluźnienia integracji.
Guilty of being right
- hcpig
Nawet nie - wtedy byli jeszcze podpięci po Radio-Z-Nadajnikami-Na-Uralu, więc musieli gadać w ten deseń, żę UE to zniszczenie polskiego rolnictwa. itp bzdury. Lider partii, jak już został od rozgłośni 'odpięty', zmienił poglądy i wiadomo co dziś wygaduje.
Yare Yare Daze
Pytanie tylko co to są " moje poglądy"? Poza tym nic tak nie łączy konfederacji z pisem jak radio maryja i ojciec dyrektor. Ja wiem, że to boli, ale niestety takie są fakty. Jak to jest stać w tak bolesnym rozkroku nad faktami? Niewygodnymi faktami.Pacjent pisze: ↑12-07-2021, 17:17Jak już idziemy w te rejony to Twoje poglądy są o wiele bliższe PiS-owi niż Konfie.535 pisze: ↑12-07-2021, 15:32Ty mnie na ten numer nie weźmiesz. Chcecie się z Krzyśkiem i Grzesiem różnić od całego towarzystwa, ale nic z tego. Cały ten cyrk z przyległościami i podstolikami należy podlać benzyną. Zresztą czapkujecie ojcu aż miło. Rozumiem, że wstydzisz się tego co mówił Krzyś o tym waszym ojcu. Choć tyle.![]()
-
Ja tam aż tak daleko za kołnierz kolesiom z Konfy nie zaglądam, ale z tego co słyszałem to wielu z nich ma bardzo krytyczny stosunek do posoborowego KK i można ich spotkać na mszach trydenckich, czego na antenie Rydzyka nie uświadczysz. Radio Maryja to kwintesencja posoborowego kościoła dla prostaczków z żywą ideą tzw. sprawiedliwości społecznej, co prawicę, z wiadomych względów, musi odrzucać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
To ten Krzysiek jest w końcu wasz, czy jednak nie? Grzesiek też nie, a winniczek? Robert, bujać to se możesz, ale nie mnie. Przynajmniej nie w tej konkretnej sprawie.Pacjent pisze: ↑12-07-2021, 19:22Ja tam aż tak daleko za kołnierz kolesiom z Konfy nie zaglądam, ale z tego co słyszałem to wielu z nich ma bardzo krytyczny stosunek do posoborowego KK i można ich spotkać na mszach trydenckich, czego na antenie Rydzyka nie uświadczysz. Radio Maryja to kwintesencja posoborowego kościoła dla prostaczków z żywą ideą tzw. sprawiedliwości społecznej, co prawicę, z wiadomych względów, musi odrzucać.
-
Nie jestem w Konfie, a tym bardziej nie jestem miłośnikiem tzw. skrzydła narodowego. Chętnie poznam poglądy Bosaka i Winnickiego na temat Radia Maryja. Dajesz Misiek!535 pisze: ↑12-07-2021, 19:26To ten Krzysiek jest w końcu wasz, czy jednak nie? Grzesiek też nie, a winniczek? Robert, bujać to se możesz, ale nie mnie. Przynajmniej nie w tej konkretnej sprawie.Pacjent pisze: ↑12-07-2021, 19:22Ja tam aż tak daleko za kołnierz kolesiom z Konfy nie zaglądam, ale z tego co słyszałem to wielu z nich ma bardzo krytyczny stosunek do posoborowego KK i można ich spotkać na mszach trydenckich, czego na antenie Rydzyka nie uświadczysz. Radio Maryja to kwintesencja posoborowego kościoła dla prostaczków z żywą ideą tzw. sprawiedliwości społecznej, co prawicę, z wiadomych względów, musi odrzucać.
- Hatefire
Na forum coraz zabawniej. Zaczyna się rozkmina, kto do jakiej watykańskiej frakcji należy. Czekam na konflikt pomiędzy forumowymi ikonoklastami i ikonodulami 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pan kandydat były, zapytany o ojca dyrektora i "szable", które gromadzi wypowiadał się o ojcu bardzo ciepło. W samych superlatywach. Zresztą niepotrzebnie udajesz, bo ta sierota po giertychu i elpeerze zawsze siedziała u tatki pod suknią. Z kolei pan robert bywał u pana tadeusza w audycjach, a pan tadeusz nie zaprasza ludzi, którzy nie jedzą mu z ręki. O wypowiedziach pana grzesia na temat biskupów i ich niepodważalnej bezdyskusyjnej roli i pozycji też powinieneś wiedzieć. Nawet nie potrzebuję szukać cytatów. To żadna tajemnica, że ci panowie liczą na przychylność i poparcie ze strony ojca. Konfederacja jest umoczona po uszy w tym łajnie. Podobnie zresztą jak zbych zero oraz cały pisi dwór z karakanem na czele. Nie należy zapominać o wielkim jarku, który przybiegnie merdając ogonkiem na każde skinienie arystokracji w damskich ciuchach. Całe towarzystwo " po jednych pieniądzach". No i jeszcze twój bohater i życiowy przewodnik stach, Bezdomny stach od palenia rzymianami. Czy coś pominąłem, a może przekręciłem?Pacjent pisze: ↑12-07-2021, 19:32Nie jestem w Konfie, a tym bardziej nie jestem miłośnikiem tzw. skrzydła narodowego. Chętnie poznam poglądy Bosaka i Winnickiego na temat Radia Maryja. Dajesz Misiek!535 pisze: ↑12-07-2021, 19:26To ten Krzysiek jest w końcu wasz, czy jednak nie? Grzesiek też nie, a winniczek? Robert, bujać to se możesz, ale nie mnie. Przynajmniej nie w tej konkretnej sprawie.Pacjent pisze: ↑12-07-2021, 19:22
Ja tam aż tak daleko za kołnierz kolesiom z Konfy nie zaglądam, ale z tego co słyszałem to wielu z nich ma bardzo krytyczny stosunek do posoborowego KK i można ich spotkać na mszach trydenckich, czego na antenie Rydzyka nie uświadczysz. Radio Maryja to kwintesencja posoborowego kościoła dla prostaczków z żywą ideą tzw. sprawiedliwości społecznej, co prawicę, z wiadomych względów, musi odrzucać.
Dziwisz się? Nomen omen? Tylko patrzeć jak z okien polecą portrety tego co go se staszek nie może przypomnieć.
- trup
Przerwa na reklamę.
Cw nowem roku szkolnem córki Wasze nauczać się bedą o cnotach niewieścich...
Cw nowem roku szkolnem córki Wasze nauczać się bedą o cnotach niewieścich...
W priorytetach na nowy rok szkolny znajdziemy nie tylko "wspomaganie roli rodziny", ale też "kształtowanie właściwych postaw". Jakich? Zdradza doradca ministra Czarnka. - Kluczowe jest właściwe wychowanie kobiet, a mianowicie ugruntowanie dziewcząt do cnót niewieścich - mówi dr Paweł Skrzydlewski.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
Klamliwa dziwka Dworczyk
https://wyborcza.pl/7,75398,27322419,ha ... kiego.html
woodpecker from space
- nicram
Stary pisior zmienia front. Nieprawdopodobne.
all the monsters will break your heart
-
Zero zdziwień. Oni w prywatnej korespondencji naradzali się jak zniszczyć ludziom dorobek życia i pozamykać im działalność.Triceratops pisze: ↑13-07-2021, 13:34Klamliwa dziwka Dworczyk
-
Tak kurwa niestety jest. A dla chorych wyrocznia. I zero przynajmniej na Slasku sensownej opieki medycznej.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka