tak jest, o to chodziłoHatefire pisze: ↑29-12-2024, 17:27No, ale nie była mowa o Oscarach, tylko reakcji ludzi w internecie. Nie wiem dlaczego mieszasz te tematy. No ja widzę tych zjebów. Ok nie jestem w stanie przedstawić twardych danych ilościowych, z przyczyn oczywistych, no nikt nie badał. Niemniej jak uważasz, że tematu nie ma, to spoko. Masz prawo. Może masz racjęŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-12-2024, 17:16Dlatego przedstawiłem coś, co na pewno nie jest wytworem botów - prawa Oscarów - i poprosiłem o jakiś news, który będzie sprawdzalny i przywróci równowagę na temat poparcia dla ,,prawicowości" w filmach. Odpowiedzieć może każdy albo nikt, ale jeśli nikt, to też będzie to jakaś odpowiedź. Jestem otwarty. Przywróćmy równowagę, skoro padł zarzut, że ją zatraciłem.
Alt-prawica - kiedy koniec tego gówna?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Alt-prawica - kiedy koniec tego gówna?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Dlatego, że dotyczą tego samego tematu, ale jedno jest twarde i udowadnialne, a drugie jest w najlepszym razie anecdatą.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
No tylko jak Oscary się przekładają na internet? Przyjąłeś sobie a priori pewien punkt odniesienia i tyle.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-12-2024, 18:10Dlatego, że dotyczą tego samego tematu, ale jedno jest twarde i udowadnialne, a drugie jest w najlepszym razie anecdatą.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przyjąłem punkt odniesienia który jest sprawdzalny jako fakt przeciwko "opinion w internecie" które są łatwe do zmanipulowania, wygenerowania i skrzywienia przez nasze bańki informacyjne.
Nie zrozum mnie źle. Nie twierdzę, że takich ludzi nie ma. Są. Pochodzę z bardzo małego miasta. Co miesiąc mam okazję posłuchać przy stole tego i owego. Po prostu twierdzę, że jest to reakcja na dzialania wielkiego biznesu, że ludzie (zwłaszcza mężczyźni) są super przeczuleni na punkcie tego, czy coś jest 'woke' czy nie jest. Po prostu zastanawia mnie, dlaczego nie był to główny temat w komentarzach dotyczących jednych z najbardziej popularnych seriali ostatnich lat, czyli wspomnianej Grze o Tron i House of the Dragon, pełnych homo-wątków, ludzi o nieokreślonej płciowości (czy raczej gender-assignment, nie wiem jak to inaczej ująć), silnych kobiecych postaci itd. A widzę to tak, że tam jest to zrobione autentycznie bez potrzeby wpisania się w nowoczesne trendy. Takie rzeczy się czuje.
- Bloodcult
Gdzie konkretnie było to Wielkie Zesrańsko ? No i czego konkretnie dotyczyło ?Hatefire pisze: ↑29-12-2024, 15:20Ja piszę po prostu o zjebaniu niektórych. Ostatnio było wielkie zesrańsko, bo w Wiedźminie 4 trzeba będzie grać Ciri. Tak jakby jakaś przynajmniej 1/4 powieści z cyklu wiedźmińskiego (nie liczę tych prequeli), nie była opowiedziana z jej perspektywy. No to są tacy ludzie i z nich mam bekę. Nic poza tym.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W glowie Jestera i jemu podobnych alt-lewakow, nigdzie indziej
woodpecker from space
- Hatefire
To sobie czuj te rzeczy. Nie mam z tym problemu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jestem trochę zaskoczony, że z całego posta wybrałeś tylko ten malusieńki kawałek, do którego da się odpowiedzieć czysto ad personam, chociaż to może mój błąd faktycznie.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
widzę, że bardzo powierzchownie poznałeś temat bo "zesrańsko" o granie Ciri jako wiedźminkom nie ma sensu nie dlatego, że to babka tylko dlatego że fabularnie nie ma sensuHatefire pisze: ↑29-12-2024, 15:20Ja piszę po prostu o zjebaniu niektórych. Ostatnio było wielkie zesrańsko, bo w Wiedźminie 4 trzeba będzie grać Ciri. Tak jakby jakaś przynajmniej 1/4 powieści z cyklu wiedźmińskiego (nie liczę tych prequeli), nie była opowiedziana z jej perspektywy. No to są tacy ludzie i z nich mam bekę. Nic poza tym.

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Triceratops
Jester tez tak robiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-12-2024, 18:54Jestem trochę zaskoczony, że z całego posta wybrałeś tylko ten malusieńki kawałek, do którego da się odpowiedzieć czysto ad personam, chociaż to może mój błąd faktycznie.
woodpecker from space
- Hatefire
No bo albo mamy coś mierzalnego, albo coś się czuje. Mój zarzut jest taki, że sobie żonglujesz jak ci wygodnie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-12-2024, 18:54Jestem trochę zaskoczony, że z całego posta wybrałeś tylko ten malusieńki kawałek, do którego da się odpowiedzieć czysto ad personam, chociaż to może mój błąd faktycznie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Zabawne to się już robi jak się tak zapluwasz :X wejdź sobie w dowolny portal growy, poczytaj komentarza albo zadaj sobie trud w pisaniu w google byle zlepka typu Ciri+Witcher 4 +woke albo Intergalactic+bald+woke i zobacz jakie bzdury się pojawią. Niektórzy postawili sobie za cel rozpętanie tej wojny niby kulturowej na wszystkich fronach i gry są też jedną z nich.Triceratops pisze: ↑29-12-2024, 18:04Mnie ciekawi dziwne wzmozenie Jestera, ktore wyglada na losowe wymyslanie problemow, ktore nie istnieja. Dlatego mam pytanie - czy w opozycji do tego mitycznego alt-prawactwa, z ktorym niczym Don Kichot walczy Jester isnieje alt-lewactwo? Wiem, ze Jester nie odpowie, bo jak niewygodne pytanie to udaje, ze nie widzi. Czy slowo alt oznacza wcisniety przycisk alt czy moze to skrot od alternatywa? Bo alternatywa oznacza wybor, gdy jedna z opcji wyklucza druga co jest bez sensu
Mi to wyglada na totalnie sprany leb u Jestera (podejrzewam opary notorycznie kreconego 3dFXa). Np pare dni temu podniecal sie kandydatura Biejat, ktora nawet lewacy komentuja z obrzydzeniem plujac przy tym w sojowe latte. W ostatnim NIE jest artykul zdeklarowanej lewaczki Wolk-Laniewskiej (ktora nota bene bardzo lubie czytac) i nie zostawia ona na niej suchej nitki (panienka z dobrego domu), przy oklazji wplatajac wypowiedzi Koniecznego, ktory Biejat nazywa wprost klamczynia i lawirantka, ktora ich oszukala. A Jester jest w siodmym niebie, wiec wnosze, ze ta sciana na lewo od radykalnej lewicy ta alt-lewica?
A co do Biejat nigdy się nią nie 'podniecałem' ale jest to kandydatka lewicy, będę na nią głosował a nie na żadnego z fatalnuch jej kontrkandytów. Żebym nie głosował na kandydata to lewica musiałaby wystawić jakąś totalnie skompromitowaną osobę i tutaj na myśli mi przychodzi BieDrone oraz Pisówka. Ty sobie głosuj na Jakubiaka o którym pisałeś że to wyjebiście kumaty koleś czy coś takiego i ja z tego będę miał bekę (k.. jaranie się Jakubiakiem - to jest dopiero kosmos xde).
No piszę że gra od Naughty Dog wiec za dobra to ona nie będzie.
Yare Yare Daze
- Hatefire
No tak bo próba traw jest procedura medyczną opisana punkt po punkcie, a nie że w sumie Sapkowski napisał że coś takiego istnieje. Nie mówiąc już , że kanonicznie Ciri jest nadczłowiekiem, która jest w stanie przemieszczać się w czasie i przestrzeni dowolnie. No istnienie krasnoludów, elfów jest spoko , ale wiedźmika Ciri daj panie spokój.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Nie no stary co Ty, te setki komciów w necie pod niusami o Wieśku 4th to na bank były o tym, że próba traw w późnym wieku to niezgodność z lore, nie było żadnych woków (to taka chińska patelnia?), lewicy, 'gurl pała' i marksizmów kulturowych.Hatefire pisze: ↑29-12-2024, 19:28No tak bo próba traw jest procedura medyczną opisana punkt po punkcie, a nie że w sumie Sapkowski napisał że coś takiego istnieje. Nie mówiąc już , że kanonicznie Ciri jest nadczłowiekiem, która jest w stanie przemieszczać się w czasie i przestrzeni dowolnie. No istnienie krasnoludów, elfów jest spoko , ale wiedźmika Ciri daj panie spokój.
Yare Yare Daze
- Triceratops
No zabawne to moje "zapluwanie" sie xd, rzeczywiscie zyla mi pulsuje na czole za kazdym razem jak wyplujesz z siebie kolejny absurd z alt-lewackiego swiata - miales mi wyjasnic co to jest ta alt-prawica, bo podobno na nia glosuje a nie wiem co to.hcpig pisze: ↑29-12-2024, 19:26Zabawne to się już robi jak się tak zapluwasz :X wejdź sobie w dowolny portal growy, poczytaj komentarza albo zadaj sobie trud w pisaniu w google byle zlepka typu Ciri+Witcher 4 +woke albo Intergalactic+bald+woke i zobacz jakie bzdury się pojawią. Niektórzy postawili sobie za cel rozpętanie tej wojny niby kulturowej na wszystkich fronach i gry są też jedną z nich.Triceratops pisze: ↑29-12-2024, 18:04Mnie ciekawi dziwne wzmozenie Jestera, ktore wyglada na losowe wymyslanie problemow, ktore nie istnieja. Dlatego mam pytanie - czy w opozycji do tego mitycznego alt-prawactwa, z ktorym niczym Don Kichot walczy Jester isnieje alt-lewactwo? Wiem, ze Jester nie odpowie, bo jak niewygodne pytanie to udaje, ze nie widzi. Czy slowo alt oznacza wcisniety przycisk alt czy moze to skrot od alternatywa? Bo alternatywa oznacza wybor, gdy jedna z opcji wyklucza druga co jest bez sensu
Mi to wyglada na totalnie sprany leb u Jestera (podejrzewam opary notorycznie kreconego 3dFXa). Np pare dni temu podniecal sie kandydatura Biejat, ktora nawet lewacy komentuja z obrzydzeniem plujac przy tym w sojowe latte. W ostatnim NIE jest artykul zdeklarowanej lewaczki Wolk-Laniewskiej (ktora nota bene bardzo lubie czytac) i nie zostawia ona na niej suchej nitki (panienka z dobrego domu), przy oklazji wplatajac wypowiedzi Koniecznego, ktory Biejat nazywa wprost klamczynia i lawirantka, ktora ich oszukala. A Jester jest w siodmym niebie, wiec wnosze, ze ta sciana na lewo od radykalnej lewicy ta alt-lewica?
Co do wbijania na forum z grami - to naprawde mam wyjebane na to co pisza nastoletni stulejarze piszacy na tych forach, bo tak na oko z 70% to pryszczaci licealisci. Problemy alternatywnego swiata. Na pewno gowniarze to zagorzali alt-prawicowcy bez praw wyborczych rekompensujacy sobie to wysrywami na forach growych, otrzezwiej Jester xD
Aha, ty sie nie podniecales Biejat ale ja pisalem, ze Jakubiak kumaty, no Jester kurwa zaczadziales synu, napisalem ostatnio, ze pochwalil w jakims programie te lewaczke z Kutna, widze, ze u ciebie ciagle zwarcie na ostro zero-jeden, czarno-biale i chujhcpig pisze: ↑29-12-2024, 19:26A co do Biejat nigdy się nią nie 'podniecałem' ale jest to kandydatka lewicy, będę na nią głosował a nie na żadnego z fatalnuch jej kontrkandytów. Żebym nie głosował na kandydata to lewica musiałaby wystawić jakąś totalnie skompromitowaną osobę i tutaj na myśli mi przychodzi BieDrone oraz Pisówka. Ty sobie głosuj na Jakubiaka o którym pisałeś że to wyjebiście kumaty koleś czy coś takiego i ja z tego będę miał bekę (k.. jaranie się Jakubiakiem - to jest dopiero kosmos xde).
A bardziej lewacki od panienki z dobrego domu Biejat jest chocby Szumlewicz, to prawdziwy alt-lewak
woodpecker from space
- hcpig
Jakbym sam miał wystawiać kogoś na prezydenta z ramienia lewicy za względu na walory moralne i intelektualne to byłby to Wojciech Orliński ale jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma. MB jest strawna a jak się porówna do kontrkandydatów to w ogóle kosmos, szkoda tylko że ze względu na ultimatum od Tuska nie startowała Agnieszka D-B.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Widze tu mocno lewacki korwinizm, ma byc ostro ideowo i w okolicach 2% xD
woodpecker from space
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
"Ciri jest nadczłowiekiem, która jest w stanie przemieszczać się w czasie i przestrzeni dowolnie."Hatefire pisze: ↑29-12-2024, 19:28No tak bo próba traw jest procedura medyczną opisana punkt po punkcie, a nie że w sumie Sapkowski napisał że coś takiego istnieje. Nie mówiąc już , że kanonicznie Ciri jest nadczłowiekiem, która jest w stanie przemieszczać się w czasie i przestrzeni dowolnie. No istnienie krasnoludów, elfów jest spoko , ale wiedźmika Ciri daj panie spokój.
no brawo! sam widzisz, ze zrobienie z niej bohaterki chodzacej od wioski do wioski robiacej zlecenia dla potwory nie ma sensu, i jeszcze sobie elixira łyknie na widzenie w ciemnosci jakby jej moce to bylo za malo

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- hcpig
A niech ma i 0,01%, przynajmniej mam wybór, 'taktycznie' to się będzie w drugiej turze głosowało. Na pewno rozwalcuje piwowara.Triceratops pisze: ↑29-12-2024, 19:46Widze tu mocno lewacki korwinizm, ma byc ostro ideowo i w okolicach 2% xD
Yare Yare Daze
- Hatefire
No brawo sam widzisz, że jak może to, to i próbę traw przejdzie. Poza tym jakbyś przeczytał książki, to byś wiedział, że akurat wiedźmińskie umiejętności by się przydały. Choćby kiedy trafiła do świata gdzie dziadek gwałciciel i kanibal próbował ją dorwać i prawie mu się udało. Czytaj książki, a nie streszczenia.Rejwan pisze: ↑29-12-2024, 19:49"Ciri jest nadczłowiekiem, która jest w stanie przemieszczać się w czasie i przestrzeni dowolnie."
no brawo! sam widzisz, ze zrobienie z niej bohaterki chodzacej od wioski do wioski robiac zlecenia dla potwory nie ma sensu, i jeszcze sobie elixira łyknie na widzenie w ciemnosci jakby jej moce to bylo za malo![]()
Ostatnio zmieniony 29-12-2024, 19:58 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy