Czyli przyznajesz, że katolicyzm to ideologia?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Wiele aspektów katolicyzmu jest ideologią.
- mad
- weteran forumowych bitew
- trup
Czyli jak powiem jebac katolicyzm razem z kosciolem to nie obrazę niczyich uczuć religijnych?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
Uniewinnili organizatorkę marszu na którym byłem rok temu (czas zapierdala):
https://www.infoilawa.pl/aktualnosci/it ... t-w-ilawie
https://www.infoilawa.pl/aktualnosci/it ... t-w-ilawie
- Bloodcult
Moich nie.
- dzik
- zahartowany metalizator
katolicyzm, faszyzm, komunizm - tylko jeden cel, brać za ryj, ogłupiać i napuszczać jednych na drugich.
- Hatefire
Wtorkowy kubełek w KFC z 14,95 na 19,95. Jebana inflacja 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Podwyżki podatków, socjal, pakiet klimatyczny, lockdown. Byłeś któremuś z ww. przeciwny, że teraz się dziwisz?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak

Jestem trochę zdziwiony, że nie ma tam żadnej naszej niemoty - pewnie ukrywają kasę w innym raju podatkowym.
Guilty of being right
- hcpig
Jak to gdzie? Zwykły rewanż i chamska złośliwość, którą od jakiegoś czasu trenuję. Przypominam, że mnie nie obowiązują wartości reprezentowane przez tutejszych katolików. Myślę, że dobrze się stanie, gdy ta tępa banda nie nażre się zbytnio beneficjami podprowadzonymi ze szkatułki, którymi została przekupiona. W takich sytuacjach za każdym razem w ryj dostają najsłabsi. Tymczasem im się cały czas wydaje, że pieniądze rosną na drzewach. Będzie szczaw i będą mirabelki, jak mawiał ich idol.
-
To się nazywa zawiść, a ona nigdy nie przynosi pełnej satysfakcji. Zawsze żre głównie zawistnika.535 pisze: ↑06-10-2021, 09:48Jak to gdzie? Zwykły rewanż i chamska złośliwość, którą od jakiegoś czasu trenuję. Przypominam, że mnie nie obowiązują wartości reprezentowane przez tutejszych katolików. Myślę, że dobrze się stanie, gdy ta tępa banda nie nażre się zbytnio beneficjami podprowadzonymi ze szkatułki, którymi została przekupiona. W takich sytuacjach za każdym razem w ryj dostają najsłabsi. Tymczasem im się cały czas wydaje, że pieniądze rosną na drzewach. Będzie szczaw i będą mirabelki, jak mawiał ich idol.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie Robert. To się nazywa sprawiedliwość dziejowa. Uderza wtedy gdy komuś się wydaje, że można za darmoszkę i na skróty przejść do następnego etapu, plując innym w twarz, a przy okazji zakłamując rzeczywistość. Zresztą nazywaj to jak tam sobie chcesz. I tak mam to w dupie.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 09:52To się nazywa zawiść, a ona nigdy nie przynosi pełnej satysfakcji. Zawsze żre głównie zawistnika.535 pisze: ↑06-10-2021, 09:48Jak to gdzie? Zwykły rewanż i chamska złośliwość, którą od jakiegoś czasu trenuję. Przypominam, że mnie nie obowiązują wartości reprezentowane przez tutejszych katolików. Myślę, że dobrze się stanie, gdy ta tępa banda nie nażre się zbytnio beneficjami podprowadzonymi ze szkatułki, którymi została przekupiona. W takich sytuacjach za każdym razem w ryj dostają najsłabsi. Tymczasem im się cały czas wydaje, że pieniądze rosną na drzewach. Będzie szczaw i będą mirabelki, jak mawiał ich idol.
-
Jest w tym jakaś nuta sprawiedliwości. Np. nasz Kolega płakał wczoraj, że podrożało żarcie w KFC, ale nie zauważył, iż stało się to dzięki lewicowym mechanizmom, które popiera i za którymi głosował. Za cholerę jednak nie potrafię poczuć satysfakcji z tego powodu, mimo że nie stołuję się w KFC.
Dokładnie. Za chwilę stopy procentowe podniosą i też będzie wielkie zdziwienie - większe raty? Ojejujeju.....535 pisze: ↑06-10-2021, 10:03Nie Robert. To się nazywa sprawiedliwość dziejowa. Uderza wtedy gdy komuś się wydaje, że można za darmoszkę i na skróty przejść do następnego etapu, plując innym w twarz, a przy okazji zakłamując rzeczywistość. Zresztą nazywaj to jak tam sobie chcesz. I tak mam to w dupie.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 09:52To się nazywa zawiść, a ona nigdy nie przynosi pełnej satysfakcji. Zawsze żre głównie zawistnika.535 pisze: ↑06-10-2021, 09:48
Jak to gdzie? Zwykły rewanż i chamska złośliwość, którą od jakiegoś czasu trenuję. Przypominam, że mnie nie obowiązują wartości reprezentowane przez tutejszych katolików. Myślę, że dobrze się stanie, gdy ta tępa banda nie nażre się zbytnio beneficjami podprowadzonymi ze szkatułki, którymi została przekupiona. W takich sytuacjach za każdym razem w ryj dostają najsłabsi. Tymczasem im się cały czas wydaje, że pieniądze rosną na drzewach. Będzie szczaw i będą mirabelki, jak mawiał ich idol.
-
- rasowy masterfulowicz
Znowu mnie zaintrygowałeś. Jakie to lewicowe pobudki stoją za tym, że do cna rynkowa korporacja, jaką jest KFC podniosła ceny?Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:14Jest w tym jakaś nuta sprawiedliwości. Np. nasz Kolega płakał wczoraj, że podrożało żarcie w KFC, ale nie zauważył, iż stało się to dzięki lewicowym mechanizmom, które popiera i za którymi głosował. Za cholerę jednak nie potrafię poczuć satysfakcji z tego powodu, mimo że nie stołuję się w KFC.
Akurat nie chodzi mi o kredytobiorców, bo ci, mam nadzieję , przynajmniej w większości wiedzą co podpisują. Poza tym kredytu nie dostaniesz na " golasa". Jakieś kwity trzeba mieć. Ja mówię o całkiem licznej grupie obywateli tego miejsca, którzy posiadając prawo wyborcze zawsze próbują przewieźć się za darmo i na plecach innych. Bezkrytyczna, podatna na manipulacje kościółka i polityków tępa masa, gotowa nawet bezinteresownie, obsrać wszystko i wszystkich. Nienawidząca wszystkich i wszystkiego. Okazuje się, że nie tylko dobro powraca. Pogarda i nienawiść także. To jest właśnie tego typu postawa, spuścizna trzydziestoletnich rządów czerwonoczarnostyropianowej mafii, a więc czekam spokojnie na chleb po dwie dychy. I to co się wtedy wydarzy.Slyd pisze: ↑06-10-2021, 10:20Dokładnie. Za chwilę stopy procentowe podniosą i też będzie wielkie zdziwienie - większe raty? Ojejujeju.....535 pisze: ↑06-10-2021, 10:03Nie Robert. To się nazywa sprawiedliwość dziejowa. Uderza wtedy gdy komuś się wydaje, że można za darmoszkę i na skróty przejść do następnego etapu, plując innym w twarz, a przy okazji zakłamując rzeczywistość. Zresztą nazywaj to jak tam sobie chcesz. I tak mam to w dupie.