W imieniu Tomaszam
Pozdro z knajpy Mentzena. Polska ma łączyć, a nie dzielić!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Post Razprozaka traci cala wiarygodnosc, bo totalnie pomija fakt, ze Konfa sprzedala swoje idealy juz duzo wczesniej - siadajac do stolika z pisem (naprawde trzeba byc slepym, zeby nie widziec, ze Konfa, poza Mentzenem teraz, grala z PiSem do jednej bramki, dopiero w pewnym momencie Mentzen zaczal jechac po PiSie, bo zweszyl interes). Ale to juz nie przeszkadzalo, to juz mozna przemilczec, idealy zdradzil dopiero teraz. Tyle o wywracaniu stolika, tyle PiS-PO = jedno zlo, tyle krytyki w covidzie, tyle krytyki o Pegazusie, ale Mentzen "wszedl do KFC" dopiero na piwie z Trzaskowskim. Urocza i rozczulajaca ta wybiorczosc.Triceratops pisze: ↑25-05-2025, 18:01No nikt, mina Bosaka, ktory akurat siedzial w kanale0 bezcenna. A tak robili z tego Mencena takiego "chlodnego analityka" i "komputerowy umysl" a tutaj stare wygi podpuscily aspergergijczyka, ktory sie zachlysnal wlasnymi szachami 3D. Bardzo celna analize tej sytuacji jebnal Razprozak na X. Po prostu ograli gowniarza.
![]()
Widzisz Tomasz, czasami trzeba wybrać mniejsze zło. Jeżeli miałbym do wyboru Nawrockiego, Bosaka albo Czarnka vs. Zandberga, Senyszyn albo Biejat tp jednak zagłosowałbym na lewicę. Zdecydowanie.
Dzisiaj to akurat było tak:
Ładny Marcin wpis pod tę faję, hejtfaję zwaną Hatefire. Zbyteczny. Ten lewusek jest stracony.
Hatefire, piszesz o Nawrockim? Bo on wylizywał Memcenowi jaja. Na pewno nie zrobił tego Trzaskowski. Obejrzyj oba wywiady.
Czy ty przypadkiem wczoraj nie narzekałeś, że piszę obraźliwe posty względem twojej osoby. Mimo, że nie bawiłem się, ani w jawne obelgi ani czytelne gierki słowne? xD
Bycie fają, hejt fają, nie jest porównywalne z zestawianiem mnie z pacjentovem. Dla mnie przynajmniej.
Wiesz. Zdiagnozuj to. Wczoraj na fochu pisałeś, że nie będziesz głosować na Trzaskowskiego bo memcen i takie tam. Dzisiaj, że masz opory. Nie wiem, jakieś piwo Ci kupić, może lizaka, żebyś się dał przekonać?Hatefire pisze: ↑25-05-2025, 20:49Do rzeczy. Chyba jest jasne, że na Batyra nie zagłosuję. Nigdy nie głosowałem na PiS, ani kandydata reprezentującego PiS. Natomiast Paniczyk nie zrobił nic, żeby powalczyć o mój głos. Na ostatniej prostej kampanii pił piwko z faszolem. I skąd zdziwienie, że mam opory?
Wypił piwo, ale wcześniej kłócił się z nim w kwestii popierania wielu lewicowych postulatów. Kurde, czemu to do Ciebie nie dociera? Obejrzyj wywiad.Hatefire pisze: ↑25-05-2025, 20:49Do rzeczy. Chyba jest jasne, że na Batyra nie zagłosuję. Nigdy nie głosowałem na PiS, ani kandydata reprezentującego PiS. Natomiast Paniczyk nie zrobił nic, żeby powalczyć o mój głos. Na ostatniej prostej kampanii pił piwko z faszolem. I skąd zdziwienie, że mam opory?