III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
Przecież to wygladalo jak polityczny Pig Brother.
Agent Orange ma megalomanię. Chce byc zapamietany jako rozjemca, a zostanie zapamietany jako prostak, zapatrzony w siebie i pieniądze bezduszny prostak.
Niedlugo cały świat obciazy clami, wybuduje mur wokol stanów i skonczy sie druga Korea Polnocna. Wariatów zwzwyczaj sie izoluje, ale ten zrobi to sam.
Prawda jest taka, ze przez lata przyzwyczailismy sie do dobrego Wuja Sama, który ratowal Wietnam, Koreę czy Irak. Bo mial w tym interes. W Europie, która podobno powstała by zagrozić Stanom (hehe) interesu najwyrazniej nie czuje.
I paradoksalnie to dobrze. Zawsze powinno się liczyć na siebie. I może doprowadzi to do wiekszego scalenia Europy, co juz tak w smak ani trampkowi ani putikurwie nie będzie.
Agent Orange ma megalomanię. Chce byc zapamietany jako rozjemca, a zostanie zapamietany jako prostak, zapatrzony w siebie i pieniądze bezduszny prostak.
Niedlugo cały świat obciazy clami, wybuduje mur wokol stanów i skonczy sie druga Korea Polnocna. Wariatów zwzwyczaj sie izoluje, ale ten zrobi to sam.
Prawda jest taka, ze przez lata przyzwyczailismy sie do dobrego Wuja Sama, który ratowal Wietnam, Koreę czy Irak. Bo mial w tym interes. W Europie, która podobno powstała by zagrozić Stanom (hehe) interesu najwyrazniej nie czuje.
I paradoksalnie to dobrze. Zawsze powinno się liczyć na siebie. I może doprowadzi to do wiekszego scalenia Europy, co juz tak w smak ani trampkowi ani putikurwie nie będzie.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szczerze mówiąc to brzmi tak jakbyś w razie W w kraju był pierwszy do kolaboracji z najeźdźcą z takimi samymi argumentami - i tak nie wygramy, życie ważniejsze, kiedyś będą lepsze warunki to może wtedy etc.mistrzsardu pisze: ↑28-02-2025, 22:47Pytanie co jest ważniejsze- terytorium czy życie? Moim zdaniem życie. Państwa polskiego nie było 123 lata a jednak się odrodziło. Nic nie jest wieczne, nawet RosjaPoza tym Zelenski trwa tylko dzięki wojnie i teraz będzie starał się wciągnąć jak najwięcej państw do konfliktu. Bez wojny nie ma chłopa i teraz działa na zasadzie tonącego, który brzytwy się chwyta.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
Oglądałem to wczoraj i nie wierzyłem własnym oczom i uszom. To co zrobił Trump i JD Vance to było coś czego chyba zachodnia cywilizacja nie widziała nigdy. Tak jak napisałeś - dwóch idiotów, którzy próbowali upokorzyć prezydenta innego kraju i oczekiwania, że złoży im hołd na kolanach. Żenujący spektakl. Wielkość człowieka można zobaczyć w sytuacji kiedy może potraktować w piękny sposób słabszego. Tutaj tylko pokazali jak małymi ludźmi są. Brak mi słów. Na Kremlu strzelają korki od szampanów. Rusek tutaj już się odpalił. Mam nadzieję, że Europa w końcu stanie na wysokości zadania.Lukass pisze: ↑28-02-2025, 23:07Zełeński zrobił to, co zrobić musiał. Przyjechał na spotkanie z prezydentem USA. Został potraktowany jak klient. Miał płacić, a nie dostać nic w zamian. Nie ma już najwyraźniej deep state. W pierwszej kadencji Trumpa to wydawało się jeszcze działać. Dziś zobaczyliśmy dwóch idiotów, którzy (na nasze nieszczęście) rządzą najsilniejszym krajem na świecie. Bo tak się zaprezentowali, jako kompletni i skończeni idioci. Gdzieś w tle powinien jeszcze podskakiwać Musk, raz na jakiś czas robiąc salut rzymski, ewentualnie wymachując piłą mechaniczną. Tak wygląda w tej chwili władza w USA. Trzeba to przyjąć do wiadomości.
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Nie gryzie się ręki która karmi - prezydent Ukrainy zapomniał o tej starej zasadzie.
Celem życia nie jest przeżycie.
- nicram
Dobrze, że ty mu o tym przypominasz. Nigdy wszak nie ugryzłeś ruskiej łapy...
all the monsters will break your heart
Tylko że to zdradziecka ręka, która w końcu podrzuci ci cyjanek. Jak ponoć stwierdził Kissinger - Being US enemy is dangerous but being US ally is fatal.mistrzsardu pisze: ↑01-03-2025, 10:42Nie gryzie się ręki która karmi - prezydent Ukrainy zapomniał o tej starej zasadzie.
Czyli Rosja/USA kontra Europa/Chiny? A my w rozkroku? Trzeba tworzyć silny europejski front, żyjemy w "ciekawych" czasach, żarty się skończyły.
Trump i Vance byli wczoraj żenujący, zupełny brak klasy. Ameryka dawno nie straciła tyle na arenie międzynarodowej jak na wczorajszym przedstawieniu. Na nic zdało się wcześniejsze pucowanie Macrona i szczególnie Starmera. który myślał, że jak da burakowi zaproszenie od króla, to wszystko skończy się szczęśliwie.
Zieliński pokazał jaja po raz drugi, tak jak 3 lata temu pod Kijowem. To nie przypadek, on je po prostu ma.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
w natłoku szumu informacyjnego trafiłem na jedną ciekawą opinię
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... v,79cfc278
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... v,79cfc278
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
czapeczki dociarajo już na głowy PIS w sejmie....Nowy trend (trąd?) na lato 2025.

ło kurva, ale zajebista czopka, dej se przymierzę....

o! tak jest zajebiście

ło kurva, ale zajebista czopka, dej se przymierzę....

o! tak jest zajebiście

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ino czekać jak Trump wyrucha pisiorów, tak jak wyruchał ukrów 

-
Wczorajsze wystąpienie trampka to chyba najbardziej żenująca chwila amerykańskiej polityki. Ja tam wczoraj widziałem dwóch idiotów, jeden przypominał mi kolesia, który stoi murem za swoim większym , silniejszym kolegą, który przyjął bezkrytycznie jako prawdy objawione jego poglądy przepełnione teoriami spiskowymi. A trampek nie zachwywał sie jak polityk - zresztą jego przydupas też nie - bardziej to przypominało rozmowy biznesowe, jakby chodziło o jakiś kontrakt, ale nawet w takim środowisku ktoś kto się tak zachowuje, będzie określany mianem prostaka i wsioka. On nie ma zmysłu politycznego, on nawet chyba nie ma pojęcia, jak ta polityka powinna wyglądać, on myśli kategoriami jakiegoś janusza biznesu...
Ameryka chyba po raz pierwszy w historii pokazała, że to kraj, na który nie można liczyć,. Chyba nawet dyplomaci ZSRR mieli więcej ogłady, i nawet jak na ich standardy wczorajsze show było czymś niespotykanym. Żenada. Nie wiem jak się to wszytsko potoczy, ale skoro ryży tupecik będzie się dalej łasił do swego kremlowskiego odpowiednika, to w ich łbach faktycznie może uroić się wizja nowego podziału świata, ale takiego chamskiego, bez oglądania się na innych. Zero klasy, zero wyczucia.
Poza tym, te wtracenia że Żełenski nie wszczął śledztwa przeciw synowi Bidena, czy o co tam chodziło... zupełnie jakby został prezydentem tylko po to, by móc się zemścić. A przy okazji ubić ostatni interes życia. Mam nadzieję, że obaj wkrótce skończą na śmietniku historii.
Ameryka chyba po raz pierwszy w historii pokazała, że to kraj, na który nie można liczyć,. Chyba nawet dyplomaci ZSRR mieli więcej ogłady, i nawet jak na ich standardy wczorajsze show było czymś niespotykanym. Żenada. Nie wiem jak się to wszytsko potoczy, ale skoro ryży tupecik będzie się dalej łasił do swego kremlowskiego odpowiednika, to w ich łbach faktycznie może uroić się wizja nowego podziału świata, ale takiego chamskiego, bez oglądania się na innych. Zero klasy, zero wyczucia.
Poza tym, te wtracenia że Żełenski nie wszczął śledztwa przeciw synowi Bidena, czy o co tam chodziło... zupełnie jakby został prezydentem tylko po to, by móc się zemścić. A przy okazji ubić ostatni interes życia. Mam nadzieję, że obaj wkrótce skończą na śmietniku historii.
- Sybir
Pewnie nadal będą klaskać, choć tym razem inną częścią ciała.Jimmy Boyle pisze:Ino czekać jak Trump wyrucha pisiorów, tak jak wyruchał ukrów
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Dwie kwestie. Nie wiem gdzie tak wyglądają rozmowy biznesowe, negocjacje, czy kontraktowanie. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie, gdzie ktoś trzaskał drzwiami i wychodził obrażony. Te transakcje, które wiadomo, że prawdopobieństwo jest znikome ich dojścia do skutku, też się w naszym kręgu kulturowym, prowadzi tak, aby nie został absmak. W tym fachu, nigdy nie wiadomo, czy układ się nie zmieni, i znów nie trzeba będzie usiąść do rozmów. Trochę tak powiedzmy po "żydowsku" się do tego podchodzi. Geszeft zawsze jest możliwy, nawet jak na pierwszy rzut oka zdaje się niemożliwy.
Druga sprawa. Wszyscy przyjęli retorykę narzuconą przez samego zainteresowanego. Dil, dil, i jeszcze raz dil. To powtarza bez końca. Czy aby na pewno? Ustawienie się przez niego samego, a później przetransponowanie tego na opinię, że to transakcja biznesowa jest, prowadzona przez wybitnego przedsiębiorcę, moim zdaniem jest jak wcześnie, wygodna dla trampa, narzucona przez trampa, i służąca zaciemnieniu co najmniej dwóch powodów skąd i dlaczego tak jest to przez niego prowadzone.
ps. Jeszcze co do negocjacji. Osobliwe mocno są one. Tak z dołu się licytuje? Już sam ten fakt, powinien być zastanawiający i znoszący sam charakter "negocjacji", bo moim zdaniem ona tutaj wcale nie mają miejsca.
Ostatnio zmieniony 01-03-2025, 13:22 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
lys på slutten av lys
- SODOMOUSE
NYCHTS
- Ascetic
Może jakby:
- nie pokazał zdjęć morderstw od "bastards",
- nie przypomniał, że to kacapy zaatakowały,
- nie wybił zjeba z pierdolenia co tam się na Ukrainie dzieje, a zaprosił go, niech sam zobaczy,
- nie podkreślił, że 25 razy kacapy złamali ustalenia, w tym za pierwszej prezydentury pomarańczowego,
- nie uciął gadki, że Europa nie wsparła równie dużą pomocą Ukrainę,
- nie powiedział, że to nie gra karciana, a poważne spotkanie, dotyczące istnienia konkretnego Państwa, życia ludzi z imion i nazwisk,
- nie zbył wysterowanego cymbała co się czepiał braku garnituru,
- nie wspomniał, że umowa nie zawiera żadnych gwarancji bezpieczeństwa,
- nie nadmienił, że Amerykanie też będą w to zaangażowani, bez względu co tam tramp będzie kłamał przez tv,
itd. itp.
może po prostu, gdyby nie wykorzystał, tego momentu, żeby powiedzieć opinii amerykańskiej, że jebaniec zwykle kłamie, to może by okazał "szacunek".
// Ps. W świetle tego też, że żaden maskowy x nie zaszumi przekazu, że poszło to na cały świat, jak się traktuje samoistniejący kraj, traktuje neokolonialnie przez "mocarstwo", że każdy może sobie zobaczyć i wyrobić opinię, jaka jest prawda wojny na Ukrainie, to tramp i jego administracja to ekstraligowi idioci są. Dali Załenskiemu szansę, jedną na milion, aby dotarł do świata z przekazem. Niemożliwe, a jednak. Pokazując się z malowanym, tak przy okazji, sobie a muzom, jaką ustawkę mu przygotowali i jak rozumieją uprawianie polityki. No, mistrzowie.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Oczko się odlepiło? Temu misiu?
- Destro
- postuje jak opętany!
Fortepianowemu chujograjcy na pewno się odlepiło...
-
Ascetic pisze: ↑01-03-2025, 12:11Dwie kwestie. Nie wiem gdzie tak wyglądają rozmowy biznesowe, negocjacje, czy kontraktowanie. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie, gdzie ktoś trzaskał drzwiami i wychodził obrażony. Te transakcje, które wiadomo, że prawdopobieństwo jest znikome ich dojścia do skutku, też się w naszym kręgu kulturowym, prowadzi tak, aby nie został absmak. W tym fachu, nigdy nie wiadomo, czy układ się nie zmieni, i znów nie trzeba będzie usiąść do rozmów. Trochę tak powiedzmy po "żydowsku" się do tego podchodzi. Geszeft zawsze jest możliwy, nawet jak na pierwszy rzut oka zdaje się niemożliwy.
Może źle się wyraziłem, ale chodzi mi właściwie o to samo.
Język dyplomacji to język pełen osobliwości, niuansów, niedomówień i przekazu między wierszami. Pomarańczowy absolutnie żadnym dyplomatą nie jest, nie jest nawet politykiem, bo jego krótkowzroczność, megalomania i wyjebane w kosmos ego są po prostu porażające. patrząc na to, miałem wrażenie, jakby zachowywał się jak jakiś biznesmen, ale w absolutnie pejoratywnym znaczeniu, bo nawet jako biznesmen nie potrafiłby poprowadzić jakichkolwiek negocjacji w ten sposób. Biznes to biznes, nie pozostawia się jak mówisz, absmaku, nie ma czegoś takiego, że kogoś nie lubię.... Dla mnie to wsiok który myśli, że jest władcą planety, bo stoi na czele pierwszej potęgi militarnej świata. No brak mi słów na określenie jego zachowania.
-
- postuje jak opętany!
Nie wierzę że tacy ludzie naprawdę istnieją. Ten świat się niedługo skończy niech jeszcze w paru krajach ludzie tego pokroju dojdą do władzy.Destro pisze: ↑01-03-2025, 13:07Dobrze, że w końcu ktoś ustawił tego marnego komika do pionu. Koleś bezprawnie podaje się za prezydenta i lata po świecie żebrząc o kasę, uzbrojenie itd... Sam ma w chuj hajsu, to niech sponsoruje wojenną machinę a nie pierdoli trzy po trzy jak potłuczony. Druga sprawa do przyjazd do Wrocławia nazistów z Azov, " ludzie " wprost odwołujący się do SS Galizien, wszędzie symbolika niemieckich nazistów, wytatuowane swastyki, symbole SS. Sami Ukraińcy mówią, że za morderstwa w Buczy, to właśnie Azov'cy odpowiadają... Władze Wrocławia powinny mocno bęknąć za za propagowanie ukraińskiego nazizmu...
I żeby nie było niedomówień miałem na myśli użytkownika destro.
- hcpig
I tak żaden proruski troll na forum jeszcze nie przebił najgłupszych tez, jakie padają u Sykulskiego i pod jego filmami... najbardziej rozjebał mnie komentarz o treści 'Poslce powinno zależeć, by Rosja zajęła Ukrainę ponieważ Rosjanie pozwolą na ekshumacje na Wołyniu'... chociaż w takim tempie kolportowania bzdur to za chwilę pewnie jaki Konfiarz jebnie coś podobnego i losowy wyrzyg z dupy ruskiego bota stanie się elementem kampanii w PL.
Yare Yare Daze
- trup
Nazizm cię razi a sam sprzedajesz wxvuj wydawnictw z taką symbolika.Destro pisze: ↑01-03-2025, 13:07Dobrze, że w końcu ktoś ustawił tego marnego komika do pionu. Koleś bezprawnie podaje się za prezydenta i lata po świecie żebrząc o kasę, uzbrojenie itd... Sam ma w chuj hajsu, to niech sponsoruje wojenną machinę a nie pierdoli trzy po trzy jak potłuczony. Druga sprawa do przyjazd do Wrocławia nazistów z Azov, " ludzie " wprost odwołujący się do SS Galizien, wszędzie symbolika niemieckich nazistów, wytatuowane swastyki, symbole SS. Sami Ukraińcy mówią, że za morderstwa w Buczy, to właśnie Azov'cy odpowiadają... Władze Wrocławia powinny mocno bęknąć za za propagowanie ukraińskiego nazizmu...
Ołtarzyk adiego w domu jest, ale obcy nazista to zły nazista?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)