O, jest i pisowska ściera. Do kompletu. Kogoś jeszcze brakuje?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
lys på slutten av lys
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Lata dziewięćdziesiąte to Ty pamiętasz ?
- hcpig
- Bloodcult
O porównanie. Brunatnej fali z lat 90 z "brunatną falą" dzisiaj.
- mad
- weteran forumowych bitew
- hcpig
No to nie myśli o konkretnym punkcie na gamie kolorów lecz o tym, w którą stronę postawiono wektor.
Yare Yare Daze
- Ascetic
Daj spokój. Jeden papiarz "inwestor-wolnościowiej-fantasta", drugi onanista pod gołych facetów, reszta się pochowała. Do tego jeszcze wypisujący takie rzeczy po internetach. Bądźmy poważni. Biorąc pod uwagę jaką robotę robią ruskie onuce po internetach, ci to jacyś niezaangażowani są. Ok, w dziale o kowodku, mieliśmy ławicę trolli, teraz to jakieś planktony niedojedzone. Luzik. A, że pisowcy zatruwają głowy ludziom za pośrednictwem pozytecznych idiotów z tej katolskohomoseksualnej partyjki kanapowej? No nic nie poradzisz. Demokracja. Te 5% przegrywów gdzieś się musiało ulokować. Jakbyśmy mówili o zjawisku w stylu Afd i satelit, to pewnie byłoby o czym mówić. Tutaj mamy kilka procent pryszczatych niedorozwojów co tylko pyszczą po internetach.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Modę na narkotyki zapoczątkowali nad Wisłą pierwsi polscy hipisi.
Na pierwszym zlocie hipisów w Polsce, w Mielnie w 1968 r. głos w sprawie narkotyków zabrał hipis o pseudonimie Pies — od nazwy ruchu: hip-pies — Ryszard Terlecki, dziś polityk Prawa i Sprawiedliwości.
Pies głosił na spotkaniu z młodzieżą, że narkotyki mogą być drogą do wolności.
Na pierwszym zlocie hipisów w Polsce, w Mielnie w 1968 r. głos w sprawie narkotyków zabrał hipis o pseudonimie Pies — od nazwy ruchu: hip-pies — Ryszard Terlecki, dziś polityk Prawa i Sprawiedliwości.
- Ascetic
Sugerujesz, że dalej tam ćpią?vicotnick pisze: ↑29-10-2021, 19:19Modę na narkotyki zapoczątkowali nad Wisłą pierwsi polscy hipisi.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Biorąc pod uwagę co odpierdalają (:Ascetic pisze: ↑29-10-2021, 19:21Sugerujesz, że dalej tam ćpią?vicotnick pisze: ↑29-10-2021, 19:19Modę na narkotyki zapoczątkowali nad Wisłą pierwsi polscy hipisi.
- Ascetic
No kurwa mam. Co odpalę mmf, to mnie się tutaj taki jeden, katolski parch, pcha na monitor. Nakurwia te wpisy z prędkością karabinu maszynowego. Znasz gościa. Ten sam co zachowuje się jak przydrożna kurwa i pyta obcych facetów, czy nie zrobić im gały.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pisałem już, powielał jakieś bzdurne informacje, a gdy mu pokazano czarno na białym, że to kłamstwa, to wpadł w ton ,,oj tam oj tam". Stąd wzięło się pojęcie ,,riserczu ziemkiewiczowskiego". Innym razem budował tezę na podstawie słowa, którego nie umiał przetłumaczyć ("physician" - przedstawił lekarza jako autorytet w świecie fizyki). Najgorsze jednak jest to, że zanim PiS doszedł do władzy, to potrafił całkiem celnie punktować obie strony, natomiast po wyborach nagle zaczął bronić PiSu jak własnej matki, nieważne, co by robili, stając się tym samym przydupasem prezesa. Zdarzają mu się wciąż prześwity świadomości, ale tylko, gdy coś dotknie jego osobiście.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Coś jest na rzeczy. Chłop wygląda gorzej niż ja będę się prezentował w najbliższy wtorek, do tego, jak widać ma nieznaną mi bliżej technikę przyjmowania:vicotnick pisze: ↑29-10-2021, 19:22Biorąc pod uwagę co odpierdalają (:Ascetic pisze: ↑29-10-2021, 19:21Sugerujesz, że dalej tam ćpią?vicotnick pisze: ↑29-10-2021, 19:19Modę na narkotyki zapoczątkowali nad Wisłą pierwsi polscy hipisi.

Lata praktyki robią swoje.
Ostatnio zmieniony 29-10-2021, 19:35 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
No więc nie. Strona w którą kieruje się ten wektor nie zmierza w brunatną stronę. Raczej w biało-czerwoną

- Ascetic
Nawet śmieszne.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Z resztą znajdźcie sobie tę cała Białą Księgę wydawaną przez Nigdy Więcej. Tam nie ma brunatnej fali tylko jakieś pierdoły że ktoś gdzieś po pijaku krzyknął "murzyn". Ot cała fala szumna niczym woda w kiblu 

- nicram
Ej Madziu, powiedz mi ty jak się czujesz jak te twoje pisie pany ruchają cię bez żelu nawilżającego? Bo pamiętasz bredzili coś o obniżaniu podatków a tu bach podatki w górę. Akcyza miała być w dół, a tu w górę i na alko i na paliwo. 6 zł. Mają rozmach skurwysyny, co nie? A jak tam aferki, emailowa na przykład, nie mówiąc już o wielomilionowych przewałach i programie ziomal+ w spółkach skarbu? 1.5.mln EUR kar miesięcznie też pewnie nie widzisz? To powiedz mi jak się czujesz jak ci twoi pisi panowie nasrywają ci na ryj codziennie? Lubisz guano na swoim pisim ryju? Bo wy tak chyba lubicie i chuja w dupie też co nie?
Ostatnio zmieniony 29-10-2021, 19:40 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Ascetic
Twoje ulubione zajęcie będzie> Pytanie z dupy.
Parchu, a co dla ciebie, który niejednokrotnie wykazał się umiejętnością zabawy w relatywizm, musi się stać, abyś uznał, że mam w sejmie, małą bo małą, ale brunatną grupkę faszyzujących patusów? Co się musi stać "na ulicy", żebyś uznał, że jednak, coś jest na rzeczy. Dobrze się zastanów, bo ten post zapamiętam i już 11.11. będę miał tutaj wklejanki i bekę z tego co zaraz napiszesz.
Ostatnio zmieniony 29-10-2021, 19:44 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Bądźmy precyzyjni. 1,5 mln euro DZIENNIE. No ale kto bogatemu zabroni?nicram pisze: ↑29-10-2021, 19:34Ej Madziu, powiedz mi ty jak się czujesz jak te twoje pisie pany ruchają cię bez żelu nawilżającego? Bo pamiętasz bredzili coś o obniżaniu podatków a tu bach podatki w górę. Akcyza miała być w dół, a tu w górę i na alko i na paliwo. 6 zł. Mają rozmach skurwysyny, co nie? A jak tam aferki, emailowa na przykład, nie mówiąc już o wielomilionowych przewałach i programie ziomal+ w spółkach skarbu? 1.5.mln EUR kar miesięcznie też pewnie nie widzisz? To powiedz mi jak się czujesz jak ci twoi pisi panowie nasrywają ci na ryj codziennie? Lubisz guano na swoim pisim ryju? Bo wy tak chyba lubicie i chuja w dupie też co nie?
- nicram
Tak, zagalopowałem się.535 pisze: ↑29-10-2021, 19:41Bądźmy precyzyjni. 1,5 mln euro DZIENNIE. No ale kto bogatemu zabroni?nicram pisze: ↑29-10-2021, 19:34Ej Madziu, powiedz mi ty jak się czujesz jak te twoje pisie pany ruchają cię bez żelu nawilżającego? Bo pamiętasz bredzili coś o obniżaniu podatków a tu bach podatki w górę. Akcyza miała być w dół, a tu w górę i na alko i na paliwo. 6 zł. Mają rozmach skurwysyny, co nie? A jak tam aferki, emailowa na przykład, nie mówiąc już o wielomilionowych przewałach i programie ziomal+ w spółkach skarbu? 1.5.mln EUR kar miesięcznie też pewnie nie widzisz? To powiedz mi jak się czujesz jak ci twoi pisi panowie nasrywają ci na ryj codziennie? Lubisz guano na swoim pisim ryju? Bo wy tak chyba lubicie i chuja w dupie też co nie?

all the monsters will break your heart