SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA
Mi, się wydaje że część ludzi z Pisu nie wiedziało do końca kim jest. Teraz się oczy otwierają.
Ja nie mam problemu z tym że ktoś zna tego czy tego.
Ale że ktoś uczestniczy, czerpie z tego procederu przstepczego korzyści to już inna brocha.
I ze ciągle pojawiają się rewelacje.
Ja nie mam problemu z tym że ktoś zna tego czy tego.
Ale że ktoś uczestniczy, czerpie z tego procederu przstepczego korzyści to już inna brocha.
I ze ciągle pojawiają się rewelacje.
Ostatnio zmieniony 26-05-2025, 17:30 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaczyna szaleć
Czekam jeszcze na odpalenie się Krula, który opowie, że sam, wielokrotnie nocując w hotelach korzystał z usług prostytutek i że tak jest przecież najbezpieczniej i najdyskretniej, że ochrona kontaktuje szanownych gości z kurwami i nie róbmy z igły widły, i że co z tego że zarabiał? Zapewniał dostęp do usługi, tak samo, jak gdyby sprowadzał z miasta golibrodę.
Mam prawo reagować.
-
Jeśli to co mówią świadkowie się potwierdzi - a widać ze sa zdeterminowani żeby zeznawać to nawet jak Nawrocki zostanie prezydentem to jest zjedzony. To nie palniecie głupoty na wizji - tylko realne oskarżenia o braniu udziału w procederach przestępczych.
To nie są już rurki z kremem. Tu padają konkretne oskarżenia ze czerpał korzyści majątkowe z sutenerstwa.
Kogoś to może bawić - nie spodziewałem się takich rewelacji na temat Karola. Dla mnie szokujące.
Serio tu Andrzej Duda bez względu na wszytko w tym całym pierdolniku Pis to bardzo normalny, przyzwoity facet.
Nikt tu na pewno nie odpuści tematu - platforma będzie grzała temat, jeśli ci świadkowie sie wstawia, będą zeznawać to Pis sam sie wysadził.
Nie trzeba było ustawek z Torunia z Sławkiem.
Fajne też słowa Radka Sikorskiego - niech ten który nigdy nie próbował stręczycielstwa pierwszy rzuci kamień
i ta beka
To nie są już rurki z kremem. Tu padają konkretne oskarżenia ze czerpał korzyści majątkowe z sutenerstwa.
Kogoś to może bawić - nie spodziewałem się takich rewelacji na temat Karola. Dla mnie szokujące.
Serio tu Andrzej Duda bez względu na wszytko w tym całym pierdolniku Pis to bardzo normalny, przyzwoity facet.
Nikt tu na pewno nie odpuści tematu - platforma będzie grzała temat, jeśli ci świadkowie sie wstawia, będą zeznawać to Pis sam sie wysadził.
Nie trzeba było ustawek z Torunia z Sławkiem.
Fajne też słowa Radka Sikorskiego - niech ten który nigdy nie próbował stręczycielstwa pierwszy rzuci kamień

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Ale Rymanowski depcze rudego niemca w polsat news hahahahaha
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ascetic
W tvp gadał w głównym wydaniu. Dobry zabieg, bo gość z tego samego środowiska co wielkiBu, czy alfonso el presidento, kojarzą go ludzie pewnie z tej grupy społecznej, co oglądają fikfajty. Ładny punktowy strzał.
Widzę, że już lata po x-ie
https://x.com/tvp_info/status/1927044218473648514
Tak na marginesie nie można wykluczyć, że zaraz będzie wygaszane w tym kanale, będzie rozprowadzane, bo czytam, po stronie tych którym miało to służyć, że nie będzie jej służyć. Trudno się nie zgodzić, że Murański to umiarkowany autorytet jest, aczkolwiek pewnie znajomości środowiska nie można mu odnowić.
Ostatnio zmieniony 26-05-2025, 20:19 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
Ja jebię. Ale Pis się grzebie. Wydaje mi się ze szambo dopiero wybije.
Poczekajmy na świadków którzy chcą zeznawać.
Co za syf. Tak ogólnie. Kandydat na prezydenta zamieszany w środowiska przestępcze. Ja pierdole.
Poczekajmy na świadków którzy chcą zeznawać.
Co za syf. Tak ogólnie. Kandydat na prezydenta zamieszany w środowiska przestępcze. Ja pierdole.
- Ascetic
Pewnie teraz rzucą się pisowcy do ataku, że Muran to taki mocno średni autorytet. Dużo w tym racji będą mieć. Jak po tym odsłonią tych świadków co się pojawiają w artykule Stankiewicza, to git, jak nie, to średnio. Na pewno efekt osiągnięty. W sztabie pissiwców obstawiam, że pampersy załadowane, aż się wylewa z nich*
To i tak nie zmienia postaci, że nie odważył się nawrocki na pozew w trybie wyborczym. Przeciąłby sprawę. Nie zrobił tego? Bo?
* jak bujałem się po mieście i słuchałem w radiu tej szefowej sztabu od nawrockiego, to jakieś nerwowe spazmy śmiechu miała. Tam psycha siada nawet tej co robi tam za faceta, i nie chodzi o nazwisko. Kobita dobra jest, ale przy tej akcji nawet jej nerwy puszczają.
To i tak nie zmienia postaci, że nie odważył się nawrocki na pozew w trybie wyborczym. Przeciąłby sprawę. Nie zrobił tego? Bo?
* jak bujałem się po mieście i słuchałem w radiu tej szefowej sztabu od nawrockiego, to jakieś nerwowe spazmy śmiechu miała. Tam psycha siada nawet tej co robi tam za faceta, i nie chodzi o nazwisko. Kobita dobra jest, ale przy tej akcji nawet jej nerwy puszczają.
Poro
-
Tu już dawno nie chodzi o to ze ktoś lubi czy nie KO - czy przeszkadza im pysk kokainiwego Rafala czy opuchnietego Sikorskiego który lubi procent - serio nie wiem czy po tych wszystkich rewelacjach z obozu Pisu jest ktoś świadomie zagłosować na kryminał.
Wierzę głęboko ze Nawrockiego pociągną dawni koledzy.
Czym innym jest stać z boku bo kolegów ma się różnych. Ale on brał czynny udział.
To że ma Kolegów spod ciemnej gwiazdy - wiele osób ma ale brać udział....
Już pal licho kibolskie układy ale sutenerstwo po hotelach.. Ja mam zjebsny kręgosłup moralny ale to mi się w głowie nie mieści.
Czym innym jest stać z boku bo kolegów ma się różnych. Ale on brał czynny udział.
Już pal licho kibolskie układy ale sutenerstwo po hotelach.. Ja mam zjebsny kręgosłup moralny ale to mi się w głowie nie mieści.
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
W republice tego nie powiedzą, a jeśli powiedzą to przedstawią to w taki sposób że to tusek wrabia. Fanatycy pisu są niereformowalni, poza tym dla nich to każdy będzie lepszy niż herr tusk. Dość się takich nasłuchałem.tomaszm pisze: ↑26-05-2025, 20:43Tu już dawno nie chodzi o to ze ktoś lubi czy nie KO - czy przeszkadza im pysk kokainiwego Rafala czy opuchnietego Sikorskiego który lubi procent - serio nie wiem czy po tych wszystkich rewelacjach z obozu Pisu jest ktoś świadomie zagłosować na kryminał.
- Bloodcult
Zrobiłem to !

-
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
chyba napleta
- Triceratops
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Ależ oczywiście, że Konfederację także. Zwłaszcza koronę i Bosaka.
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Jeszcze taki manewr może być...
"Zgodnie z kodeksem wyborczym w przypadku rezygnacji, śmierci kandydata lub utraty przez niego prawa wybieralności, Państwowa Komisja Wyborcza skreśla go z listy kandydatów i niezwłocznie podaje tę informację do publicznej wiadomości.
W ponownym głosowaniu – czyli drugiej turze – wyboru dokonuje się spośród dwóch kandydatów, którzy w pierwszej turze otrzymali największą liczbę głosów. Kodeks wyborczy przewiduje jednak sytuację, w której którykolwiek z tych dwóch kandydatów wycofa się, utraci prawo wybieralności lub umrze.
Wówczas, zgodnie z art. 292 par 3, do drugiej tury dopuszcza się kandydata, który uzyskał kolejno największą liczbę głosów w pierwszym głosowaniu. W takim przypadku termin ponownego głosowania zostaje przesunięty o 14 dni.
"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
No, ale kto miałby umrzeć lub stracić prawo wybieralności? Zarówno Batyr jak i Paniczyk wyglądają na całkiem zdrowych, a zarzuty wobec Batyra nawet jak prawdziwe, to przedawnione.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy