III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Srogi rozpierdol po irańskiej stronie. M. in. wierchuszka Korpusu Strażników Rewolucji wyeliminowana, podobnie szef irańskiej agencji badań nuklearnych.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
Latają już po sieci obrazki binga wierchuszki ajatollahów: kto już odpalony, a kto (jeszcze) nie.
Przy całej mojej antypatii pięknie Bibi kryminalista i Taco kryminalista rozgrywają partię pod tytułem zły glina, dobry glina.
-
- zaczyna szaleć
Ceny ropy w górę = Rosa ma więcej pieniędzy. Na szczęście nie wierzę w teorie spiskowe.
Mam prawo reagować.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
To dobrze. Zmniejsza to prawdopodobieństwo strzelania w Ukraińców obraczkami przez żonatych.
Mam prawo reagować.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To oczywiste. Główny sojusznik Rosji obskakuje wpierdol od żydków = dobrze dla Rosji - analiza godna "eksperta" defence24 czy innego gównoportaliku dla ułomówWzburzony Obserwator pisze: ↑13-06-2025, 16:03Ceny ropy w górę = Rosa ma więcej pieniędzy. Na szczęście nie wierzę w teorie spiskowe.

Ogólnie wszystko co wydarzyło się przez ostatnie 3 lata było tylko z korzyścią dla ruskich. Pytanie tylko skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cóż, jak mówiłem w temacie o giełdzie, wrzuciłem całe oszczędność w złoto...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Ja się gubię. Trump gra na Rosję czy nie?Nerwowy pisze: ↑13-06-2025, 18:34To oczywiste. Główny sojusznik Rosji obskakuje wpierdol od żydków = dobrze dla Rosji - analiza godna "eksperta" defence24 czy innego gównoportaliku dla ułomówWzburzony Obserwator pisze: ↑13-06-2025, 16:03Ceny ropy w górę = Rosa ma więcej pieniędzy. Na szczęście nie wierzę w teorie spiskowe.![]()
Ogólnie wszystko co wydarzyło się przez ostatnie 3 lata było tylko z korzyścią dla ruskich. Pytanie tylko skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle![]()
Mam prawo reagować.
-
- weteran forumowych bitew
pewnie dlatego kacapy zorganizowały całą lewą flote szmuglujaca ropę bo mogą handlować na rynkach. Weź ty kurwa czasami pomysl zanim kolejny raz wysrasz z siebie ten bezmózgi bełkot.Wzburzony Obserwator pisze: ↑13-06-2025, 16:03Ceny ropy w górę = Rosa ma więcej pieniędzy. Na szczęście nie wierzę w teorie spiskowe.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- zaczyna szaleć
Tak zrobię. Dziękuję, jaśnie oświeceni koledzy z masterfula, którzy zawsze wszystko wiecie najlepiej na każdy temat. Czyli od dzisiaj mam myśleć, że Trump jest antyrosyjski i jestem fajny? Proszę, powiedzcie, że tak.
Mam prawo reagować.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
-
Fajny będziesz jak się zrzucisz z klifu i skończysz swój żałosny żywot katolickiej ameby. Tak zrób i nie dziękuj.Wzburzony Obserwator pisze: ↑13-06-2025, 20:44Tak zrobię. Dziękuję, jaśnie oświeceni koledzy z masterfula, którzy zawsze wszystko wiecie najlepiej na każdy temat. Czyli od dzisiaj mam myśleć, że Trump jest antyrosyjski i jestem fajny? Proszę, powiedzcie, że tak.
-
- zaczyna szaleć
Dlaczego jesteś niegrzeczny i brzydko mnie wyzywasz? Ja tylko chcę, żebyś mi objaśniał geopolitykę i ekonomię:(
Spotkajmy się, porozmawiajmy. Ja wiele zyskuję w prawdziwym życiu.
Mam prawo reagować.
-
Wcale nie wyzywam, najzwyczajniej stwierdzam fakt katolicka ameboWzburzony Obserwator pisze: ↑14-06-2025, 12:12Dlaczego jesteś niegrzeczny i brzydko mnie wyzywasz? Ja tylko chcę, żebyś mi objaśniał geopolitykę i ekonomię:(

- nagrobek
- zahartowany metalizator