LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: LEWACTWO
Drone, odpal jakikolwiek serial zrobiony przez Netflix. Leje sie ta propaganda z ekranu do porzygu. Najlepszy przyklad ostatnia seria o grach - wzieli jakichs nonameow tylko dlatego ze elgiebete a pomineli wszystko co mialo rzeczywisty wplyw na rynek gier. Robia samo co kurwizja tylko w druga strone
Hmm bez szczegolow ale dam przyklad ode mnie - maile nt black history month, udzial w jakis sesjach chwalacych lgbt (przymusu nie ma ale sprobuj nie pojsc, cos jak z pochodami pierwszomajowymi), szkolenia z multikulti i przedstawianie tego jako zbawienia dla swiata bez info o zagrozeniach, szkolenia zarezerwowane tylko dla kobiet, programy awansu pod katem tego co kto ma w spodniach etc. Wizyta pewnej bardzo waznej postaci i kto reprezentuje firme? Kolorowy gej i lesbijka. I tak w kolko. Nie przypomniam sobie takich akcji z kosciolkowcami, jakos nie dostalem maila z informacja o tym ze nie chodze na majowki.
Zeby bylo jasne, czuje obrzydzenie do WSZELKIEJ propagandy podawanej w tak prymitywny sposob. Z tego co widze w komentarzach na YT na przyklad, nie tylko ja mam powoli tego dosc
Hmm bez szczegolow ale dam przyklad ode mnie - maile nt black history month, udzial w jakis sesjach chwalacych lgbt (przymusu nie ma ale sprobuj nie pojsc, cos jak z pochodami pierwszomajowymi), szkolenia z multikulti i przedstawianie tego jako zbawienia dla swiata bez info o zagrozeniach, szkolenia zarezerwowane tylko dla kobiet, programy awansu pod katem tego co kto ma w spodniach etc. Wizyta pewnej bardzo waznej postaci i kto reprezentuje firme? Kolorowy gej i lesbijka. I tak w kolko. Nie przypomniam sobie takich akcji z kosciolkowcami, jakos nie dostalem maila z informacja o tym ze nie chodze na majowki.
Zeby bylo jasne, czuje obrzydzenie do WSZELKIEJ propagandy podawanej w tak prymitywny sposob. Z tego co widze w komentarzach na YT na przyklad, nie tylko ja mam powoli tego dosc
KVLT lizania CZASZKI
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Trudno mi się do tego odnieść - nie uczestniczę w życiu korporacji, nie mam też netflixa, nie oglądam seriali. Nie przeczę, że tak jest. Nie mam złudzeń co do tego, że wśród środowisk lewicowych są ludzie daleko bardziej inteligentni od tych z prawej strony. Uleganie powabowi jakiegoś sposobu myślenia jest schorzeniem dość demokratycznym, jak alkoholizm. Jestem pewien, że za 15 lat będzie zbiorowy śmiech z tego, tak jak dziś jest z nowomowy biznesowej sprzed 15 lat czy z klisz obecnych w serialach z lat 80 i 90.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Bez jaj, maja po prostu więcej pieniędzy i mniej skrupulowDrone pisze: ↑17-10-2020, 17:00Trudno mi się do tego odnieść - nie uczestniczę w życiu korporacji, nie mam też netflixa, nie oglądam seriali. Nie przeczę, że tak jest. Nie mam złudzeń co do tego, że wśród środowisk lewicowych są ludzie daleko bardziej inteligentni od tych z prawej strony. Uleganie powabowi jakiegoś sposobu myślenia jest schorzeniem dość demokratycznym, jak alkoholizm. Jestem pewien, że za 15 lat będzie zbiorowy śmiech z tego, tak jak dziś jest z nowomowy biznesowej sprzed 15 lat czy z klisz obecnych w serialach z lat 80 i 90.
KVLT lizania CZASZKI
- Drone
Chodziło mi o to, że w środowiskach lewicowych jest przeciętnie tylu samo kretynów co wśród prawicy. Może źle się wyraziłem. Co do pieniędzy i skrupułów to nie wiem 

-
- rasowy masterfulowicz
Aaa ok. Niemniej polecam, obejrzyj High Score na Netflixie. Tylko przygotuj miske na wymiociny.
KVLT lizania CZASZKI
- Drone
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak pewnie jest. Po obu stronach jest też tyle samo ludzi religijnych tylko na prawicy zdają sobie z tego sprawę, a nawet głośno o tym mówią, a na lewicy nazywają to nauką (gender, weganizm, klimatyzm itp.).
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Mniej więcej tak, ale nie przeceniałbym religijności ludzi prawicy: ich katolicyzm czy chrześcijaństwo nie różni się w swojej dogmatyczności od natrętnego weganizmu.
-
- rasowy masterfulowicz
to też prawda.
Pomijajac juz caly aspekt metafizyczny, wole zdecydowanie swiat tzw lacinski niz ta nowa utopie promowana przez zachod. Chocby z faktu istnienia tabu, gdzie tak pieknie rozwinal sie bm;)
Pomijajac juz caly aspekt metafizyczny, wole zdecydowanie swiat tzw lacinski niz ta nowa utopie promowana przez zachod. Chocby z faktu istnienia tabu, gdzie tak pieknie rozwinal sie bm;)
KVLT lizania CZASZKI
-
Oczywiście, ale nie nazywają tego nauką, a wręcz podkreślają nadprzyrodzone źródła swoich przekonań.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Świat łaciński to znaczy jaki? Bo dzisiaj łacina to anachronizm.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Ascetic
xD, zapewne ameryka łacińska.
swoją drogą, kolejne hasło/ wołanie: KULTURA ŁACIŃSKA. naziole też miały swoje hasło-klucz/ wołanie, równie absurdalne. przypominać jakie?
swoją drogą, po raz drugi, dobrze się tak i bezpiecznie porusza w obrębie nic nie znaczących haseł. wojna kulturowa, świat łaciński, homoterroryzm i wiele innych zwrotów typu mowatrawa, które zapewne mają ułatwić, pytanie, co mają ułatwić. ta. czy aby na pewno coś ułatwiają? dla mnie są pomocą dla tych co niby sami samodzielnie łączą kropki i jakby wskazuje, że jednak samodzielnie nie potrafią połączyć tych kropek.
swoją drogą, kolejne hasło/ wołanie: KULTURA ŁACIŃSKA. naziole też miały swoje hasło-klucz/ wołanie, równie absurdalne. przypominać jakie?
swoją drogą, po raz drugi, dobrze się tak i bezpiecznie porusza w obrębie nic nie znaczących haseł. wojna kulturowa, świat łaciński, homoterroryzm i wiele innych zwrotów typu mowatrawa, które zapewne mają ułatwić, pytanie, co mają ułatwić. ta. czy aby na pewno coś ułatwiają? dla mnie są pomocą dla tych co niby sami samodzielnie łączą kropki i jakby wskazuje, że jednak samodzielnie nie potrafią połączyć tych kropek.
Ostatnio zmieniony 17-10-2020, 20:46 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
Łacińska, ale przynajmniej Ameryka. Też mieliśmy swoją:

-
- postuje jak opętany!
- Ascetic
-
Mililitry amerykańskiej wolności pod postacią święconej Pepsi butelkowano u nas w czasach Polski Ludowej deprawując podniebienia zaimpregnowane na wolność jak się dziś okazuje.
Ostatnio zmieniony 17-10-2020, 20:56 przez helpme, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
Ascetic z pięknej polskiej krainy, ale marka nie była niestety polska. 

- Ascetic
-
- postuje jak opętany!
Zgadza się, jednak to był zgniły zachód a Polo-Cocta to była polska odpowiedź na imperialistyczne fanaberie.