Obsrany był fiut twojego ojca, kiedy próbował cię spłodzić, po czym się zdziwił i zmienił dziurę.
SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Kraft
- weteran forumowych bitew
-
Re: SONDA PREZYDENCKA
produkuj się dalej smutny katolu, sobie wystawiasz świadectwo bawiac się w obrone kurwa zwykłego alfonsaKraft pisze: ↑27-05-2025, 11:53Rozejrzyj się chłopino, cały net polewa z jąkającego się Tuska i jego "wiarygodnych" źródeł. Wszyscy widzą jak chwytają się brzytwy po ostatnich sondażach. A prawaki i tak wsadzą alfonsa do pałacu, żeby pilnował lewackie dziwki.
No właśnie, według sądów nie są to materiały wyborcze, ani agitacja wyborcza, a zwykły tekst dziennikarski. Tak wskazuje praktyka orzecznicza, a nie tylko opinia przychylnego danej stronie prawnika.

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- mistrz forumowej ceremonii
Serio trzeba nie czuć klimatu żeby móc bronic w tej chwili kandydata pisowskiego.
Żeby była jasność - nie twierdzę ze KO robi wszystko najmadrzej bo tsk nie jest - wystarczy spojrzeć na to co się stało z obozu KO z Lublinca ale to małe myki przy tych rewelacjach odnośnie Karola.
Żeby była jasność - nie twierdzę ze KO robi wszystko najmadrzej bo tsk nie jest - wystarczy spojrzeć na to co się stało z obozu KO z Lublinca ale to małe myki przy tych rewelacjach odnośnie Karola.
- Kraft
- masterful
- Kontakt:
Mysle, ze dla obozu PIS i wyborców atak na alfonsa to atak na Polskę i wartości patriotyczne. Atak służb Tuska, reżim itp itd. Nie sądzę aby to wiele zmieniło w ich decyzji co do głosowania. To już religia jest, a nie polityka. Sekta?tomaszm pisze: ↑27-05-2025, 12:15Serio trzeba nie czuć klimatu żeby móc bronic w tej chwili kandydata pisowskiego.
(‿!‿)
-
stań chłopie przed lustrem i zadaj sobie pytanie - czy to jest "prawica", o którą "walczyłeś" czy może bronisz interesów grupy pewnych panów, którzy robią tobie podobnych w chuja bogojczyznianymi frazesami. Może wtedy weźmiesz te łapkę na muchy i dla otrzeźwienia pierdolniesz sam siebie.
Seein' me is def not repeated or done twice
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ojoj, fiksacje na temat srania i fiutów wjechały ..... Skąd my to znamy. pacjentov, to ty?
No i nie wmasowywuj sobie w dziąsło, oczka ci się owocowe zrobią, a i podniecony niezdrowo będziesz jak już jesteś, dalej .

Poro
- Hatefire
Cytując klasyczne dzieło kinematografii "Za wcześnie na lizanie się po fiutach".
Problemem Czaskowskiego nie jest wysokie poparcie dla Batyra, ale demobilizacja i rozczarowanie elektoratu, który dał premierostwo Tuskowi. Bo Batyr notuje procenty, niższe niż średnia sondażowa dla PiS. Ja tam się przemogę, porzygam się, ale zagłosuję na warszawsiowskiego libka. Natomiast, to ostatni dzwonek dla tej koalicji. Teraz może przechną, ale nie ale nie da się przepchnąć kolejnych parlamentarnych, jadąc wyłącznie na haśle głosujecie na nas, bo przyjdzie PiS. W 2015 srogo się przejechali. Ja wiem że, wzmożeńcy zaraz zaczną nagonkę, natomiast no ostrzegam i przed hurra optymizmem w tych wyborach, jak i perspektywami na następne parlamentarne.
Problemem Czaskowskiego nie jest wysokie poparcie dla Batyra, ale demobilizacja i rozczarowanie elektoratu, który dał premierostwo Tuskowi. Bo Batyr notuje procenty, niższe niż średnia sondażowa dla PiS. Ja tam się przemogę, porzygam się, ale zagłosuję na warszawsiowskiego libka. Natomiast, to ostatni dzwonek dla tej koalicji. Teraz może przechną, ale nie ale nie da się przepchnąć kolejnych parlamentarnych, jadąc wyłącznie na haśle głosujecie na nas, bo przyjdzie PiS. W 2015 srogo się przejechali. Ja wiem że, wzmożeńcy zaraz zaczną nagonkę, natomiast no ostrzegam i przed hurra optymizmem w tych wyborach, jak i perspektywami na następne parlamentarne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Kraft
Patrzę na sprawę szerzej. Widzę stopowane inwestycje krajowe i odpływ inwestorów zagranicznych, tragiczne wyniki spółek skarbu państwa, gigantyczny deficyt i rosnący dług w stosunku do pkb. Za chwilę przekroczymy, o ile już nie przekroczyliśmy progu 60%. Całe branże, które do tej pory były naszym konikiem, np. transport czy produkcja mebli, zgłaszają zagrożenie bankructwem. Widzę przepychanie zielonego ładu i paktu migracyjnego mimo tymczasowej dyspensy od brukselczyków na czas kampanii. Widzę Trzaska i Hołownię, którzy chcą się nawalać z Rosją rękami cudzych dzieci.
Tych idiotów trzeba najpierw przyblokować, a potem pogonić w kolejnych wyborach. Spójrz na ten rząd. Ich średnie iq nie przekracza 80. Kotula, Leszczyna, Kloska, Kołodziejczak etc. Niech jeszcze dookoptują Murańskiego na sekretarza stanu w resorcie Kamysza.
- nicram
Myślę, że każdy rozsądny człowiek orientujący się w polityce ma podobne spostrzeżenia. Zwłaszcza, że brunatność w narodzie się wzmacnia w sposób, który dla mnie jest niepojęty i niezrozumiały, zatem jeżeli koalicja nie zrobi w końcu tego co obiecała to następny rząd będziemy mieli taki, że każdy w miarę przyzwoity człowiek będzie rzygał przez kolejne dziesięciolecia. I niestety, nie widzę w tej całej układance miejsca dla silnej lewicy.Hatefire pisze: ↑27-05-2025, 12:42
all the monsters will break your heart
-
Branza produkcji mebli leży i kwiczy już bite 6 lat. Cały Dobrodzien stoi od dłuższego czasu. Transport tak jak się miał dobrze tak się ma - nie znam firm które wspinałyby by się wyżej i szybciej wśród firm bogacacyych się na rynku miedzynarodowym.
Pierwszy przykład Michała Benskiego mojego serdecznego przyjaciela i rówieśnika Benski Transport który rozwija skrzydła w tak szybko sposób, że ostatnia rzeczą to ze może narzekać.
Nie wspominam o zainteresowaniu firm z branży zbrojeniowej zagranicznych konsercjów które dziś chcą produkować broń i amunicję w Polsce.
Pierwszy przykład Michała Benskiego mojego serdecznego przyjaciela i rówieśnika Benski Transport który rozwija skrzydła w tak szybko sposób, że ostatnia rzeczą to ze może narzekać.
Nie wspominam o zainteresowaniu firm z branży zbrojeniowej zagranicznych konsercjów które dziś chcą produkować broń i amunicję w Polsce.
Ostatnio zmieniony 27-05-2025, 13:01 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ascetic
No i fajno. O ile to prawda. Na moment w niedzielę staniesz się silny, uśmiechnięty a i wodę będziesz miał cieplejszą.Hatefire pisze: ↑27-05-2025, 12:42Cytując klasyczne dzieło kinematografii "Za wcześnie na lizanie się po fiutach".
Poro
- trup
O jak się ostro do roboty nie wezmą za realizację oczekiwań a przede wszystkim najważniejszych obietnic, to memtzen premierem w 2027.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Tylko żeby się nie skończyło na cóż mogę obiecać i się Kolega Hitefire nie pofatyguje do urnyAscetic pisze: ↑27-05-2025, 12:56No i fajno. O ile to prawda. Na moment w niedzielę staniesz się silny, uśmiechnięty a i wodę będziesz miał cieplejszą.Hatefire pisze: ↑27-05-2025, 12:42Cytując klasyczne dzieło kinematografii "Za wcześnie na lizanie się po fiutach".

- Ascetic
Jaki ładny zwrot narracji xD Z "pomawiają porządnego człowieka", naszego, takiego prymitywnego, jak ludzie od wpisów od osranych hujów ojca kolegi z forum LOL do: spółki skarbu blebleble ... zaraz się popłaczę ze śmiechu. Co będzie dalej? Chłopie, mogę Ci podpowiedzieć, jakby co, jak w swojej banieczce z doskoku tylko bywasz, choć mnie tam wyglądasz jakby jednak było inaczej hahaKraft pisze: ↑27-05-2025, 12:43Patrzę na sprawę szerzej. Widzę stopowane inwestycje krajowe i odpływ inwestorów zagranicznych, tragiczne wyniki spółek skarbu państwa, gigantyczny deficyt i rosnący dług w stosunku do pkb. Za chwilę przekroczymy, o ile już nie przekroczyliśmy progu 60%. Całe branże, które do tej pory były naszym konikiem, np. transport czy produkcja mebli, zgłaszają zagrożenie bankructwem. Widzę przepychanie zielonego ładu i paktu migracyjnego mimo tymczasowej dyspensy od brukselczyków na czas kampanii. Widzę Trzaska i Hołownię, którzy chcą się nawalać z Rosją rękami cudzych dzieci.
Tych idiotów trzeba najpierw przyblokować, a potem pogonić w kolejnych wyborach. Spójrz na ten rząd. Ich średnie iq nie przekracza 80. Kotula, Leszczyna, Kloska, Kołodziejczak etc. Niech jeszcze dookoptują Murańskiego na sekretarza stanu w resorcie Kamysza.
Poro
- Ascetic
Spodobało mu się to, choć trochę udaje wzburzenie wypowiedzią Pana Przemysława, więc kto go tam wie ....tomaszm pisze: ↑27-05-2025, 13:01Tylko żeby się nie skończyło na cóż mogę obiecać i się Kolega Hitefire nie pofatyguje do urnyAscetic pisze: ↑27-05-2025, 12:56No i fajno. O ile to prawda. Na moment w niedzielę staniesz się silny, uśmiechnięty a i wodę będziesz miał cieplejszą.Hatefire pisze: ↑27-05-2025, 12:42Cytując klasyczne dzieło kinematografii "Za wcześnie na lizanie się po fiutach".
Problemem Czaskowskiego nie jest wysokie poparcie dla Batyra, ale demobilizacja i rozczarowanie elektoratu, który dał premierostwo Tuskowi. Bo Batyr notuje procenty, niższe niż średnia sondażowa dla PiS. Ja tam się przemogę, porzygam się, ale zagłosuję na warszawsiowskiego libka. Natomiast, to ostatni dzwonek dla tej koalicji. Teraz może przechną, ale nie ale nie da się przepchnąć kolejnych parlamentarnych, jadąc wyłącznie na haśle głosujecie na nas, bo przyjdzie PiS. W 2015 srogo się przejechali. Ja wiem że, wzmożeńcy zaraz zaczną nagonkę, natomiast no ostrzegam i przed hurra optymizmem w tych wyborach, jak i perspektywami na następne parlamentarne.![]()

Poro
- Ascetic
ps. Prawdę powiedziawszy zapowiadało się, że idzie flauta i smuta jak huj. A tu się trafił jajcarz na koniec tej wybitnej kampanii gangusa! Gancko. Bardzo. łonet szczuje jak na dudę, a to taki "porządny gość jest". I maczetą zajebie, i pdf'a do DPS'u wyśle, nawet jak 20% Polski wali po kablach, tańszy też niż provident w pożyczkach jest xDAscetic pisze: ↑27-05-2025, 13:01Jaki ładny zwrot narracji xD Z "pomawiają porządnego człowieka", naszego, takiego prymitywnego, jak ludzie od wpisów od osranych hujów ojca kolegi z forum LOL do: spółki skarbu blebleble ... zaraz się popłaczę ze śmiechu. Co będzie dalej? Chłopie, mogę Ci podpowiedzieć, jakby co, jak w swojej banieczce z doskoku tylko bywasz, choć mnie tam wyglądasz jakby jednak było inaczej hahaKraft pisze: ↑27-05-2025, 12:43Patrzę na sprawę szerzej. Widzę stopowane inwestycje krajowe i odpływ inwestorów zagranicznych, tragiczne wyniki spółek skarbu państwa, gigantyczny deficyt i rosnący dług w stosunku do pkb. Za chwilę przekroczymy, o ile już nie przekroczyliśmy progu 60%. Całe branże, które do tej pory były naszym konikiem, np. transport czy produkcja mebli, zgłaszają zagrożenie bankructwem. Widzę przepychanie zielonego ładu i paktu migracyjnego mimo tymczasowej dyspensy od brukselczyków na czas kampanii. Widzę Trzaska i Hołownię, którzy chcą się nawalać z Rosją rękami cudzych dzieci.
Poro
- Kraft
Serio, ile trzeba mieć lat żeby się poldniecać kolejnymi wysrywami onetu? Wybitnie sprytny ten gangus. Nikt go nigdy nie złapał, nie postawił zarzutów, nie wydał wyroku. Nikt ze służb się nie skapował przy weryfikacji do IPN i wydawaniu dostępu do informacji niejawnych. Wiele nie potrzeba, aby kilku obszczymurkom tutaj puściły zwieracze.
- nicram
No nie jesteś lotny. Podobnie jak Karol. Pisowskie służby go prześwietliły? W latach 2017-2021 był w muzeum II WŚ, a od 2021 roku jest prezesem IPN. Pisowski wycieruchu, kto wtedy rządził? Tusk? Kojarzysz fakty? Czy przerasta cię to?Kraft pisze: ↑27-05-2025, 13:37Serio, ile trzeba mieć lat żeby się poldniecać kolejnymi wysrywami onetu? Wybitnie sprytny ten gangus. Nikt go nigdy nie złapał, nie postawił zarzutów, nie wydał wyroku. Nikt ze służb się nie skapował przy weryfikacji do IPN i wydawaniu dostępu do informacji niejawnych. Wiele nie potrzeba, aby kilku obszczymurkom tutaj puściły zwieracze.
all the monsters will break your heart
- nagrobek
- zahartowany metalizator