hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Prawnik Onetu komentuje sprawę Karola Nawrockiego. Wskazuje na kluczowy aspekt
Postanowiłem napisać kilka słów o sprawie kandydata Karola Nawrockiego i prawnych okolicznościach związanych z ostatnim artykułem Onetu. W sprawie wypowiedziało się kilku znanych prawników jak mecenasi Wende, Zaborowski czy Lewandowski.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Trzeba powiedzieć jedno. Kaczyński z pewnością nie miałby tolerancji dla takiej szmaty. Potrafił wyautować posłów za machlojki w przejazdach/przelotach, vide Hoffmann czy Kuchciński.
Kurwa złote wary masterfula
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Bossak ma małego.
Obsral onuce jak mu Sławuś dywersje z z PeOwcami na piwie zrobił i jak Trzaskowski wypadł nieźle i 100x lepiej niż sutener w wywiadzie. Stąd to odkręcanie, przekręcanie, wykręcanie faktów dla elektoratu.
I tak to "zaoral", że aż mu się lemiesze wygły....
jak chcesz zobaczyć żałosną próbę odkręcania, przekręcania, wykręcania faktów dla elektoratu i wicia się przed kamerami to sobie obejrzyj tuska u rymanowskiego . Na szczęście mądrzy Polacy przejrzeli gre jego czemu dali wyraz w komentarzach.
jak chcesz zobaczyć żałosną próbę odkręcania, przekręcania, wykręcania faktów dla elektoratu i wicia się przed kamerami to sobie obejrzyj tuska u rymanowskiego . Na szczęście mądrzy Polacy przejrzeli gre jego czemu dali wyraz w komentarzach.
Mówisz językiem Sakiewicza. Mądrzy Polacy Jestem mądry i uważam że PiS i Nawrocki to zło. Natomiast nigdy nie powiem że ci co głosują na nich nie są mądrzy. To trochę dzieli nas.
Nikt nie dzieli jak prawicowe media i PiS który jebal konstytucję bejsbolem i mówił że wszystko jest ok. Gadanie o Grodzkim kiedy mieli 8 lat i pełną władzę z Duda na czele.
Nie powoływanie sędziów. Wybieranie KRS w niejasny sposób. Represje dla sędziów którzy chcieli to badać. Jak dobrze że już nie ma ich i władzy. Polska zasługuje na pójście na przód. Mniejsze zło to Rafał. Osiłek który robi pompki to osiedlowy sebix i tyle. Straszny typ.
Mówisz językiem Sakiewicza. Mądrzy Polacy Jestem mądry i uważam że PiS i Nawrocki to zło. Natomiast nigdy nie powiem że ci co głosują na nich nie są mądrzy. To trochę dzieli nas.
Nikt nie dzieli jak prawicowe media i PiS który jebal konstytucję bejsbolem i mówił że wszystko jest ok. Gadanie o Grodzkim kiedy mieli 8 lat i pełną władzę z Duda na czele.
Nie powoływanie sędziów. Wybieranie KRS w niejasny sposób. Represje dla sędziów którzy chcieli to badać. Jak dobrze że już nie ma ich i władzy. Polska zasługuje na pójście na przód.
jak już wspominałem rządy ko i rafała są w interesie elit brukselskich i państwa niemieckiego a nie Polski.Lepiej już aby polska stała w miejcu lub nawet się lekko cofnęła niż parła w złym kierunku ku samozagładzie.
Nie powoływanie sędziów. Wybieranie KRS w niejasny sposób. Represje dla sędziów którzy chcieli to badać. Jak dobrze że już nie ma ich i władzy. Polska zasługuje na pójście na przód.
jak już wspominałem rządy ko i rafała są w interesie elit brukselskich i państwa niemieckiego a nie Polski.Lepiej już aby polska stała w miejcu lub nawet się lekko cofnęła niż parła w złym kierunku ku samozagładzie.
rządy ko i rafała są w interesie elit brukselskich i państwa niemieckiego a nie Polski
Weź to powiedz głośno przed lustrem. Przecież to brzmi groteskowo. To nawet nie jest twój język. Chyba nie wierzysz w takie bzdury
A czy przy okazji węszenia spisków pomyślałeś, że PIS i KN rozkochują się w tym co jest na Węgrzech (kraj nie demokratyczny)? Popierali prorosyjskiego kandydata Rumunii, Lubią Słowację z Fico? Wszyscy to "koledzy" Putina. Zobacz na mapę. Putin robi sobie strefę wpływów. Łańcuch państw. Bufor.
Ma na razie Wegry, Słowację, Białoruś, Ukrainę. Brakuje Rumunii (nie udało się) i Polski. Pierdolą pisowcy, a sami kierują się świadomie lub nieświadomie na wschód.
A czy przy okazji węszenia spisków pomyślałeś, że PIS i KN rozkochują się w tym co jest na Węgrzech (kraj nie demokratyczny)? Popierali prorosyjskiego kandydata Rumunii, Lubią Słowację z Fico? Wszyscy to "koledzy" Putina. Zobacz na mapę. Putin robi sobie strefę wpływów. Łańcuch państw. Bufor.
Ma na razie Wegry, Słowację, Białoruś, Ukrainę. Brakuje Rumunii (nie udało się) i Polski. Pierdolą pisowcy, a sami kierują się świadomie lub nieświadomie na wschód.
I co , myślisz że Nawrocki sam jeden jako prezydent wcieli nas do zsrr?
to dopiero groteskowe bzdury
on ma wetowaac pojebane antypolskie unijne pomysły.
Połowa Polaków myśli także, że nie ma niczego złego w tym, że ewentualny prezydent napierdalał się w ustawkach oraz kolegował z naprawdę nieciekawymi typami. Ani, że zanabył w sposób cokolwiek niefortunny mieszkanie od przestępcy seksualnego w potrzebie, popełniając w ten sposób szereg naruszeń prawa. Nie odwołuj się proszę do jakiejś zbiorowej mądrości Polaków, ona nie istnieje.
Minąłem jeszcze Serbie która tez otwarcie jest pro rosyjska. Przez dezinformację czyli m.in to co mówi PIS i stacje jak była TVP info za czasów PIS, a teraz Republika wpaja się ludziom ze walczą z Tuskiem który zwija Polske. Zwija owszem ale spod buta Putina (Tak wiem, ściskał się z Putinem).
Czerwony to strefy wpływu Putina, Zielony to brakujące na ten moment. + Państwa bałtyckie i jeszcze Finlandia zostaje
Za dużo teorii spiskowych za mało czytania oczywistych rzeczy jak to gdzie jest wróg Polski. Na wschodzie. Wole już być w szponach EU niż wracać tam skąd przez dekady uciekaliśmy.
Za dużo teorii spiskowych za mało czytania oczywistych rzeczy jak to gdzie jest wróg Polski. Na wschodzie. Wole już być w szponach EU niż wracać tam skąd przez dekady uciekaliśmy.
Nie dogadamy się ... i nie chce mi się pisać
Foch!
ps. Kurwa kasuje forum.
mi też , cały czas walczyć z prymitywną propaganda niemiec tvnu i onetu o ruskich onucach,teoriach spiskowych, złych algorytmach itp ... jedno jest pewne : do bywalców zakładów karnych trafacie z taką retoryką, oni na takiego brzydala jak nawrocki nigdy by nie zagłosowali