No niesamowite, wystarczy, ze jebie w kaczora i juz paru za nim w ogien by skoczylo. Juz zapomnieli „giertych do wora...”
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
woodpecker from space
-
Zwłaszcza, że Roman już prawie nie jest nacjonalistą, ale ultrakatolikiem chyba jak najbardziej.Triceratops pisze: ↑21-12-2021, 15:52No niesamowite, wystarczy, ze jebie w kaczora i juz paru za nim w ogien by skoczylo. Juz zapomnieli „giertych do wora...”
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Państwo, za pomocą wojskowego oprogramowania szpiegowskiego, nagrywa adwokata, panią prokurator wrzosek, to co na teraz wiemy, a cymbał drze łacha. Tutaj dobrze jednak nie będzie. A nie stop .... Kraj go wysrał, wali z mopem po brytolskich kiblach. Luz. Wszystko na swoim miejscu.
Ostatnio zmieniony 21-12-2021, 16:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
Napisał typ od antysystemowego Kukiza xDTriceratops pisze: ↑21-12-2021, 15:52No niesamowite, wystarczy, ze jebie w kaczora i juz paru za nim w ogien by skoczylo. Juz zapomnieli „giertych do wora...”
Jakby ktoś zapomniał jak pedałek trzepał pod pana wokalistę LOL
Poro
- Ascetic
Mówisz, że się dogadał z CL?

A prokurator Wrzosek dostała cyne od Appla, bo tak się umówiła z Giertychem LOL
Jasne.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Przecież podobno Izrael nie chciał sprzedać nam Pegasusa... To skąd go wzięli? Ściągnęli z torrentów?
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- Ascetic
Rozumiem że słowo pana Żaryna jest święte. Kolejny co ogląda tvpiss?
https://www.google.pl/amp/s/wyborcza.pl ... wa-pis.amp
Nie będę się znęcał. Powyżej masz mowę o WYGAŚNIĘCIU LICENCJI. Połącz kropki. Oczywiście możesz tez powielać informacje za tvpiss, że nie mieli oprogramowania a licencja im wygasła do archicada lub photoshopa xD
Swoją droga w jednej z ostatnich wypowiedzi rzeczonego jest mowa o tym, że operacyjnie nie wykorzystują przeciw adwokatom i prokuratorom. Nie wykorzystują tego czego nie mają, hę?
https://www.google.pl/amp/s/wiadomosci. ... csp7nd.amp
Nie ma ani pół zdania, że nie dysponują.
———————————
Poza tym amerykance nie wykorzystałyby tej pierwszej karty w walce z lextvnnn gdyby to nie była dobra karta. Bo tu przecież nie chodzi o gietyycha*, pośrednio jest narzędziem, choć oczywiście ból dupy prawoskrętnych cieszy. W szczególności tych z konfpederastii.
* bardziej już o innego obywatela polski co ma tez obywatelstwo amerykańskie. Tego co jako pierwszego w zeszłym roku znacjonalizowali.
Ostatnio zmieniony 21-12-2021, 16:36 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Za dużo sobie dopowiadasz. Nie oglądam tv.
We can't hear nothing
- Ascetic
Tym gorzej. Powielasz powielane tutaj pierdoły i podbijasz jakimś patafianom.
Poro
- nagrobek
- zahartowany metalizator
przyjaźn pewnie sie skonczyła gdy po przesłanym bimberku Paweł utracił kontrolę nad profilemAscetic pisze: ↑21-12-2021, 16:00Napisał typ od antysystemowego Kukiza xDTriceratops pisze: ↑21-12-2021, 15:52No niesamowite, wystarczy, ze jebie w kaczora i juz paru za nim w ogien by skoczylo. Juz zapomnieli „giertych do wora...”
Jakby ktoś zapomniał jak pedałek trzepał pod pana wokalistę LOL

- Ascetic
nagrobek pisze: ↑21-12-2021, 16:39przyjaźn pewnie sie skonczyła gdy po przesłanym bimberku Paweł utracił kontrolę nad profilemAscetic pisze: ↑21-12-2021, 16:00Napisał typ od antysystemowego Kukiza xDTriceratops pisze: ↑21-12-2021, 15:52
No niesamowite, wystarczy, ze jebie w kaczora i juz paru za nim w ogien by skoczylo. Juz zapomnieli „giertych do wora...”
Jakby ktoś zapomniał jak pedałek trzepał pod pana wokalistę LOL![]()
to ciekawe co piszesz. Mówisz, że rozsyła, żeby goście wypisywali takie rzeczy jakie tu wypisują ? Jeden jak zaczął walić po przesłaniu, rzeczywiście wypisuje niestworzone rzeczy. Ma to sens. XD
Poro
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Niesamowitym zbiegiem okoliczności zdjąłem ci wczoraj ignora. Od zawsze wierzę, że każdy zasługuje na drugą szansę. Jak zwykle przejechałem się na swojej naiwnej wierze w ludzi. Dałem ci ignora ponad rok temu, o ile mnie pamięć nie zawodzi, bo zmęczyła mnie twoja nachalność połączona ze złą wolą i - przede wszystkim - tępotą. Widzę, że szmat czasu minął, a ból odrzucenia dalej nie daje ci żyć. Wybacz, że nie chciałem zostać twoim forumowym kolegą. Wybacz, że nie odpisywałem na ckliwe PM-y i nie poleciłem lektur, o które prosiłeś. Po prostu wiedziałem, że nie miało to sensu. Wytłumaczę ci teraz, o co chodziło w moim poście o Romku.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 15:59Państwo, za pomocą wojskowego oprogramowania szpiegowskiego, nagrywa adwokata, panią prokurator wrzosek, to co na teraz wiemy, a cymbał drze łacha. Tutaj dobrze jednak nie będzie. A nie stop .... Kraj go wysrał, wali z mopem po brytolskich kiblach. Luz. Wszystko na swoim miejscu.
Otóż Romek, dla każdego, kto poznał pociesznego Konia zanim ten odstawiał różne podskoki z młodzieżą na ulicy (kto nie skacze, ten z PiS!), to założyciel Młodzieży Wszechpolskiej, Ligi Polskich Rodzin, wicepremier w dawnym rządzie koalicyjnym PiS-LPR-Samoobrona, minister edukacji, który chciał zaprowadzać faszyzm wśród pacholąt, ultrakatol itd, itp. Gdyby mu ktoś powiedzia w 1999, że wraz z Maleńczukiem będzie bronił demokracji, Romek zaniósłby się śmiechem. Romek został wyruchany kaczą fają i spuszczony w kiblu. Parę lat później obudził się w nim demokrata.
Jak widzisz, w moim poście zupełnie nie poruszyłem zagadnienia skandalu, jakim jest szpiegowanie adwokatów i prokuratorów przez tajne służby. Uwypukliłem za to wątek Izraela - bo Romek swego czasu znany był jako zażarty antysemita - dla spotęgowania efektu komicznego. Przeczytaj to sobie uważnie jeszcze raz, najlepiej na głos, wodząc palcem po ekranie.
Żadna praca nie hańbi, oczywiście, ale na wszelki wypadek napiszę wprost: ja tak naprawdę nie szoruję kibli za granicą. Ale nie o to chodzi, chodzi o to, że Republika Irlandii nie jest w żadnym sensie "brytyjska". Nie winię cię osobiście za takie rażące braki w edukacji. Jak wielokrotnie tu pisałem, ogromnym nieszczęściem naszych czasów są ludzie wykształceni ponad poziom swej inteligencji.
Kerosene keeps me warm.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Ascetic
Ojoj. Tylko się nie zesraj, że zdjąłeś ignora, bo wiesz, koło huja mi to lata.83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 16:48Niesamowitym zbiegiem okoliczności zdjąłem ci wczoraj ignora. Od zawsze wierzę, że każdy zasługuje na drugą szansę. Jak zwykle przejechałem się na swojej naiwnej wierze w ludzi. Dałem ci ignora ponad rok temu, o ile mnie pamięć nie zawodzi, bo zmęczyła mnie twoja nachalność połączona ze złą wolą i - przede wszystkim - tępotą. Widzę, że szmat czasu minął, a ból odrzucenia dalej nie daje ci żyć. Wybacz, że nie chciałem zostać twoim forumowym kolegą. Wybacz, że nie odpisywałem na ckliwe PM-y i nie poleciłem lektur, o które prosiłeś. Po prostu wiedziałem, że nie miało to sensu. Wytłumaczę ci teraz, o co chodziło w moim poście o Romku.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 15:59Państwo, za pomocą wojskowego oprogramowania szpiegowskiego, nagrywa adwokata, panią prokurator wrzosek, to co na teraz wiemy, a cymbał drze łacha. Tutaj dobrze jednak nie będzie. A nie stop .... Kraj go wysrał, wali z mopem po brytolskich kiblach. Luz. Wszystko na swoim miejscu.
Otóż Romek, dla każdego, kto poznał pociesznego Konia zanim ten odstawiał różne podskoki z młodzieżą na ulicy (kto nie skacze, ten z PiS!), to założyciel Młodzieży Wszechpolskiej, Ligi Polskich Rodzin, wicepremier w dawnym rządzie koalicyjnym PiS-LPR-Samoobrona, minister edukacji, który chciał zaprowadzać faszyzm wśród pacholąt, ultrakatol itd, itp. Gdyby mu ktoś powiedzia w 1999, że wraz z Maleńczukiem będzie bronił demokracji, Romek zaniósłby się śmiechem. Romek został wyruchany kaczą fają i spuszczony w kiblu. Parę lat później obudził się w nim demokrata.
Jak widzisz, w moim poście zupełnie nie poruszyłem zagadnienia skandalu, jakim jest szpiegowanie adwokatów i prokuratorów przez tajne służby. Uwypukliłem za to wątek Izraela - bo Romek swego czasu znany był jako zażarty antysemita - dla spotęgowania efektu komicznego. Przeczytaj to sobie uważnie jeszcze raz, najlepiej na głos, wodząc palcem po ekranie.
Żadna praca nie hańbi, oczywiście, ale na wszelki wypadek napiszę wprost: ja tak naprawdę nie szoruję kibli za granicą. Ale nie o to chodzi, chodzi o to, że Republika Irlandii nie jest w żadnym sensie "brytyjska". Nie winię cię osobiście za takie rażące braki w edukacji. Jak wielokrotnie tu pisałem, ogromnym nieszczęściem naszych czasów są ludzie wykształceni ponad poziom swej inteligencji.
Idąc dalej. Koło huja mi też lata gdzie te kible myjesz. Jak pisałeś już, że w Irlandii to świadczy tylko o tym, że nie przykładam specjalnej wagi co tam sobie pierdolisz lamusie. Dawno ciebie zaklasyfikowałem jako typa do beki. Nawet jak sie przerzucisz z mopem do Norwegii tego tez nie zauważę xD jedno mi się rzuciło na oczy. Przyznaje. Te opowieści, że nie dasz się wyprzeć bezdennej głupocie i będziesz uczył dzieci sam. Tam u was nie jest to jakos karalne? LOL
Wypociny o giertychu zostawiam na później. Widzę tam potencjał, ale akurat …
ps. Wątek „żadna praca nie hańbi” tutaj się kilka razy przewijał. Nośne. Bardzo go lubię w szczególności w ustach kolesia co ma takie poglądy jaj ty xD
Ostatnio zmieniony 21-12-2021, 17:01 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- nicram
No to są fakty, ale co z tego? Ludzie się nie zmieniają pod wpływem choćby zderzenia z aparatem pisowkiego państwa? Koleś widział na własne oczy do czego doprowadzają tego typu poglądy. I co nie ma prawa do rewizji w to co wierzył?83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 16:48
Otóż Romek, dla każdego, kto poznał pociesznego Konia zanim ten odstawiał różne podskoki z młodzieżą na ulicy (kto nie skacze, ten z PiS!), to założyciel Młodzieży Wszechpolskiej, Ligi Polskich Rodzin, wicepremier w dawnym rządzie koalicyjnym PiS-LPR-Samoobrona, minister edukacji, który chciał zaprowadzać faszyzm wśród pacholąt, ultrakatol itd, itp.
Ale mamy rok 2021 a nie 1999. Minęło szmat czasu. Jak wcześniej pisałem człowiek doświadcza różnych rzeczy w swoim życiu. Ty nie zmieniałeś poglądów przez ostatnie 22 lata? Jesteś wciąż tym samym człowiekiem co w 1999? I tak gwoli ścisłości to nie kaczor wyruchał Romana tylko Roman kaczora, dlatego mieliśmy przedwczesne wybory...
all the monsters will break your heart
- nicram
Chciałoby się zacytować klasyka - xdexde.nagrobek pisze: ↑21-12-2021, 16:39przyjaźn pewnie sie skonczyła gdy po przesłanym bimberku Paweł utracił kontrolę nad profilemAscetic pisze: ↑21-12-2021, 16:00Napisał typ od antysystemowego Kukiza xDTriceratops pisze: ↑21-12-2021, 15:52
Jakby ktoś zapomniał jak pedałek trzepał pod pana wokalistę LOL![]()

all the monsters will break your heart
- Ascetic
nicram pisze: ↑21-12-2021, 16:58No to są fakty, ale co z tego? Ludzie się nie zmieniają pod wpływem choćby zderzenia z aparatem pisowkiego państwa? Koleś widział na własne oczy do czego doprowadzają tego typu poglądy. I co nie ma prawa do rewizji w to co wierzył?83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 16:48
Otóż Romek, dla każdego, kto poznał pociesznego Konia zanim ten odstawiał różne podskoki z młodzieżą na ulicy (kto nie skacze, ten z PiS!), to założyciel Młodzieży Wszechpolskiej, Ligi Polskich Rodzin, wicepremier w dawnym rządzie koalicyjnym PiS-LPR-Samoobrona, minister edukacji, który chciał zaprowadzać faszyzm wśród pacholąt, ultrakatol itd, itp.
Ale mamy rok 2021 a nie 1999. Minęło szmat czasu. Jak wcześniej pisałem człowiek doświadcza różnych rzeczy w swoim życiu. Ty nie zmieniałeś poglądów przez ostatnie 22 lata? Jesteś wciąż tym samym człowiekiem co w 1999? I tak gwoli ścisłości to nie kaczor wyruchał Romana tylko Roman kaczora, dlatego mieliśmy przedwczesne wybory...
Myśle, że nie w tym rzecz. Taka porzucona miłość boli najbardziej. Naziol koniunkturalista porzucił stado i dupsko im rozrywa. Podświadomość robi swoje. Może być typ inwigilowany, ale kurwa nie, będą się spruwać Dlatego tak skwapliwie pominęli wątek Wrzosek. Bo tu już trudniej. Giertcha można, bo skompromitowany. A panią prokurator wygumkujemy LOL
Doczytałem, że ten jak się okazuje z Irlandii, pisze, że specjalnie pominął wątek skandalu a skupił się na szyderze. XD Tu chyba nie ma co komentować
Poro
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie śledzisz moich postów, ale wiesz jakie mam poglądy ( jakie?) i wiesz, że moje dzieci uczą się w domu, oraz wiesz, że pracuję za granicą? Bardzo starannie nie śledzisz moich postów. Jeszcze raz, przepraszam, że nie odpisywałem na PM i nie chciałem się zaprzyjaźnić. Ból w końcu minie.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 16:56Ojoj. Tylko się nie zesraj, że zdjąłeś ignora, bo wiesz, koło huja mi to lata.83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 16:48Niesamowitym zbiegiem okoliczności zdjąłem ci wczoraj ignora. Od zawsze wierzę, że każdy zasługuje na drugą szansę. Jak zwykle przejechałem się na swojej naiwnej wierze w ludzi. Dałem ci ignora ponad rok temu, o ile mnie pamięć nie zawodzi, bo zmęczyła mnie twoja nachalność połączona ze złą wolą i - przede wszystkim - tępotą. Widzę, że szmat czasu minął, a ból odrzucenia dalej nie daje ci żyć. Wybacz, że nie chciałem zostać twoim forumowym kolegą. Wybacz, że nie odpisywałem na ckliwe PM-y i nie poleciłem lektur, o które prosiłeś. Po prostu wiedziałem, że nie miało to sensu. Wytłumaczę ci teraz, o co chodziło w moim poście o Romku.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 15:59Państwo, za pomocą wojskowego oprogramowania szpiegowskiego, nagrywa adwokata, panią prokurator wrzosek, to co na teraz wiemy, a cymbał drze łacha. Tutaj dobrze jednak nie będzie. A nie stop .... Kraj go wysrał, wali z mopem po brytolskich kiblach. Luz. Wszystko na swoim miejscu.
Idąc dalej. Koło huja mi też lata gdzie te kible myjesz. Jak pisałeś już, że w Irlandii to świadczy tylko o tym, że nie przykładam specjalnej wagi co tam sobie pierdolisz lamusie. Dawno ciebie zaklasyfikowałem jako typa do beki. Nawet jak sie przerzucisz z mopem do Norwegii tego tez nie zauważę xD jedno mi się rzuciło na oczy. Przyznaje. Te opowieści, że nie dasz się wyprzeć bezdennej głupocie i będziesz uczył dzieci sam. Tam u was nie jest to jakos karalne? LOL
Wypociny o giertychu zostawiam na później. Widzę tam potencjał, ale akurat …
ps. Wątek „żadna praca nie hańbi” tutaj się kilka razy przewijał. Nośne. Bardzo go lubię w szczególności w ustach kolesia co ma takie poglądy jaj ty xD
Kerosene keeps me warm.
Widzę, że to jednak zaszło zdecydowanie za daleko. Właśnie dzięki temu, że ludziska dają się nabierać takim cwaniakom jak podskakujący faszysta , mamy teraz ten cały gnój. Brak odpowiedzialności, brak rozliczeń, powszechna amnezja i bęc! Największymi piewcami wolności są obecnie Romek, Leszek i lubiący postrzelać do wszystkiego co się rusza, Włodzimierz.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no bez jaj, ale krucjata w obronie faszola, co do którego nie ma żadnych dowodów że znacząco zmienił swoje poglądy, poza tym że przerzucił swoją sympatię w stronę innej partii jest doprawdy dziwna. Serio darowali by sobie wrzucanie tego gościa na afisz. Jak można krytykować Czarnka a zarazem odczuwać jakąkolwiek sympatię do kolesia który jako Minister Edukacji odpierdalał dokładnie to samo. Zwłaszcza że nie wierzę że stoi za tym jakąś refleksja, poza resentymentem do Kaczyńskiego.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy