III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
olgims
rasowy masterfulowicz

Re: III Wojna Światowa

05-03-2026, 11:44

Ascetic pisze:
05-03-2026, 11:38
Edit: Ciapak. to nie śmieszek jednak. A szkoda.
Niestety, już dawno się odkrył, że brak mu dystansu. Ale będzie musiał trochę tego dystansu znaleźć jak mu Hindusi będą ruchać córkę, starą i rodzicielkę. Taki będzie śmieszek :)
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-03-2026, 11:49

olgims pisze:
05-03-2026, 11:43
Ascetic pisze:
05-03-2026, 11:32
olgims pisze:
05-03-2026, 11:29
Poza tym Niemcy mnóstwo ok, true aryanie! Podziękuj ciapaluga sąsiadom z zachodu za operację Barbarossa i NSBM! I za niemieckich filozofów, i ten tego kompozytorów, i architekturę i Durera! Podziękuj ładnie :)
Idiocie nie dogodzisz. Zamiast traktować Niemców jak kolaboranta imperialistycznej Ameryki:

Obrazek

czyli dobrze traktować, to ten od agentów obraża. No debil.
No niestety, jak chłopaki czują miętę do kraju z gówna i szczochow to się później przy każdej okazji odkrywają. U każdego z nich obecnie dysonans poznawczy bo się narracje porozchodzily - trampowcy walczą między sobą, ruskie ciule utknęły na Ukrainie, sojusznik ruskich Iran dostał wpierdol a przecież za trampka miało być tak dobrze, lewacy do gazu a wszystko to wina Żydów. I patrzysz na administrację USA, a tam sami Żydzi, i patrzysz na konfederację a tam sami Żydzi i patrzysz a tam Bibi szeroko uśmiechnięty XD
To wszystko tłumaczyłoby bałagan jaki mają pod deklem. Czytasz, trump-dobry, czytasz-Żyd zły, później widzisz takie choćby obrazki:

Obrazek

może się właściwie zmieszać w tych ich pustych łbach. Współczułbym im nawet, gdyby nie psuli tutaj powietrza.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
tabaluga
weteran forumowych bitew

05-03-2026, 11:53

widocznie inaczej sie nie da w USA , myślisz że kamala nie jest od Żymian ? XD
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

05-03-2026, 12:04

olgims pisze:
Ascetic pisze:
Niestety, już dawno się odkrył, że brak mu dystansu. Ale będzie musiał trochę tego dystansu znaleźć jak mu Hindusi będą ruchać córkę, starą i rodzicielkę. Taki będzie śmieszek :)
A dlaczego zaraz ruchać a nie robić np pyszne, pożywne curry z ryżem? Chodzę do indyjskiej restauracji czasami i nikt mnie ani mojej partnerki jeszcze nie zruchał.
olgims
rasowy masterfulowicz

05-03-2026, 12:05

Oj ciapa, widocznie się nie da inaczej niż lizać rowa semitom XD jak to tak ?
A ta debilka kamala to obchodzi tylko ciebie, jak Obama, który w głowie pedofila trampka zamieszkał na stałe, za friko :)
-Werner von Urslingen

olgims
rasowy masterfulowicz

05-03-2026, 12:06

DST pisze:
olgims pisze:
Ascetic pisze:
A dlaczego zaraz ruchać a nie robić np pyszne, pożywne curry z ryżem? Chodzę do indyjskiej restauracji czasami i nikt mnie ani mojej partnerki jeszcze nie zruchał.
No ja tylko cytuje to co chłopaki prawicowcy zaniepokojeni emigracja powtarzają od lat - jacyś ciapaci inżynierowie będą gwałcić polskie kobiety! Aj waj!
-Werner von Urslingen

Awatar użytkownika
tabaluga
weteran forumowych bitew

05-03-2026, 12:09

DST pisze:

nie byłbym tego taki pewien , gdybym ja był takim śmieszkiem-hindusem to spuściłbym ci się do tego curry na zapleczu :welcome:
Awatar użytkownika
tabaluga
weteran forumowych bitew

05-03-2026, 12:12

Ascetic pisze:
ale ja jestem śmieszek ( nie mylić z mężem biedronia ) , tylko czasem nienawisć do lewactwa wygrywa , wicie rozumicie ¯\_(ツ)_/¯
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

05-03-2026, 12:17

tabaluga pisze:
05-03-2026, 12:09
DST pisze:

nie byłbym tego taki pewien , gdybym ja był takim śmieszkiem-hindusem to spuściłbym ci się do tego curry na zapleczu :welcome:
o, jak ktos zacytuje to widze. patrze ze u odklejenca bez zmian, w kolko ruchanie, gadki o starej, corkach. nie ma szans ze dorosly typ pierdolacy w internecie o tym co 5 minut jest normalny, jednak te psychoanalizy wklejane kilka stron wczesniej to jak trafic w kurwe. nie wiem czy bardziej smieszne czy zalosne, az z trzypindziesiont bym dal zeby zobaczyc jak taki retard musi wygladac, wyobrazacie sobie jakie projekcje i kompensacje wlasnych "niedociagniec" psychofizycznych trzeba miec zeby klepac w kazdym poscie klepac sciek typu ruchajocimatkestaracorke gejdupahomokomandohejlsejtan hehe hindusiruscytramtramp, chyba nawet dzieci obecnie tak nie robia w necie.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

05-03-2026, 12:28

Order_of_Nine_Angels pisze:
05-03-2026, 11:32
tabaluga pisze:
05-03-2026, 11:24
ale sie nam tu dwóch niemieckich szpiegów zagotowało , aż żal czytać.
To jest bardziej żydowska piąta kolumna. Po mąceniu ich poznacie.

Zakon
Przepraszam bardzo, ale żydowska piąta kolumna jest tutaj jedna! No szalom...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Sybir

05-03-2026, 12:37

Co na to kol. Aron?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
olgims
rasowy masterfulowicz

05-03-2026, 13:25

Tymczasem w przestrzeni pojawiają się komentarze dotyczące pomysłu naszych jastrzębi!

"Program SAFE daje najszybsze i konkretne środki na modernizację polskiej armii dlatego wojskowi, przemysł zbrojeniowy oraz wszyscy, którym na sercu leży wzmocnienie siły naszej armii, apelują i liczą na podpis pod ustawą przez prezydenta. Jeśli jednak pojawią się kolejne instrumenty finansowania armii, Wojsko Polskie tylko na tym zyska. Nie jako alternatywa dla SAFE, ale dodatkowe środki wzmacniające bezpieczeństwo" - wtórował mu szef MON Kosiniak-Kamysz.
-Werner von Urslingen

Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

05-03-2026, 13:28

olgims pisze:
Tymczasem w przestrzeni pojawiają się komentarze dotyczące pomysłu naszych jastrzębi!

"Program SAFE daje najszybsze i konkretne środki na modernizację polskiej armii dlatego wojskowi, przemysł zbrojeniowy oraz wszyscy, którym na sercu leży wzmocnienie siły naszej armii, apelują i liczą na podpis pod ustawą przez prezydenta. Jeśli jednak pojawią się kolejne instrumenty finansowania armii, Wojsko Polskie tylko na tym zyska. Nie jako alternatywa dla SAFE, ale dodatkowe środki wzmacniające bezpieczeństwo" - wtórował mu szef MON Kosiniak-Kamysz.
Chuja z tego będzie.
Pisiory szykują narrację pod weto.
olgims
rasowy masterfulowicz

05-03-2026, 13:31

empir pisze:
olgims pisze:

Chuja z tego będzie.
Sprawa jasna! Dlatego zastanawia mnie jak to się rozegra między rządem a antypolakami z PiSu i jaki PR tam będzie kręcony jeszcze.
-Werner von Urslingen

Awatar użytkownika
Sybir

05-03-2026, 13:38

olgims pisze:
empir pisze:
olgims pisze:

Chuja z tego będzie.
Sprawa jasna! Dlatego zastanawia mnie jak to się rozegra między rządem a antypolakami z PiSu i jaki PR tam będzie kręcony jeszcze.
PR będzie kręcony pod zdradę Ojczyzny, i to przez obie strony (czy ile tam ich obecnie jest). Koniec końców do SAFE można przystąpić pomimo prezydenckiego weta, o ile wierzyć mądrym głowom z komentariatu. Szkoda, że Glapiński nie wpadł na ten pomysł, kiedy Błaszczak podpisywał kwity Koreańczykom na 6%. :pepe:
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

05-03-2026, 13:48

Sybir pisze:
05-03-2026, 13:38
olgims pisze:
empir pisze:

Chuja z tego będzie.
PR będzie kręcony pod zdradę Ojczyzny, i to przez obie strony (czy ile tam ich obecnie jest). Koniec końców do SAFE można przystąpić pomimo prezydenckiego weta, o ile wierzyć mądrym głowom z komentariatu. Szkoda, że Glapiński nie wpadł na ten pomysł, kiedy Błaszczak podpisywał kwity Koreańczykom na 6%. :pepe:
Już było pierdolotto, że SAFE to utrata niepodległości i nabijanie kabzy szwabom. Ciekawe co teraz wymyślą.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-03-2026, 13:55

Już "wymyślili".

Dokładnie w tym momencie Czarzasty, na konferencji, odnosi się do tego "pomysłu".
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Sybir

05-03-2026, 14:07

Ascetic pisze:
05-03-2026, 13:55
Już "wymyślili".

Dokładnie w tym momencie Czarzasty, na konferencji, odnosi się do tego "pomysłu".
Czy mogę prosić o streszczenie?
Awatar użytkownika
Ascetic

05-03-2026, 14:15

Ok. Nie doczytałem, co teraz po tym jak to teraz przedstawia PO, to faktycznie jeszcze nie wiadomo jakie będzie stanowisko pisssu*. Natomiast Czarzasty przedstawił aktualnie to tak? 1. Nie jest to kontrpropozycja 2. Fajnie, że z NBP będą pienia∂ze (zapytał tylko skąd, bo za zeszły rok NBP ma stratę w wysokości bodajże 80 mld) 3. Fajnie, że będzie drugie źródło. Niech te pieniądze pójdą na wojsko albo Służbę Zdrowia

*A z samego pissss ustami carycy to raczej brak pomysłu się wyłania. Na pytanie skąd weźmie kasę NBP, Suski odpowiedział, że może z tvn ... (to była odpowiedź na pytanie od dziennikarza tvn).
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Sybir

05-03-2026, 14:31

Ascetic pisze:
05-03-2026, 14:15
Natomiast Czarzasty przedstawił aktualnie to tak? 1. Nie jest to kontrpropozycja 2. Fajnie, że z NBP będą pienia∂ze (zapytał tylko skąd, bo za zeszły rok NBP ma stratę w wysokości bodajże 80 mld) 3. Fajnie, że będzie drugie źródło. Niech te pieniądze pójdą na wojsko albo Służbę Zdrowia
O punkcie pierwszym mówił bodajże wczoraj Kosiniak-Kamysz - że to bardzo dobrze, bowiem Siły Zbrojne mają duże potrzeby. Część komentariatu wskazuje (być może w ramach trollingu ;)) na możliwość spłacenia w ten sposób mniej korzystnych zobowiązań zagranicznych, zaciągniętych w poprzednich latach, co poniekąd wiąże się z pkt. 3. Odnośnie pkt. 2 to już padły w infosferze pytania co do podstawy prawnej dla propozycji Glapińskiego (pomijając już bilans na minusie NBP).
ODPOWIEDZ