POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Może jeden fakt styka na zachętę. Wyprowadzenie po 200 k na głowę z organizacji. Może nie wypowiedź, a czyn. Można powiedzieć, że mało chlubny jak na lewaków.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie no, chodzi mi stricte o coś memicznego, to że wszyscy politycy to suki nie trzeba mi mówić.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Chciałem pomóc i próbowałem nawet poszukać w Internecie. Zauważyłem jedno: większość źródeł podkreśla z jakiegoś powodu, że Adrian ma dokładnie 1 m i 98 cm wzrostu. Z początku myślałem, że to jakaś norma i że po prostu w notkach biograficznych standardowo podaje się teraz wzrost, ale nie. Sprawdziłem kilku polityków w Wikipedii i okazuje się, że Adrian, owszem, jest wysoki, ale dokładne wymiary podaje się tylko w związku z Adrianem. Czy służby kreują Adriana na Antykaczora?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-01-2022, 20:26W sumie tak sobie myślę, jest mnóstwo głupich cytatów z Bosaka i Korwina, w sensie tak głupich że aż śmiesznych, natomiast od Zandberga nic nie kojarzę, poratuje ktoś, czy jednak gość jest zbyt inteligentny by rzucić coś wybitnie debilnego?
Kerosene keeps me warm.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Skisłem83koper83 pisze: ↑06-01-2022, 20:58Chciałem pomóc i próbowałem nawet poszukać w Internecie. Zauważyłem jedno: większość źródeł podkreśla z jakiegoś powodu, że Adrian ma dokładnie 1 m i 98 cm wzrostu. Z początku myślałem, że to jakaś norma i że po prostu w notkach biograficznych standardowo podaje się teraz wzrost, ale nie. Sprawdziłem kilku polityków w Wikipedii i okazuje się, że Adrian, owszem, jest wysoki, ale dokładne wymiary podaje się tylko w związku z Adrianem. Czy służby kreują Adriana na Antykaczora?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-01-2022, 20:26W sumie tak sobie myślę, jest mnóstwo głupich cytatów z Bosaka i Korwina, w sensie tak głupich że aż śmiesznych, natomiast od Zandberga nic nie kojarzę, poratuje ktoś, czy jednak gość jest zbyt inteligentny by rzucić coś wybitnie debilnego?
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tak. To akcja pod kryptonimem "Potężny Duńczyk".83koper83 pisze:Czy służby kreują Adriana na Antykaczora?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Hoho, taka "dotacja" zapewne by się przydała konfpederastom. Wówczas staliby się antystemowymi wolnościowcami, mogliby w końcu przestać pobierać te 13 k "diety" poselskiej.
Póki co jest jak jest. xD & LOL

Poro
- Hatefire
Michael Jordan ma 1,98 też83koper83 pisze: ↑06-01-2022, 20:58Chciałem pomóc i próbowałem nawet poszukać w Internecie. Zauważyłem jedno: większość źródeł podkreśla z jakiegoś powodu, że Adrian ma dokładnie 1 m i 98 cm wzrostu. Z początku myślałem, że to jakaś norma i że po prostu w notkach biograficznych standardowo podaje się teraz wzrost, ale nie. Sprawdziłem kilku polityków w Wikipedii i okazuje się, że Adrian, owszem, jest wysoki, ale dokładne wymiary podaje się tylko w związku z Adrianem. Czy służby kreują Adriana na Antykaczora?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Olga Tokarczuk powinna zapłaci podatek od Nagrody Nobla.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-01-2022, 20:26W sumie tak sobie myślę, jest mnóstwo głupich cytatów z Bosaka i Korwina, w sensie tak głupich że aż śmiesznych, natomiast od Zandberga nic nie kojarzę, poratuje ktoś, czy jednak gość jest zbyt inteligentny by rzucić coś wybitnie debilnego?
Przynajmniej wiadomo jakie mają stanowisko wobec własnych poglądów w momencie konfrontacji ich z rzeczywistością.
Yare Yare Daze
- Ascetic
Jak bardzo ta solidarna chce pójść razem z konfwiadomokim do przedterminowych wyborów to ja nie wiem ...

Poro
Może to o mieszkaniach? Że w peerelu było łatwiej o mieszkanie, niż obecnie? Bo jak powszechnie wiadomo w peerelu wszystko bylo i to za darmo. Caly zandberg to jest kurwa jeden wielki mem, tylko sprytnie się maskuje, bo wie, że zostałby rozjechany za te swoje jeszcze bardziej pisowskie postulaty. Zresztą nie musi nic robić. Spokojnie bierze swoją kasę.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-01-2022, 20:26W sumie tak sobie myślę, jest mnóstwo głupich cytatów z Bosaka i Korwina, w sensie tak głupich że aż śmiesznych, natomiast od Zandberga nic nie kojarzę, poratuje ktoś, czy jednak gość jest zbyt inteligentny by rzucić coś wybitnie debilnego?
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- uglak
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
jeśli chodzi o kompromitacje Zandberga to on nawet nic mówić nie musi 

- trup
Ciekawa i konkretna analiza sytuacji która doprowadziła do protestów w Kazachstanie.
https://twitter.com/mwpotocki/status/14 ... 56609?s=20
A "bratnia" interwencja z Rosji i Armenii już jest.
https://twitter.com/mwpotocki/status/14 ... 56609?s=20
A "bratnia" interwencja z Rosji i Armenii już jest.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No bo bylo latwiej, a na jakiej zasadzie to dzialalo i ze ekonomicznie nie dalo sienutrzymac to inna historia535 pisze: ↑06-01-2022, 22:35
Może to o mieszkaniach? Że w peerelu było łatwiej o mieszkanie, niż obecnie? Bo jak powszechnie wiadomo w peerelu wszystko bylo i to za darmo. Caly zandberg to jest kurwa jeden wielki mem, tylko sprytnie się maskuje, bo wie, że zostałby rozjechany za te swoje jeszcze bardziej pisowskie postulaty. Zresztą nie musi nic robić. Spokojnie bierze swoją kasę.
Sebastian. Z całym szacunkiem, ale weźże nie pierdol. W tym momencie każda para posiadająca umowę o pracę i odrobinę pomysłu oraz pierdolnięcia spokojnie i niemal od ręki może kupić pierwsze mieszkanie. Czyżbyś uważał, że w peerelu puste mieszkania czekały na chętnych? Muszę chyba czegoś nie pamiętać. Może ktoś mi przypomni jak było łatwo.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-01-2022, 11:18No bo bylo latwiej, a na jakiej zasadzie to dzialalo i ze ekonomicznie nie dalo sienutrzymac to inna historia535 pisze: ↑06-01-2022, 22:35
Może to o mieszkaniach? Że w peerelu było łatwiej o mieszkanie, niż obecnie? Bo jak powszechnie wiadomo w peerelu wszystko bylo i to za darmo. Caly zandberg to jest kurwa jeden wielki mem, tylko sprytnie się maskuje, bo wie, że zostałby rozjechany za te swoje jeszcze bardziej pisowskie postulaty. Zresztą nie musi nic robić. Spokojnie bierze swoją kasę.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Musialbym spytac rodzicow ktorzy dostali socjalnie mieszkanie bo ojciec pare lat przepracowal, a w ktorym to mieszkaniu spedzilem pierwsze 17 lat zycia, brat je sprzedal 2 lata temu za 185k. My uzbieralismy na wklad wlasny 20% majac 31 i 33 Lata, moi rodizce jakos 3 lata po studiach, ale jak urodzilo sie dziecko to natychmiast dostali lokal, jak pojawilo sie drugie czyli ja to juz dostali tamto mieszkanie 44 m2.535 pisze: ↑07-01-2022, 11:34Sebastian. Z całym szacunkiem, ale weźże nie pierdol. W tym momencie każda para posiadająca umowę o pracę i odrobinę pomysłu oraz pierdolnięcia spokojnie i niemal od ręki może kupić pierwsze mieszkanie. Czyżbyś uważał, że w peerelu puste mieszkania czekały na chętnych? Muszę chyba czegoś nie pamiętać. Może ktoś mi przypomni jak było łatwo.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-01-2022, 11:18No bo bylo latwiej, a na jakiej zasadzie to dzialalo i ze ekonomicznie nie dalo sienutrzymac to inna historia535 pisze: ↑06-01-2022, 22:35
To faktycznie nic tylko dołączyć do modnego ostatnio chóru piejącego słynne " komuno wróć!". Może jeszcze zapytaj szanownych rodziców w jakim celu obalali tamten wspaniały system, bo z tego co piszesz było to działanie kompletnie niezrozumiałe. Nic mnie tak nie jeży jak peany na temat socjalizmu i dostawania za darmo różnych fruktów. Sebastianie, Saaabo. Nie idźcie tą drogą. Nie ma nic za darmo.