III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- postuje jak opętany!
Re: III Wojna Światowa
Tak trochę w oderwaniu od tego co na górze się dzieje...
Mojej żona jest w kontrakcie z naszą znajomą ze Lwowa. Dziewczyna projektuje i szyje ubrania. Miała przygotowywać nową kolekcję. Zamiast tego tnie materiał na pasy i robi koktajle Mołotowa.
Imponują mi ci ludzie, są naprawdę zdeterminowani.
Mojej żona jest w kontrakcie z naszą znajomą ze Lwowa. Dziewczyna projektuje i szyje ubrania. Miała przygotowywać nową kolekcję. Zamiast tego tnie materiał na pasy i robi koktajle Mołotowa.
heykvísl og ofn
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Żydowskim lewakiem. Czekam na dynamiczne zwroty akcji. Raz pisze z nienawiścią, chopy jadą walczyć, a baby tutaj ściągają, w dziale o dobroczynności. Piana się toczy, a teraz gołąbek pokoju, rodzinę ściąga rodzina. Obstawiam, że ciężarówkę podpasek też zawiózł na granicę i jest wolnotariuszem w ss galizen. Typ jest niemożliwy.nicram pisze: ↑27-02-2022, 21:29Kolo ma jakieś omamy. Właśnie napisał, że dowiedział się od rodziny ukraińskiej, która przyjechała do jego rodziny. Odlot jak u putina. Tak jak przewidywałeś, za parę miesięcy będzie miał ukraińską żonę i będzie lewakiem.Ascetic pisze: ↑27-02-2022, 21:25xD
160 tys, co przekroczyło zapłaciło po 500S LOL
Aż dziwne, że nie leci ruską propagandą o czarnoskórych przekraczających granicę.
Dzisiaj sporo pomagałem pod kątem pomocy uchodźcom, nie miałem czasu na śledzenie, tych kacapskich dezinformacji jeszcze nie widziałem w sieci. No w końcu był o krok do przodu![]()
![]()
A ja słyszałem .... hehe
Ostatnio zmieniony 27-02-2022, 21:34 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
Pośpieszyłem się. Poczekajmy na linki jak to ruskie "dronami naparzają w uchodźców". To można zapewne zaklasyfikować, jako zbrodnie ludzkości, pod hagę. Zakładam, że zaraz poda nam z 50 drastycznych zdjęć i ze 100 linków do twitterów.
Poro
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Żebym Was zaraz nie zmoderował.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Czyli jedna baba, drugiej babie wsadziła w dupie grabie.
Ruskie statki podzielą los samolotów.
W przyszłym tygodniu podobno mają być zamknięte wszelkie granice Rosji. Nikt nie wjeżdża i nikt nie wyjeżdża. Ja mam wrażenie, że Ruscy sobie tak nagrabili w okolicy, że wszyscy jakby czekali na ten moment. Teraz Rosja się okazała słaba jak nigdy dotąd i teraz ich jebią za to co robią teraz i robili w przeszłości.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- dzik
- zahartowany metalizator
Warto przypomnieć.ozob pisze: ↑21-02-2022, 20:49Stalin był bardzo wytrawny. NRD, Kalingrad, granica Polski na Odrze. Rosyjskie myślenie strategiczne powinno budzić podziw. Dziś Putin po słabym Jelcynie w ostatnich dwóch dekadach wrócił do tej wytrawnej gry i to mając panstwo, którym rządzić z racji rozmiaru nie jest łatwo.
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
Dajesz

Może tymasz informacje o łapówkach na granicy, a może na tematy "drogach naparzających w uchodźców". Weź nie bądź taki. Wrzucaj.
Poro
- SODOMOUSE
zmacerował

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- nicram
Warto. Zdecydowanie. Tak wytrawnego polityka jednoczącego cały Świat przeciwko sobie i swojemu narodowi chyba w historii nie bylo.dzik pisze: ↑27-02-2022, 21:35Warto przypomnieć.ozob pisze: ↑21-02-2022, 20:49Stalin był bardzo wytrawny. NRD, Kalingrad, granica Polski na Odrze. Rosyjskie myślenie strategiczne powinno budzić podziw. Dziś Putin po słabym Jelcynie w ostatnich dwóch dekadach wrócił do tej wytrawnej gry i to mając panstwo, którym rządzić z racji rozmiaru nie jest łatwo.
all the monsters will break your heart
-
Ruskie onuce z forum naśmiewają się, że ktoś twierdzi, iż Ruscy mogą strzelać do cywili z dronów. Siergiej Szojgu byłby dumny.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Mnie też, ale niestety tutaj się niedługo zacznie. Znów bedzie niesmacznie.Scorn pisze: ↑27-02-2022, 21:32Tak trochę w oderwaniu od tego co na górze się dzieje...
Przynajmniej na tą/ tę chwilę wzruszające są te ewidentnie prawdziwe emocje, pełne wdzięczności i współczucia. Nie sposób na sucho do tego podejść.
Poro
- SODOMOUSE
naparzają, tzn że taki dron szybkowar, gorącą herbatę dostarczają. Czego nie rozumisz ?
NYCHTS
- nicram
Lubimy to. Ciekawe czy putinowskie kurwy też?Tatuś pisze: ↑27-02-2022, 21:34
Ruskie statki podzielą los samolotów.
W przyszłym tygodniu podobno mają być zamknięte wszelkie granice Rosji. Nikt nie wjeżdża i nikt nie wyjeżdża. Ja mam wrażenie, że Ruscy sobie tak nagrabili w okolicy, że wszyscy jakby czekali na ten moment. Teraz Rosja się okazała słaba jak nigdy dotąd i teraz ich jebią za to co robią teraz i robili w przeszłości.
- Sybir

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
Traktorem też można ukraść ruskim sprzęt:
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Pierdolenie domorosłych strategów.dzik pisze: ↑27-02-2022, 21:35Warto przypomnieć.ozob pisze: ↑21-02-2022, 20:49Stalin był bardzo wytrawny. NRD, Kalingrad, granica Polski na Odrze. Rosyjskie myślenie strategiczne powinno budzić podziw. Dziś Putin po słabym Jelcynie w ostatnich dwóch dekadach wrócił do tej wytrawnej gry i to mając panstwo, którym rządzić z racji rozmiaru nie jest łatwo.
Jeśli Ukraińcy mają tego więcej to Ruscy mają przejebane.
Latałbym tym jak pojebany. Ja fotografuję samochody / pociągi w ruchu to bym ich jebnął i bez postoju jak tutaj:
Chyba wojska pancerne wyjdą z użycia.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ozob
- zahartowany metalizator
Prxypomne, że jeszcze Ukraina nie wygrała, wszystko jest w grze, a powołując się na historie, to powody ekonomiczne (w przypadku Rosji mamy samoloty, SWiFT i może statki) zmusiły Niemcy do pierwszej wojny światowej. Rosja w dalszym ciągu ma ogromną przewagą sprzętu i żołnierza nad Ukraina, która jest sama. Ciągle do gry nie weszła artyleria, bombardowania i Iskandery. Ukraińcy dzielnie walczą, świat jak może to pomaga, ale to może być za mało.dzik pisze: ↑27-02-2022, 21:35Warto przypomnieć.ozob pisze: ↑21-02-2022, 20:49Stalin był bardzo wytrawny. NRD, Kalingrad, granica Polski na Odrze. Rosyjskie myślenie strategiczne powinno budzić podziw. Dziś Putin po słabym Jelcynie w ostatnich dwóch dekadach wrócił do tej wytrawnej gry i to mając panstwo, którym rządzić z racji rozmiaru nie jest łatwo.
Ostatnio zmieniony 27-02-2022, 21:44 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Oprócz życia nie mają już nic do stracenia. To nawet nie jest kwestia honoru, tylko fizycznego przetrwania. Co oczywiście nie zmniejsza szacunku. I jeszcze jedno - trafił im się prezydent nie tysiąclecia, a wszech czasów, który nie jest polityczną kurwą.
- Sybir
Myślałem, że porażka w olimpijskim finale hokeja z Finlandią będzie największą tegoroczną przegraną Rosji.Tatuś pisze:Ruskie statki podzielą los samolotów.

- Ascetic
Daj linki, a nie bredź, bo jedynymi ruskimi onucami jesteś ty i dwóch twoich koleżków xD No dajesz, a nie dezinformacja. Sprawa na tyle głośna powinna być i oczywiście dramatyczna (tutaj nikt się nie naśmiewa) więc nie będziesz miał problemu, żeby to udowodnić. Jak nie, to kolejne próby obrzydzania kogo się da. Np. ukraińskich pograniczników.,
ps. Obrazić nas nie jesteś w stanie, więc sobie daj na luz. Mało kogo ruszają kacapskie porównania np. do szmalcowików
Poro