POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
pisowiec Kamiński szaleje w Gnieźnie!
pisowiec Kamiński szaleje w Gnieźnie!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- nagrobek
no przecież było post wyżej.orient.
-
[youtube][/youtube]
-
Pono Pan Tusk pokajał się w mediach i przybił piątkę z prezydentem. Będzie konsolidacja w imię dobra kraju, albo chociaż sztama? Ja tam jestem w stanie temu Panu wiele wybaczyć, byle tylko więcej nie srał do własnego gniazda.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wydaje mi się, że pan Michalkiewicz nieco zyska na popularności ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a nie mówiłem, że michałkiewicz to zjeb?
Retoryka godna leppera...
Sąd zdecydował, że Kościół ma zapłacić gwałconej przez księdza Katarzynie milion złotych. - Wiele pań za znacznie mniejsze pieniądze spódniczki podciąga - skomentował wyrok Stanisław Michalkiewicz
Retoryka godna leppera...
Sąd zdecydował, że Kościół ma zapłacić gwałconej przez księdza Katarzynie milion złotych. - Wiele pań za znacznie mniejsze pieniądze spódniczki podciąga - skomentował wyrok Stanisław Michalkiewicz
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Zjeb to może zbyt duże słowo, poza tym dla Ciebie każdy prawoskrętny to zjeb.
Facet w jednej rzeczy ma rację, ale mógł wstrzymać konia i odpuścić swoje własne spostrzeżenia, bo nie każda zgwałcona jest zdzirą. Na pewno mamy podłe czasy i prawdziwe tragedie przykrywane są histeriami tępych blachar, które wyczuły, że to ich pięć minut.
Facet w jednej rzeczy ma rację, ale mógł wstrzymać konia i odpuścić swoje własne spostrzeżenia, bo nie każda zgwałcona jest zdzirą. Na pewno mamy podłe czasy i prawdziwe tragedie przykrywane są histeriami tępych blachar, które wyczuły, że to ich pięć minut.
- Nerwowy
Korwin wcześniej też coś podobnego pierdolnął. Widać protokół "4%" na prawej stronie już wczytany.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
W której konkretnie?byrgh pisze: Facet w jednej rzeczy ma rację,
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
...pewnie, że kobiety prowokują. A zwłaszcza 13-letnie dziewczynki...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Hatefire
A Korwin jeszcze Hitlera trzyma w zanadrzu jakby za bardzo rosło :-DNerwowy pisze:Korwin wcześniej też coś podobnego pierdolnął. Widać protokół "4%" na prawej stronie już wczytany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
Serio, tak to działa :DDD.Hatefire pisze:A Korwin jeszcze Hitlera trzyma w zanadrzu jakby za bardzo rosło :-DNerwowy pisze:Korwin wcześniej też coś podobnego pierdolnął. Widać protokół "4%" na prawej stronie już wczytany.
-
Oczywista sprawa. Mało tego, spróbuj ogarnąć fakt, że gdy ja zaczynałem swoją pełnoletniość, moja kobieta miała 14 lat. Całe życie na przypale. Jestem nawet gorszy od Michałkiewicza.trup pisze:...pewnie, że kobiety prowokują. A zwłaszcza 13-letnie dziewczynki...
-
- w mackach Zła
Hitlera w tym roku jeszcze chyba nie użył, ale był już OświęcimHatefire pisze:A Korwin jeszcze Hitlera trzyma w zanadrzu jakby za bardzo rosło :-DNerwowy pisze:Korwin wcześniej też coś podobnego pierdolnął. Widać protokół "4%" na prawej stronie już wczytany.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- nagrobek
spółkowałeś z 14latką zboku?:)byrgh pisze:Oczywista sprawa. Mało tego, spróbuj ogarnąć fakt, że gdy ja zaczynałem swoją pełnoletniość, moja kobieta miała 14 lat. Całe życie na przypale. Jestem nawet gorszy od Michałkiewicza.trup pisze:...pewnie, że kobiety prowokują. A zwłaszcza 13-letnie dziewczynki...
-
Po emotce wnoszę, że nawet to szanujesz? :D Ze świadomością tego, jak ludzie są zjebani, i zważywszy na to, że wszyscy byli kiedyś gwałceni, nie powinienem nawet tak żartować :)
- uglak
-
Ale nikt jej nie zgwałcił?
-
reżyserka nawet spoko, ale jako człowiek. cóż, nawet nie będę nic pisał, bo się okaże, ze jestem zazdrosnym, zakompleksionym i nienawistnym polaczkiem :)
-
A propos, to jakaś e-gazeta? Bo szata graficzna przypomina ziny z lat '90, gdy efekty wizualne tworzyło się jedynie pisakiem na ekranie monitora.