Wybory 2023.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybory 2023.
Ja na jednej ze stron napisałem zaraz po ogłoszeniu frekwencji że fajnie, że to ruszyło, że widziałem sporo młodych i że może wyciągneli wnioski po tym co pis odjebał.Jeden zjeb z PiS napisał że złamałem cisze wyborczą i zostałem zgłoszony xD
- 10,5
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
Największa kurwa z mojego miasta to napisała, pierdolony fanatyk.Jak była afera z plakatem wyborczym który pisowiec powiesił nielegalnie na bramie jednego mechanika z mojego miasta to pojawił się wpis na fanpage miasta że facet ten naliczył sobie już jakieś 5.5k za to że ktoś powiesił to gówno bez jego zgody.Odrazu pojawiła sie w komentarzach ta jebana hiena która ponoć mnie podjebała i zaczął coś pierdolić między słowami że ten mechanik zanim cokolwiek naliczy niech pilnuje swojego nosa bo na niego sie coś wyciągnie
pierdolone bydło

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
mentzen właśnie sie przyznał do porażki, szanuje xD
-
- postuje jak opętany!
- Believer
- weteran forumowych bitew
Pisiorom rośnie niestety, ale to pewnie dane z małych obwodów. Spłyną duże miasta i wróci do normy. Kaczafi już się pewnie zaszył w jaskini
konfederacja odpaliła protokół 4 proc.

- Duban
Za jakieś dwie godziny zostanie odpalony protokół "Stop the Count". Już poszli poniżej 40% po przeliczeniu 36% obwodów, więc będzie tylko gorzej. Każda z 3 godzin i 15 minut stania w kolejce do wbicia gwoździa w wieko trumny pełnej komunistycznego gówna była tego warta. Na razie napawam się wyciem i wspominam uśmiechy szczęśliwych ludzi rozgrzewanych herbatką i picką przez społecznych wolontariuszy, potem będziemy myśleć na chłodno.
Moja komisja na oko do 1:30, Jagodno prawie do 3 rano. Breslau poddaje się ostatni. Zawsze!
Moja komisja na oko do 1:30, Jagodno prawie do 3 rano. Breslau poddaje się ostatni. Zawsze!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W Krakowie w wielu miejscach zabrakło kart do głosowania i ludzie stali też godzinami.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- tomekw48
- w mackach Zła
Też mieliście problem z forum przez weekend? Myślałem, że to celowa zagrywka adminów na ciszę wyborczą
Wyniki na razie ok.

Wyniki na razie ok.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
- postuje jak opętany!
Trup , na przyszłość nie wklejaj tych notowań z TVN , bo to są zwykli KŁAMCY I OSZUSĆI . A ja idę do STS PO 6 tyś . PA
-
- postuje jak opętany!
A i gratulacje dla tego PANA co zagrał za 50 tyś , że PIS przekroczy 35% TO BYŁA KLAWUCHA życia .
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po przegranej PiSu giełda wyjebała w kosmos - Pekao w tej chwili +12% - nie wiem, czy kiedyś widziałem taki wzrost jednodniowy. Pokazuje to jasno, jak bardzo biznes nie cierpiał PiSu i jakie nadzieje wiąże z nowymi zmianami kapitał.
If you do everything right, there will be no struggle.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
kurwy pisowskie ale będą wyły jak się zacznie odrywanie od koryta! Chuje jebane katolskie mogą już wypierdalać, koniec jebanej ciemnoty. Jak tam ozobo konfidencie pierdolony, stolik ci się wywrócił?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
jakby te katolicko-narodowe kurwy, które tu piszą miały jakikolwiek honor to by pokasowaly konta i odeszły w niepamięć - ozoby, triceratopsveljimmyboyle, pacjentovy i inne madziki i mistrzepierdow, banda katolskich ciot, pierdolone farbowane lisy z kółek różańcowych.
- Tatuś
- Kontakt:
Młodzi wysadzili jarka z siodła. Myślały te kurwie z pisu, że ruszanie aborcji w trakcie pandemii ujdzie im na sucho, a wtedy właśnie na ulice wyszła młodzież a oni na nich nasłali policję i kiboli. Zostało to zapamiętane i to właśnie julki z wielkich miast wysłały PiS w pizdu. I bardzo dobrze.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
4mln wiecej głosów zdobyła opozycja, suweren się wypowiedział - PiS wypierdalać!