tam nie wszystek reh tapesy są z Portugalii

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
tam nie wszystek reh tapesy są z Portugalii
Pilotów pewnie mają, bo bankowo mieli straty w sprzęcie. Aktualnie w Europie MiG-29 w arsenale posiadają jeszcze armie Polski i Bułgarii.ozob pisze:Myśliwiec to nie samochód. Z tym sprzętem jest związana cała logistyka plus przeszkolony pilot. Awionika europejskich maszyn jest diametralnie inna od tego co posiadają ukraińskie maszyny. Naprawdę nie wiem jak oni sobie to wyohtazaja.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Moim zdaniem, które już tutaj wyraziłem, ten 5 metrowy stół, to po to, aby się jakiś mu pod nosem nie wysadził. Się kurwa jakiegoś zamachu boi. Dziwne, co nie? xDbooshee pisze: ↑27-02-2022, 23:10Cała akcja z atomem miała dobrze wyglądać w telewizji, on pierdoli oni kiwają że ma rację. Tylko że siedzieli przy stole odsunięci od niego z 5 metrów, coby chyba cara nie zarazić czymś bo ten jest opuchnięty na mordzie od jakichś sterydów i wygląda jak księżyc. Pokiwali i tyle. Nikt tam nie chce umierać bo nie po to okradają naród z pieniędzy żeby teraz popełnić samobójstwo.
![]()
Ale Rosjanie są przecież samowystarczalni. To prawda, na forume wyczytałem. Dowodzi nimi genialny strateg, którego boi się zachód.Tatuś pisze: ↑27-02-2022, 21:34Czyli jedna baba, drugiej babie wsadziła w dupie grabie.
Ruskie statki podzielą los samolotów.
W przyszłym tygodniu podobno mają być zamknięte wszelkie granice Rosji. Nikt nie wjeżdża i nikt nie wyjeżdża. Ja mam wrażenie, że Ruscy sobie tak nagrabili w okolicy, że wszyscy jakby czekali na ten moment. Teraz Rosja się okazała słaba jak nigdy dotąd i teraz ich jebią za to co robią teraz i robili w przeszłości.
Agresja Putina na Ukrainę. Rosyjski konwój wojskowy o długości 5,2km zbliżający się do Kijowa, 27 lutego 2022
Rosjanie zajęli Berdiańsk: miasto i kluczowy port nad Morzem Azowskim - potwierdziła kancelaria prezydenta Zełenskiego.
Ma paranoję covidową wedle wielu źródeł.Ascetic pisze: ↑27-02-2022, 23:13Moim zdaniem, które już tutaj wyraziłem, ten 5 metrowy stół, to po to, aby się jakiś mu pod nosem nie wysadził. Się kurwa jakiegoś zamachu boi. Dziwne, co nie? xDbooshee pisze: ↑27-02-2022, 23:10Cała akcja z atomem miała dobrze wyglądać w telewizji, on pierdoli oni kiwają że ma rację. Tylko że siedzieli przy stole odsunięci od niego z 5 metrów, coby chyba cara nie zarazić czymś bo ten jest opuchnięty na mordzie od jakichś sterydów i wygląda jak księżyc. Pokiwali i tyle. Nikt tam nie chce umierać bo nie po to okradają naród z pieniędzy żeby teraz popełnić samobójstwo.
![]()
Poczytałbym jak służby uważają, gdzie ta sala jest umiejscowiona, czy nie jest to jakiś bunkier.
Berdiańsk kluczowy? Gdzie ty chcesz popłynąć z tego Berdiańska jak całe morze Azowskie jest zamknięte przez Ruskich. Trzeba skrócić front i wpuszczać ich głębiej. Niech się wykrwawią.
Zauważ że to cytat. Ja tam nie wiem nawet gdzie leży ta Rosja. Ponoć to jakaś dawna republika że wschodu gdzieś koło Ukrainy...
zobaczymy co będzie, kadyrowcy też mieli siać pożogę, a debile kontaktowali się przez messengera.
Nie nazwałbym Dubrowki czy Biesłanu profesjonalnie przeprowadzonymi akcjami zakończonymi sukcesem