POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Dla ewentualnej prezydentury Trzaskowskiego ważniejsze było chyba jednak spotkanie z Lauderem i Sorosem juniorem niż że starym Józefem. Dobrze wypadł na rozmowie kwalifikacyjnej i zaczynają być widoczne tego efekty.
Dobrze wypadł to znaczy dużo obiecał, jakby ktoś miał wątpliwości.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kogo to chuja obchodzi? Jest chłop z całego tego chlewiku co spełnia chociażby podstawowe założenia- w polityce jest sam obornik, Wygląda, gadać potrafi. nie boi się światła kamer. Na pewno lepszy jak najebany Duda, który mojemu staremu nie potrafi podać ręki na stadionie ,bo grawitacja go zabiła. Byleby był ktoś reprezentatywny ,bo rolą prezydenta jest być reprezentatywny a nie stękac po angielsku ,że niby coś mu się wydaje, A że z nadania politycznego? Co się kurwa u nas w kraaju odbywa na górze bez tego nadania? Za ciency jesteśmy w szelkach żeby mówić o nas jak o kraju uniezależnionym i samodzielnym od nadania innych mocarstw.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem po huj pod postem trolla odpisuje, ale niech już kurwa będzie xD Te nieprzelogowany, zapewne masz jeszcze nagrania z tego rzekomego spotkania? LOL Wiesz co i komu obiecał? Sprzedał Żydom, Niemcom czy Amerykanom to co wiesz co sprzedał, bo ty wiesz, co sprzedał, co nie? Pytam komu, bo w tych rachunkach kacapskich & spiskowych nie sposób się połapać. Raz światem żądzą Żydzi raz Niemcy a trzy dni później Amerykanie xDmistrzsardu pisze: ↑24-02-2023, 15:17Dla ewentualnej prezydentury Trzaskowskiego ważniejsze było chyba jednak spotkanie z Lauderem i Sorosem juniorem niż że starym Józefem. Dobrze wypadł na rozmowie kwalifikacyjnej i zaczynają być widoczne tego efekty.
Bez względu na wzgląd dobry tajming ma chłop. Zapowiada się, że idealnie wykorzystał moment, dość słaby moment, ale jednak, bo oczywiście lepiej by było aby wuja nie musiał do nas wpadać na okoliczność „rocznicy” wojny.
Poro
-
Koleś jest najgorszym typem polityka. Realizuje działania w kierunku utopijnej zeroemisyjności, co szaraków zdegraduje do epoki kamienia łupanego, a sam wbrew swoim zadaniom prezydenta miasta, realizuje politykę zagraniczną i zajmuje się pierdzeniem w emisyjnych samolotach.mistrzsardu pisze: ↑24-02-2023, 15:17Dla ewentualnej prezydentury Trzaskowskiego ważniejsze było chyba jednak spotkanie z Lauderem i Sorosem juniorem niż że starym Józefem. Dobrze wypadł na rozmowie kwalifikacyjnej i zaczynają być widoczne tego efekty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Podczas kampanii wyborczej stary Józio spotkał się z przedstawicielami Anti-Defamation League. Wyznał tam, że czuje się wychowankiem tej organizacji i nie ma ani jednej sprawy, w której by się nie zgadzał z ADL.
Aport!
Aport!

Celem życia nie jest przeżycie.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
kol Trup odpowiedz za przewodniczącego

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- trup
Wiesz co Bolek. Fajne pytania. Eleganckie takie. Fantazyjne.
Najbardziej podoba mi się pytanie nr 6. Aż kusi żeby odpowiedzieć, ale... dam Ci szansę. Sam sobie odpowiedz.
A na inne fantazyjne elegancie pytanie masz odp. tu:
https://www.cire.pl/artykuly/serwis-inf ... zi-europieTusk: Nord Stream 2 zaszkodzi Europie
- Przewodniczący Rady Europejskiej Donald Tusk opowiedział się przeciwko planowanemu gazociągowi Nord Stream 2, który ma dostarczyć więcej rosyjskiego gazu do Niemiec. Wezwał jednocześnie do ścisłej regulacji projektu w obawie, że może on wzmocnić Moskwę - pisze Financial Times, na który powołuje się BiznesAlert.pl.
W liście do przewodniczącego Komisji Europejskiej Jeana-Claude'a Junckera Tusk wyraził negatywne stanowisko w sprawie proponowanej magistrali. Jego zdaniem "nie służy ona najlepiej europejskiemu interesowi" i zdaje Ukrainę "na łaskę Rosji".
W piśmie do szefa Komisji przewodniczący Rady Europejskiej wskazuje na podziały, jakie w Unii Europejskiej wywołuje Nord Stream 2. Bruksela próbuje wywrzeć wpływ na popierany przez Niemców projekt, któremu silnie przeciwstawia się Polska oraz inne państwa, które nie chcą wzrostu zależności od dostaw rosyjskiego gazu.
Zdaniem Donalda Tuska umożliwienie budowy magistrali będzie sprzeczne w stosunku do podejmowanych przez UE oraz KE działań na rzecz zwiększenia bezpieczeństwa energetycznego w następstwie rosyjskiej agresji na Ukrainie w 2014 roku.
- Budowa Nord Stream 2 pozwoli Rosjanom na zamknięcie szlaku tranzytowego przez Ukrainę, pozostawiając naszych partnerów na łasce Rosjan, podczas gdy agresja na ten kraj się nie skończyła - napisał Tusk. - Jest to również sprzeczne z celami, jakie określiliśmy dla Unii Energetycznej. Uzależni nas bardziej od rosyjskich dostaw i skupi tranzyt gazu wzdłuż istniejącej trasy. Ponadto umocni pozycję Gazpromu jako dominującego dostawcy gazu do UE. Krótko mówiąc, nie służy to najlepiej europejskim interesom - dodał cytowany przez BiznesAlert.pl Donald Tusk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przypomniało mi się, jak kiedyś ktoś na forum napisał, że tutaj nikt nie popiera PiSu, a PanKimono mu przyklaskał;)))
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- empir
- zahartowany metalizator
Macki PiSu sięgają już masterfula?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-02-2023, 14:08Przypomniało mi się, jak kiedyś ktoś na forum napisał, że tutaj nikt nie popiera PiSu, a PanKimono mu przyklaskał;)))

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przecież Bolek nigdy się z tym chyba nie krył?empir pisze: ↑27-02-2023, 14:13Macki PiSu sięgają już masterfula?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-02-2023, 14:08Przypomniało mi się, jak kiedyś ktoś na forum napisał, że tutaj nikt nie popiera PiSu, a PanKimono mu przyklaskał;)))![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
- empir
- zahartowany metalizator
Fakt. A więc "?" jest zbędny.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-02-2023, 14:22Przecież Bolek nigdy się z tym chyba nie krył?empir pisze: ↑27-02-2023, 14:13Macki PiSu sięgają już masterfula?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-02-2023, 14:08Przypomniało mi się, jak kiedyś ktoś na forum napisał, że tutaj nikt nie popiera PiSu, a PanKimono mu przyklaskał;)))![]()
-
Najlepsze, że w ww. kwestiach PO i PiS żrą się o to co obie te partie robią z Polski z tego samego powodu, tzn. że czegoś zaniechały lub coś wykonały na polecenie USA. Przykład: PO likwiduje jednostki wojskowe, bo Obama ociepla stosunki z Rosją - PiS rozbraja jednostki wojskowe, bo Biden prowadzi wojnę z Rosją.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Typowe gadanie pod publikę Donald Tusk stał na czele partii Nord Stream 2. Ponieważ Europejska Partia Ludowa, której częścią jest Platforma Obywatelska, to był główny promotor Nord Stream 2, a więc ta partia stworzyła monopol gazowy dla Putinatrup pisze: ↑27-02-2023, 13:14Wiesz co Bolek. Fajne pytania. Eleganckie takie. Fantazyjne.
Najbardziej podoba mi się pytanie nr 6. Aż kusi żeby odpowiedzieć, ale... dam Ci szansę. Sam sobie odpowiedz.
A na inne fantazyjne elegancie pytanie masz odp. tu:https://www.cire.pl/artykuly/serwis-inf ... zi-europieTusk: Nord Stream 2 zaszkodzi Europie
- Przewodniczący Rady Europejskiej Donald Tusk opowiedział się przeciwko planowanemu gazociągowi Nord Stream 2, który ma dostarczyć więcej rosyjskiego gazu do Niemiec. Wezwał jednocześnie do ścisłej regulacji projektu w obawie, że może on wzmocnić Moskwę - pisze Financial Times, na który powołuje się BiznesAlert.pl.
W liście do przewodniczącego Komisji Europejskiej Jeana-Claude'a Junckera Tusk wyraził negatywne stanowisko w sprawie proponowanej magistrali. Jego zdaniem "nie służy ona najlepiej europejskiemu interesowi" i zdaje Ukrainę "na łaskę Rosji".
W piśmie do szefa Komisji przewodniczący Rady Europejskiej wskazuje na podziały, jakie w Unii Europejskiej wywołuje Nord Stream 2. Bruksela próbuje wywrzeć wpływ na popierany przez Niemców projekt, któremu silnie przeciwstawia się Polska oraz inne państwa, które nie chcą wzrostu zależności od dostaw rosyjskiego gazu.
Zdaniem Donalda Tuska umożliwienie budowy magistrali będzie sprzeczne w stosunku do podejmowanych przez UE oraz KE działań na rzecz zwiększenia bezpieczeństwa energetycznego w następstwie rosyjskiej agresji na Ukrainie w 2014 roku.
- Budowa Nord Stream 2 pozwoli Rosjanom na zamknięcie szlaku tranzytowego przez Ukrainę, pozostawiając naszych partnerów na łasce Rosjan, podczas gdy agresja na ten kraj się nie skończyła - napisał Tusk. - Jest to również sprzeczne z celami, jakie określiliśmy dla Unii Energetycznej. Uzależni nas bardziej od rosyjskich dostaw i skupi tranzyt gazu wzdłuż istniejącej trasy. Ponadto umocni pozycję Gazpromu jako dominującego dostawcy gazu do UE. Krótko mówiąc, nie służy to najlepiej europejskim interesom - dodał cytowany przez BiznesAlert.pl Donald Tusk.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- trup
Bolek, tak mieszasz pojęcia jakimś bełkotem, że aż oczy bolą.
Tak. "Donald Tusk stał na czele partii Nord Stream 2". Koniec kropka.
Albo nieee.... dodam jeszcze że razem chodzili po molo w Sopocie i podawali sobie ręce w Smoleńsku po katastrofie, co dowodzi niezbicie, że Tusk to "człowiek rosji w Warszawie".
Dobrze? Czy coś pominąłem?
Albo nieee.... dodam jeszcze że razem chodzili po molo w Sopocie i podawali sobie ręce w Smoleńsku po katastrofie, co dowodzi niezbicie, że Tusk to "człowiek rosji w Warszawie".
-
zostań przy swoim a ja zostanę przy swoim i tyletrup pisze: ↑27-02-2023, 15:09Bolek, tak mieszasz pojęcia jakimś bełkotem, że aż oczy bolą.
-

- trup
Skoro wolisz w po uszy siedzieć w... cieple.BOLEK pisze: ↑27-02-2023, 15:16zostań przy swoim a ja zostanę przy swoim i tyletrup pisze: ↑27-02-2023, 15:09Bolek, tak mieszasz pojęcia jakimś bełkotem, że aż oczy bolą.
-
i vice versa- poczytaj dzieła wybrane pana Rdosławatrup pisze: ↑27-02-2023, 15:31Skoro wolisz w po uszy siedzieć w... cieple.BOLEK pisze: ↑27-02-2023, 15:16zostań przy swoim a ja zostanę przy swoim i tyletrup pisze: ↑27-02-2023, 15:09Bolek, tak mieszasz pojęcia jakimś bełkotem, że aż oczy bolą.