III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Saboteurs were detained at Zhulyany airport in Kyiv
jebany skurwysyn. Ma przejebane po całości. Ale jeszcze dużo ludzi zginie.
jebany skurwysyn. Ma przejebane po całości. Ale jeszcze dużo ludzi zginie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ozob
- zahartowany metalizator
No jasne, tylko jaki to jest % całej populacji? Wazniejszym pytaniem jest jednak jaki % wierzy kremlowskiej propagandzie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
zapewne ulica z małych miasteczek i wsi gorzko zapłacze nad losem mafii krelmowskiejHatefire pisze: ↑28-02-2022, 16:09Też uważam, że to głęboko niesprawiedliwe. Człowiek ciężko na to zapracował, a tu komunistyczni europejscy komisarze odbierają mu owoc krwawicy jego rąkonet.pl pisze: Znany propagandysta Putina rozpłakał się na wizji. Bo sankcje kosztowały go dwie wille we Włoszech
Władimir Sołowiew, znany antyzachodni propagandysta, rozkleił się w swoim programie telewizyjnym, bo przez zachodnie sankcje wobec Rosji stracił dostęp do swoich imponujących willi nad włoskim jeziorem Como
Władimir Sołowiew to lojalny człowiek rosyjskiego prezydenta Władimira Putina. W rosyjskiej telewizji prowadzi wieczorny program „Wieczór z Władimirem Sołowiewem" i słynie z publicznych ostrych ataków na Zachód.
A podobno Europa to cytadela praw...
W ostatnim wydaniu, w piątek wieczorem, rozkleił się na antenie, bo – z powodu zachodnich sankcji nałożonych na Rosję w związku z inwazją na Ukrainę – stracił dostęp do ulubionych, wartych wiele milionów dolarów willi położonych nad włoskim jeziorem Como, tuż przy domu amerykańskiego gwiazdora George’a Clooneya.
– Mówiono mi, że Europa to prawdziwa cytadela praw, że wszystko jest tam dozwolone, tak mnie zapewniano. Ale coś wam powiem: osobiście doświadczyłem tego, jak wygląda sytuacja w dziedzinie tzw. praw własności – tłumaczył. - Nagle zaczynają pytać: Jesteś Rosjaninem? To zamkniemy ci konto w banku, jeśli jest w Europie – oburzał się Sołowiew, zanim rozpłakał się na wizji.
Czy to nowa żelazna kurtyna?
- Przecież sam je kupiłem, zapłaciłem zupełnie szalone podatki, zrobiłem wszystko jak trzeba – żalił się. – A tu nagle ktoś podejmuje decyzję, że ten dziennikarz trafia na listę sankcji. I od razu wpływa to na twoje nieruchomości. Chwileczkę, ale przecież mówiliście, że prawo własności jest święte – tłumaczył. – Tak samo w Anglii – wolno już teraz trzymać tylko określoną ilość pieniędzy. Dlaczego? Wyłącznie dlatego, że jesteś Rosjaninem! – pomstował, na co włączył się uczestniczący w programie ekonomista Michaił Chazin: „I to tylko, jeśli masz stare konto. Nowego w ogóle nie pozwolą ci otworzyć".
- Czy to nowa żelazna kurtyna? – pytał Sołowiew, żaląc się, że sposób, w jaki Zachód traktuje dziś Rosję, przypomina mu czasy zimnej wojny. Po czym przyznał, że Rosjanie woleliby, żeby w USA nadal rządził Donald Trump.![]()

zresztą po wojnie im pewnie oddadzą te wille
nie chodziło mi o ich dyskusyjny profesjonalizm, ale o poświęcenie i samego wyszkolenia do walki nie można im odmówić
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Też uważam, że Kaczyński powinien siedzieć na innym stołku niż teraz, ale nie brnijmy w udziwnienia:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
swoje też, podczas operacji w biesłanie zginęło 11, dyskusyjna jest logistyka i dowodzenie akcji i na to trzeba liczyć na ukrainie
Ostatnio zmieniony 28-02-2022, 17:45 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Śmiem twierdzić że jak zabierasz na wyzwalanie zakładników miotacze ognia, to dyskusyjne jest czy chcesz ich wyzwolić
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
z przymuszenia

Otóż to. A to zupełnie co innego. Pierwsi to bohaterowie, a drudzy tchórze albo zdrajcy.
- ozob
- zahartowany metalizator
Trzeba chyba oswoić się z myślą, że Putin włączy nie tyle o przetrwanie co życie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
Możesz po polsku, bo nie rozumiem kacapskiego dialektu?
all the monsters will break your heart
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jeśli myślicie, że Rosjanie zbuntują się en masse, to muszę was bardzo rozczarować, bo oni myślą o nas dokładnie to samo, co my o nich: że jesteśmy sprani propagandą, że zachodnie media nie pokazują nam prawdy, i że ukraińska propaganda wymyśla pierdoły, ponieważ ostro dostają w dupę i tyle im zostało, a sankcjami się nie przejmują.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
Ja nie ma żadnych wątpliwości co do tego. Dlatego niech kiszą się i zdychają w swoim ruskim kołchozie. Czas zrobi swoje.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 18:18Jeśli myślicie, że Rosjanie zbuntują się en masse, to muszę was bardzo rozczarować, bo oni myślą o nas dokładnie to samo, co my o nich: że jesteśmy sprani propagandą, że zachodnie media nie pokazują nam prawdy, i że ukraińska propaganda wymyśla pierdoły, ponieważ ostro dostają w dupę i tyle im zostało, a sankcjami się nie przejmują.
all the monsters will break your heart
- Ascetic
Jak się zorientują w jakiej są czarnej dziurze w dupie to może zaczną zgłębiać temat. Skutek poznają. To może i do przyczyny dojdą* Poza tym w tej Twojej wyp jest zawarta pewna niepokojąca teza. Czyli jednak Ukry to nszisci i chcieli najechać moskwę?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 18:18Jeśli myślicie, że Rosjanie zbuntują się en masse, to muszę was bardzo rozczarować, bo oni myślą o nas dokładnie to samo, co my o nich: że jesteśmy sprani propagandą, że zachodnie media nie pokazują nam prawdy, i że ukraińska propaganda wymyśla pierdoły, ponieważ ostro dostają w dupę i tyle im zostało, a sankcjami się nie przejmują.
* tutaj bym wrócił do foty która zaniescilem z dwoma zatroskanymi osobami
Ostatnio zmieniony 28-02-2022, 18:30 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Serio? Próbuję sobie wyobrazić siebie w takiej sytuacji:
- w ciągu 4 dni moja wypłata jest mniej warta o ok. połowę
- nie mogę polecieć do żadnego kraju w Europie poza b. Jugosławią
- stopy procentowe do góry na maksa
- naszych chłopaków wykurwiają z turniejów i federacji sportowych, tam gdzie jeszcze nas nie wyjebali, to nikt nie chce z nami grać
- część usług i produktów jest niedostępna dla mnie i ziomków z mojego kraju.
W zamian nie mam nic. No chyba bym się wkurwił jednak.
-
- postuje jak opętany!
- Medard
czyli czeka nas wojna, również gospodarcza, na wyniszczenie i może to potrwaćnicram pisze: ↑28-02-2022, 18:22Ja nie ma żadnych wątpliwości co do tego. Dlatego niech kiszą się i zdychają w swoim ruskim kołchozie. Czas zrobi swoje.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 18:18Jeśli myślicie, że Rosjanie zbuntują się en masse, to muszę was bardzo rozczarować, bo oni myślą o nas dokładnie to samo, co my o nich: że jesteśmy sprani propagandą, że zachodnie media nie pokazują nam prawdy, i że ukraińska propaganda wymyśla pierdoły, ponieważ ostro dostają w dupę i tyle im zostało, a sankcjami się nie przejmują.
BTW u ruskich pokutuje mit trzeciego rzymu, drugiej jerozolimy, świętej ziemi, wyzwolenia świata z nazizmu,
oni tam nie kapują czemu ukry mogłyby nie chcieć być z nimi w braterskim uścisku
- booshee
- postuje jak opętany!
To. Spin będzie taki że są ofiarami zachodu nie Putina. Musieli by naprawdę jeść tapetę i pić wodę z kałuży. Zresztą wtedy Putin też zakręci to tak że tę wodę z kałuży zatruje zachód a tapeta będzie z Ukrainy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 18:18Jeśli myślicie, że Rosjanie zbuntują się en masse, to muszę was bardzo rozczarować, bo oni myślą o nas dokładnie to samo, co my o nich: że jesteśmy sprani propagandą, że zachodnie media nie pokazują nam prawdy, i że ukraińska propaganda wymyśla pierdoły, ponieważ ostro dostają w dupę i tyle im zostało, a sankcjami się nie przejmują.
- Ascetic
Albo przynajmniej zaczął analizować rzeczywistość wychodząc poza zhakowaną rządową i propagandową tvDead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 18:27Serio? Próbuję sobie wyobrazić siebie w takiej sytuacji:
- w ciągu 4 dni moja wypłata jest mniej warta o ok. połowę
- nie mogę polecieć do żadnego kraju w Europie poza b. Jugosławią
- stopy procentowe do góry na maksa
- naszych chłopaków wykurwiają z turniejów i federacji sportowych, tam gdzie jeszcze nas nie wyjebali, to nikt nie chce z nami grać
- część usług i produktów jest niedostępna dla mnie i ziomków z mojego kraju.
W zamian nie mam nic. No chyba bym się wkurwił jednak.
Poro