19-08-2023, 19:15
Porównałem wyniki Sławka Metzna i Jego Kancelarii czy jak to się pisze z moją.To Musiałby Sławek dużo pracować żeby ze mną konkurować. Oj dużo To mój rówieśnik. Wierze w to ,że tym swoim bajdurzeniem kupi część wyborców, pierdoli takie kocopały ,że flaki mi się wywracają. Nie jest to głupi chłopak. Absolutnie. Do polityki się zajebiście nadaje.
Natomiast ja zawsze oceniam na postawie tego co człowiek faktycznie ze sobą reprezentuje. Dla mnie to jest smiszne.Bo jest śmiszne te farmazony z perspektywy kolesia co odprowadź 6-7 mln podatków. Mógłbym Go tak po głowie poklepać i powiedzieć Sławek kurwa zbastuj,ani z Ciebie przedsięborca, ani polityk, a ideały prawicowe to ,żeś mamie jak cie karmiła cyckiem zaprzedał.
Co nie zmienia postaci ,że cała ta banda chuja mnie rozpierdala na łopatki.
Kiedy w tej Polsce przyjdzie czas na prawicowe podeejście? Kiedy będę mógł tak spokojnie pójsc do urnby i zagłosować na swoich? Kiedy te jebany socjal się skończy?
Demokracja to największy syf jaki mógł się nam przydarzyć. Nie ma większego syfu. Ile mamy prawicowych środowisk w prawicowcach? Gówno jebane. Nie ma.
Pierdolić póxniej będą ,że wszyscy są równi- nie kurwa nie jesteśmy równi, menel spod budki ma taki sam głos jak doktor ekonomi czy prawa.Chory wymysł kytóry u nas zajebiście się nie sprawdził ,bo mamy takich debili u steru jakich mamy.................bo głos suwerena.A co jak suweren jest tępy w chuj? I jak się nim manipuluje... POwszechne wybory do sejmu czy senatu........ja pierdole przy ogóle tępego społeczeństwa. Cudownie.
Piszę też pozycji kolesia ,który prowadzi te chujowe sprwy dla każdej z frakcji, W ty m dla tych negusuów z kościoła żerujących na ludzkich fobiach i głupocie,Żeby wierzyc w te pojebane bajko o Chrrtusie i jego matką dziwką. Ja pierdole co trzeba mieć w głowie żeby w te bajki wierzyć. Religia od idiotów dla idiotów.
Zacznę od siebie: dlaczego kurwa mać każda reformacja środowiską odszkodowawczego spełza na panewce? Pierdolenia kurwa tyle ,że ja cię pierdole. Pierdoła każda władza pociska,że zrobi z nami porządek i dojfzie do reglamentacji.
Tak pierdolą ,że w swoim nędznym żyiu osiągnąłem szczyt . Jak np obsługuje nieruchomościkościoła. Ostatnia wyszła mi gaża...........450 tys zł(pi razy drzwi). Tak kurwa dla mnie. I powstał problem. Ze pieniądze są .źe wygospodarowane z kurii.
Cudownie, kurwa cudownie. JA pierdole zrobiłbym to za 1/3 stawki gdybyśmy w normalnym systemie funkcjonowali.
Zreglamentujcie kosciół, takich prawników jak ja, płaćmy tyle kurwa ile zarabiamy i i le musimy na reszę systemu ,który dźwigamy zapracować.
Gdzie jest reglamentacja mojego zawodu o której się pierdoli 15 lat ,że sami wszystko sobie reglemantujemy?
Nie ma, potrafimy w przekupstwa, owijamy się wokół osób znaczących- nikomu jest nie na rękę ,15 lat pierdolenia ,że naszemu środowisku ktoś coś ukruci. Bez względu na panująca władzę. Jaki efekt:robimy co chcemy
Pojechali emisariusze, pewnie najebali się z tymi co trzeba a że kochamy w korupcje..........dejcie spokój dpoierdalam się do kościoła, w końcu moi koledzy,,,,,,,,,,,,,,,,asami mamy jako prawnicy z branży odsodowań tyle na sumieniu , że lepiej żebym tego nie przykkjał.
NIech ktoś mi powie ,że jakiś Bóg w tym jest, że kurwa myle się.Że system tak to wyniszczył poperelwski ,że tak musi być..............Nie kurwa,nie.......jako wiodący prezes zarządu w paru spółkach prawniczych(jebie mnie mój tytuł) po prostu tak po ludzku się z tym nie zgadzam......
A wkleję to wszytko, dla potomności jak wrócę z fajki.