POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

11-08-2023, 19:57

iGrinder pisze:
11-08-2023, 19:51
Winniczka akurat wezmę w obronę. Wiadomo że menda i wesz, ale dowody poproszę, że mu robią koło pióra. To już po Krzyśku-Surferze bym się bardziej spodziewał tego typu praktyk :D
Mówisz, że sam z siebie zrezygnował z polityki? Bo na poważnie chyba nie bierzemy spraw sercowych. Sam się oderwał od koryta? Ciekawe. Coś jak wczoraj Bosacki, niby teraz „wyszło”, że się oddalił z domu, dla młodszej i ponętniejszej. Polityka psze Pana. Duża. Polityka. Przedwyborcza gra, dla dużych chłopców, z mocną, twardą, haha, dupą. No jak wyzdrowieje sercowo, przed wyborami, i zechce mu się starować, to pewnie wypłynie co byś pewnie nie chciał oglądać xD Póki co ze dwóch aktywistów gejowskich postraszył pozwami, których nie złożył. Bo?

Swoją drogą konfkryptogeje mają racje, że "banda pięciorga". Tutaj wystarczy dać sygnał, że są kwity i typ znika. Już nawet nie trzeba mu dalej robić krzywdy. Tak się umówili. Bo się tak samo dogadują jak każda inna strona „polityczna”.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
iGrinder
postuje jak opętany!

11-08-2023, 20:13

No mogło się tak zdarzyć, że stracił serce (he he he) do Ojczyzny. W Konfie aktualnie trwa Wielkie Cięcie i znany, powszechnie lubiany surfer podobno nie trzyma palców w dupie. Tak żmijowe języki głoszą. Te krótsze i dłuższe.
Dla gościa zero litości z mojej strony, ale szanujmy się...
Podtrzymuje swoje zdanie - sypać solą i podlewać kwasem tę całą czeredę (aż miło, do skutku)!
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

17-08-2023, 22:30

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

19-08-2023, 19:15

Porównałem wyniki Sławka Metzna i Jego Kancelarii czy jak to się pisze z moją.To Musiałby Sławek dużo pracować żeby ze mną konkurować. Oj dużo To mój rówieśnik. Wierze w to ,że tym swoim bajdurzeniem kupi część wyborców, pierdoli takie kocopały ,że flaki mi się wywracają. Nie jest to głupi chłopak. Absolutnie. Do polityki się zajebiście nadaje.

Natomiast ja zawsze oceniam na postawie tego co człowiek faktycznie ze sobą reprezentuje. Dla mnie to jest smiszne.Bo jest śmiszne te farmazony z perspektywy kolesia co odprowadź 6-7 mln podatków. Mógłbym Go tak po głowie poklepać i powiedzieć Sławek kurwa zbastuj,ani z Ciebie przedsięborca, ani polityk, a ideały prawicowe to ,żeś mamie jak cie karmiła cyckiem zaprzedał.

Co nie zmienia postaci ,że cała ta banda chuja mnie rozpierdala na łopatki.

Kiedy w tej Polsce przyjdzie czas na prawicowe podeejście? Kiedy będę mógł tak spokojnie pójsc do urnby i zagłosować na swoich? Kiedy te jebany socjal się skończy?

Demokracja to największy syf jaki mógł się nam przydarzyć. Nie ma większego syfu. Ile mamy prawicowych środowisk w prawicowcach? Gówno jebane. Nie ma.

Pierdolić póxniej będą ,że wszyscy są równi- nie kurwa nie jesteśmy równi, menel spod budki ma taki sam głos jak doktor ekonomi czy prawa.Chory wymysł kytóry u nas zajebiście się nie sprawdził ,bo mamy takich debili u steru jakich mamy.................bo głos suwerena.A co jak suweren jest tępy w chuj? I jak się nim manipuluje... POwszechne wybory do sejmu czy senatu........ja pierdole przy ogóle tępego społeczeństwa. Cudownie.

Piszę też pozycji kolesia ,który prowadzi te chujowe sprwy dla każdej z frakcji, W ty m dla tych negusuów z kościoła żerujących na ludzkich fobiach i głupocie,Żeby wierzyc w te pojebane bajko o Chrrtusie i jego matką dziwką. Ja pierdole co trzeba mieć w głowie żeby w te bajki wierzyć. Religia od idiotów dla idiotów.

Zacznę od siebie: dlaczego kurwa mać każda reformacja środowiską odszkodowawczego spełza na panewce? Pierdolenia kurwa tyle ,że ja cię pierdole. Pierdoła każda władza pociska,że zrobi z nami porządek i dojfzie do reglamentacji.

Tak pierdolą ,że w swoim nędznym żyiu osiągnąłem szczyt . Jak np obsługuje nieruchomościkościoła. Ostatnia wyszła mi gaża...........450 tys zł(pi razy drzwi). Tak kurwa dla mnie. I powstał problem. Ze pieniądze są .źe wygospodarowane z kurii.

Cudownie, kurwa cudownie. JA pierdole zrobiłbym to za 1/3 stawki gdybyśmy w normalnym systemie funkcjonowali.

Zreglamentujcie kosciół, takich prawników jak ja, płaćmy tyle kurwa ile zarabiamy i i le musimy na reszę systemu ,który dźwigamy zapracować.

Gdzie jest reglamentacja mojego zawodu o której się pierdoli 15 lat ,że sami wszystko sobie reglemantujemy?

Nie ma, potrafimy w przekupstwa, owijamy się wokół osób znaczących- nikomu jest nie na rękę ,15 lat pierdolenia ,że naszemu środowisku ktoś coś ukruci. Bez względu na panująca władzę. Jaki efekt:robimy co chcemy

Pojechali emisariusze, pewnie najebali się z tymi co trzeba a że kochamy w korupcje..........dejcie spokój dpoierdalam się do kościoła, w końcu moi koledzy,,,,,,,,,,,,,,,,asami mamy jako prawnicy z branży odsodowań tyle na sumieniu , że lepiej żebym tego nie przykkjał.

NIech ktoś mi powie ,że jakiś Bóg w tym jest, że kurwa myle się.Że system tak to wyniszczył poperelwski ,że tak musi być..............Nie kurwa,nie.......jako wiodący prezes zarządu w paru spółkach prawniczych(jebie mnie mój tytuł) po prostu tak po ludzku się z tym nie zgadzam......

A wkleję to wszytko, dla potomności jak wrócę z fajki.
tomaszm

19-08-2023, 20:39

A wicie po czym poznać siłe narodu? Że społeczeństwo ma cos do powiedzenia, U nas najpoerw zamknęli gospodarkę na skutek covidu(tfu pluję w ryj), sprowadzili 2 mln obcych ludzi u których choroby nie swtierdzono, gdzie inne kraje się z nas smieją ,bo nie ma relokacji obcbokrajowców. Poszedłem sobie do Ewki(taka nasza sepluna miejscowa) zamknęła się ,bo uriańce prowadzę sklepik w jakimś takim norze naprzeciwko.

Tankujesz samochód- Ukraińcy

Idziesz do sklepu loklanego po piwo- Ukraińcy

Szukasz sprzątaczki do biura co umyje okna wb iurze i domu_ Ukraińcy

Chuj z covidem,- każdy oty m w magiczny sposób zapomniał a wiecie ,że ci ludzie z Ukrainy nie są zaszczepieni na podstawowe choroby? Nie są.

Dlaczego nie można było prawi 2 mln ludzi relokować w innych krajach europejskich?

Bośmy są debilami. i o nic nie potrafimy zawalczyć.

Ja se mogę pipisać, bardzo współczuję tym ludzią tego co ich dotknęło,bardzo ale my też nie możemy być jeleniem w Europie. Już się problem pojawił

Ja mam za sąsiądów 4 rodziny Z Ulrainy .

Można pomagać, sytuacja tego wymaga ale kurwa my w kraju z 2 mln ukraińców sobie nie poradzimy,

I te kurwy pisowskie które bajdurzą o tym ,że nie wpuszczą obcej siły a wpuścili 2 mln ludzi. Ja jebię, co to za idioci.

Ukraińcy bez wzgędu jaka ich tragedia spotkała to bardzo roszczeniowi ludzie. Będziemy mieli z nimi przejebane.

Zawsze trzeba pomagać w obliczu tragedi starszych osób i dzieci. Sam dużo działełem w tym temacie. Ale nie kurwa żeby Ci ludzie u nas zostali.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

19-08-2023, 21:30

Tomasz, uważaj bo zaraz zaczną od faszystóf i onucóf ruskich wyzywać.
Awatar użytkownika
hcpig

19-08-2023, 21:36

tomaszm pisze:
19-08-2023, 20:39
A wicie po czym poznać siłe narodu? Że społeczeństwo ma cos do powiedzenia, U nas najpoerw zamknęli gospodarkę na skutek covidu(tfu pluję w ryj), sprowadzili 2 mln obcych ludzi u których choroby nie swtierdzono, gdzie inne kraje się z nas smieją ,bo nie ma relokacji obcbokrajowców. Poszedłem sobie do Ewki(taka nasza sepluna miejscowa) zamknęła się ,bo uriańce prowadzę sklepik w jakimś takim norze naprzeciwko.

Tankujesz samochód- Ukraińcy

Idziesz do sklepu loklanego po piwo- Ukraińcy

Szukasz sprzątaczki do biura co umyje okna wb iurze i domu_ Ukraińcy

Chuj z covidem,- każdy oty m w magiczny sposób zapomniał a wiecie ,że ci ludzie z Ukrainy nie są zaszczepieni na podstawowe choroby? Nie są.

Dlaczego nie można było prawi 2 mln ludzi relokować w innych krajach europejskich?

Bośmy są debilami. i o nic nie potrafimy zawalczyć.

Ja se mogę pipisać, bardzo współczuję tym ludzią tego co ich dotknęło,bardzo ale my też nie możemy być jeleniem w Europie. Już się problem pojawił

Ja mam za sąsiądów 4 rodziny Z Ulrainy .

Można pomagać, sytuacja tego wymaga ale kurwa my w kraju z 2 mln ukraińców sobie nie poradzimy,

I te kurwy pisowskie które bajdurzą o tym ,że nie wpuszczą obcej siły a wpuścili 2 mln ludzi. Ja jebię, co to za idioci.

Ukraińcy bez wzgędu jaka ich tragedia spotkała to bardzo roszczeniowi ludzie. Będziemy mieli z nimi przejebane.

Zawsze trzeba pomagać w obliczu tragedi starszych osób i dzieci. Sam dużo działełem w tym temacie. Ale nie kurwa żeby Ci ludzie u nas zostali.
Widzę, że wszyscy ostatnio masowo przestawili wajchę, gdzie masz z tym problem? Już czytałem nawet ostatnio o jakimś bzdurnym sondażu, z którego wynika że Polki są niechętne Ukrainkom coby im mężów nie podbierały, no comments.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
uglak

19-08-2023, 21:51

hcpig pisze:
19-08-2023, 21:36
Już czytałem nawet ostatnio o jakimś bzdurnym sondażu, z którego wynika że Polki są niechętne Ukrainkom coby im mężów nie podbierały, no comments.
Podważasz sondaż Ipsos dla OKO.press i TOK FM? :lol:
Guilty of being right
Awatar użytkownika
hcpig

19-08-2023, 22:01

Kto by nie robił, jakoś nie znam żadnej Polki wygłaszającej tego rodzaju gimbazjalne obawy.
Yare Yare Daze
tomaszm

19-08-2023, 22:26

Chłopie mając 2 mln obcych obywateli ,których nikit nie rozlokował(dlaczego Niemcy nie wzięli do siebie choćby części tych ludzi) .Nie poradzimy sobie z tym problemem. Jestem tego pewien. Ja tym ludziom dobrze rzyczę i współczuje. Dlaczego Ci ludzie korzystają z programów socjalnych i jakim jebanym prawem nasz rząd ustanawia świuadczenia socjalnie równe obywatelom prawowitego państwa. Jasne ,że trzeba sobie pomagać ale nie być też jebanym frajerem. Programy socjalne to przekleństwo, wyznawcy Tuska chcą brnąć dalej, Kaczyński ta kurwa dawno zaprzedała duszy-wypierdolić to kurwa wec.

Chcesz tu utrzymywać 2 mln obcych obywateli, na programach socjalnych?-tak się dzieje ,moi sąsiedzi ukraińscy do roboty uczciwej nie pójdą. Przyjedż- zobacz. Na za dużo przyzwalamy. Dziwne jest tylko to ,że największe gospodarki jak np Belgia, Dania nie z pozwolą sobie na takie fanaberie.

Kurwa to niech może Niemcy wezmą tak z 1 mln ukrainców. W ramach wolontariatu.

Krutki mój kurs na wieś- stacja beznyznowa- Ukraińce, slep gdzie się zaopatzram w pieczywoo- ukraińce.
[V]

19-08-2023, 22:31

Gonić szpadlem kurwa banderowców, niech spierdalają.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
tomaszm

19-08-2023, 22:39

Cały ten jebany rząd pisowski to sa ludzie którzy powinni w obozach koncertracyjnych mieś swój finał. Wpuścili 2 mln obcych ludzi do naszego Państwa. 2 mln obywateli które otrzymały tmkie same przywileje jak my sami . Nie wiem kurwa czy jest głupsze państwo na świcie i taniej się sprzedaje. Jestesmy taką wyspą dziwkarską w epicentrum środkowej europy. Ja np nie znam w Erurpie równych debili co my.

Wyznajemy jakiegoś zjebanego żyda za mesjasza narodów co dał się ukrzyżować, nasrane tymi kościołamii wszędzie. kurwa najebane tymi podatkami tak ,że nie ma drugiego kraju tak popierdolonego pod kątem działalności gospodarzej-nie ma., kurwa nie ma, i jeszcze chuje nam wpuściły 2 mln obcych kulurowo ludzi, bo Europa ich nie chciała więc niech siedzą u nas.

Cudownie- Polska to kraj z pierdolonego kartonu. Niech już ci niemcy przyjdą i nas rozlokują, bo takimi tepimi szczałami jak my sami jesteśmy drugich takich w europie ni ma.

Jebany katoland.
Awatar użytkownika
hcpig

19-08-2023, 22:48

Czyli odbanowanie z tematu IIIWŚ a może i kanonizacja Pacjenta za 3,2,1...
Yare Yare Daze
[V]

19-08-2023, 22:50

Pacjent miał zawsze rację. A jest tutaj jebany przez zwolenników bandery i inne insekty z depresją.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-08-2023, 22:53

hcpig pisze:
19-08-2023, 22:48
Czyli odbanowanie z tematu IIIWŚ a może i kanonizacja Pacjenta za 3,2,1...
Takie tam zwykle gadanie. Inne narody sie z nas smieja, ze przyjelismy Ukraincow, dobre sobie. Dzisiaj w Oslo happeningi przeciwko rosji, spiewaja Ukraincy przy teatrze narodowym. Bylem dzis tez w Helvete, obslugiwala mnie Ukrainka, rok temu uciekla z Odessy. To ze jakies blizej nieznane narody sie z nas smieja to nic wiecej jak polskie kompleksy pt. a co ludzie powiedza, a prawda taka ze ludzie maja nas w dupie i zajmuja sie wpasnym zyciem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

19-08-2023, 22:54

[V] pisze:
19-08-2023, 22:50
Pacjent miał zawsze rację. A jest tutaj jebany przez zwolenników bandery i inne insekty z depresją.
Obrazek
[V]

19-08-2023, 23:01

Na poważnie :mam nadzieję, że Pis wygra. Ten ich patriotyzm jest taki siermiężny i na glinianych nogach ale kurwa kierunek jest dobry :napierdalać w lgbt i lewactwo, ścigać ssmanów tfu sąsiadów, baby na krótkim łańcuchu i do garów. Hail Jarosław! Rudy oszust do Berlina!
Awatar użytkownika
SOWIX666
postuje jak opętany!

20-08-2023, 01:47

[V] pisze:
19-08-2023, 23:01
Na poważnie :mam nadzieję, że Pis wygra. Ten ich patriotyzm jest taki siermiężny i na glinianych nogach ale kurwa kierunek jest dobry :napierdalać w lgbt i lewactwo, ścigać ssmanów tfu sąsiadów, baby na krótkim łańcuchu i do garów. Hail Jarosław! Rudy oszust do Berlina!
Prawdopodobnie jak lekarz Cie widzi to rozkłada ręce (nie ma ratunku).
Tam nie ma żadnego kierunku tylko się mundurkami wymieniają i cały czas te same świnie przy korytku.
Jeden chuj pis, po, czy co tam teraz dla młodszych wymyślą ehh
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

20-08-2023, 20:14

lepiej jak vulture pisze o ruchaniu jakiegos sporego piździska niż uprawia ten swoj kiepski trolling:)
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

20-08-2023, 21:21

tomaszm pisze:
19-08-2023, 22:26
Dlaczego Ci ludzie korzystają z programów socjalnych i jakim jebanym prawem nasz rząd ustanawia świuadczenia socjalnie równe obywatelom prawowitego państwa.
Videosy z afery podkarpackiej?
Celem życia nie jest przeżycie.
ODPOWIEDZ