POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Niech będzie Sierocki, Orłoś i ...Hania Lis 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba tak, bo internet nie wydaje się o tym wiedzieć. Swoją drogą pocieszne jak ozob pisze o tym, jak źle jest na Zachodzie, jak dobrze w Polsce, ale twardo siedzi właśnie na tym zgniłym zachodzie. Esencja ruska z Berlina krzyczącego o wielkiej rassiji.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sgt. Barnes
Ciężko jest być prorokiem we własnym kraju 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Ascetic
A nie Jan "ał-szwitz" Pietrzak w TVpisspublika? (hehe, żarcik, niemalże jak od forumowej "grupy Kakao" nt. "strażaka". Hehe, rozumiecie, dystansik, hehe, "jebać tych i tamtych", hehe. Nieironicznie ironicznie, hehe, xD).
Dobra, poważnie, jak ktoś ogarnie, że styka już tego troll ścieku w wykonaniu kacapa ze zmywaka udającego Polaka, dajcie znać.
Elo.
ps. Nie ma się co wstydzić. Monisia J. już poleciała. Jakoś zaczyna się robić tak, że ... a zresztą. Każdy moment dobry.
Elo jeszcze raz. Sierocki =w huj dobry gust muzyczny, uciemiężony pissowiec, przez Mazurka obroniony= Marek.
Ostatnio zmieniony 01-01-2024, 13:56 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Cos w tym jest. Praca dla TVNu zasługuje na dodatek kombatancki do emerytury.
Celem życia nie jest przeżycie.
Właśnie ozob, zdradzisz powód dla którego mieszkasz w tym szambie, zamiast w ojczyźnie?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-01-2024, 13:34
Chyba tak, bo internet nie wydaje się o tym wiedzieć. Swoją drogą pocieszne jak ozob pisze o tym, jak źle jest na Zachodzie, jak dobrze w Polsce, ale twardo siedzi właśnie na tym zgniłym zachodzie. Esencja ruska z Berlina krzyczącego o wielkiej rassiji.
Nisza zawodowa? Chcesz żeby dzieci zostały angolami? Unbending love for Lake District? Czy jak to jest?
Jeśli to nie tajemnica oczywiście.
- Ascetic
"Grupa Kakao".
Dla niezorientowanych:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... o-nie.html
Normalnie mała literówka by się wkradła w nazwisko i by się zgadzało. Reszta i tak się zgadza. Drą tego ryja, kwiczą, muzyki nie słychać.

Ale z tym kanthakiem i włączeniem go w "grupę Kakao" to wręcz takie homofobiczne, jednak. Nieładnie oraczu.
Dla niezorientowanych:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... o-nie.html
Normalnie mała literówka by się wkradła w nazwisko i by się zgadzało. Reszta i tak się zgadza. Drą tego ryja, kwiczą, muzyki nie słychać.

Ale z tym kanthakiem i włączeniem go w "grupę Kakao" to wręcz takie homofobiczne, jednak. Nieładnie oraczu.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
A nie dostrzegasz ironii że sam na muzycznym forum piszesz post w temacie "POlitykowanie" ?mocny2_3 pisze: ↑30-12-2023, 10:45Ja wam powiem tak, jako 37latek który jednak sporo przegląda internetu pomału dochodzę do wniosku by ograniczyć go do naprawdę minimum tak jak to było kiedy dostałem pierwszy komputer, wtedy z neta korzystało sie do nauki, szukało sie czegoś co może sie przydać.Założyłem ten pierdolony facebook by mieć szybki dostęp do info sportowych, muzycznych itp. Dziś włączam ten syf a tam pierdolenie głównie polityczne, mimo że nie mam polajkowanych takich stron.Non stop polityka w najgorszym, wręcz kuriozalnym wydaniu.Mało tego, pierdolone gale fame mma itd itd itd, pierdolenie ludzi hipokrytów że jakim prawem oni dostają takie pieniądze za walke a sami kurwa komentują każdy post i nakręcają tą spirale.Co jesszcze widze? TOTALNIE podzielone społeczeństwo, ja pierdole, nienawiść, zawiść, to jest poprostu na każdym możliwym kroku.Pamiętam jak wchodził youtube, były jakieś serwisy jak interia, onet itd ale były od samego początku fora internetowe o różnej tematyce gdzie nawet tam trzymano jakiś poziom.Teraz? nie ma żadnegoi poziomu, żadnego.Zaczynając od katastrofalnego poziomu dziennikarstwa, jakieś clickbajtowe popierdolone nagłówki itd. a kończąc na tym jak ludzie wszędzie nawet pod wpisem o zbiórce na chore dziecko napiszą jakieś gówno polityczne.Słuchajcie, ręce opadają.Ten kraj jest kurwa gównem, totalnym gównem.Tak jak gdzieś wcześniej pisałem, to państwo powinno być bombardowane minimum raz na 10lat, wtedy kurwa by doceniono to co sie ma
-
- rasowy masterfulowicz
- ozob
Właśnie to mnie różni od ciebie płaczku, że o ile Zachód jest dobrym miejscem do życia, tak rzecz jasna nie jest idealny i nie mam powodów żeby to ukrywać. Polska z kolei bardzo wynowoczesniala za PiSu, ale obecnie za rządów rudego może powtórzyć błędy Zachodu. Oczywiście taki dzban jak ty tego nie zauważy, bo masz kawalerkę na kredyt i jesteś królem świata. XDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-01-2024, 13:34Chyba tak, bo internet nie wydaje się o tym wiedzieć. Swoją drogą pocieszne jak ozob pisze o tym, jak źle jest na Zachodzie, jak dobrze w Polsce, ale twardo siedzi właśnie na tym zgniłym zachodzie. Esencja ruska z Berlina krzyczącego o wielkiej rassiji.
Ja po prostu kocham ten kraj, który choć ma problemy szambem rzecz jasna nie jest. Życie jest tu łatwe, tanie i można dobrze zarobić. Dom, dwa auta, dwa razy urlop w roku w ciepłych krajach plus regularne odkładanie na konto oszczędnościowe, to żaden problem. Jedynie pogoda mogłaby być lepsza, ale nie można mieć wszystkiego.
Moja młoda już ma paszport brytyjski więc nie musi zostawac "angolem".
Zresztą jawisz mi się jako gość, który nigdzie nie był, ewentualnie po łebkach, i gówno widział, ale za to ma najwięcej do powiedzenia o życiu gdzieś tam. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
ale ciapku, skąd ty wiesz takie rzeczy jak siedzisz w jakimś wypiździewie na końcu świata?
z tvp.info?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ozob
Jestem co roku na tydzień lub dwa, więc mam porównanie jak było w 2007, 2015 czy 2023.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tu nie żadnego płakania - po prostu te wyjaśnienia nie mają żadnego sensu. Najpierw mówisz, że Polska zrobiła się super za PiSu, i piszesz jak to będziesz głosował na PiS, będąc przy tym bardzo głośnym. Potem zmieniasz zdanie i głosujesz na kogoś innego. Piszesz, jak to super w Polsce za PiSu, ale wrócisz dopiero na emeryturę. Piszesz, że na Zachodzie źle i niebezpiecznie przez imigrantów, po czym piszesz, że to dobre miejsce do życia. Spytany o to piszesz, że to wszystko super skomplikowane i że nikt cię nie rozumie, do tego wrzucasz ileśtam inwektyw o płaczkach (co?), złym Tusku i kawalerce na kredyt (skąd to w ogóle się wzięło i do czego ma pasować w tej rozmowie?). Próbowałeś kiedyś rozmawiać bez inwektyw? To generalnie dobrze robi obu stronom. Czy też próbujesz ,,wygrać dyskusję" w internecie przez obrażanie rozmówcy? Co dzieje się w twojej głowie? Jak to jest?ozob pisze: ↑01-01-2024, 17:18
Właśnie to mnie różni od ciebie płaczku, że o ile Zachód jest dobrym miejscem do życia, tak rzecz jasna nie jest idealny i nie mam powodów żeby to ukrywać. Polska z kolei bardzo wynowoczesniala za PiSu, ale obecnie za rządów rudego może powtórzyć błędy Zachodu. Oczywiście taki dzban jak ty tego nie zauważy, bo masz kawalerkę na kredyt i jesteś królem świata. XD
Ostatnio zmieniony 01-01-2024, 17:55 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatuś
- Kontakt:
Co roku na tydzien lub dwa to się jeździ na wakacje. Ja polecam Paryż. Byłem tam na tydzień, przepiękne miasto. Twój brak logiki wygarnięty został już powyżej.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mniej więcej tak często jak ja w Budapeszcie.
- ozob
Typowa polska postaw. Coś jest białe albo czarne. Otóż życie generalnie jest szare. Każdy kraj ma zalety jak i wady. Jest to tak oczywiste, że nie wydaje mi się abym musiał to komuś w ogóle tłumaczyć. Jeżeli ktoś ma dobry zawód, w sensie, że może pracować zdalnie, to polecam wiejskie życie na angielskiej prowincji. Naprawdę warto. Inaczej przeprowadzka z dzisiejszej Polski do miasta typu Londyn, Birmingham czy Manchester nie ma najmniejszego sensu. I można tu podać szeregi powodów dlaczego nie. No, a jeżeli chodzi o Polskę to pierwszą oznaką, że kraj się rozwija jest infrastruktura i auta jakim jeżdżą jego mieszkańcy. Pamiętam doskonale jak to wyglądało w 2007 czy 2015, a jak to wyglądało rok temu. Można też rodaków spoktakac za granicą w hotelach, które zazwyczaj są z tych droższych, a do których wcześniej jeździli tylko Anglicy, Niemcy, Holendrzy czy Skandynawowie. Powód jest prosty, jakby nie było hajsu to by siedzieli na dupie nad Wisłą jak niegdyś, albo okupowaliby te tańsze resortu. Dlatego dziwi mnie to pierdolnie jak w tej Polsce źle kiedy obiektywnie patrząc wychodzi na to, że jest dobrze. No, ale krytykować lub chwalić komus z zewnątrz nie wolno, bo wtedy obraza majestatu u tubylców. XDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-01-2024, 17:51Tu nie żadnego płakania - po prostu te wyjaśnienia nie mają żadnego sensu. Najpierw mówisz, że Polska zrobiła się super za PiSu, i piszesz jak to będziesz głosował na PiS, będąc przy tym bardzo głośnym. Potem zmieniasz zdanie i głosujesz na kogoś innego. Piszesz, jak to super w Polsce za PiSu, ale wrócisz dopiero na emeryturę. Piszesz, że na Zachodzie źle i niebezpiecznie przez imigrantów, po czym piszesz, że to dobre miejsce do życia. Spytany o to piszesz, że to wszystko super skomplikowane i że nikt cię nie rozumie, do tego wrzucasz ileśtam inwektyw o płaczkach (co?), złym Tusku i kawalerce na kredyt (skąd to w ogóle się wzięło i do czego ma pasować w tej rozmowie?). Próbowałeś kiedyś rozmawiać bez inwektyw? To generalnie dobrze robi obu stronom. Czy też próbujesz ,,wygrać dyskusję" w internecie przez obrażanie rozmówcy? Co dzieje się w twojej głowie? Jak to jest?ozob pisze: ↑01-01-2024, 17:18
Właśnie to mnie różni od ciebie płaczku, że o ile Zachód jest dobrym miejscem do życia, tak rzecz jasna nie jest idealny i nie mam powodów żeby to ukrywać. Polska z kolei bardzo wynowoczesniala za PiSu, ale obecnie za rządów rudego może powtórzyć błędy Zachodu. Oczywiście taki dzban jak ty tego nie zauważy, bo masz kawalerkę na kredyt i jesteś królem świata. XD
Bawi jeszcze jedna rzecz. Przez ostatnie lata narzekali sympatycy wiadomo jakiej partii. Że drogo, że rozpasanie, że paliwo. Rudy wygrał, podnosi ZUS, podnosi wydatki na kancelarie premiera, podnosi opłatę paliwowa, i co? Mordy pozamykane. XD
A ja nie polecam. Generalnie poza odpicowanym centrum jest to brud, smród i czarnuchowo. Jak wjezdzasz Eurostarem od północy to masz wrażenie, że odwiedzasz trzeci świat.
- Tatuś
- Kontakt:
ZUS jest % od najniższej krajowej której podniesienie zapisał PiS w projekcie budżetu. To samo opłata paliwowa. Więc nie rób z siebie durnia.
Niczego nie zrozumiałeś, niczego nie widziałeś i nic nie wiesz